Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Αμερικανικά βαρέα πυρηνικά βομβαρδιστικά καταφθάνουν στην Ευρώπη του κορωνοϊού

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Η ιταλική ημερήσια εφημερίδα  Ιλ Μανιφέστο δημοσίευσε ένα άρθρο που υπογραμμίζει την αντίφαση μεταξύ της επίσημης ανακοίνωσης για αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τα γιγάντια γυμνάσια του ΝΑΤΟ «Defender Europe 20» και της αποστολής των αμερικανικών βομβαρδιστικών πυρηνικής επίθεσης.

ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

Τα φύλλα του λάχανου είναι σαν μαγνήτες για τις ασθένειες!Το ανέξοδο φάρμακο του Πυθαγόρα
Το θεραπευτικό λάχανο και οι χρήσεις του
Το ανέξοδο φάρμακο του Πυθαγόρα
Το λάχανο το ταπεινό του περιβολιού μας, μπορεί να μας κάνει τα περισσότερα καλά εάν το μεταχειριστούμε όπως πρέπει, περισσότερα από παρά πολλά ακριβά φάρμακα. Εγώ τουλάχιστον το μεταχειρίστηκα με αποτελέσματα περίφημο σε πολλές περιπτώσεις. Ας δώσουμε τώρα το λατινικό του όνομα στο φτωχό λάχανο, που οι Ρωμαίοι μεταχειρίζονταν τόσο πολύ και που είναι ένα από τα καθ’ εαυτό ευρωπαϊκά φυτά που δεν μεταφέρεται από πουθενά.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ FED (όσα δεν ξέρουμε) ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Έλληνες αφυπνισθείτε !!!!!!!!!!!!!


Αμερικάνικες τράπεζες: Ολα οσα δεν ξέρεις

Το παρακάτω άρθρο ειναι ιδιαίτερα αποκαλυπτιικό και ενδιαφέρον γιατί μας αφορά όλους.

John F. Kennedy : Πλήρωσε με την Ζωή του

Ο John F. Kennedy αντελήφθη πόσο καταστρεπτική ήτο για την χώρα και τον λαό αυτή η Τράπεζα και δεν δίστασε να έλθει σε σύγκρουση μαζί της, γεγονός που του στοίχισε την ζωή.

Ο Τραμπ, εθνικοποιεί την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED)!

 Έχει καταφέρει ο Τραμπ να ανακτήσει τον έλεγχο του Αμερικανικού νομίσματος, εν μέσω της μεγαλύτερης αμερικανικής κρίσης, από την 11η  Σεπτεμβρίου;

Μπροστά στην πανδημία του COVID-19 και σε όλους τους φόβους για την υγεία, την οικονομία και την κοινωνία που θα προκύψουν, ο Πρόεδρος Τραμπ, μπορεί να βγει από τη χαοτική κατάσταση, ήρωας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ. πραγματικά σοκαριστικά ! (βίντεο)


Κάποιοι δεν πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσιολογίας. Αλλα είναι ολα μπροστά στα μάτια μας

Γνωρίστε το νέο αφεντικό - στο Fed


1000x 1Jim Bianco στο Bloomberg
Η Fed θα χρηματοδοτήσει ένα όχημα ειδικού σκοπού (SPV) για κάθε ακρωνύμιο για τη διεξαγωγή αυτών των πράξεων. Το Δημόσιο, χρησιμοποιώντας το Ταμείο Σταθεροποίησης Συναλλάγματος, θα πραγματοποιήσει επένδυση σε μετοχές σε κάθε SPV και θα βρίσκεται σε θέση "πρώτης απώλειας". 
Τι σημαίνει αυτό? 

Ο Abe, ο Macron, η Merkel και ο Πρίγκιπας Τσαρλς έχουν "κοροναϊό", καθώς η μάχη για τον πλανήτη Γη εντείνεται

από τον Benjamin Fulford , 30 Μαρτίου 2020
Η μάχη για τον πλανήτη Γη φτάνει στο αποκορύφωμα, καθώς οι αντίθετες δυνάμεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την «πανδημία του κοροναϊού» για να επιτύχουν τις ατζέντες τους. Οι δυνάμεις απελευθέρωσης χρησιμοποιούν την κλειδαριά ως ευκαιρία για τη σύλληψη ανώτερων μαφιόζων των Χαζάρων, ενώ οι Σατανιστές ελπίζουν να εμβολιάσουν και να μικροτσίψουν το ευρύ κοινό στην υποταγή, συμφωνούν πολλαπλές πηγές. Είναι σχεδόν σαν να είναι η πραγματικότητα διακλαδισμένη, με μια εκδοχή γεμάτη από φόβο και θάνατο και άλλες με αδιάκοπες προσδοκίες για πλανητική απελευθέρωση.

Σύλληψη Τομ Χανκς για παιδεραστία – παιδοφιλία?

Συνελήφθη ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός του Χόλυγουντ Τομ Χανκς για αδικήματα, που αφορούν την παιδεραστία?
Αλήθεια, τι λένε τα γεγονότα?
Εμείς ψάξαμε τις πληροφορίες και τις καταγράψαμε παρακάτω.
Φυσικά τα συμπεράσματα δικά σας.

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε στις ειδήσεις που κυκλοφορούν, στην τηλεόραση, στο ίντερνετ και στα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του, έχουνε κολλήσει τον κορονοϊό, Covid-19.

Αλλάζουν Τα Έθνη Με Τον Κορωνοϊό – Άνοιξαν Πίσω Πόρτα Για Τους Αλλοδαπούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ύπουλο σχέδιο με τον «μανδύα» του προσωρινού...
Όλοι οι ξένοι στην Πορτογαλία, των οποίων οι αιτήσεις για άδεια διαμονής εκκρεμούν, θα αντιμετωπίζονται ως μόνιμοι κάτοικοι από τη Δευτέρα και μέχρι τουλάχιστον την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές ώστε να διασφαλισθεί πως οι μετανάστες θα έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες στη διάρκεια της επιδημίας του κορωνοϊού.

Έρχονται κύματα προσφύγων από τη Λιβύη στο Κατάκολο;

Θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει ενημέρωση για το τι ακριβώς έχουμε συμφωνήσει και κυρίως, γιατί το συμφωνήσαμε. 
Έρχονται κύματα προσφύγων από τη Λιβύη
– Έλληνας αξιωματούχος: “Δώσαμε λιμάνι για αποβίβαση μεταναστών”
Αποκάλυψη από τη Guardian για την κατάσταση στα νότια σύνορα της χώρας – Επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο.
Νέα κύματα μεταναστών φαίνεται πως πρόκειται να αντιμετωπίσει η χώρα μας. Η Λιβύη αποτελεί το νέο επίκεντρο των συγκρούσεων και εν μέσω της παναδημίας του κορωνοϊού, η Ελλάδα “προσφέρθηκε” να ανοίξει λιμάνια για την αποβίβαση μεταναστών από μια εμπόλεμη χώρα, όπου επιχειρούν εδώ και μήνες Τούρκοι στρατιωτικοί και μισθοφόροι της Άγκυρας.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ;

Ένα άλλο στοιχείο στρατιωτικής διοίκησης και ελέγχου των Η.Π.Α. είναι τώρα απομονωμένο σε μια τρίτη, ακοινοποίητη τοποθεσία.

ΒΟΜΒΑ: Ο ΤΡΑΜΠ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ FED !!! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ;;;
Το έκανε η Μεγάλη Βρετανία μετά τον πόλεμο, το έκαναν Ρωσία, Ουγγαρία, κλπ. Πλησιάζει η ώρα της εθνικοποίησης και της Τράπεζας της Ελλάδος ;;;
Ότι δεν κατάφεραν Λίνκολν και Κένεντι, που δολοφονήθηκαν επί τούτου, με διαφορά 100 ετών, φαίνεται να το καταφέρνει ο Ντόναλντ Τραμπ, εκμεταλλευόμενος την συγκυρία του κορωνοϊού. 
Αφού αλλάζει ακόμη και το νομισματικό σύστημα, αλλάζουν τα πάντα όλα στον πλανήτη !!!

Oι ρώσικες ομάδες CBRN διαπίστωσαν στην Ιταλία μια βιολογική επίθεση που δεν οφείλεται στον covid19 ο οποίος χρησιμοποιείται ως κάλυψη!!!


Oι ρώσικες ομάδες CBRN στην Ιταλία διαπιστώνουν μια βιολογική επίθεση σ΄εξέλιξη. Πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία μη δημοσιευμένη ακόμη κι ανέκδοτη.
Οι Δυνάμεις Άμυνας CBRN (χημική, βιολογική,ραδιολογική και πυρηνική) της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ιταλία επιβεβαίωσαν την θέση μιας βιολογικής επίθεσης που δεν οφείλεται στον SRAS-nCov-2 αλλά σ΄έναν άλλον παράγοντα. Το COVID-19 του οποίου ο παράγοντας υπάρχει είναι μια διαφοροποίηση καλύπτοντας τη χρήση ενός αληθινού βιολογικού όπλου.

Απίστευτος ο Λευκορώσος Πρόεδρος: Δεν πήρε κανένα μέτρο για τον κορωνοϊό, συμβουλεύει τους πολίτες του να πίνουν βότκα



ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Η Λευκορωσία είναι η μοναδική χώρα όπου η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται κανονικά, παρά την πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει την υφήλιο και ειδικά την Ευρώπη, με τον πρόεδρο της χώρας μάλιστα να δίνει συμβουλές... υγείας.

Από το 1994, η χώρα έχει ως πρόεδρο τον Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος επέλεξε να μη λάβει κανένα μέτρο για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ MARK ESPER ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ,

από τον Marty Johnson , 28 Μαρτίου 2020
Η εντολή του Trump επιτρέπει στους αρχηγούς του στρατού, του Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Εσωτερικής Ασφάλειας να ανακαλούν μέχρι 1 εκατομμύριο αποθεματικά μέλη για ενεργό καθήκον για διάστημα έως και 24 μηνών.
"Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ή ο Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, όπως αρμόζει, θα διασφαλίσουν την κατάλληλη διαβούλευση με τους αρμόδιους κρατικούς αξιωματούχους σχετικά με τη χρήση των μονάδων των Συνιστωσών Εφεδρικής Εθνικής Φρουράς που ενεργοποιούνται βάσει αυτής της αρχής", δηλώνει η εντολή του Trump.

Ο Καθηγητής Ιατρικής Φ. Βόβολης ξαναχτυπά: «Να σταματήσουν τα ΜΜΕ την εντολολαγνεία»

Με μία νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο καθηγητής Ιατρικής, Φαίδων Βόβολης, που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα για τους ισχυρισμούς του περί κορωνοϊού, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, επανέρχεται με μία νέα δήλωση, δίνοντας περαιτέρω διευκρινίσεις για την ανάρτησή του, η οποία μέσα σε λίγες ώρες…  εξαφανίστηκε. 
Διαβάστε τη νέα του ανάρτηση.

ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ............

Georgios Moyratidhs
............. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν 6 ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ... ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ....ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ... ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ 3---14 ΗΜΕΡΕΣ... ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ 1.000.000 ΕΦΕΔΡΩΝ ... Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ............. Γιώργος Βουδούρης
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters