Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Το MICSP - Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος:

 

Η Galactivision παρουσιάζει...

ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΟ:
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος (MIC-SSP / EDF θα μετονομαστεί σε Διαστημική Δύναμη, μέχρι το τέλος του έτους) που λειτουργεί σε τροχιά κοντά στη Γη και διαχειρίζεται η Αμερικανική Αεροπορία, DIA, NRO και NSA.
Σχεδιάστηκε από την αρχή για να διαρρεύσει κάποια στιγμή, ως περιορισμένη εφαρμογή για να κρύψει το βαθύτερο επίπεδο SSP, εξ ου και η βαθύτερη διαμόρφωση.

Το MIC-SSP γεννήθηκε μέσα στην ΔΙΑ. Αναπτύχθηκε ξεχωριστά και χωρίστηκε σε λιμνοθάλασσες από το ναυτικό SSP.


'' Το MIC-SSP αποτελείται από αρκετές ομάδες στρατιωτικών και πληροφοριών που έχουν διαφορετικά επίπεδα γνώσης της ΕΤ. Μερικές ομάδες πιστεύουν ότι υπάρχουν μόνο τέσσερις ή πέντε ομάδες που μας επισκέπτονται. Κάποιοι πιστεύουν ότι κανείς δεν είναι εδώ για χιλιάδες χρόνια. Οι κορυφές του κάθε κλάδου έχουν βασικές γνώσεις πάνω από 50 άλλες ομάδες ΕΤ που μας επισκέφθηκαν. Αυτή η γνώση χρονολογείται από τη δεκαετία του 60 και ήταν τυπικές πληροφορίες στις ενημερώσεις τότε για το ΝΑΤΟ και το ΥΑΑΑ κλπ.

Το προσωπικό του μεσαίου επιπέδου έχει πει ότι κάποιοι άνθρωποι που έχουν ταξιδέψει στο χρόνο από το μέλλον μας τώρα μοιάζουν με τους Γκρίζους. Αυτό οφείλεται στις εξελικτικές αλλαγές που οφείλονται στο να ζουν υπόγεια για χιλιάδες χρόνια. Ένα από τα αφηγήματα μερικής αποκάλυψης σχεδιάστηκε για να επικεντρωθεί σε αυτή την ιδέα, δηλαδή ότι όλα τα ανθρώπινα και γκρίζα ETs προέρχονται από ανταγωνιστικές χρονικές γραμμές στο μέλλον μας.


Οι ανώτεροι συνήθως γνωρίζουν μια χούφτα ET ' s που είναι εδώ τώρα, αλλά έχουν εντολές να το βουλώσουν. Ορισμένες ομάδες MIC-SSP πιστεύουν ότι είμαστε όλοι απόγονοι αίματος, σε διάφορα επίπεδα, των προσφύγων προ-Ατλαντίδας ανθρώπων ET που αποκαλούν '' προ-Αδαμίτες ". Αυτό είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό των συστημάτων πεποιθήσεων των διαφόρων ομάδων Kabbalah, σε υψηλότερα επίπεδα. Οι ομάδες Kabbalah πιστεύουν ότι έχουν πολύ περισσότερο προ-Αδαμίτη αίμα από εμάς τους υπόλοιπους και ως εκ τούτου σχηματίστηκαν '' βασιλική '' και ελίτ κυρίαρχη κάστα.

Εάν κάποιος στις τάξεις του MIC SSP κάνει ανεπιθύμητες τεχνολογικές ή ενημερωτικές ανακαλύψεις, θα ήταν ήσυχος, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ στο επίπεδο κάλυψης μας. Ορισμένες περιοχές οριοθετούνται ως ζώνες απαγόρευσης πτήσης, ώστε να μην βλέπουν τους προηγμένους πολιτισμούς της ΕΤ που υπάρχουν ήδη στο ηλιακό μας σύστημα.


Αν κάποιος δει κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει και η ιδέα ότι είναι '' ένας από τους δικούς μας '' δεν κολλάει, '' θα εξαφανιζόταν '' ή θα επαναπροσδιοριζόταν. Η Kabbalah ήξερε ότι αν οι άνθρωποι στο MIC-SSP πίστευαν πραγματικά ότι αυτό που τους είπαν ήταν απόλυτη και πλήρη αλήθεια, κανείς τους δεν θα αντιτάχθηκε σε ένα περιορισμένο σενάριο εκτόξευσης. Μπορούσαν να ενταθούν και να πολεμήσουν έντονα ενάντια σε κάθε εναλλακτικό όραμα της πραγματικότητας, επειδή πίστευαν στην καρδιά και την ψυχή τους ότι τους δόθηκε ολόκληρη και ολοκληρωμένη αλήθεια.

Το MIC-SSP λέει ότι δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό οφείλεται σε βαρυτικές και ενεργητικές συνθήκες στα σύνορα της ηλιόσφαιρας μας που καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε διαφυγή με την σημερινή τους τεχνολογία. Η NASA έχει ήδη αποκαλύψει βαρυτικές ανωμαλίες με τους πρωτοπόρους ανιχνευτές βαθέων διαστήματος καθώς πλησιάζουν στο όριο του ηλιακού μας συστήματος, βάζοντας τα θεμέλια για αυτή την ανακοίνωση.

Οι άνθρωποι του MIC λένε επίσης ότι δεν χρειάζεται να πάμε πουθενά αλλού, καθώς είμαστε ήδη περιτριγυρισμένοι από μια '' ντροπή πλούτου '' πέρα από τα πιο τρελά όνειρά μας. Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά προϊστορικά έξυπνα ερείπια για να εξερευνήσετε εδώ, από αυτό που αποκαλούν Προγέντες.


Τα παλαιότερα από αυτά τα ερείπια χρονολογούνται σε περισσότερα από 1,8 δισεκατομμύρια χρόνια. Τα περισσότερα μέλη τους πιστεύουν ότι όλα τα ETs έχουν προ πολλού έρθει και φύγει από το ηλιακό μας σύστημα. Η μόνη εξαίρεση είναι οι ταξιδιώτες του χρόνου από το μέλλον της Γης που επέστρεψαν και ήρθαν να μας επισκεφθούν.
Έχουν TR-3 B ομάδες που λειτουργούν από την Περιοχή 51, MacDill AFB από την USAF Special Operations Command, ένα διαστημικό λιμάνι στον Ντιέγκο Γκαρσία και ένα διαστημικό λιμάνι σε μία από τις μεγάλες εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης στην Ανταρκτική.

Πρόκειται για μια πρώην εγκατάσταση των Ναζί που έχει επεκταθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα ερπετοειδή του Draco εργάζονται παράλληλα με τον άνθρωπο σε χαμηλότερα επίπεδα, άγνωστα σε όσους εργάζονται σε υψηλότερα επίπεδα. Το ίδιο συμβαίνει κάτω από βάσεις όπως το Dulce και η Area 51.


Το SSP ARV (Alien Reproduction Vehicle ή SSP Crafts) όπως το τριγωνικό αεροπλάνο TR-3 B έχουν μια σειρά από όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός όπλου που εκπέμπει τεράστιες αστραπές ηλεκτροπλαστικής ενέργειας, όπως κεραυνοί, στους στόχους τους.

'' Νομίζω παρόμοιες ή πλατφόρμες UFO αναφέρθηκαν στις δεκαετίες του 80 και του 90 όταν κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά από αυτές τις πλατφόρμες που έχουν αρθρωτά όπλα και συστήματα ή ρυθμίσεις παράδοσης προσωπικού. Χτίστηκαν πάνω σε αυτό το πλαίσιο υπερκατασκευής εδώ και πολύ καιρό και έχουν βελτιωθεί με την αίσθηση, αλλά αυτές είναι μάλλον παλιές τεχνολογίες τόσο TR-3 B όσο και τετραγωνική πλατφόρμα.


'' Υπάρχει μια δουλειά που είναι ένα λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού που μεταφέρει 300 άτομα όταν μεταφέρει φορτίο από το κάτω κατάστρωμα ή κοντά σε 600 άτομα μόνο όταν μεταφέρει προσωπικό. Πιστεύω ότι η Regan πιθανότατα αναφέρθηκε σε κάποιους από τους στρατιωτικούς μεταφορείς που σχεδιάστηκαν για να παραδώσουν λίγο λιγότερο από 300 ειδικούς χειριστές και τον εξοπλισμό τους οπουδήποτε στον κόσμο σε λιγότερο από μία ώρα. Ήταν μέρος του διαστημικού προγράμματος SDI των μαύρων στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Ήταν μια ταχύτατη άκατος ανάπτυξης λόγω ακραίων συνθηκών και μπορούσε να μεταφέρει ομάδες / δυνάμεις ΔΕΛΤΑ / ΟΥΚ χωρίς να ανιχνευθεί μέσω αυτού του μυστικού αεροπλάνου που ήταν ένα τεράστιο στελθ λεωφορείο με ακύρωση ηλεκτροστατικής / μαγνητικής βαρύτητας.

Το NRO διαθέτει δύο διαστημικούς σταθμούς 400-500 μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης που εξυπηρετούνται κανονικά από MIC-SSP. Φτιάχτηκαν από απελαθέντες ρουκέτες.


Οι πλατόφρμες τους που ταξινομούνται για διαστημικά όπλα περιλαμβάνουν λέιζερ υψηλής ενέργειας και masers υψηλής ενέργειας, ακτίνες σωματιδίων, μοριακοί διαταράκτες που μπορούν να μετατρέψουν σύνθετες δομές σε σκόνη υπερφυσικής άφιξης και καλάμια από τον Θεό. '' Είχαμε μια σειρά από εκλεπτυσμένα δορυφορικά συστήματα που είχαν αναφερθεί στο διάστημα, όχι στη Ρωσία. Χρησιμοποιήθηκαν για να εντοπίσουν και να χτυπήσουν εξωγήινα οχήματα.... Οι ETs έκλειναν τακτικά αυτά τα συστήματα, σε αυτοάμυνα. '' '' '' '' ''

Το MIC-SSP διατηρεί μικρές βάσεις στη Σελήνη και τον Άρη, αλλά αυτές είναι δευτερεύουσες σε σχέση με την κύρια αποστολή παρακολούθησης και επιχειρήσεων κοντά στη Γη.
Είχαν ομάδες απαγωγής που απαγάγουν ανθρώπους που παριστάνουν τους εξωγήινους.


Πίσω στη δεκαετία του 60, ένας πολύ κοντός άνδρας φορούσε φόρεμα και μάσκα και ντύθηκε γκρι. Θα υπήρχαν στρατιωτικά ελικόπτερα κοντά, αλλά θα ήταν σε ένα τεχνητό ιπτάμενο πιατάκι και, με χημικό δοχείο και ηλεκτρονικά, θα απήγαγε ανθρώπους.

Τώρα έχουν αναπτύξει προγραμματισμένες Lifeforms (PLF) που μοιάζουν με γκρι ή ερπετοειδή αλλά είναι drones. Έχουν βιολογικό συστατικό, αλλά το νεοκορτέξ τους είναι εξοπλισμένο με ολοκληρωμένα κυκλώματα. Οι ακρωτηριασμοί των βοοειδών πραγματοποιούνται για να παρέχουν βιολογικό υπόστρωμα για αυτά τα PLF.

Κατασκευάζονται σε υπόγειες κατασκευές όπως το Dulce και το Pine Gap. Οι PLF χρησιμοποιούνται για ψυχολογικό πόλεμο και αποκατάσταση (RE-AB), εκτελούνται μετά από εξωγήινες απαγωγές για να καταλάβουν γιατί κάποιος απήχθη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters