Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Σόγια πολιτικών εμπλέκονται σε εταιρεία για τα κλειστά κέντρα μεταναστών και στους πλειστηριασμούς

Τη στιγμή που επικρατεί εμφυλιακό κλίμα με τους κατοίκους των νησιών του Βορείου Αιγαίου να συγκρούονται σφοδρά με τους άνδρες των ΜΑΤ για τα κλειστά κέντρα κράτησης, η κυβέρνηση επιμένει στα κλειστά κέντρα, εφαρμόζοντας κατά γράμμα την Ατζέντα 21

Όμως η Ατζέντα 21 δεν προβλέπει μόνο εγκατάσταση μεταναστών και αφομοίωση τους από τις τοπικές κοινωνίες, προβλέπει και κάτι άλλο: Σύμπραξη ιδιωτικού τομέα με δημοσίου, με τον πρώτο… να έχει το πεπόνι, το μαχαίρι και όλη την τούρτα δική του!
Και τι ποιο βολικό, ο ιδιωτικός αυτός τομέας να είναι φιλαράκι ή ακόμα και συγγενής των πολιτικών που αποφασίζουν να επιβάλλουν την Ατζέντα 21 στους πολίτες της; Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Όπως λοιπόν φέρνει στο φως σήμερα η ιστοσελίδα tvxs.gr, ο πεθερός του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι ο πρόεδρος μίας από τις εταιρείες που είναι ανάδοχες του έργου κατασκευής του κλειστού κέντρου κράτησης στη Χίο.
Συγκεκριμένα, Μιχαήλ Γουρζής, πρόεδρος της της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΑΕ, η οποία είναι ανάδοχος του έργου κατασκευής του κλειστού κέντρου κράτησης προσφύγων στην Χίο, έναντι του συνολικού ποσού των 1.031.398 ευρώ είναι ο πατέρας της συζύγου του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, δηλαδή της δικηγόρου Αλεξάνδρας Γουρζή.
Αλλά μια στιγμή, τα σκάνδαλα για σήμερα δεν μας τέλειωσαν, έχουμε κι άλλα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Αυτό διαβάζουμε στο bankstersae.blogspot.com. Συγκεκριμένα, η άλλη πτυχή της Ατζέντας 21 που είναι πως οι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να χάσουν τα σπίτια τους (έχει και κεφάλαιο και για τα ΙΧ), καλύπτεται επίσης από πολιτικό σόι και… το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Και αποκαλύπτει το άρθρο:
Όταν μιλάμε για ανάπτυξη σε αυτήν την χώρα μάλλον κάτι τέτοιο εννοούμε..Οταν οι πολιτικοί μας δεξιοί και αριστεροί μιλάνε για διαχείριση κόκκινων δανείων και τα ακούμε από τα επίσημα χείλη των υπουργών πως είναι καλό για την χώρα και την οικονομία να βγαίνουν τα σπίτια του λαού σε πλειστηριασμούς τώρα αντιλαμβανόμαστε οι πάντες τι εννοούν..
Το 2018 συστάθηκε η εταιρεία με την επωνυμία ORILINA PROPERTIES ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Οπως θα δείτε στο παρακάτω έγγραφο μέλη του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας είναι ο κύριος Στυλιανός Ζαββός ο οποίος τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με τον νυν υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης της ΝΔ και υπεύθυνο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα δηλαδή της τράπεζες Γεώργιο Ζαββό και πως να μην συμβεί αυτό μια πρόκειται για τον αδερφό του. Το δημοσίευμα από την εφημερίδα Παραπολιτικά μας αναλύει το ποιος είναι και ποια η σχέση του με τον George Soros και εδώ από το δημοσίευμα της εφημερίδας του Γιώργου Τράγκα.
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό εάν δείτε παρακάτω ως μέλος του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας είναι και η πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ κυρία Μιράντα Ξαφά, η οποία είναι γνωστή για τις τοποθετήσεις της περί των μνημονίων και των επικείμενων πλειστηριασμών.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 105.000.000 €. – ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.. ΒΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ;;;;Και να στο πω, φίλε αναγνώστη, για μια ακόμα φορά: Η Ατζέντα 21, “Βιώσιμη -με χε…- Ανάπτυξη”, του ΟΗΕ θέλει:
  1. Κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας
  2. Κατάργηση ΙΧ
  3. ΑΠΕ για πανάκριβη ενέργεια
  4. Μετανάστες να εγκαθίστανται στη χώρα σου
  5. Τεχνολογία και ρομπότ για ακόμα πιο φτηνή παραγωγή
  6. Σύμπραξη ιδιωτικού τομέα με δημόσιο, με τα κέρδη να πηγαίνουν στους πρώτους, η χασούρα στον δεύτερο
  7. Πουλημένες ΜΚΟ να παριστάνουν τη φωνή του λαού και να επιβάλλουν την Ατζέντα 21 με δικά σου κονδύλια
Κι εσένα, να νομίζεις ότι η Α21 είναι θεωρίες συνωμοσίας κι απλά φταίνε οι κακοί πολιτικοί. Όχι, αυτοί εκτελούν εντολές, αυτές που έχουν πάρει στις λέσχες Μπίλντερμπεργκ και στα Παγκόσμια Οικονομικά Φόρουμ κι απλώς τις εφαρμόζουν. Με… το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως!


Πεθερός του Υπουργού Επικρατείας ο πρόεδρος της εταιρείας που πήρε το έργο για το κλειστό κέντρο στη Χίο


Πατέρας της συζύγου του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη είναι ο πρόεδρος της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΑΕ, η οποία είναι ανάδοχος του έργου κατασκευής του κλειστού κέντρου κράτησης προσφύγων στην Χίο, έναντι του συνολικού ποσού των 1.031.398 ευρώ.
Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Γουρζής, πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ, είναι πατέρας της συζύγου του Γ. Γεραπετρίτη, της δικηγόρου Αλεξάνδρας Γουρζή.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ....


Δισεκατομμύρια ή κίτρινη φυλή...καί δέν γνωρίζουμε άν τά θύματα τού ιού στίς άλλες χώρες , όπως ή Ιταλία, έχουν κάτι τό ασιατικό στό DNA τους...!!!!!

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά 'Georgia Guidestones') είναι ένα τεράστιο (καί πολύ περίεργο) κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ.

ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ..... 

ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3723/2008 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ, ΟΥΔΑΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠ. ΟΙΚ. ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. 

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Ο ΝΟΜΟΣ 3723/2008 :

Πραξικόπημα! Μετὰ τὴν ἐπίταξη τῶν ἑλληνικῶν περιουσιῶν ἡ κυβέρνηση καταργεῖ μὲ νόμο τὰ τοπικὰ δημοψηφίσματα!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... 
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, Ή Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

Στην περίπτωση αυτή, μας συμφέρει το γεγονός πως ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...;;;; 

Σταματήστε επιτέλους να τρομοκρατείτε τον κόσμο με τις απάτες σας

Ναι υπάρχει ο Κορονοϊός ναι κόλλησαν κάποιοι, αλλά δεν έρχεται το τέλος του κόσμου εξαιτίας του.
Τα ίδια παραμύθια μας έλεγαν με τη γρίπη από τα τρελά κοτόπουλα, τις τρελές γελάδες, τα τρελά γουρούνια, ότι δήθεν θα πέθαιναν στην Ευρώπη μόνο 70 εκατομμύρια άνθρωποι και φορτώθηκε και η Ελλάδα αμέτρητα εκατομμύρια εμβολίων που τα πετάξαμε στα σκουπίδια έτσι για πλάκα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ : ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ … Προς Πρωθυπουργό

1.-Φήμες και ψίθυροι στο Λαό, ότι
για Πρόεδρο Δημοκρατίας, διαλέξατε την εκλεκτή υπάλληλο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Φήμες και ψίθυροι στο Λαό ότι, διαταχθήκατε από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες-Δικτάτορες, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ) & (Ν.Τ.Π.), ότι θέλουν την κυρία Πρόεδρο του ΣτΕ, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και εσείς υπακούσατε.
2.-Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ & ΣΙΑ, κυβερνούν την Ελλάδα. (Ν.Τ.Π.)
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας πτώχευσε, χρεοκόπησε……
Βρήκε εδώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς, και έκανε τη βρώμικη δουλειά του………………
Εμείς πληρώνουμε τις ΜΚΟ του ΣΟΡΟΣ.

Ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος ἀπεφάσισε τὴν κατάργησιν τῆς αὐτοκεφαλίας της

ΦΡΙΚΗ!!!  Με κοιμισμένο Αρχιεπίσκοπο και προσκυνημένη Ιεραρχία είναι όλα πιθανά (Α.Ο.Χ.)

Τὸ Β΄ «Πόρισμα» διὰ τὸ Οὐκρανικὸν ποὺ ἐνέκριναν οἱ Ἱεράρχαι χωρὶς νὰ τὸ διαβάσουν, παραδίδει κυριαρχικὰ δικαιώματα εἰς τὸν Πατριάρχην Βαρθολομαῖον


Γράφει ὁ κ.Παναγιώτης Κατραμάδος

Ὅταν κάτι, τὸ ὁποῖον ἀφορᾶ τὸ δημόσιον συμφέρον, δὲν δίδεται εἰς τὴν δημοσιότητα εἶναι βέβαιον ὅτι ὑπάρχει κάποιο σκοτεινὸν σημεῖον. Πολὺ περισσότερον αὐτὸ ἰσχύει διὰ τὰ ἐκκλησιαστικά. 

ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ Οπισθοχώρηση της κυβέρνησης μετά το σκηνικό «πολέμου» στα νησιά – Συνάντηση Μητσοτάκη με δημάρχους

Μετά τις οδομαχίες που σημειώθηκαν στα νησιά του Αιγαίου, τις άγριες συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ αλλά και τις επιθέσεις που σημειώθηκαν κατά αστυνομικών από μερίδα κατοίκων, η κυβέρνηση βλέποντας ότι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει...
 Σε αναδίπλωση οδηγήθηκε η κυβέρνηση μετά τις χθεσινές εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν σε Λέσβο και Χίο όταν δυνάμεις των ΜΑΤ στην προσπάθειά τους να απωθήσουν εκατοντάδες κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τη δημιουργία κλειστών Κέντρων, προχώρησαν σε ένα όργιο καταστολής διαλύοντας συγκεντρώσεις με χημικά.... 

Αρον άρον αναχώρησαν τα ΜΑΤ από το λιμάνι της Μυτιλήνης. Λιοντάρια άγρια πήγαν, βρεγμένα γατάκια έφυγαν


Αναχώρησαν στις 9 το πρωί οι κλούβες και οι διμοιρίες των ΜΑΤ από το λιμάνι της Μυτιλήνης. Είναι οι διμοιρίες που έφτασαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με την έλευσή τους- επιχείρηση υπεράσπισης της επιταγμένης Καράβας και της δημιουργίας νέας δομής λαθρομεταναστών....
Οι διμοιρίες επιβιβάστηκαν στο πλοίο Νήσος Ρόδος το οποίο πραγματοποίησε έκτακτο δρομολόγιο αντί για το κανονικό που θα ξεκινούσε πολλές ώρες αργότερα, μόνο και μόνο για να μεταφέρει τους άνδρες των ΜΑΤ.

ΣΥΝΤΡΊΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΝΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΊΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΊΑΣ ΣΑΣ, ΔΗΛ. ΤΙΣ ΕΘΝΌΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ, ΝΟΜΊΣΜΑΤΑ

Συντρίβουμε και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, νομίσματα

Πρωτόκολλο Δέκατο

Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;

Θαύμα στην Ηλεία ! Ο μητροπολίτης Ηλείας μίλησε με τον Χριστό και πήρε οδηγίες για να τις μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ! ( video)


Του Μάκη Νοδάρου 

Με τον ίδιο τον Χριστό ! συνομίλησε σήμερα το πρωί ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός για το θέμα της μη κατασκευής του δρόμου – καρμανιόλα Πατρών Πύργου . Του έδωσε μάλιστα – όπως ανέφερε δημόσια – και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να αρχίσει το έργο !

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, για τα ΜΑΤ στα νησιά μας, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ... ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ.

Διαβάστε τι καταγγέλλουν οι Αστυνομικοί που ήρθαν από την Αθήνα να ΜΑΤ-ώσουν τα νησιά μας

 
 Κάποιοι φαίνεται πως στέκονται στην επιφάνεια αντι να αντιληφθούν την ουσία της συμμετοχής των ΜΑΤ και τα όσα έχουν διαταχθεί να πράξουν σε βάρος των κατοίκων των νησιών μας, που αντιστέκονται στην ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Λοιπόν, κυριοι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, σχετικά με την ανακοίνωσή σας, έχω να σας πω τα κάτωθι:

«SEEBRIG»: (South-Eastern Europe Brigade) Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης Αυτή είναι η πολυεθνική ταξιαρχία καταστολής

Όλοι οι Έλληνες μιλούν για την βία και την καταστολή που υφίσταται ο ελληνικός πληθυσμός τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα πολλοί μιλούν για αύξηση κρατικής βίας, με γεωμετρική πρόοδο κάτι που κάνει πολλούς να απορούν για το αν Έλληνες θα μπορούσαν να είναι τόσο βίαιοι κατά άλλων Ελλήνων. 
Φυσικά απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί από επίσημα χείλη, ωστόσο θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο της SEEBRIG στην Ελλάδα και πιστεύουμε θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Αποκάλυψη: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων!Οι 4ΤΡΟΧΟΙ μπαίνουν πρώτοι στο χώρο όπου ο Σπύρος Πανόπουλος εξελίσσει το Chaos, το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων.
Η είδηση ξεκίνησε από μια ανάρτηση του ίδιου του Σπύρου Πανόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που όπως ήταν φυσικό διαδόθηκε αστραπιαία, προκαλώντας τον ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχεται το κοινό κάθε ελληνική προσπάθεια στο χώρο της τεχνολογίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters