Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ MARK ESPER ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ,

από τον Marty Johnson , 28 Μαρτίου 2020
Η εντολή του Trump επιτρέπει στους αρχηγούς του στρατού, του Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Εσωτερικής Ασφάλειας να ανακαλούν μέχρι 1 εκατομμύριο αποθεματικά μέλη για ενεργό καθήκον για διάστημα έως και 24 μηνών.
"Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ή ο Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας, όπως αρμόζει, θα διασφαλίσουν την κατάλληλη διαβούλευση με τους αρμόδιους κρατικούς αξιωματούχους σχετικά με τη χρήση των μονάδων των Συνιστωσών Εφεδρικής Εθνικής Φρουράς που ενεργοποιούνται βάσει αυτής της αρχής", δηλώνει η εντολή του Trump.

"Γενικά, αυτά τα μέλη θα είναι άτομα στις μονάδες των κεντρικών γραφείων και άτομα με υψηλές ιατρικές ικανότητες, των οποίων η πρόσκληση δεν θα επηρεάσει δυσμενώς τις πολιτικές τους κοινότητες", δήλωσε ο επικεφαλής του Πενταγώνου, Jonathan Hoffman, σύμφωνα με  The Washington Post .
"Δεδομένου ότι πρόκειται για μια δυναμική κατάσταση, δεν έχουμε επί του παρόντος προβλεπόμενο αριθμό αναμενόμενων ενεργοποιήσεων, αλλά τώρα το Τμήμα έχει εξουσιοδοτηθεί πλήρως να κάνει ενεργοποιήσεις, όπως απαιτείται. Θα προσφέρουμε ενημερώσεις καθώς θα είναι διαθέσιμες », πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του την Παρασκευή το βράδυ, ο κ. Trump δήλωσε ότι η απόφαση επιτρέπει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση «να κινητοποιήσει ιατρικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση καταστροφών για να βοηθήσει στη μάχη μας ενάντια στον ιό».
"Έχουμε πολλούς ανθρώπους, συνταξιούχους, μεγάλους στρατιωτικούς - επιστρέφουν", δήλωσε ο Trump.
Το Τμήμα Άμυνας έχει αποστείλει δύο ναυτικά νοσοκομειακά πλοία στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες για να βοηθήσουν στην απόκριση του κοροναϊού. Το Σώμα Στρατού των Μηχανικών την Παρασκευή  αναγνώρισε επίσης 114 περιοχές  που σχεδιάζει να μετατρέψει σε νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Stillness στο Storm Editor : Γιατί το δημοσιεύσαμε αυτό;
Τα νέα είναι σημαντικά για όλους τους ανθρώπους γιατί είναι εκεί που γνωρίζουμε νέα πράγματα για τον κόσμο, τα οποία οδηγούν στην ανάπτυξη περισσότερων στόχων ζωής που οδηγούν στη ζωή σοφία. Τα νέα επίσης χρησιμεύουν ως εργαλείο κοινωνικής σύνδεσης, καθώς έχουμε την τάση να συσχετίζουμε με όσους γνωρίζουν και πιστεύουν τα πράγματα που κάνουμε. Με τη δύναμη ενός ανοιχτού μυαλού που αναζητά την αλήθεια στο χέρι, το άτομο μπορεί να γίνει σοφός και η συλλογική μπορεί να ευημερήσει. 
- Τζάστιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters