Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Διαρροή ηχογράφησης αποκαλύπτει πώς οι δάσκαλοι της Καλιφόρνια ‘στρατολογούν’ παιδιά σε λέσχες ΛΟΑΤΚΙ

Μια ηχογράφηση που διέρρευσε αποκάλυψε ότι καθηγητές της Καλιφόρνια κορόιδευαν τους γονείς για τις ανησυχίες τους σχετικά με την ομοφυλοφιλική και τρανσέξουαλ κατήχηση στο σχολείο, δήλωσε πηγή που συμμετείχε σε πρόσφατο συνέδριο του συνδικάτου των καθηγητών στο Παλμ Σπρινγκς.

Αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία μέσω GCR από τις 23 Νοεμβρίου 2021

Συντάχθηκε Τρίτη. 23 Νοε. 2021 12:01 π.μ. EST από την Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Twenty Two Faces: Μέσα στην εκπληκτική ζωή της Jenny Hill και των είκοσι δύο πολλαπλών προσωπικοτήτων της."

Το Κίνημα Q

Όλα ξεκίνησαν με έναν μεγάλο Αμερικανό ήρωα - τον έντιμο πρόεδρο Τζον Κ. Κένεντι - που έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια. 

Έγγραφο 12 σελίδων για την ανάπτυξη των Med-beds

Κρεβάτια Med

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ MED;

1. Κρεβάτια Med. Χρησιμοποιούν μια τεχνολογία για να μετατρέψουν το σώμα σας στη βέλτιστη υγεία του, χρησιμοποιώντας τους αρχικούς κωδικούς στο DNA σας. Αυτή η τεχνολογία έχει δοκιμαστεί. Με αυτήν την τεχνολογία, η κοινωνία μας θα επικεντρωθεί στην ευεξία και όχι στην ασθένεια στον ιατρικό τομέα. Δεν θα υπάρχει λόγος να ωφεληθεί κανένας κλάδος από ασθένειες. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters