Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

'ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΖΕΡΜΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΣ»

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Saint Germain, διοχετευμένη από τον Ngar

' ' Αγαπητοί αδελφοί και αγαπητοί φίλοι ''

Όπως γνωρίζετε, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ TRUMP κάνει ό, τι μπορεί για να εφαρμόσει τη ΝΕΣΑΡΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, στις 209 χώρες που υπέγραψαν αυτόν τον νόμο.
Αποκτά επίσης σε μεγάλο βαθμό το ' DRAIN THE SWAMP ' ' που έχει γίνει η Αμερική, με τη διακριτική βοήθεια:
Η Ομοσπονδία Ελεύθερων Γαλαξιών του Κόσμου,
Οι Ανυψωμένοι Αφέντες,
Η συμμαχία - που αποτελείται από χώρες BRICS: (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ. «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ… ΒΗΜΑ ΜΕ ΒΗΜΑ»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Σεπτέμβριος 2020
Πολυαγαπημένοι, σας χαιρετάμε. Διατηρούμε ένα μανδύα ΑΓΑΠΗΣ γύρω από τον πλανήτη σας με την υπόλοιπη παγκόσμια κοινότητα καθώς εισέρχεστε στο πλήρες RESET της Ενέργειας μέσα στη Γη σας.
Ο Μαγνητικός Πυρήνας στον πλανήτη σας αντηχεί με την Παγκόσμια ώθηση και συνεχίζει να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις συχνότητάς του σε ΥΨΗΛΗ πολυδιάστατη δόνηση της Συνείδησης Φωτός.

Το MICSP - Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος:

 

Η Galactivision παρουσιάζει...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΟ:
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος (MIC-SSP / EDF θα μετονομαστεί σε Διαστημική Δύναμη, μέχρι το τέλος του έτους) που λειτουργεί σε τροχιά κοντά στη Γη και διαχειρίζεται η Αμερικανική Αεροπορία, DIA, NRO και NSA.

Πως να μην στείλετε τα παιδιά στα σχολεία με το γάντι του νόμου

Πως να μην στείλετε τα παιδιά στα σχολεία με το γάντι του νόμου
ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ
ΓΩΝΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ COVID

Με την δικηγόρο Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου.

Ανάλυση της υπεύθυνης δήλωσης για την νόμιμη απουσία των μαθητών από τα σχολεία λόγο του κορωναϊού. Αναλύει στον Γιάννη Δεμερτζή η δικηγόρος κα Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα.

Διεθνής Ομάδα Γιατρών καλούμε τον Τσιόρδα σε δημόσιο διάλογο - Συνέδριο Covid ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ FOCUS FM 103,6. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ !!! Αξίζει να τον ακούσετε προσεκτικά γίνονται αποκαλύψεις με στοιχεία προτού το ρίξουν οι γνωστοί άγνωστοι....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΣΕΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΑΝΟ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ - ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ο διευθυντής του ΠΟΥ λέει ότι ο κόσμος Δεν μπορεί να επιστρέψει όπως ήταν τα πράγματα… η λύση του; Μια νέα παγκόσμια τάξη!

Από τον Carlos Garcia,

Ο διευθυντής της ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)

είπε ότι ο κόσμος δεν θα επέστρεφε

όπως ήταν πριν από τον κοραναϊό,

ακόμη και αν βρεθεί ένα εμβόλιο για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Είπε επίσης τον κοραναϊό μας έδωσε μια ματιά σε έναν καθαρότερο, λιγότερο μολυσμένο κόσμο…

COVI-PASS: Δικτατορία Υγείας

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ήδη έτοιμο ένα «χαρτογραφημένο σχέδιο εμβολιασμού» μήνες ΠΡΙΝ ξεσπάσει η «πανδημία» του CoV-19. Το σχέδιο προβλέπει να οδηγήσει σε «πρόταση για μια κάρτα / διαβατήριο εμβολιασμού στους πολίτες της ΕΕ από το 2022»

Συνέπεια κι Ασυνέπεια

«Ο πόλεμος είναι Ειρήνη.

Η Ελευθερία είναι σκλαβιά.
Η άγνοια είναι δύναμη.»

Υπουργείο Αλήθειας.
1984 / Τζωρτζ Οργουελ.

Μεγάλο μέρος της επιχειρηματολογίας του terrapapers εξαρτάται από το εάν αποδεχόμαστε πως τίποτε στην ύπαρξη μας δεν είναι πραγματικό. Εάν τίποτα το φαινομενικό δεν είναι πραγματικό, τότε καθετί το φαινομενικό είναι πραγματικά απατηλό;

Ντομάτες από Τουρκία με ιό της ηπατίτιδας Α εντοπίσθηκαν στα σύνορα της Ελλάδας


Ντομάτες από Τουρκία με ιό της ηπατίτιδας Α εντοπίσθηκαν στα σύνορα της Ελλάδας
Οι ελληνικές αρχές κοινοποίησαν στο RASFF (Σύστημα Ταχείας Ειδοποίησης για Τροφές και Ζωοτροφές), την παρουσία παθογόνων μικροοργανισμών σε τομάτες από την Τουρκία που αντιστοιχούν στον ιό της ηπατίτιδας Α.
Οι τουρκικές ντομάτες εισήλθαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω των ελληνικών συνόρων, όπου κατά τη διεξαγωγή αναλύσεων οι ελληνικές αρχές προχώρησαν στην απόρριψη της εισαγωγής αυτών των ντοματών, εμποδίζοντας έτσι να φτάσουν στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ.

Αμεση μεταφορά 400 ασυνόδευτων παιδιών από τη Μόρια. Που τα πάνε τα παιδιά ;;;;

Αμεση μεταφορά 400 ασυνόδευτων παιδιών από τη Μόρια
Η ασφάλεια και η στέγη των ανθρώπων της Μόριας αποτελεί προτεραιότητα, σημειώνει η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον σε ανάρτησή της στο twitter.
«Οι σκέψεις μου και η συμπόνια μου είναι στους ανθρώπους της Λέσβου και ειδικά στους μετανάστες και το προσωπικό που εργάζεται στη Μόρια. 
Είμαι σε επαφή με τον Έλληνα υπουργό και τις τοπικές Αρχές για τη φωτιά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters