Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η τράπεζα Rothschild αναλαμβάνει την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές. Τζανακόπουλος είπεν.

Στην επενδυτική τράπεζα Rothschild ανατίθεται ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου για την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι, στις 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Οικονομικών έστειλε επιστολή προς το Δ.Σ του ΟΔΔΗΧ, με την οποία ζητούσε την άμεση πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, για την προετοιμασία της χώρας για την έξοδο στις αγορές.
Στις 27 Ιανουαρίου το Δ.Σ. του ΟΔΔΗΧ , με επιστολή του όρισε την επενδυτική τράπεζα Rothschild, και αναμένεται η έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης, πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο Χριστιανικός Μεσαίωνας


Το βυζάντιο είναι υπόλογο για τον μεσαίωνα όπου λόγω θρησκευτικών δοξασιών δολοφονήθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Η ονομασία «Βυζαντινή Αυτοκρατορία» δόθηκε από τους ιστορικούς της αναγεννήσεως λόγω του ακραίου θεοκρατικού και καταπιεστικού χαρακτήρα της προς τους λαούς που είχε υπό την κατοχή της.

Το δόγμα του Ιουστινιανού «Μία Αρχή, Μία Θρησκεία, Ένας Νόμος» Ίσχυσε καθ’ όλη την διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Πίστευαν ότι κάθε παρέκκλιση από το καθιερωμένο εκάστοτε θρησκευτικό δόγμα ήταν συνάμα και πολιτικό έγκλημα, διότι έθετε σε κίνδυνο την ενότητα και κλόνιζε τα θεμέλια του κράτους. Για τον λόγο αυτόν διώκονταν αμείλικτα όχι μόνο οι θρησκευτικές παρεκκλίσεις αλλά και οι φιλοσοφικές ιδέες, πού κατά την κρίση των ιεραρχών, δεν συμφωνούσαν απόλυτα με την Αγία Γραφή. Ή ανοχή άλλης απόψεως ήταν αδιανόητη.

Έτσι, μετά από μία πλούσια πνευματική παραγωγή κατά την ελληνιστική και ρωμαϊκή περίοδο και τους αιώνες του κλασικισμού, ακολουθεί με την απαγόρευση της ελληνικής παιδείας μία μεγάλη πνευματική οπισθοδρόμηση.

Τα Μυστικά των Πλειάδων και οι 7 Πύλες του Ανθρώπου


 

ΠΛΕΙΑΔΕΣ… ΜΑΓΝΗΣΙΑ… ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Οι Πλειάδες είναι ένα κοντινό σε μας και αρκετά χαλαρό ανοικτό σμήνος, περίπου, 500 άστρων στον αστερισμό του Ταύρου. Είναι επίσης γνωστό ως οι Επτά Αδελφές, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν με γυμνό μάτι μόνο έξι αστέρια, που όλα τους είναι χρώματος ανοιχτού μπλε-λευκού.
Το σμήνος αυτό έχει περισσότερα από 100 μέλη και η απόσταση τους από μας είναι 440 έτη φωτός. Η συνολική μάζα τους είναι 800 φορές αυτή του ήλιου μας, η δε ηλικία του σμήνους υπολογίζεται 115 εκατομμύρια χρόνια. Το κεντρικό μέρος του σμήνους είναι σφαιρικό, η δε ακτίνα του πυρήνα του είναι ελαφρώς πάνω από 4,5 έτη φωτός.
Εντούτοις το εξωτερικό μέρος είναι εμφανώς ελλειπτικό, με μια ελλειπτικότητα 0.
Οι Πλειάδες αναφέρονται σε αστρονομικούς καταλόγους M45, ή NGC 1432. Σύμφωνα με τη μυθολογία οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ ήταν :

Αβραάμ Λίνκολν & Τζον Κένεντι. Αυτοί που τα έβαλαν με τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου: Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου .

Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%.

Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.

Αποικία η Χωρα.Ξενοι υπογραφουν αποφαση στο ΦΕΚ .Πρωην Ελληνική Δημοκρατία!!!!

ΕΦ5555 

Ιούλιος 5, 2016 Επίσημα πλέον η Ελλάδα μπορεί να θεωρείται χώρα προτεκτοράτο των δανειστών της. Με την αναθεώρηση  του Συντάγματος που ετοιμάζει η τρόικα, θα αλλάξει και η επίσημη ονομασία της από «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»…

Θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να νομίζει, πως η τρόικα που μπορεί και περνά στη Βουλή όποιο νόμο επιθυμεί, θα άφηνε το υπάρχον Σύνταγμα να της δημιουργεί  προβλήματα.

Άψυχοι Άνθρωποι (Οργανικες Πυλες) Ζουν Ανάμεσά μας


 
Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και οι έμψυχοι.
Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .
Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.


Vasilis Moustakis
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΜΙΩΣΑΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑΣ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΑΝ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑ, ΚΟΜΜΑ Ή ΧΡΩΜΑ,
ΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΑΘΗΝΑ 05/02/2017
ΠΡΟΣ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ «ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝΤΟΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ*ΠΟΙΗΤΕΣ* ( δημοσιογραφοι πολιτικοι και σια) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.....

Trump Just Crippled George Soros And His Organizations With A Stroke Of His Pen!

Checkmate! George Soros’ millions are now worthless in his political war with Donald Trump! King Soros has no balls! Trump’s move was another brilliant “Art Of The Deal!

A document from the Federal Elections Commission (FEC) indicates that Donald Trump took steps last week to outmaneuver nonprofit organizations, leaving them unable to officially campaign against him over the next few years of his Presidency.

ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ -Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός όρισε το θεσμικό πλαίσιο για την ποιότητα, βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών.

Τα αργυρά δεκάδραχμα της αρχαίας Ελλάδας συγκαταλέγονται στα πιο σπάνια και περιζήτητα αρχαία νομίσματα, και το συγκεκριμένο, που χρονολογείται μεταξύ 409 και 406 π.Χ., χαρακτηρίζεται από εκπροσώπους του οίκου δημοπρασιών ως «ένα από τα αριστουργήματα της νομισματοκοπίας του τέλους του 5ου αι. π.Χ.».
Το αργυρό δεκάδραχμο από τον Ακράγαντα της Σικελίας, ένα από τα μόλις 12 αντίστοιχα νομίσματα που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, θα δημοπρατηθεί στις 4 Ιανουαρίου από τον οίκο δημοπρασιών CNG της Νέας Υόρκης, με την τιμή εκκίνησής του να έχει οριστεί στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.
Φώτο καί σχόλιο :Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Rothschild. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤτΕ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Αλφειός: ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 … «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» ΥΠ.ΟΙΚ. ΦΕΥΓΕΙ Η Lazard ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ η Rothschild

Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος…

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι… νέος στρατηγικός σύμβουλος για την ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνει, η Rothschild στη θέση της Lazard .

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ «ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ» … ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ Ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ» , Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ !!! ΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ CNN Greece !!!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters