Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

COVI-PASS: Δικτατορία Υγείας

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε ήδη έτοιμο ένα «χαρτογραφημένο σχέδιο εμβολιασμού» μήνες ΠΡΙΝ ξεσπάσει η «πανδημία» του CoV-19. Το σχέδιο προβλέπει να οδηγήσει σε «πρόταση για μια κάρτα / διαβατήριο εμβολιασμού στους πολίτες της ΕΕ από το 2022»

Στις 12 Σεπτ. 2019, αυτό το έγγραφο 10 σελίδων επικαιροποιήθηκε από μια «σύνοδο κορυφής παγκόσμιου εμβολιασμού» που οργανώθηκε από κοινού από την ΕΕ και τον ΠΟΥ. Υπό τον τίτλο «Δέκα δράσεις προς τον εμβολιασμό για όλους, όλοι πρέπει να είναι σε θέση να επωφεληθούν από την δύναμη του εμβολιασμού» το μανιφέστο της συνόδου κορυφής εκφράζει το παράπονο ότι: «Παρά την ύπαρξη αποτελεσματικών και ακίνδυνων εμβολίων, η απουσία πρόσβασης, η ανεπάρκεια, η παραπληροφόρηση, η χαλαρότητα έναντι του κινδύνου ασθένειας, η μείωση της εμπιστοσύνης του κοινού στην αξία των εμβολίων και η αύξηση της απώλειας ενδιαφέροντος γι’ αυτά, υποσκάπτει τα ποσοστά εμβολιασμού παγκοσμίως».

Και, σίγουρα, υποσκάπτει τα δυσθεώρητα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών.

Τον Ιούλιο του 2017, παράδειγμα, η Ιταλία κατέστησε υποχρεωτικά δώδεκα εμβόλια στα παιδιά. Το αποτέλεσμα, ακολούθησε μια αύξηση των τιμών των εμβολίων κατά 62%, περνώντας από τα 14 στα 23 ευρώ η δόση.

Η παγκόσμια αγορά εμβολιασμών κυμαίνεται σήμερα σε περίπου 27 δις δολάρια ετησίως. Ο ΠΟΥ εκτιμά ότι θα ξεπεράσει τα 100 δις δολάρια το 2025.

Καθώς η παγκόσμια σύνοδος κορυφής εμβολιασμού των EΕ-ΠΟΥ συζήτησε επίσης μια ανανεωμένη ατζέντα ανοσοποίησης για το 2030, οι μέτοχοι των Big Pharma δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την απόδοση των μετοχών τους μακροπρόθεσμα. Σκέψου, τους είναι τόσο δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, να φτιάξουν φάρμακα που να θεραπεύουν ασθένειες, ενώ είναι παιχνιδάκι να φτιάχνουν εμβόλια για πάσαν νόσο -ακόμη και υποθετική- και πάσαν μαλακία. Μα, αγαπητέ, τα πειραματόζωα των εμβολίων είναι μερικά δισεκατομμύρια, ενώ πόσοι να είναι οι ασθενείς; Γιατί να ασχοληθούν μόνο με την υγεία των ασθενών, όταν μπορούν να βγάλουν τρελό κέρδος αρρωσταίνοντας τους όλους; Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι με το δικό σου μυαλό, χωρίς να είσαι τρομοκρατημένος από το χαζοκούτι, θα δεις ολόκληρο το παιχνίδι ολοφάνερα εμπρός στα μάτια σου, που παίζεται ει βάρος σου, ενάντια στην ζωή και στην υγεία σου.

Σου δίνουν μερικά προνόμια (δικαιώματα βλακάκο δεν έχεις, γιατί τα δικαιώματα δεν δίνονται, αποκτούνται) και κατόπιν στα αφαιρούν βίαια και για να στα ξαναδώσουν πίσω θα σου βάλουν λουράκι όπως βάζεις εσύ στα σκυλιά και στα παιδιά σου. Μάλιστα θα σε κάνουν να παρακαλάς για το λουράκι ελέγχου σου, γατί η εξουσία θα το δώσει πρώτα στους προνομιούχους και στις μαριονέτες των διάσημων, για να το ζητάς σαν αφιονισμένος.

Οι 10 υγειονομικές εντολές

Το μανιφέστο αυτής της παγκόσμιας διάσκεψης κορυφής εμβολιασμού απαριθμεί «10 εντολές και δράσεις απαραίτητες για την ανοσοποίηση όλων». Κάθε «μάθημα» είναι ένα στολίδι αυτού που ο Ιταλός νεο-μαρξιστής Ντιέγκο Φουσάρο αποκαλεί «θεραπευτικό καπιταλισμό». Η διατύπωση είναι κατηγορηματική και δεν αφήνει περιθώρια για αποχρώσεις ή συζητήσεις. Τα επίθετα όπως «όλα», «όλοι», «αδιαμφισβήτητα» αφθονούν. Δεν υπάρχουν δηλώσεις υπό όρους. Δεν πρόκειται για ένα προσεκτικό, επιστημονικά εμπνευσμένο σχέδιο δράσης ανοιχτό σε αμφιβολίες και σκεπτικισμό. Ο τόνος «να προστατεύσουμε όλους, παντού», «να μην ξεχάσουμε κανέναν», είναι απαράδεκτα μεσσιανικός και καθαρά φασιστικός.

Τι γίνεται με εκείνους που δεν θέλουν να «προστατευθούν» με αυτόν τον βάναυσο τρόπο; Στην Γερμανία, τουλάχιστον το 10+% του πληθυσμού είναι αυστηρά κατά του εμβολιασμού, κατά του κορωνοϊού, δηλ. τουλάχιστον 8 εκ. πολίτες. Υπάρχει μία παγκόσμια κατακραυγή ενάντια στους σύγχρονους εμβολιασμούς, ειδικά -αυτό αποτελεί έκπληξη- σε τρίτες χώρες, όπου, βλέπουν οι άνθρωποι τι παθαίνουν από τους «θεούς με την άσπρη μπλούζα» και δεν χρειάζονται κανέναν να τους πει πως να ζήσουν υγιείς. Το μόνο που χρειάζονται είναι καθαρό νερό, φαγητό και συνθήκες υγιεινής. Αλλά ο παραθυράκιας και το μολυσματικό σινάφι του, δεν έχουν κανέναν λόγο να προσφέρουν υγεία και ζωή σε αυτές τις χώρες που οι ίδιοι καταστρέφουν συστηματικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει και χρειάζονται είναι πειραματόζωα για τα εμβόλια τους και σάρκες για τα όπλα τους. Πάρε μια εικόνα για την πρεμούρα τους να σε εμβολιάσουν ….και, ναι βρε χαζοχαρούμενο, για την υγεία σου νοιάζονται, γι’ αυτό σ’ έχουν να δουλεύεις στις γαλέρες με τρεις κι εξήντα.

Εντολή 1η: «Εκκληση στην παγκόσμια πολιτική ηγεσία ώστε να συμμετάσχει στην ανοσοποίηση». Είναι αυτό που βλέπουμε να γίνεται σήμερα, με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να προτείνουν ότι θα παραμείνουν οι μάσκες και οι κοινωνικές αποστάσεις μέχρι να βρεθεί ένα εμβόλιο SARS-COV-2. Μάλιστα στο χαζοκούτι είναι από όλους μόνιμη επωδός, σαν αγκιτάτσια, άλλωστε στην Ελλάδα οι διανοητικές πόρνες τσέπωσαν 20+ μύρια για να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του κυβερνητικού αφηγήματος, αυτό θα σου πουλήσουν μέχρι να τους παρακαλάς για ν’ αγοράσεις την πραμάτεια τους.

Εντολή 2η: Τι γίνεται με τους πολιτικούς που αντιτίθενται στον εμβολιασμό; Θα πούμε στους ανθρώπους που τους ψηφίζουν, αυτό που είπε ο Επίτροπος Προϋπολογισμού της ΕΕ Gunther Oettinger για τους Ιταλούς ψηφοφόρους της Λίγκα το 2018: «Οι αγορές θα τους μάθουν να ψηφίζουν σωστά». Αμ, τι νόμισες πως θα κάνεις ότι γουστάρεις; Αν πιστεύεις σαν καλό και υπάκουο πρόβατο πως έχεις «ελεύθερη φωνή» που ακούγεται στις εκλογές κάθε τόσα χρόνια, είναι γιατί είσαι πρόβατο και πιστεύεις ότι σου λένε, αντί ν’ αρχίσεις να γνωρίζεις και να πετάξεις την πίστη στα σκουπίδια.

Εντολή 4η: «Να χτυπήσουμε στην ρίζα τον δισταγμό του εμβολίου, να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό». Αυτή κι αν είναι μια πρωτότυπη προπαγανδιστική εκστρατεία, που προσβλέπει, μετά την ανάγνωση του προγράμματος εμβολιασμού της ΕΕ, την «ανάπτυξη μονάδων ηλεκτρονικής κατάρτισης των γενικών γιατρών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, με στόχο την βελτίωση των τεχνικών διαχείρισης διστακτικών πληθυσμών και προώθησης της αλλαγής συμπεριφοράς». Δεν αναφέρουν φυσικά, με ποιους τρόπους θα γίνει αυτή «αλλαγή συμπεριφοράς των πληθυσμών» … ε κοντά στον νου κι η γνώση.

Εντολή 5η: «Να χρησιμοποιήσουμε όλη την δύναμη των ψηφιακών τεχνολογιών για την ενίσχυση της παρακολούθησης της απόδοσης των προγραμμάτων ανοσοποίησης». Αυτό, σε αυτήν την περίοδο, υπονοεί συσκευές ιχνηλάτησης και ηλεκτρονικά βραχιόλια και είναι θεμιτές οι ανησυχίες για την μεγαλύτερη κυριαρχία της τεχνολογίας στην ζωή μας και στο σώμα μας. Για ποιες ψηφιακές τεχνολογίες μιλάνε; Ενα υποδόριο μικροτσίπ, όπως αυτό που κατοχυρώθηκε πρόσφατα με τον αστεία «σατανικό» αριθμό 060606 από το ίδρυμα του παραθυράκια, Bill & Melinda Gates και της συμμορίας του;

Εντολή 9η: Είναι η πιο απειλητική για τον δημοσιογράφο και γενικά για την ελευθερία έκφρασης: «Να δώσουμε την εξουσία στους επαγγελματίες υγείας σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στα ΜΜΕ, για παροχή διαφανών, αντικειμενικών και αποτελεσματικών πληροφοριών στο κοινό και για την καταπολέμηση ψευδών πληροφοριών και παραπληροφόρησης, μαζί με την καταπολέμηση των ιστότοπων κοινωνικών μέσων και τεχνολογικών εταιρειών». Αυτό είναι, ο αγώνας ενάντια στις λεγόμενες «ψευδείς ειδήσεις» έχει επιστρέψει. Οχι άλλη δουλειά για τις ορδές των αυτόκλητων «ελεγκτών γεγονότων» στο Facebook.

Ο όρος «ψευδείς ειδήσεις» είναι όρος της Νέας Ομιλίας (Novlangue) του Οργουελ για οποιαδήποτε πληροφορία μη ευθυγραμμισμένη με την μοναδική σκέψη, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό της, την προέλευσή της ή αν το γεγονός είναι επαληθεύσιμο. Οτιδήποτε δεν ευθυγραμμίζεται με το εξουσιαστικό αφήγημα είναι «ψευδείς ειδήσεις». Ας σακατεύεσαι, υποφέρεις και πεθαίνεις εσύ από τα εμβόλια, αν η εξουσία των «ειδικών» και οι παρατρεχάμενοι τους, σου λένε πως είναι καλό να το κάνεις, είναι καλό, κι οτιδήποτε άλλο είναι «Ψευδείς Ειδήσεις». Αυτή είναι η Διεθνιστική Δημοκρατουρία τους …

Ολοφάνερα οι εντολές στο μανιφέστο για τον παγκόσμιο εμβολιασμό δεν παρέχουν κανέναν ορισμό για το τι είναι «αντικειμενικές πληροφορίες» ούτε τι είναι «ψευδείς πληροφορίες ή παραπληροφόρηση». Αν και είναι αυτονόητο. «Αντικειμενικές ειδήσεις» είναι ό,τι υποστηρίζει το αφήγημα της εξουσίας και «ψευδείς» ό,τι τους διαψεύδει κι επισημαίνει την πανουργία τους.

Καμία ευθύνη για τις εκατοντάδες παρενέργειες!

Εάν τα εμβόλια είναι τόσο ασφαλή, όσο λένε η ΕΕ και ο ΠΟΥ χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη, γιατί τότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ δημιούργησε την δεκαετία του 1980 έναν οργανισμό που ονομάζεται «Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωση για Ζημιές λόγω Εμβολίων» (National Vaccine Injury Compensation Program (VICP).

Αυτό το διαβάζεις στον επίσημο ιστότοπο του VICP: «μια άψογη εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό νομικό σύστημα για την επίλυση καταγγελιών για βλάβες από εμβόλια» Με μεγάλη επιτυχία φαίνεται … Κατά την περίοδο μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 1988 (έναρξη πληρωμών αποζημιώσεων) και 1ης Ιουνίου 2020 (τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία), το VICP χορήγησε συνολικά περίπου 4,4 δις δολάρια σε χρηματικές αποζημιώσεις.

Ομως, όπως εξηγεί πολύ καλά ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Massimo Mazzucco, οι Αμερικανικές αρχές δεν περιορίστηκαν στην προστασία των Big Pharma από νομικές ενέργειες. Το 2010, μια σημαντική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών ανέφερε τον τίτλο 42 του κώδικα των ΗΠΑ ως εξής: «Ο νόμος καταργεί την ευθύνη των παρασκευαστών από τις αναπόφευκτες παρενέργειες των εμβολίων.»

Η ίδια απόφαση εξηγεί περαιτέρω: «Κανένας παρασκευαστής εμβολίων δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος σε αστική νομική αγωγή για ζημία που προκλήθηκε από βλάβη που σχετίζεται με εμβόλια ή από θάνατο που σχετίζεται με την χορήγηση εμβολίου μετά την ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου 1988. Ακόμα και αν ο τραυματισμός ή ο θάνατος προήλθε από παρενέργειες που ήταν αναπόφευκτες ακόμη και όταν το εμβόλιο είχε προετοιμαστεί σωστά και συνοδευόταν από τις κατάλληλες οδηγίες και προειδοποιήσεις για χρήση.»

Το 1988 ήταν προφανώς η χρονιά που το VIPC άρχισε να αποζημιώνει τα θύματα των εμβολίων, σώζοντας τις Big Pharma από σοβαρούς και ισχυρούς διαδικαστικούς πονοκεφάλους.

Οπως επισημαίνει ο συστημικός βιολόγος Δρ Shiva Ayyadurai, η αδυναμία παραπομπής στην δικαιοσύνη των φαρμακευτικών εργαστηρίων σχετικά με τα εμβόλια, σε συνδυασμό με την απώλεια κερδών από τις πωλήσεις φαρμάκων, έχει κάνει τα εμβόλια καινούριο επιχειρησιακό πρότυπο των Big Pharma. Και τώρα, η ΕΕ και ο ΠΟΥ, που χρηματοδοτούνται και υπακούουν στα ιδρύματα των Bill & Melinda Gates, George Soros και λοιπών ομοίων τους, ακολουθούν το ίδιο αφήγημα. Είναι γνωστό ότι η εκτελεστική εξουσία του σύγχρονου κράτους και η διακυβέρνηση από έναν διεθνή οργανισμό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιτροπή διαχείρισης των κοινών υποθέσεων της παγκόσμιας ελίτ.

Στις 9 Μαΐου 2016, στην Ατλάντα της Γεωργίας των ΗΠΑ, ο Εθνικός Σύνδεσμος Μηνιγγίτιδας (www.nmaus.org) διοργάνωσε μια συζήτηση με θέμα «Κατορθώνοντας την επιτυχία των εμβολίων στην παιδική ηλικία στις Η.Π.Α.» πριν από το γκαλά που είχε θέμα “Give Kids a Shot”. Το πάνελ των ομιλητών ασχολήθηκε με μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των γονέων που επιλέγουν να μην κάνουν χρήση παιδικών εμβολίων, των ιατρών που κρατάνε αποστάσεις από το προτεινόμενο πρόγραμμα εμβολίων και τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στην δημιουργία ή την άρση των εμποδίων στον εμβολιασμό.

Στο πάνελ στο οποίο συμμετείχαν Πανεπιστημιακοί καθηγητές, ήταν και η Carol J. Baker, MD, Καθηγήτρια Παιδιατρικής, Μοριακής ιολογίας και Μικροβιολογίας στο Baylor College of Medicine, στο Χιούστον του Τέξας. Η Δρ Carol J. Baker που η ομιλίας της γενικά παρουσίαζε μια ασάφεια, κάτι το ασύνηθες για μια καθηγήτρια που πρέπει να έχει συνηθίσει να μιλάει δημόσια – ξεκινά κάποιες προτάσεις και σκέψεις και μετά ακολουθεί κάτι εντελώς άλλο, κάποια στιγμή λέει:

«Μιλάμε για την μειονότητα [των αρνητών των εμβολίων] και για στρατηγικές κατά της μειονότητας. Εχω λοιπόν την λύση: Κάθε μελέτη που δημοσιεύεται τα τελευταία πέντε χρόνια, βλέπετε τους αρνητές των εμβολιασμών, δεν μιλάω για ανθρώπους που μπορούμε να τους μιλήσουμε και να συμφωνήσουν, αλλά για αρνητές. Ας απαλλαγούμε από όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, γιατί το Χιούστον είναι η πιο διαφορετική (πολυπολιτισμική) πόλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν επτά ασιατικές γλώσσες που ομιλούνται σ’ αυτήν την πόλη. Βρίσκομαι στην μειονότητα για περισσότερα από 20 χρόνια στην πόλη του Χιούστον. Η πλειοψηφία τους είναι αυτό που όλοι μας λέμε «Ισπανόφωνοι» – δεν είναι φυλή ή εθνικότητα, είναι πολιτικός προσδιορισμός. Πολλοί από αυτούς προέρχονται από την Κεντρική ή τη Νότια Αμερική, το Μεξικό. Μαντέψτε ποιος θέλει να εμβολιαστεί περισσότερο στο Χιούστον; Οι μετανάστες! Είναι οι «καλά μορφωμένοι» – όσον αφορά τα χαρτιά που έχουν και τα χαρτιά στον τοίχο – εννοεί πτυχία, αυτοί που είναι οι αρνητές των εμβολίων, άνθρωποι που είναι εδώ και πολύ καιρό».

Εχει ενδιαφέρον το ότι όταν έγιναν προσπάθειες δημιουργίας εμβολίου για το SARS και το MERS μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας έγινε στο Baylor College (που είναι καθηγήτρια η Baker). Το ξέσπασμα του SARS ήταν το 2002 και του MERS το 2012 και για κανέναν από αυτούς τους ιούς – και οι δύο είναι κορονοϊοί – δεν βγήκε εμβόλιο. Το εμβόλιο για τον SARS που ανέπτυξε η Baylor κατέληξε να καταστρέφει τους πνεύμονες των ποντικών, οπότε ακυρώθηκε.

Ακόμα και ο Τσιόδρας στις 7/4/2020, κατά την καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού, ανέφερε το ότι δεν υπήρξε μέχρι στιγμής εμβόλιο για τους κορωνοϊούς SARS και MERS, κάτι το ποίο χαρακτήρισε «απορίας άξιο». Και συνέχισε ο λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας: «Έγιναν κάποιες προσπάθειες για εμβόλιο, οι οποίες δεν απέδωσαν και έμεινε στα χαρτιά το εμβόλιο του SARS, μόνο σε ειδικά ερευνητικά πειραματικά εργαστήρια».

Bill Gates: «Θα δημιουργηθούν πιστοποιητικά για τους εμβολιασμένους, για την διευκόλυνση των παγκόσμιων ταξιδιών»

Πριν από λίγους μήνες, ο Bill Gates υπαινίχθηκε ότι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί, μπορεί να μην είναι τους επιτρέπεται να ταξιδέψουν. Ζούμε πραγματικά σε μια δημοκρατία, όταν τόσες πολλές αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς την συγκατάθεση της πλειοψηφίας των πολιτών;

«Τελικά αυτό που θα πρέπει να έχουμε, είναι πιστοποιητικά του ποιος έχει αναρρώσει από την ασθένεια, ποιος έχει εμβολιαστεί. Καθότι δεν θέλετε οι άνθρωποι που μετακινούνται σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν κάποιες χώρες που δεν θα το έχουν όλο αυτό υπό έλεγχο, δυστυχώς. Δεν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς την ικανότητα των ανθρώπων να πάνε εκεί, να επιστρέψουν και να κινηθούν γύρω. Ετσι τελικά θα υπάρξει αυτή η ψηφιακή απόδειξη ανοσίας, που θα βοηθήσει στο να διευκολυνθεί η παγκόσμια επαναλειτουργία» ανέφερε ο Bill Gates.

Εξέφρασε τις προβλέψεις του, τι σχεδιάζει να κάνει με όλη την δύναμη που έχει συγκεντρώσει, σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες. Στην συνέντευξη πρότεινε επίσης, ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν κάποιο είδος ψηφιακής αναγνώρισης που να δείχνει την κατάσταση εμβολιασμού τους και ότι οι άνθρωποι χωρίς αυτό το είδος της «απόδειξης» δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν. Είτε αυτές οι προθέσεις είναι για το εμβόλιο της κορόνας ή για κάποια άλλα φάρμακα που θα βγουν στην αγορά, αυτή η «πανδημία» είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για το πόσο παρανοϊκά μπορούμε να φερθούμε σαν ανθρωπότητα.

Κι ερχόμαστε στην επιβολή «φαρμάκων». Δεν είναι μυστικό ότι η διστακτικότητα και η άρνηση εμβολιασμού είναι στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών, αυτή την στιγμή. Υπάρχει μια αυξανόμενη διστακτικότητα μεταξύ των επιστημόνων και των γιατρών και γι ‘αυτό ορισμένοι από αυτούς ενώνονται μαζί για να υποστηρίξουν την εν επιγνώσει συναίνεση, σε έναν κόσμο που συνεχίζει να γεμίζει από υποχρεωτικά εμβόλια, αμφιβόλου ποιότητας κι αποτελεσματικότητας. Αυτό ήταν ένα συναίσθημα που εκφράστηκε πρόσφατα στην σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για την ασφάλεια των εμβολίων.

Η διστακτικότητα του εμβολιασμού, έχει αναμφίβολα ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος πολλών πληθυσμών που δεν θα λάβουν εμβόλιο. Για μένα είναι αρκετά σαφές ότι για τους λόγους αυτούς οι κυβερνήσεις δεν πρόκειται και δεν μπορούν πλήρως, να επιβάλλουν τον εμβολιασμό, αλλά όταν πρόκειται για ταξίδια και ίσως άλλες δημόσιες δραστηριότητες, ίσως να το πράξουν αν συνεχίσουμε να το επιτρέπουμε ή ίσως είναι ακόμα ένα ζέσταμα των ανθρώπων για την ιδέα του υποχρεωτικού εμβολιασμού; Είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους, πρόδρομος ενός υποχρεωτικού εμβολίου σε δημόσιο περιβάλλον;

Γιατί έχει όλο αυτό σημασία;

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τι συμβαίνει όταν παραδίδουμε την εξουσία μας στις κυβερνητικές υγειονομικές αρχές. Λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς που δεν είναι ευχάριστες για μια μεγάλη μειονότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην είναι και για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Οταν πρόκειται για τα εμβόλια, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές παρενέργειες εμβολίων και πολλές ανησυχίες για την ασφάλεια τους, πολλά από αυτά είναι υποχρεωτικά για τα παιδιά, για να μπορούν να πάνε στο σχολείο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν τα εμβόλια τόσο βαθιά κι απόλυτα. Ανεξάρτητα από το τι λέει η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι για τους «Υπερ-εμβολίων» ή «Κατά-εμβολίων» αλλά για την επανεξέταση της επιστήμης και αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν είναι κάτι που ταιριάζει και κάνει σε όλους.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια έρευνα της MedAlerts, της FDA μιας «Βάσης δεδομένων αναφοράς παρενεργειών των εμβολίων» από 2/5/19, η πρώτη καταμέτρηση των ανεπιθύμητων ενεργειών από ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά από τα εμβόλια και μόνο ήταν: 93.929 ανεπιθύμητες ενέργειες, 1.810 αναπηρίες, 6.902 νοσηλείες και 463 θάνατοι. Ο εθνικός νόμος τραυματισμών εμβολίων παιδικής ηλικίας έχει καταβάλει περίπου $4 δισεκατομμύρια για να αποζημιώσει τις οικογένειες των εμβόλιο-τραυματισμένων παιδιών. Οσο αστρονομικές κι αν φαντάζουν οι χρηματικές αποζημιώσεις, είναι ακόμα πιο ανησυχητικές λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς της HHS ότι μόνο το 1% των παρενεργειών από εμβόλια έχουν αναφερθεί στην «Βάση δεδομένων αναφοράς παρενεργειών των εμβολίων» (VAERS). Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα.

Γιατί οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές υπηρεσίες υγείας, δεν αναγνωρίζουν τις ανησυχίες που οι άνθρωποι έχουν για τα εμβόλια, αντί απλά να χρησιμοποιούν πρακτικές γελοιοποίησης και καταστροφής χαρακτήρων; Γιατί υπάρχει μια εκστρατεία για να παρουσιάσουν εκείνους που αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων, ως συνωμοσιολόγους; Πώς μπορούν χιλιάδες γιατροί και επιστήμονες να θεωρηθούν «συνωμοσιολόγοι;

Για παράδειγμα, οι γιατροί για την εν επιγνώσει συναίνεση (PIC), μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων από όλο τον κόσμο που έχουν μαζευτεί για να υποστηρίξουν την εν επιγνώσει συναίνεση όταν πρόκειται για υποχρεωτικά μέτρα εμβολιασμών, έχει διαθέσει κάποια εξαιρετικά PDF αρχεία προς κατέβασμα από όποιον ενδιαφέρεται, όσον αφορά το εμβόλιο MMR. Ενα από αυτά έχει να κάνει με το «τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για το εμβόλιο ιλαράς» ενώ ένα άλλο παρουσιάζει τις πληροφορίες που δημιουργούν αμφισβήτηση για το αν το εμβόλιο MMR, είναι ασφαλέστερο από την ιλαρά. Επισημαίνουν τις πιθανότητες θανάτου από ιλαρά και κάνουν πολλές συγκρίσεις με το εμβόλιο. Είναι αυτοί οι γιατροί και οι επιστήμονες πραγματικά «συνωμοσιολόγοι». (δες κάτω στον σύνδεσμο τα pdf)

«Θα υπάρξει μια στην επόμενη γενιά ή κάπου εκεί, φαρμακολογική μέθοδος για να κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν την δουλεία τους και να υπομένουν την δικτατορία χωρίς δάκρυα, παράγοντας ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα χάνουν στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, θα τους αφαιρούνται, αλλά αυτοί θα το απολαμβάνουν.» Αλντους Χάξλεϊ

Δεν είναι μόνο το παραπάνω σχόλιο που γίνεται πραγματικότητα, πολλοί από εσάς φαίνεται να το απολαμβάνετε, επειδή η συνείδησή σας καταστέλλεται σε σημείο που πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο. Με τα εμβόλια και τώρα τις μάσκες, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι κάποιος έχει την ευθύνη να ακολουθήσει τις εντολές, διότι σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτό προστατεύει τους άλλους ανθρώπους και εσένα μαζί.

Η ψευδής και πολύ βολική για τις φαρμακοβιομηχανίες θεωρία, ότι ένα μη εμβολιασμένο παιδί αποτελεί κίνδυνο για ένα εμβολιασμένο παιδί, είναι επίσης πολύ ελαττωματική, ύποπτη και αγκιτάτσια. Σίγουρα, αν είχαμε εμβόλια που ήταν 100% ασφαλή και 100% αποτελεσματικά, θα μπορούσαμε ίσως να επιτύχουμε την ανο(η)σία αγέλης μέσω ενός εμβολίου, αλλά τα εμβόλια υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και δεν έχει ακόμη επιτευχθεί ανο(η)σία αγέλης μέσω αυτών για καμία νόσο, αντιθέτως έχουμε πνιγεί στις ασθένειες και στα προβλήματα εξαιτίας των εμβολίων.

Στο τέλος, οι άνθρωποι οδηγούνται στο να αισθάνονται ανενημέρωτοι και ανίκανοι για την αμφισβήτηση του status quo. Αυτός είναι ο τύπος του κόσμου που θέλεις να ζήσεις; Ενας κόσμος που φαίνεται να φυλάσσεται από το «υπουργείο αλήθειας» ή στην προκειμένη περίπτωση, από μια ψηφιακή αυταρχική Oργουελιανή «fact-checker» που περιπολεί το διαδίκτυο και φιμώνει ορισμένους από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονες του κόσμου για το θέμα αυτό; Εναν κόσμο όπου μια άποψη που αντιτίθεται στις κυβερνητικές ρυθμιστικές υπηρεσίες, μια άποψη που ενώ υποστηρίζεται από αποδεικτικά στοιχεία, τιμωρείται και γελοιοποιείται;

Τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, και γιατί συλλογικά, το δέχεσαι; Αν δισεκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να ενωθούν και να συμφωνήσουν σε lockdowns ή τουλάχιστον να συμμορφωθούν με αυτό, τότε γιατί δεν μπορούν να έρθουν μαζί για όλα τα άλλα σημαντικά ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή μας; Γιατί κάνεις μόνο αυτό που λένε οι κυβερνήσεις με τις καλοπληρωμένες διανοητικές πόρνες τους;

Γιατί συνεχίζεις να δίνεις την δύναμή σου και να παραδίδεις την εμπιστοσύνη σου σε οντότητες που φαίνεται να στερούνται λογικής ή συμπάθειας, στοργής ή φιλότητας; Γιατί βασίζεσαι συνεχώς σε αυτές τις οντότητες, για να φροντίσουν τα προβλήματά σου και να λαμβάνουν αποφάσεις για εσένα; Δεν έχει να κάνει με την εκτέλεση της θέλησης του λαού, αλλά με τον έλεγχο της θέλησης του λαού. Αυτό κάνουν τα ιδρύματα των Bill Gates, George SorosRockefeller, μεταξύ άλλων πολύ ισχυρών όντων, αυτήν την στιγμή. Εσύ τους επιτρέπεις να ελέγχουν την θέληση σου, συμφωνείς με αυτό και σου αρέσει κι όλας.

COVI-PASS: Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Με νόμο των ΗΠΑ, από το 1988, οι φαρμακευτικές εταιρίες απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων και οι αποζημιώσεις που επιδικάζονται στα θύματα καταβάλλονται από το κράτος! Ενώ μερικοί άνθρωποι μιλούν για συνωμοσία όταν τους εξηγούν ότι υπάρχει η βούληση να δημιουργηθούν συστήματα ανίχνευσης για να γνωρίζουν ποιες ασθένειες έχουμε και αν έχουμε εμβολιαστεί ή ανοσοποιηθεί, άλλοι είναι υπέρ ενός διαβατηρίου ψηφιακής υγείας που θα απαντήσει σε τέτοιου είδους ζητήματα: του COVI-PASS. Διαβατήριο υγείας κατά του COVID-19

Μπορούμε να διαβάσουμε στον ιστότοπο, τον αφιερωμένο σε αυτό το τεχνολογικό εργαλείο, ότι το COVI-PASS είναι «το καινούριο ψηφιακό διαβατήριο υγείας που υποστηρίζεται από την επαναστατική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία VCode® και VPlatform® της πολυβραβευμένης βρετανικής εταιρείας κυβερνοασφάλειας, VST Enterprises.»

Παρουσιάζεται ως «μια ασφαλής, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αξιόπιστη λύση» για να μας βοηθήσει να διευκολύνουμε την «επιστροφή στην εργασία και στην ζωή με πλήρη ασφάλεια χάρη στην μοναδική βιομετρική πρόσβαση και τις ενημερωμένες και επικυρωμένες πληροφορίες για την υγεία».

“Το COVI-PASS ™ είναι ικανό να εμφανίζει τα προηγούμενα και τα τρέχοντα αποτελέσματα των τεστ Covid-19” και να κάνει γνωστή «την ανοσοαπόκρισή» μας.

Σκοπός του είναι να μας πιστοποιήσει σε θέματα υγείας, συνδέοντας το «προσωπικό βιομετρικό αναγνωριστικό + αποτέλεσμα δοκιμής Covid-19 + το μοναδικό αναγνωριστικό κωδικό VCode (…) χρησιμοποιώντας μια έξυπνη συσκευή ή έναν αναγνώστη RFID.»

Πιο αποτελεσματικό από έναν κωδικό QR σύμφωνα με την εταιρεία VST, «δυνατότητα σάρωσης σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων» και αναγνώσιμο κατά την διάρκεια των «ταξιδιών μας σε διαδικτυακά και εκτός σύνδεσης περιβάλλοντα», αυτός ο κωδικός VCode θα μπορεί να συγκεντρώνει «οποιαδήποτε μορφή πληροφοριών με κάθε ασφάλεια».

Μπορείτε να «αποθηκεύσετε οτιδήποτε, στοιχεία ταυτότητας, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης, αρχεία υγείας, τρόπους πληρωμής, αριθμούς εγγραφής αυτοκινήτου, στοιχεία επαγγελματικής κάρτας, συνδέσεις σε κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα με τον ίδιο κώδικα.»

Οι «θεοί με την άσπρη μπλούζα» αποφασίζουν για την ζωή σου.

Για τον COVID-19, συγκεκριμένα, περιγράφεται μια διαδικασία πέντε βημάτων στον ιστότοπο που προορίζεται για επαγγελματίες υγείας: δημιουργία του λογαριασμού ψηφιακού διαβατηρίου, μέσω του τεστ ελέγχου, καταγραφή του αποτελέσματος, παρακολούθηση μετά την δοκιμή, μέχρι εκχώρηση του ψηφιακού διαβατηρίου που θα επιτρέψει στον ασθενή επικυρωμένη πρόσβαση στα πρωτόκολλα επιστροφής στην εργασία».

«Ο επαγγελματίας υγείας θα ενημερώνει το αποτέλεσμα στο σύστημα διαχείρισης COVI-PASS™ και το αποτέλεσμα θα εμφανίζεται στο COVI-PASS του ασθενούς με την μορφή συστήματος σηματοδότησης – πράσινο (αρνητικό) ή κόκκινο (θετικό) όταν το θελήσει.»

Τι θα συμβεί σε εκείνους που θα έχουν κόκκινο φως; Δεν θα μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ή να συναθροίζονται; Ησυχάστε! «Οι ευαίσθητες πληροφορίες μπορούν να διαβαστούν μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα κατόπιν αιτήματος και το “COVI-PASS ™” δεν ακολουθεί τις κινήσεις του ατόμου, διατηρώντας έτσι τις ρυθμίσεις προστασίας και εμπιστευτικότητας.» …Ησυχάσατε έτσι;

Και αν αναρωτιέστε για την αξιοπιστία των δοκιμών, η VST έχει μια άλλη λύση να προτείνει. Δηλώνει στο λογαριασμό της στο Linked In ότι έχει αναπτύξει ένα 100% αξιόπιστο και ανεξάρτητο «τεστ ανίχνευσης». Και χαίρεται που έλαβε «παραγγελίες για σχεδόν 80 εκατομμύρια κάρτες υγείας από περισσότερες από 20 χώρες. Τα πρώτα απ’ αυτά θα κυκλοφορήσουν σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες, θαλάσσιους λιμένες και αρκετές κυβερνήσεις τις επόμενες εβδομάδες».

Εγώ αναρωτιέμαι τι τελικά επιδιώκουν αυτές οι είκοσι χώρες; Επειδή αυτό δεν αναφέρεται αναλυτικά στον ιστότοπό τους ή στον λογαριασμό τους στο Twitter. Θα εγκαταστήσουν αίθουσες ανίχνευσης σε αεροδρόμια με μηχανήματα για τεστ, που όπως πιστεύουν, μπορούν να εκτελέσουν «56 τεστ ανά ώρα» και θα εμφανίζουν τις πληροφορίες απευθείας στον VCode; Θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε αεροπλάνα και σκάφη μόνο σε άτομα με «πράσινο»; Κι όποιος είναι «κόκκινος» τι θα γίνεται; Και ποιος εγγυάται την αξιοπιστία του τεστ; Κανείς δεν λέει. Περιμένουμε απαντήσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Η πολυεθνική Digital Health Technology Circle Pass Enterprises (CPE) υπέγραψε συμφωνία με την VST Enterprises Ltd (VSTE), την Βρετανική εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία τεχνολογίας Louis-James Davis για να ενσωματώσει τον υπερσύγχρονο VCode & Τεχνολογίες VPlatform στο COVI-PASS Digital Health Passport.

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο VST VCode και VPlatform, η Circle Pass Enterprises έχει συνάψει σύμβαση με την VST Enterprises για ένα πλήρως ασφαλές Digital Health Passport – COVI-PASS, το οποίο θα συνδυαστεί με εγκεκριμένα κιτ δοκιμών. Η CPE ξεκίνησε τις παραγγελίες αποστολής  για την πρώτη φάση κυκλοφορίας 50Μ COVI-PASS Digital Health Passports τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στις κυβερνήσεις σε περισσότερες από 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, του Παναμά, της Ινδίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, Σουηδία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ολλανδία. (δες κάτω στον σύνδεσμο)

Το COVI-PASS Digital Health Passport λειτουργεί με ένα έξυπνο σύστημα χαρτογράφησης χρωμάτων (πράσινο, κεχριμπάρι, κόκκινο) για τον έλεγχο ταυτότητας και την επικύρωση μιας δοκιμής COVID-19 που παρέχει ιστορικό δοκιμών και σχετικές πληροφορίες για την υγεία του ανθρώπου. Αυτό επιτρέπει ακριβείς μετρήσεις δεδομένων για την αξιολόγηση εκείνων που έχουν βγει θετικοί ή αρνητικοί και την τοποθεσία μόνο του ελέγχου τους.

Το COVI-PASS Digital Health Passport θα χρησιμοποιηθεί ως κρατική επικύρωση για πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και υπαλλήλους για την διαχείριση μιας «ασφαλούς» επιστροφής στην εργασία, την ζωή και ασφαλή ταξίδια.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την CPE για την παροχή της τεχνολογίας VCode και VPlatform και του Digital Health Passport για τη δημιουργία COVI-PASS ™. Είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι τόσες πολλές κυβερνήσεις και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο ασχολούνται και χρησιμοποιούν το διαβατήριο υγείας COVI-PASS ™ και εγκεκριμένα κιτ δοκιμών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ψηφιακό διαβατήριο υγείας μαζί με εγκεκριμένα από την κυβέρνηση κιτ δοκιμών είναι το κλειδί για την άρση των περιορισμών κλειδώματος με σταδιακό και ελεγχόμενο τρόπο. Η τρέχουσα τεχνολογία που δοκιμάζεται με χρήση Bluetooth και εφαρμογών εγγύτητας είναι βασικά ελαττωματική λόγω των ζητημάτων απορρήτου της παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, των παραβιάσεων ασφάλειας και δεδομένων που ήδη βλέπουμε και αναφέρονται, καθώς και η επιφυλακτικότητα των πολιτών να ακολουθούν και να κατεβάζουν την εφαρμογή παρακολούθησης» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της VST Enterprises Louis-James Davis.

Οι 10 λόγοι που τα «διαβατήρια ανοσίας» είναι κακή ιδέα

Τα διαβατήρια ανοσίας, δηλαδή τα πιστοποιητικά ότι κάποιος νόσησε από Covid-19, έχει αναρρώσει και πλέον έχει αντισώματα, άρα και ανοσία στον κορονοϊό SARS-CoV-2, θα προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσουν, επισημαίνουν δύο ειδικοί στην βιοηθική σε άρθρο-παρέμβασή τους στο περιοδικό Nature. Τους λόγους αναφέρουν η Φρανσουάζ Μπεϊλίς, καθηγήτρια Φιλοσοφίας και Βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο Νταλουζί του Καναδά και η Νάταλι Κόφλερ, ιδρύτρια της πρωτοβουλίας Editing Nature και συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Οι δύο επιστήμονες τονίζουν ότι ο περιορισμός των κινήσεων με βάση την βιολογία απειλεί την ελευθερία, την δικαιοσύνη και την δημόσια υγεία. «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η ικανότητά σας να βρείτε δουλειά, στέγη ή δάνειο, εξαρτάται από το να περάσετε ένα τεστ αίματος», γράφουν.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στις 24 Απριλίου, ανέφερε ότι τέτοια «διαβατήρια» δεν εγγυώνται ότι «οι άνθρωποι που ανάρρωσαν από Covid-19, έχουν κι αντισώματα, ότι πράγματι είναι προστατευμένοι από μία δεύτερη λοίμωξη, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη οι κατάλληλες εξετάσεις που να επιβεβαιώνουν ότι τα αντισώματα που έχει κάποιος είναι ισχυρά και επαρκή σε αριθμό. Ούτε βέβαια γνωρίζει κάποιος την διάρκειά τους, δηλαδή εάν προστατεύουν για τρεις, έξι ή δώδεκα μήνες.»

Οι Μπεϊλίς και Κόφλερ υποστηρίζουν ότι «κάθε έγγραφο που περιορίζει τις ατομικές ελευθερίες στην βάση της βιολογίας κινδυνεύει να γίνει πλατφόρμα περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυξανόμενων διακρίσεων και απειλής -παρά προστασίας- της δημόσιας υγείας». Σε αυτό το πλαίσιο, παρουσιάζουν δέκα λόγους, τέσσερις πρακτικούς και έξι ηθικούς, που τα διαβατήρια ανοσίας είναι «πολύ κακή ιδέα».

1. Η ανοσία στην Covid-19 παραμένει μυστήριο: Φαίνεται πως οι περισσότεροι αναρρώσαντες παράγουν αντισώματα κατά του κορονοϊού, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αυτά είναι αρκετό για μελλοντική προστασία και για αρκετό καιρό.

2. Τα ορολογικά τεστ αντισωμάτων είναι αναξιόπιστα: Διαφέρουν πολύ μεταξύ τους σε ποιότητα και ακρίβεια και μέχρι στιγμής στη μεγάλη πλειονότητά τους δεν θεωρούνται αξιόπιστα, καθώς έχουν πολλά ψευδώς θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Ειδικά στην πρώτη περίπτωση δημιουργούν ψευδή αίσθηση ασφάλειας και οδηγούν -κακώς- στο να θεωρούνται αρκετά άτομα ότι έχουν ανοσία χωρίς να έχουν.

3. Ο αριθμός των αναγκαίων τεστ είναι μη εφικτός: Χρειάζονται πολλά εκατομμύρια ορολογικά τεστ για εθνικά προγράμματα χορήγησης πιστοποιητικών ανοσίας από τις χώρες. Για παράδειγμα, η Γερμανία με σχεδόν 84 εκατομμύρια κατοίκους, θα ήθελε 168 εκατομμύρια τεστ αντισωμάτων για να «τσεκάρει» δύο φορές (για λόγους ασφάλειας) τον πληθυσμό της. Μάλιστα, δύο τεστ ανά άτομο είναι το απολύτως ελάχιστο αναγκαίο, καθώς κάποιος που βγαίνει αρνητικός μπορεί αργότερα να μολυνθεί. Ακόμη και η Ν. Κορέα, που φημίζεται για τα πολλά τεστ της, έως τις 20 Μαΐου είχε ελέγξει μόνο το 1,5% του πληθυσμού της για αντισώματα. Ούτε καν το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού δεν είναι εύκολο να κάνει τέτοια τεστ.

4. Oσοι ανάρρωσαν, είναι πολύ λίγοι για να τονώσουν μόνοι τους την οικονομία: μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού θα μπορεί να πιστοποιηθεί για να δουλέψει ή να ταξιδέψει με ασφάλεια.

5. Η επιτήρηση διαβρώνει την ιδιωτικότητα: Τα «διαβατήρια ανοσίας» θα προϋποθέτουν ένα σύστημα ταυτοποίησης και επιτήρησης, ενώ τα σχετικά χάρτινα πιστοποιητικά θα μπορούσαν να πλαστογραφηθούν. Αν είναι ηλεκτρονικά, για μεγαλύτερη ασφάλεια από απάτη, θα αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για τα προσωπικά δεδομένα.

6. Οι περιθωριοποιημένες και μειονοτικές ομάδες θα αντιμετωπίσουν περισσότερους ελέγχους: Αυτό μπορεί να αυξήσει τις διακρίσεις βάσει φυλής, φύλου, θρησκείας ή άλλης αιτίας.

7. Ανισότιμη πρόσβαση: Λόγω έλλειψης επαρκών τεστ, πολλοί δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτά, κυρίως οι πιο φτωχοί και ευάλωτοι βάσει της ιστορικής εμπειρίας. Οι εργαζόμενοι που έχουν την πιο επείγουσα ανάγκη για ένα πιστοποιητικό ανοσίας, πιθανώς, θα είναι αυτοί που θα δυσκολεύονται περισσότερο να κάνουν τεστ αντισωμάτων.

8. Κοινωνική διαστρωμάτωση: Η ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει ανοσίας ή μη έναντι του κορονοϊού θα δημιουργήσει έναν νέο παράγοντα διαχωρισμού ανάμεσα σε προνομιούχους και μη, κάτι ανησυχητικό ιδίως λόγω έλλειψης ενός δωρεάν και καθολικά διαθέσιμου εμβολίου. Οι κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες μπορεί να διευρυνθούν, π.χ. μέσω προτίμησης των εργοδοτών για πρόσληψη όσων έχουν το «διαβατήριο ανοσίας». Αυτά τα πιστοποιητικά μπορεί, επίσης, να πυροδοτήσουν νέους διχασμούς ανάμεσα στα κράτη, όπως φαίνεται ήδη από τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν να ταξιδέψουν και να εργαστούν σε μερικές χώρες (Ρωσία, Αίγυπτο, Σιγκαπούρη κ.ά.) όσοι έχουν τον ιό HIV.

9. Νέες μορφές διακρίσεων: Αν τα «διαβατήρια» συνδυαστούν με άλλα δεδομένα, όπως ιατρικά ιστορικά και αποτελέσματα γενετικών τεστ, στο μέλλον μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο για ευρύτερα «βιολογικά διαβατήρια», δημιουργώντας νέους κινδύνους διακρίσεων από εργοδότες, ασφαλιστικές εταιρείες, αστυνομικές αρχές κ.ά.

10. Απειλές για την δημόσια υγεία: Αν ορισμένες ελευθερίες και προνόμια είναι δεδομένα μόνο για όσους έχουν «διαβατήρια ανοσίας», τότε μπορεί υγιείς άνθρωποι χωρίς ανοσία να αποκτήσουν «διεστραμμένα» κίνητρα να αρρωστήσουν σκοπίμως από Covid-19 ή μπορεί να δωροδοκούν για να αποκτήσουν τέτοια «διαβατήρια».

Τεχνολογία θανάτου ή υγιεινή ζωή κι ενίσχυση της ανοσίας;

Η ανακοίνωση ενός τρομολαγνικού δεύτερου επιδημικού κύματος το φθινόπωρο θα σε κάνει να αποδεχθείς μαζικά αυτή την δικτατορική μέθοδο; Και αν έλθει αυτό το κύμα, θα ήταν λογικό, απαραίτητο και νόμιμο να καταφύγουν σε τέτοιες στρατηγικές για την «πρόληψη» ή την «εξάλειψη» της όποιας νόσου;

Αυτό το COVI-PASS θα είναι ένας ακόμη λίθος του διεθνισμού, της παγκοσμιοποιημένης και γενικευμένης «υγειονομικής» παρακολούθησης και για άλλες ασθένειες; Ναι, μπορώ να καταλάβω ότι κανείς δεν θέλει (ούτε τολμάει) να βρεθεί ανάμεσα σε τύπους με Covid-19 ή φυματίωση, αλλά, τι πρέπει να προωθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και γρηγορότερα;

«Ενίσχυση της ανοσίας» όπως συνέστησε ο γιατρός Ménat, ιδίως μέσω της υγιεινής διατροφής και της πλούσιας και ζωτικής βιοποικιλότητας ή απόπειρα αποφυγής κι εξάλειψης οποιασδήποτε ασθένειας με το όποιο «εμβόλιο» την διάσημη πια «κοινωνική αποστασιοποίηση» τον ψηφιακό έλεγχο, μάσκα, απομόνωση και χημικό «εξολοθρευτή» με το κάθε σύμπτωμα, ακόμη και χωρίς σύμπτωμα.

Αυτό το διεθνές συγκεντρωτικό σύστημα δεδομένων σε μία πολυεθνική εταιρία, με την συγκάλυψη των κυβερνήσεων, (που εσύ πιστεύεις πως τους εκλέγεις) δεν θα ευνοήσει την εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ πρόληψης και θεραπείας, αλλά θα οδηγήσει στον Οργουελικό αυταρχισμό και τον υγειονομισμό.

Εάν δεν λένε στον ιστότοπο COVI-PASS για ένα τσιπ ή υποδόρια νανοσωματίδια, αυτή η ψηφιακή ιχνηλάτηση είναι μια μορφή τσιπαρίσματος, όταν γίνει υποχρεωτικό να έχουν οι άνθρωποι έναν σαρώσιμο κωδικό σαν τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ, για δήθεν «βεβαίωση της καλής υγείας» και της «δυνατότητας επισκεψιμότητας». Φυσικά, δεν θα τολμήσουν ακόμη να το κάνουν υποχρεωτικό, αλλά σε 2-3 χρόνια;

Τα μέτρα όπως αυτό με τις μάσκες στα σούπερ μάρκετ ειναι ΜΟΝΟ για ψυχολογική προπαγάνδα, και ουδεμία σχέση έχουν με οτιδήποτε άλλο, για να ‘χει το πρόβατο την αίσθηση ότι πρέπει να είναι υποταγμένο και πειθαρχημένο χωρίς να εφησυχάζει. Για να έχει η εξουσία τον έλεγχο και να κάνει ολοφάνερη την ύπαρξη της, του στυλ, «Είμαι εδώ και σε διατάζω να … για το καλό σου πάντα». Υποχρεωτική και με πρόστιμο 150 ευρώπουλα η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ, αλλά όχι στο ΙΚΕΑ ή στις εκκλησίες. Καθώς στα σούπερ μάρκετ πάνε όλα τα ζωντανά, δεν πάνε όμως όλα στις εκκλησίες, στα θέατρα και στα μπαράκια…

Και αν ο μοναδικός σκοπός είναι ο φαινομενικός, το «να σωθούν ζωές και να επιτρέψουν σε όλους να είναι σε καλή υγεία» τότε γιατί δεν δημιούργησαν οι πολυεθνικές, πριν χρόνια, το «HUNGER-PASS» για την καταπολέμηση της πείνας στον πλανήτη που επηρεάζει κατά μέσο όρο τρεις στους εννέα παγκόσμια και προκαλεί 25.000+ θανάτους την ημέρα; Ρητορική η ερώτηση … προφανής η απάντηση. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η υγεία σου, ούτε η ζωή σου, αλλά μονάχα ο απόλυτος και καθολικός έλεγχος σου. Οχι του σώματος σου εξωτερικά μόνον, αλλά και εσωτερικά, οι σκέψεις σου, οι λέξεις σου, τα όργανα σου και ειδικά, ειδικότερα, ο Νους σου.

Δεν το συζητώ, τα εκατομμύρια προβατάκια, τρομοκρατημένα με τον μπαμπούλα του Covid-19 θα πέσουν και σε αυτήν την παγίδα ασυζητητί. γιατί δεν διαθέτουν Λειτουργικό Νου.  Αν είχε, δεν θα τον κορόιδευε η ελίτ τόσο εύκολα κι απλοϊκά με κοροϊδοιούς, «νερό της φωτιάς» και καθρεφτάκια.

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ …

Μα τι κάθομαι και λέω τώρα, σε ποιους απευθύνομαι …σε υποταγμένα όντα με iq αμοιβάδας. Και κωλοτούμπες να σας βάλουν να κάνετε θα τις κάνετε… Προσωπικά, έχω να μπω σε σούπερ μάρκετ χρόνια και γενικά αποφεύγω μέρη που συχνάζουν οι μάζες. Πέρσι και με τους τουρίστες σε πλημμυρίδα ήταν πιο δύσκολο να αποφεύγω την πανούκλα των μαζών, αλλά φέτος είναι ευκολάκι και με εκατοντάδες επιλογές.

Δεν είχε άδικο ο Νίτσε που διαπίστωνε στα τέλη του 19ου αιώνα ότι: «Η επιστήμη έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει τον Επίκουρο!»

Μάσκα δεν θα φορέσω που να χαλάσει ο κόσμος. Αλλωστε έχω φτιάξει έτσι την ζωή μου που τα μέτρα και οι απαγορεύσεις τους ούτε καν με φτάνουν. Βιώνω εδώ και πολλά χρόνια το «Λάθε Βιώσας» του τεράστιου Επίκουρου και …σας κάνω χάζι χαζοπούλια.

@Ηω Αναγνώστου / terrapapers

***

Κατεβάστε και μελετήστε τα pdf: The Physicians for Informed Consent (PIC)

2019-2022_ROADMAP ON VACCINATION

COVI-PASS



https://terrapapers.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters