Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Απειλούν τη ζωή του διοργανωτή του συλλαλητηρίου της Αθήνας

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου για την ονομασία των Σκοπίων στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου, ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης, αποκάλυψε πως δέχθηκε ένα απειλητικό για τη ζωή του τηλεφώνημα.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!

Η βία, η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός στο Βυζάντιο, ή περί Βυζαντινής Ιεράς Εξέτασης Πολλοί αφελείς ή αδαείς Χριστιανοί πιστοί ή στρατευμένοι εκκλησιαστικοί προπαγανδιστές και απολογητές δηλώνουν και ισχυρίζονται ότι στο Βυζάντιο και στην Ανατολική Ορθόδοξο Εκκλησία δεν υπήρχε Ιερά Eξέτασις.

UNESCO, Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

 
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ kosnews24.gr (https://www.kosnews24.gr) ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :
« Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ.Γ. Χ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO κ.Α. Τ. ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝ. 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 πμ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (?) ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η επιτομή της αποδόμησης: Απάντηση απο μια πατριώτισσα στη Τατιάνα Στεφανίδου – Βίντεο



Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Του Αντώνη Γρυπαίου

Ενημέρωση  του  Ελληνικού Λαού
Απόφαση-σχέδιο της διεθνούς ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων είναι η ίδρυση του Κράτους της Μακεδονίας του Αιγαίου, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Οι Σκοπιανοί μόλις αποκτήσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα αρχίσουν τους αλυτρωτισμούς,και τη διεκδίκηση εδαφών της Ελληνικής Ιστορικής Μακεδονίας. Μόνον οι «Έλληνες» ηλίθιοι πολιτικοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό.
Παραχωρείς όνομα ;;; παραχωρείς εδάφη!!!
Αυτό είναι η σύνθετη ονομασία...

Αυτό το μπαχαρικό θεραπεύει σχεδόν τα πάντα και δεν κοστίζει τίποτα

 
Η ρίγανη προέρχεται από τη λέξη «όρος» και «γάνος» που σημαίνει η λαμπρότητα. Είναι το φυτό που δίνει λαμπρότητα στο βουνό.

Είναι ένα φυτό, δώρο της φύσης, που χρησιμοποιείται είτε στο μαγείρεμα είτε θεραπευτικά. Θεωρείτο σύμβολο της ευτυχίας από τους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους και γι΄ αυτό τα στεφάνια που έφτιαχναν στους γάμους περιείχαν και κλαδάκια φρέσκιας ρίγανης.

Τα Κύτταρα του Εγκεφάλου μας Μπορούν να Αναγεννηθούν σε Οποιαδήποτε Ηλικία! Δείτε πώς!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο εγκέφαλος των παιδιών αναπτύσσεται και διευρύνεται όσο τα παιδιά μαθαίνουν και μεγαλώνουν. Αντιθέτως, οι ενήλικες, όσο μεγαλώνουν, αρχίζουν σταδιακά να χάνουν εγκεφαλικά κύτταρα και εγκεφαλικό υλικό. Αυτό συμβαίνει διότι τα κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν πριν κατορθώσει το σώμα να τα αποκαταστήσει.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

…… ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…………

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……….

ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….

Η ΠΡΩΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ……..

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….

Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "FEDERAL RESERVE SYSTEM" ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ



Αν δεν γνωρίσουμε πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ποιός βρίσκεται απο πίσω και κινεί - μεσω αυτού - τα νήματα της πολιτικής, της επικοινωνίας και της κουλτούρας, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε ποτέ απο το τέλμα που βρισκόμαστεΤο ιστορικο της ιδρυσεως (α-σημητικη ναλυση)...
Οι διεθνεις μεγιστανοι του χρηματος, από τα ευρωπα’ι’κα τους κεντρα ισχυος, προσεπαθησαν καθ’ ολη την διαρκεια του 19ου μ.Χ. αιωνος να αποκτησουν τον ολοκληρωτικο ελεγχο πανω στο νομισμα των ΗΠΑ, χωρις όμως να το επιτυχουν.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!


altΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Οι επίσημες σημερινές χριστιανικές ύβρεις
κατά του Μ. Αλεξάνδρου και άλλων επιφανών Μακεδόνων

     Kόπτονται -δήθεν- για τη Μακεδονία, το όνομα και την Ιστορία της ιεράρχες της Εκκλησίας μαζί με

Η NASA επιβεβαίωσε ότι ο μύθος του Οδυσσέα υπήρξε στην πραγματικότητα!

Μια νέα απόπειρα χρονολόγησης των Ομηρικών Επών, η ακριβέστερη μέχρι στιγμής, συγκρίνει τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται στα έπη με αστρονομικά φαινόμενα, και ελέγχει την ιστορική αλήθεια της αφήγησης.
Αποτέλεσμα, ο εντοπισμός ημερομηνιών για συμβάντα που αποτυπώνονται στα έπη, και μια νέα αντίληψη για την ιστορικότητά τους, η οποία φιλοδοξεί να παρέμβει στο Ομηρικό ζήτημα.

Ήξερα για τον Μυθικό Πάνα ΑΛΛΑ όχι για όλα Αυτά και το Αρκαδικό Ιδεώδες

Άγαλμα μικρού Πανός, στην Ιταλική πόλη Ποζιτάνο

«Η γη μας γη των άφθαρτων αερικών και ειδώλων, πασίχαρος και υπέρτερος θεός μας είν’ ο Απόλλων. Στα εντάφια λευκά σάβανα γυρτός ο Εσταυρωμένος είν’ ολόμορφος Αδωνις ροδοπεριχυμένος. Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη ο Μέγας Παν δεν πέθανε,όχι ο Παν δεν πεθαίνει!».

Α. Σικελιανός

Μυθικός Πάν (αποσυμβολισμός),
και το Αρκαδικό ιδεώδες

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ / Το ούτω-καλούμενο ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ τελικά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Στο Φώς το Αρχαιότερο Αλφάβητο - Σάββας Παπαδόπουλος - 2018 ΒΙΝΤΕΟ

 
Δύο κυπριακές αρχαιότητες οι οποίες έρχονται να επισφραγίσουν οριστικά και αναντίλεκτα τόσον την Κυπριακή καταγωγή του Αλφαβήτου όσο και το γεγονός ότι ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός επινοήθηκε και γεννήθηκε στην πανάρχαια Κύπρο και από την Κύπρο μεταλαμπαδεύτηκε στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, στον οποίο χώρο μεγαλούργησε.

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΝΟΑ ΟΝΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ Ι.Χ. ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ… ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ… ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΧ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ…

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ 600.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!!!

ΑΓΡΙΝΙΟ 20/1/2902 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ !!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ !!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!

23/1/2018 ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ


ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. 

ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΒΑΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ. 

ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters