Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ. «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ… ΒΗΜΑ ΜΕ ΒΗΜΑ»

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Σεπτέμβριος 2020
Πολυαγαπημένοι, σας χαιρετάμε. Διατηρούμε ένα μανδύα ΑΓΑΠΗΣ γύρω από τον πλανήτη σας με την υπόλοιπη παγκόσμια κοινότητα καθώς εισέρχεστε στο πλήρες RESET της Ενέργειας μέσα στη Γη σας.
Ο Μαγνητικός Πυρήνας στον πλανήτη σας αντηχεί με την Παγκόσμια ώθηση και συνεχίζει να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις συχνότητάς του σε ΥΨΗΛΗ πολυδιάστατη δόνηση της Συνείδησης Φωτός.


Το δίκτυο πλέγματος του LIGHT εκπληρώνει το σκοπό του αλληλεπιδρώντας μέσα στον Μαγνητικό Πυρήνα, δημιουργώντας σταθεροποίηση στον πλανήτη καθώς οι συχνότητες εντείνονται.


Η περιστροφή της Γης επαναπροσαρμόζεται ώστε να ευθυγραμμιστεί μέσα σε αυτήν την Ανώτερη Συνήθεια του ΦΩΣ, η οποία έχει συσσωρευτεί και συνεχίζει να επεκτείνεται εντός του Μαγνητικού Πυρήνα. Καθώς η περιστροφή του πλανήτη σας επιταχύνεται, υπάρχει μια ουσία δημιουργίας μιας εκτεταμένης δονητικής ροής σχηματισμού LIGHT. Αυτή η ενεργοποίηση έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το μεταβαλλόμενο προφίλ του πλανήτη.


Οι φυσικές δυνάμεις είναι αλληλένδετες μέσω αυτού του ΥΨΗΛΟΥ συντονισμού. Αυτή η συχνότητα HIGHER LIGHT αποκαθιστά αυτήν τη στιγμή ένα καθαρό ενεργειακό προφίλ σε δέντρα, φυτά, βουνά και τη γη, επηρεάζοντας τις πλωτές οδούς και τους ωκεανούς σε ολόκληρο τον πλανήτη για να επιφέρει μια ευρεία εξισορρόπηση στη φύση. . Αυτό δημιουργεί μια εκ νέου ευθυγράμμιση με τον ΥΨΗΛΟ συντονισμό που υπάρχει σε ολόκληρο το Σύμπαν.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Η ψευδαίσθηση του χρόνου χωρίζεται σταδιακά σε τμήματα. Η ανθρωπότητα πρέπει να είναι σε θέση να σταθεροποιηθεί σταδιακά καθώς λαμβάνει χώρα η κατανομή αυτής της διαδικασίας, δημιουργώντας προσαρμογές στα φυσικά συστήματα. Αυτός ο τεράστιος μετασχηματισμός πρέπει να επιτευχθεί βήμα προς βήμα, ολοκληρώνοντας μια φάση πριν από την επόμενη, καθώς η ενεργητική ατμόσφαιρα του πλανήτη κινείται σε έναν εντελώς εναλλακτικό δυναμικό ρυθμό και ισορροπία.


Οι άνεμοι της αλλαγής ρέουν γρήγορα στο επίπεδο της γης σας, δημιουργώντας αναταραχές μέσω της ΑΛΛΑΓΗΣ της Πραγματικότητας στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό το συμβάν δημιουργεί μια υψηλότερη συχνότητα στη ζωή σας στην οποία μπορείτε να έχετε πιο εύκολη πρόσβαση μέσω της λεωφόρου του Heart Space σας. Σας καλούμε να αλλάξετε την εστίασή σας σε αυτές τις Μεταβαλλόμενες Πραγματικότητα, από την ψευδαίσθηση του δράματος που διαιωνίζεται από το εγώ του μυαλού σας έως την Αλήθεια στα βαθιά ανοίγματα που προσφέρονται ΤΩΡΑ μέσω του Heart Space σας.


Αυτή η χρονική περίοδος πρόκειται να επιστρέψει σε έναν υψηλότερο και πιο αυθεντικό χώρο συνείδησης αναπτύσσοντας μια βαθύτερη σύνδεση με τον πολυδιάστατο χώρο της καρδιάς σας. Αυτή είναι μια στιγμή για την Αυτοπραγματοποίηση. Καθώς αρχίζετε να αναπτύσσετε ξανά τους καρδιακούς μυς σας, μπορείτε να επανενεργοποιήσετε την κατάσταση του απεριόριστου δυναμικού σας. Κάθε φορά που επιλέγετε να εισέλθετε συνειδητά στην πόρτα της Εναλλακτικής Πραγματικότητας στην Καρδιά σας, μια Εξέλιξη λαμβάνει χώρα μέσα στα Κελιά του Φυσικού σας Σώματος.


ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ

Η Δομή που υπήρχε πάντα στο Ενεργειακό Πεδίο σας θα μετακινηθεί σε μια άλλη φάση μετάδοσης καθώς μια ΥΨΗΛΗ ηλεκτρική δόνηση ρέει μέσα στο πεδίο σας για να σας επιτρέψει να σταθεροποιήσετε εντός των συνδέσεων του διευρυμένου χώρου. Αυτό μπορεί να τεθεί σε κίνηση μέσω μιας συνειδητής επανασύνδεσης και ενεργοποίησης της Ιερής Καρδιάς. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκινάτε την αναψυχή και τον επαναπροσδιορισμό του εαυτού σας μέσω της συνειδητής επιλογής σας της επανευθυγράμμισης του σπιτιού μέσω της καρδιάς σας.


Ισχυρά ενεργειακά κύματα εμφανίζονται καθημερινά στο επίπεδο της γης σας για να δημιουργήσουν μια αποσύνθεση πυκνότητας. Αυτά τα κύματα κυριολεκτικά σπάζουν στο περιβάλλον της Γης, ξεδιπλώνοντας την ψευδαίσθηση και ταυτόχρονα αποκαλύπτουν ΥΨΗΛΕΣ διαδρομές ευκαιρίας. Αυτά τα μονοπάτια ανοίγουν για να σας υποστηρίξουν σε αυτήν τη φάση της αφύπνισης.


Η πύλη που δημιουργήθηκε από το δίκτυο πλέγματος ΤΩΡΑ έχει πλέον καθιερωθεί και αγκυροβοληθεί για να σας υποστηρίξει στην επόμενη φάση της αναγέννησης. Το δίκτυο συνεχίζει να ευδοκιμεί, η συχνότητα επιταχύνει την επίδρασή της καθώς το LIGHT δημιουργεί ορμή, δημιουργώντας μια φωτεινή διαδρομή για την αφοσίωσή σας.


Βαθιά συγκινήσεις

Αυτή η κατασκευή του LIGHT αυξάνει τα βαθιά συναισθήματα που έχουν συγκρατηθεί σε άτομα και κοινότητες. Το τρισδιάστατο δράμα συνεχίζει να δημιουργεί βαθιές επιπτώσεις στη ζωή σας. Αυτό δημιουργεί σύγχυση και αναστατώνει το μυαλό του εγώ, φέρνοντας μια μεγάλη ευκαιρία ενώ το μυαλό του εγώ σας διατηρείται σε σύγχυση. 

Αυτός ο χώρος επιτρέπει βαθιές και μόνιμες αλλαγές για να ξετυλίξετε τη σχέση σας με την ανθρώπινη πλευρά σας. Αυτή είναι η ώρα να αφήσετε τους παλιούς ξεφτισμένους κύκλους της ζωής σας. Ακούστε τη μαρτυρία της γέννησης της ολότητας μέσα σας. Το συγκρίνουμε με τον Ήλιο που έρχεται στον ορίζοντα. Σε αυτό το περιβάλλον, η Καρδιά σας μπορεί να βιώσει την επανασύνδεση στο ΦΩΣ και την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αφήστε, αφήστε και ανοίξτε τον εαυτό σας στις αποκαλύψεις της ειρήνης και της αλήθειας που μπορούν να φωτιστούν μέσα. Όταν επιλέγετε να ανοίξετε την καρδιά σας, μπαίνετε σε μια ΝΕΑ Φάση του πεπρωμένου σας. Αφήστε και ανοίξτε την αναγέννηση σας. Μέσα στο ΦΩΣ, η ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να εκδηλωθεί και να ξυπνήσει μέσα σας. Αυτός ο χώρος είναι προσβάσιμος για να αφήσετε και να παρακολουθήσετε τον εαυτό σας σε αυτό το ΥΨΗΛΟ εξελικτικό περιβάλλον. Αυτό το άνοιγμα είναι Ανακοίνωση στη μνήμη.

Το μακιγιάζ της καρδιάς σας έχει μια μοναδική θεϊκή συχνότητα και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το μοναδικό ψαλίδι του LIGHT. Πρόκειται για ένα ιερό σχέδιο, μια ροή LIGHT που θα σας οδηγήσει σε μια αρένα ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ και Επανασύνδεσης σε ΑΡΙΣΤΕΙΑ μάθηση.
Πάντα διατηρούσατε το μοναδικό σχέδιο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στην Πολυδιάστατη Καρδιά σας. Ας συγκρίνουμε αυτό το σχέδιο με έναν συγκεκριμένο συντονισμό τραγουδιού. 

Η δόνηση σας ανοίγει μια διαδρομή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης σε επικοινωνία με το LIGHT. Το ιερό στοιχείο της φύσης σας μπορεί να γίνει αυτόνομο με το άνοιγμα αυτού του μοναδικού σχεδίου, το οποίο περιέχει την υπογραφή σας από τον Θεό 

ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΩΣ.
Θυμηθείτε, αναγνωρίζεστε σε όλο το σύμπαν από αυτό το τραγούδι. Όταν αναζωογονείτε το ΦΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ σας, αποκαθιστάτε το Συλλογικό Συνειδητότητας ΠΗΓΩΝ του Ιερού Θεού μέσα στο Σύμπαν.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Το δίκτυο πλέγματος μεταφέρει υποστηρικτική ενέργεια επανασύνδεσης που βρίσκεται μέσα σας κρατώντας τον Ενεργειακό Καθρέφτη του θεϊκού σας ΦΩΤΟΥ ΠΟΡΟΥ προς τα έξω για να υποστηρίξετε την ευθυγράμμιση σας. Αυτός ο καθρέφτης έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να θυμάστε την ουσία σας. Το δίκτυο έχει σχεδιαστεί για να σας σταθεροποιεί όταν ενεργοποιείτε την επανασύνδεση. Αυτή η επανεμφάνιση στην καρδιά σας σας επιτρέπει να βαθμονομήσετε εκ νέου το ΦΩΣ της δημιουργίας σας μέσα στα συστήματα του φυσικού και ενεργητικού σας σώματος.


Το φυσικό σας σώμα θα υποστεί γρήγορες αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης μετασχηματισμού. Το νευρικό σας σύστημα έχει βαθμονομηθεί εκ νέου ώστε να υποστηρίζει τη συχνότητα του πολυδιάστατου ανοίγματος της καρδιάς σας. Το τραγούδι του σχεδιασμού σας είναι ηλεκτρικής φύσης και καθώς η συχνότητα του τραγουδιού Divine SOURCE απελευθερώνεται στα συστήματά σας και απορροφάται μέσα σας, τα κύτταρα του σώματός σας - τα κύτταρα της καρδιάς - αρχίζουν να παλμούν. ενεργά προς τα έξω τη συχνότητα του μοναδικού έργου της καρδιάς σας.


Οι συνάψεις του εγκεφάλου σας θα μεταμορφωθούν καθώς ενεργοποιείτε αυτήν την επανασύνδεση, αποκαλύπτοντας την πολυδιάστατη λειτουργία του νευρικού σας συστήματος και του νωτιαίου υγρού, επαναβαθμονοώντας τη συχνότητα που περιέχεται στο ιερό και στον εγκέφαλο. Η λειτουργία του εγκεφάλου σας πρέπει να επανατοποθετηθεί για να ανταποκριθεί σε πολυδιάστατο επίπεδο για να ξεκινήσει και να λειτουργεί με τη συχνότητα του τραγουδιού της καρδιάς σας.
Ποιος είσαι σε αυτό το τραγούδι καρδιακού ρυθμού; 

Όταν ανοίξετε ξανά την πόρτα στην Καρδιά σας, μπορείτε να εμφανιστεί μέσα στο Πολυδιάστατο Πλαίσιο της ΥΨΗΛΗΣ Συνειδητότητάς σας, γνωρίζοντας ότι το θεϊκό σας ΦΩΣ ΦΩΣ είναι εντελώς άθικτο ακριβώς πέρα ​​από τα πέπλα της Καρδιάς σας, σε τέλεια ροή. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί ή χρονοδιαγράμματα μεταξύ σας και πλήρης επανασύνδεση με την Ιερή σας φύση. Προς το παρόν, μια πρόσβαση διατηρείται ευρέως ανοιχτή από τη ΝΕΑ Δομή στο Ενεργειακό Πεδίο σας και η Καρδιά σας δημιουργεί το Άνοιγμα για να περάσετε και να ΕΙΣΑΙ.

ΑΝΩ ​​ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Έχετε επιλογές σε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε το ΥΨΗΛΟ μονοπάτι της επανασύνδεσης με την Ιερή πτυχή του Ιερού σας ΑΥΤΟ, το οποίο είναι απαραίτητο συστατικό του φυσικού σας μακιγιάζ. Αυτή η εποχή της «ΝΕΑ Dawn» είναι ΠΡΙΝ. Είναι μια άλλη συστροφή στον τροχό της επιστροφής σας!


Όσοι από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της επανασύνδεσης μέσα στην Πολυδιάστατη Καρδιά σας, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στον πλήρη προβληματισμό του νέου ανοίγματος του Πολυδιάστατου Πλαισίου Πραγματικότητας. Αυτά τα ταυτόχρονα προφίλ πραγματικότητας υπήρχαν στον πλανήτη για ζωές. Αυτά τα προφίλ σας δίνουν μια βαθύτερη εικόνα και τη δυνατότητα επανασύνδεσης στο ιστορικό σας μακιγιάζ, μέσα στην οικογένεια LIGHT. Η πρόσβαση σε αυτά σας ευθυγραμμίζει με μια άλλη πτυχή της πιθανής δύναμης σας. Ανοίγετε τον εαυτό σας σε ευθυγραμμίσεις, στη φυσική ΥΨΗΛΗ κατάσταση της συνείδησής σας.


Επιλέγοντας, συμμετέχετε στις τεράστιες τηλεπαθητικές ρυθμίσεις της κοινωνίας που υπάρχουν με την οικογένειά σας LIGHT. Αυτή είναι η κληρονομιά σας. Ήσασταν πάντα μέρος αυτών των Ιερών Κοινοτήτων, που υπάρχουν στο Σύμπαν που κατοικείτε.


Μετατοπίζοντας την ευαισθητοποίηση στην καρδιά σας, επιλέγετε τον πολυδιάστατο εαυτό σας μέσα στο χώρο της καρδιάς σας. Αφήστε την ατζέντα και ΒΕ. Το επόμενο βήμα στη διαδικασία σας είναι το άνοιγμα σε μια απλή τακτοποιημένη στιγμή, χωρίς καμία «δράση». Αυτή η διαδικασία επιστροφής αφορά το να είσαι και να αφήσεις την τεράστια έκφραση της Καρδιάς σου. Μην προσπαθήσετε να δεσμευτείτε στην καρδιά. Απλώς ανοίξτε την επίγνωσή σας και δείτε τον χώρο που ξεδιπλώνεται για εσάς.

Γεια σου
Οι λέξεις ΕΙΜΑΙ είναι οι απλούστερες και πιο επιπτώσεις. Αυτές οι λέξεις είναι θεϊκής φύσης, καθώς δημιουργούν ένα τμήμα του LIGHT που φυσικά σας ευθυγραμμίζει πιο βαθιά στο τραγούδι της καρδιάς σας. Η συχνότητα που δημιουργείται από τα λόγια σας, ΕΓΩ, εμπλέκεται πλήρως στα κύτταρα της καρδιάς. Η δράση αυτών των λέξεων, είμαι, δημιουργεί τα ανοίγματα του μοναδικού σας ενεργειακού σχεδιασμού. Το I AM αποτελεί το ουσιαστικό άνοιγμα μιας καθαρής στιγμής στο πεπρωμένο μέσω της επανασύνδεσης σε μια τηλεπαθητική κοινωνία με την κληρονομιά σας, την οικογένειά σας του LIGHT.


Μέσα από μια Ιερή συχνότητα που έχει σχεδιαστεί από το Δίκτυο πλέγματος, τον Μαγνητικό Πυρήνα της Γης και την κινούμενη περιστροφή του πλανήτη, δημιουργείται μια εντελώς διαφορετική αντίδραση μέσω της δόνησης I AM μέσα στην Καρδιά σας από ό, τι είχατε προηγουμένως. Αυτή είναι η δράση του Pure MAGIC BEING που αναδημιουργείται μέσα σας σε αυτή τη στιγμή του πεπρωμένου σας.


Αυτό το MAGIC είναι το άνοιγμα του πολυδιάστατου δυναμικού ενός αδιάλειπτου και ομαλού χώρου - επιτυγχάνοντας την επανασύνδεση μέσα στην καρδιά σας και αγκυροβολούν και σας ευθυγραμμίζουν με τη συχνότητα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Ενεργοποιώ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αυτές οι λέξεις δηλώνουν: «Είμαι μέρος της ΕΝΩΣΗΣ. ΕΙΜΑΙ η κατάσταση της συνείδησης της ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ». Διεκδικήστε την κατάσταση του να μην διαχωρίζεστε ποτέ από την ΠΗΓΗ του Θεού και να είστε πάντα επέκταση του ΦΩΣ του ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Καθώς αγκυρώνετε την καρδιά σας και αγκυρώνετε αυτές τις λέξεις, ξεκινάτε ένα υψηλότερο επίπεδο της διαδικασίας μεταστολής μέσα σας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 Χρησιμοποιήστε προσεκτική αναπνοή, μέσα και έξω από το στόμα σας. Αυτή η αναπνοή υποστηρίζει τη διαδικασία σας, παρακάμπτοντας το εγώ εγώ:

 1. Κρατήστε την καρδιά σας, ολόκληρη την περιοχή του στήθους, τοποθετώντας και τις δύο παλάμες στο στήθος σας.

 2. Χρησιμοποιήστε τη συνειδητή αναπνοή, μεταφέροντάς την σαν έναν ελαφρύ άνεμο στα χέρια σας, στον χώρο της καρδιάς σας.

 3. Ανοίξτε την επίγνωσή σας στο διάστημα. Μπορείτε να αισθανθείτε, να δείτε ή να αισθανθείτε το διάστημα. Φέρτε συνειδητή αναπνοή στο διάστημα επεκτείνοντας τη σύνδεσή σας.

 4. Πάρτε τις λέξεις ΕΙΜΑΙ στο διάστημα. Χρησιμοποιήστε το Mindful Breath για να το αφήσετε και να ευθυγραμμιστεί με την ενεργοποίηση. Επαναλάβετε το I AM όσο συχνά θέλετε.

 Ανοίξτε σε αυτά τα αποκαλυφθέντα βήματα αυτής της ιερής εσωτερικής διαδικασίας. Σας βοηθάμε καθώς προχωράτε στο ΦΩΣ του πεπρωμένου σας.

 Ευλογίες

 ΤΟ ΠΛΕΙΑΔΙΑ

 Διοχετεύεται μέσω της Ημέρας της Κριστίν

www.christinedayonline.com

https://www.facebook.com/photo




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters