Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.

  
Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά....
βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης.... από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
 
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
*Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα)..
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της
επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
 
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο - είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17.
 
Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].
 
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. 
Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! 
Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις Eλληνικές εφημερίδες μόνο "Το Βήμα" ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς);;; 
Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
 
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς... Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες.
Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών.
 
* Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας
έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.
Αν λοιπόν αυτοί οι "κύριοι" έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους γιατρούς στη Χιλή και αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
 
Δεν μιλάμε βέβαια για Ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες.
Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: 
Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, - σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε, δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό - και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο.
Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους.
Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτήστε ένα γιατρό αν έχει κάτι διδαχτεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.
Κανόνας Νο1:
* Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
* Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
* Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
* Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
* Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη:γλουταθειόνη
υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό - αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσσει τα πικρά βότανα ως
εξής:
* (1) κάσσια (quassia amara)
* (2) γεντιανή
* (3) άγρια αψιθιά.
* (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
* (5) Centantium pulchellum,
* (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (το βρίσκετε
στα φαρμακεία).
* (7) φλούδα νεραντζιού.
* (8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
* (9) Ραδίκι.
* (10) κανέλα.
* (11) κόλιανδρος.
 
Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).
XL=Xenofon Lambrakiss
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_09.html

Οἱ Ἑλληνικὲς ἀρχαιότητες ποὺ ἅρπαξαν οἱ Γερμανοί.


Δὲν μᾶς χρωστοῦν μόνον τὰ κατοχικὰ δάνεια!
Οὔτε  τὶς ἀποζημιώσεις γιὰ τὶς κτηνωδίες τους! Ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε, δὲν ὑπάρχει ἀποτίμησις τῆς ἀνθρωπίνου ζωῆς! Οὔτε τῆς δυστυχίας! Οὔτε τοῦ πόνου! Κι ὅλην τὴν Γερμανία νὰ μᾶς χαρίσουν, αὐτὸ ποὺ ἔζησε ὁ τόπος καὶ οἱ ἄνθρωποι δὲν ξεπληρώνεται!

Μᾶς χρωστοῦν  κι αὐτὰ ποὺ δὲν ἐζητήθησαν ποτὲ ἐπισήμως ἀπὸ ἰδιότες, διότι δὲν εἶχαν καμμίαν ἁρμοδιότητα οἱ ἰδιότες νὰ τὸ πράξουν!
Ἐκτὸς λοιπὸν τῶν ὅσων χρωστοῦν σὲ χρῆμα, καλὸ θὰ ἦταν νὰ ἀπαιτήσουμε καὶ τὰ εἴδη ποὺ κατελήστευσαν. Τὰ ἀρχαῖα μας, ποὺ εἶτε ἅρπαξαν μέσῳ ἀνασκαφῶν, εἶτε μέσῳ κλοπῶν εἶτε μέσῳ «σκοτεινων» συναλλαγῶν.
Ἀφῆστε τὶς καταστροφές τους… Δὲν τὶς προσμετρᾶμε… Παραμένουμε στὰ ὅσα καταγράφονται! Μόνον!

Θυμᾶμαι, πρὸ ἐτῶν, εἶχα διαβάσει ἕνα ἄρθρον γιὰ τὸν ἐνταφιασμὸ σὲ κρῦπτες ὅλων τῶν σοβαρῶν εὑρημάτων τῶν μεγάλων Μουσείων μας. Τότε ποὺ κατέβαιναν οἱ Γερμανοὶ τρέχοντας γιὰ νὰ παραλάβουν ὅσα πίστευαν πὼς ἐδικαιοῦντο.
Ἕνα ἄρθρον πλῆρες φωτογραφιῶν καὶ συνεντεύξεων ἀπὸ πολλοὺς μετέχοντες στὴν συγκεκριμένη δράσι.
Γιατί ἄρα γέ νά παλεύουν μερόνυκτα οἱ παπποῦδες μας πρό κειμένου νά θάψουν τήν κληρονομιά μας; Μήπως διότι ἁπλῶς ἤξεραν τί θά τούς ξημερώσῃ;

Φιλονόη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ελληνικές αρχαιότητες που έκλεψαν οι Γερμανοί και δεν μάθαμε ποτέ!

Στις 12 Οκτωβρίου του 1944, ηττημένοι και ταπεινωμένοι οι Γερμανοί Ναζί, εγκατέλειψαν την Αθήνα, αφήνοντας πίσω τους την Ελλάδα πληγωμένη και κατεστραμμένη, μετά από μια κατοχή, στη διάρκεια της οποίας οι πολίτες υπέστησαν τρομερές κακουχίες που κορυφώθηκαν με το Μεγάλο Λιμό, τις μαζικές εκτελέσεις και τις λεηλασίες. ´Ενα μέρος αυτών των λεηλασιών που δεν έγινε ποτέ ευρέως γνωστό αφορούσε τις ελληνικές αρχαιότητες…

Μία έκθεση- μελέτη 160 σελίδων που εκδόθηκε το 1946 από το «Υπουργείον Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας. Διεύθυνσις Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων (εκ του Εθνικού Τυπογραφείου)» με τίτλο : «Ζημίαι των Αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών κατοχής» περιγράφει αναλυτικά πως:

α) Σε 37 πόλεις και περιοχές της χώρας έγιναν κλοπές αρχαιοτήτων από τους Γερμανούς κατακτητές. Για παράδειγμα ο Γερμανός στρατηγός Ringel αφαίρεσε από την Κνωσό τρία κιβώτια με αρχαιότητες.

β) Κατά τη διάρκεια της κατοχής Γερμανοί Αρχαιολόγοι έκαναν παράνομες ανασκαφές σε 17 περιοχές της Ελλάδος. Τα διάφορα ευρήματα τα έστελναν στην Γερμανία. Αναφέρονται ενδεικτικά ανασκαφές στην Αίγινα, στην Χαλκίδα, στην Κωπαΐδα, στο Αμάρι Ρεθύμνου και στη θέση της αρχαίας πόλεως Άπτερα του Νομού Χανίων.

γ) Κατά τη διάρκεια της αναχωρήσεως των Γερμανών από την Αθήνα προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε αρχαιότητες. Με πυροβολισμούς και με τις ξιφολόγχες κατέστρεψαν αγάλματα και αγγεία στην Ακρόπολη και τον Κεραμικό.

Όπως είναι γνωστό η Ελλάδα, κατά τραγικό τρόπο, είναι η μόνη χώρα η οποία ουδέποτε έλαβε και ουδέποτε διεκδίκησε αποζημιώσεις για τις Ναζιστικές καταστροφές. Όλες οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που βρέθηκαν υπο κατοχή, έχουν όλες αποζημιωθεί με εξαίρεση την Ελλάδα. Κι αυτό παρόλο που η χώρα μας κυριολεκτικά λεηλατήθηκε από την τριπλή φασιστική κατοχή και έχει να επιδείξει από τα περισσότερα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας ποτέ δεν διεκδίκησε την ηθική, αλλά και υλική αποκατάσταση των θυμάτων του πολέμου… (πηγή)
 http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_09.html

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε θα προλάβει να δει το έργο ολοκληρωμένο.Σάουνες ετοίμαζε στην Ιπποκράτους ο Παπανδρέου


Σάουνες ετοίμαζε στην Ιπποκράτους ο Παπανδρέου
Δύο σάουνες ετοίμαζε να φτιάξει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου, που όμως δεν θα προλάβει να τις δει ολοκληρωμένες, προτού αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 
Όπως αποκάλυψε η Δημοκρατία, αν και η κατασκευή των θερμόλουτρων (η σάουνα επί το ελληνικότερον) στον δεύτερο όροφο των γραφείων, που συνάντησε πολλά προβλήματα, είχε φτάσει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, τελικά αυτό δεν έγινε. 
Σε ένα κόμμα που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, ο πρόεδρός του, χτίζει σάουνες...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/blog-post_7210.html

ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ… Ένα Βίντεο που ενοχλεί ιδιαίτερα

Το παρακάτω βίντεο έχει μπλοκαριστεί απο αναφορές στο youtube τέσσερις φορές έως τώρα. Προφανώς κάποιοι ενοχλούνται ιδιαίτερα από τις αλήθειες του… Τούς υποσχόμαστε πώς για κάθε φορά που θα το ρίχνουν, θα το ανεβάζουμε σε διπλάσια κανάλια του youtube…

 

ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑΟΣ

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_8574.html

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ «ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ»;

Διαβάστε να δείτε τι κρύβεται πίσω από τη γιορτή της ρέγγας, της σαρδέλας, του μανιταριού και της μελιτζάνας…


Γράφει ο Γ. Παπαδημητρακόπουλος
Εξωτερικά μοιάζουν αθώες. Ενδιαφέ­ρονται για τη φύση και το περιβάλλον, προβάλλονται ως πολιτιστικές, έχουν δια­σκεδαστικό και συνάμα οικολογικό χαρα­κτήρα κ.λπ. Συνηθίζουν δε να αυτοαποκα­λούνται «φεστιβάλ» ή και «εναλλακτικά φεστιβάλ»! Έτσι η «δουλειά» γίνεται με το γάντι! Στο βάθος τους όμως κρύβε­ται η προσπάθεια αναβίωσης αρχαίων ειδωλολατρικών… μεγαλείων!


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους…
Το 6ο άπ’ τα 10 άρθρα τού «Πιστεύω» της «Νέας Εποχής» αναφέρει: «Τη θεά Γαία θα την λατρεύεις με πίστη»2!
Ακριβώς σ’ αυτή την κατεύθυνση, δη­λαδή της λατρείας της «θεάς Γαίας», είναι δρομολογημένες διάφορες εορτές οι οποίες και αποκαλούνται «Εορτές της Γης», οι οποίες συνήθως διοργανώνονται, υποστη­ρίζονται και προβάλλονται από οικολο­γικές οργανώσεις, το μέγα μέρος των οποί­ων (αν όχι όλες) εκεί αποβλέπουν:  

Στη λατρεία της Γαίας-Γης, της… μητέρας πά­ντων των θεών και των ανθρώπων και τροφού τους! Οι παγανιστές μάλιστα την εκλαμβάνουν ως ζωντανή ύπαρξη, η οποία και απαιτεί λατρεία!
Όλα αυτά υπάγονται στις «σύγχρονες» αντιλήψεις του Νεοπαγανισμού που με δι­άφορους τρόπους και διαδικασίες, θέλει να τις προωθήσει στην παγκόσμια κοινωνία και ιδιαίτερα στη δική μας, ως Ορθόδοξη που είναι3.
Το «φρούτο» αυτό μας προέκυψε τελευ­ταία, ουσιαστικά δε απ’ την δεκαετία τού ’90 κι ύστερα, κι είναι αλήθεια πως έχει αυξανόμενους ρυθμούς. Μιλούν για το περιβάλλον, την αγνότητα της φύσης, τα τοπικά γεωργικά προϊόντα, τα οποία και λένε πως προωθούν! Με βάση αυτά, διορ­γανώνεται η «εορτή», ή το αποκαλούμενο «φεστιβάλ», στο οποίο περιλαμβάνονται έκθεση των προϊόντων αυτών, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις κ.λπ. που διαρκούν κάποιες ημερες (που συνή­θως αυξάνουν κι αυτές)!

Επιπλέον παίρνουν κι ένα τοπικό και τάχα παραδοσιακό χαρακτήρα, για να ξε­γελιούνται οι πολλοί και να συμμετέχουν σ’ αυτά. Με τον τρόπο αυτό, κάθε τόπος προσπαθεί να μιμηθεί τον άλλο, και δε­δομένης και της άγνοιας, σιγά-σιγά ριζώ­νουν στις εορτές και τις πανηγύρεις του!


Με την μεγαλύτερη δυνατή καθιέρωσή τους, είναι βέβαιο πως θα κάνουν τα πάντα, ώστε να εκτοπίσουν τις θρησκευτικές και άλλες εορτές μας, να ανατρέψουν τις γνή­σιες Ελληνορθόδοξες παραδόσεις μας, να μας γαλουχούν με το δικό τους αλλιώτικο γάλα για να μας οδηγήσουν εκεί που πραγ­ματικά θέλουν και σκοπεύουν, οπότε και θα αποκαλυφθεί πλήρως το πραγματικό τους πρόσωπο. Αλλά τότε θα είναι μάλλον αργά, οπότε και οι αντιδράσεις θα είναι χλιαρές και ασήμαντες, αν υπάρξουν κι αυτές!
Φορείς τους είναι διάφοροι τοπικοί πο­λιτιστικοί σύλλογοι, που κινητοποιούν τις τοπικές αρχές και κοινωνίες, οπότε έχουν πλέον έναν επίσημο και ακόμη πιο αθώο χαρακτήρα!


Αλλ’ ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.
Διαβάζουμε στη «Βικιπαίδεια» τα εξής: «Οι Γιορτές της Γης είναι ένα οικολογικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στις αρχές Ιουλίου, στο χωριό Βλάστη Κο­ζάνης.4 Η πρώτη χρονιά που διοργανώθηκαν ήταν το 2001. Οι Γιορτές της Γης διοργα­νώνονται από την Κοινότητα Βλάστης και την Εταιρεία Περιβαλλοντικής Έρευνας και Ενημέρωσης “ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ“. Τότε (δηλ. το 2002) διήρκεσαν 4 ημέρες και συγκέντρω­σαν περισσότερους από 5.000 επισκέπτες. Η ανταπόκριση του κοινού θεωρήθηκε ενθαρ­ρυντική, οπότε την επόμενη χρονιά οι Γιορ­τές της Γης επαναλήφθηκαν και διήρκεσαν 6 ημέρες. Από τότε η διοργάνωσή τους στα οροπέδια του Σινιάτσικου έχει καθιερωθεί… «Κορμό» τους αποτελούν οι μουσικές συναυ­λίες… Παράλληλα με τις συναυλίες πραγ­ματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. 

Τέτοιες συμπεριλαμβάνουν θέατρα δρόμου, κουκλοθέατρο ή θέατρο σκι­ών, φωτογραφικές και εικαστικές εκθέσεις, σεμινάρια, συζητήσεις, κυνήγι θησαυρού, ορεινές δραστηριότητες κ.α. Επίσης, στο χώρο του φεστιβάλ συνήθως λειτουργούν παζάρι βιολογικών προϊόντων και παιδότο­πος…», ενώ παρουσιάζουν τη δράση τους διάφορες περιβαλλοντικές οργανώσεις.
Οι εορτές αυτές της γης, προβάλλονται ως «η άλλη πρόταση του καλοκαιριού» και η ανάδειξη του «εναλλακτικού» και του «διαφορετικού» στις διακοπές, τη δι­ατροφή και την εν γένει ζωή μας! Γι’ αυτό και είναι «κατάμεστες όχι μόνον από πολιτιστικές αλλά και από περιβαλλο­ντικές δραστηριότητες», εκείνοι δε -λέ­ει- που μπορούν να τις παρακολουθήσουν είναι μόνο «σκεπτόμενοι άνθρωποι»!

Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρουν οι διοργανωτές τους στα έντυπα και στις ιστοσελίδες τους: «Οι “Γιορτές της Γης” είναι παράλληλα και μια οικολογική γιορτή, που προσπαθεί να μετουσιώσει την γενικευμένη ευαισθησία για το περιβάλλον σε βίωμα, σε στάση ζωής, σε ενεργητική συμ­μετοχή.5 Έτσι και η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Καθημερινή Οικολογία…»


Θέλουν να είναι σαφώς «πολυπολιτισμική εορτή», «με πρόγραμμα πολυπολιτισμικό» γι’ αυτό κι έχουν ως σλόγκαν τους το «η συνύπαρξη των πολιτισμών μόνο γιορτή μπορεί να είναι»! Εξάλλου πολύ εύκολα το διακρίνει αυτό κανείς στο πρό­γραμμα των συναυλιών τους, για παρά­δειγμα, το οποίο είναι πάντοτε «πολυσυλ­λεκτικό και ποικιλόχρωμο», προκειμένου να βρίσκεται σ’αυτό ακριβώς το λεγόμενο «κοσμοπολίτικο πνεύμα» της παγκοσμιο­ποίησης και της «Νέας Εποχής»!

Μόνο που σ’αυτόν τον πολυπολιτισμό απουσιάζει τελείως ή μόλις διακρίνεται η παραδοσιακή μας Ελληνική μουσική, όπως το δημοτικό τραγούδι, για παράδειγ­μα. Αυτό που κυριαρχεί είναι η ρόκ, τζαζ και ποπ μουσική, η λεγόμενη έθνικ κ.λπ. Γι’ αυτό και οι μουσικοί καλλιτέχνες είναι από κάθε μέρος της γης (ακόμη και από την μακρινή Ινδία6), οι δε Έλληνες είναι μόνον εκείνοι που ασχολούνται με αυτό το ρεπερτόριο! Εξ άλλου σκοπός τους είναι, όπως λένε, να «αναμειγνύουν μουσικές από διαφορετικούς πολιτισμούς, να ξεπερ­νούν πατρίδες και σύνορα και να δημι­ουργούν το νέο world fusion»!
Οι στίχοι τους, λέει, «συχνά είναι με­λαγχολικοί γιατί συμβολίζουν τους κοι­νωνικούς αγώνες των ημερών μας και τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα του πλανήτη…»!
Για τις «μουσικοθεατρικές παραστά­σεις» που διοργανώνονται εκεί, μπορούμε να πάρουμε μια καλή γεύση απ’ αυτό, όπως το προβάλλουν οι ίδιοι στα έντυπα και τις ιστοσελίδες τους: «Νέες σκηνικές συνθέ­σεις και παραλλαγές γνωστών τραγουδιών από το Ελληνικό και Διεθνές ρεπερτόριο ζωντανεύουν το μαγικό παραμύθι του Τζέημς Θέρμπερ και ξετυλίγουν μια απίθανη περιπέτεια στον κόσμο των κάστρων, των δράκων και των ξωτικών δημιουργώντας επί σκηνής τα δεκάδες πρόσωπα ενός παρα­μυθένιου άθλου… »7.


Αλλά οι «Γιορτές της Γης» εξελίχθηκαν και σε… «Γιορτές Ελληνικής Γης», που δεν είναι άλλες από τη… γιορτή της σαρδέλας, του σκόρδου, του ροδάκινου, της πατάτας, του κρασιού κ.λπ. που αυξάνονται καθη­μερινά σαν… επιδημία! Πολλές απ’ αυτές γίνονται ακόμη υπό την αιγίδα της ΠΑΣΕ-ΓΕΣ!
Διαβάζουμε μάλιστα στην ιστοσελίδα της:
«Με την Γιορτή της σαρδέλας στη Ν. Μηχανιώνα της Χαλκιδικής από τις 21 έως τις 25 Ιουλίου, άνοιξε η αυλαία του προ­γράμματος Γιορτές Ελληνικής Γης” που θα πραγματοποιηθεί φέτος σε 14 σημεία ανά την επικράτεια, με την προοπτική να καθιε­ρωθούν σε ετήσια βάση…».


Δηλαδή τι βλέπουμε; Πως οι εορτές αυτές θέλουν να γίνουν και ετήσιες αλλά και πανελλαδικές!
Τη σκυτάλη φαίνεται πως πήρε ακόμη και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο ίδιος ο υφυπουργός είπε: «Μέσα απ’ αυτή την πρωτοβουλία μας, στη­ρίζουμε τη δημιουργία ενός δικτύου τοπι­κών γιορτών που θα εξελιχθούν σε πόλους προώθησης της μεσογειακής διατροφής και της διατροφικής αξίας των παραγομένων τοπικών προϊόντων»!


Τι παρατηρεί στ’ αλήθεια κανείς; Πως μέσα από ωραίους σκοπούς, προωθείται αυτή η δημιουργία τού «δικτύου τοπικών γιορτών». Έτσι πάντοτε δεν γίνεται;
Η ανακοίνωση δε τού Υπουργεί­ου8 μας πληροφορεί για τις εξής εορτές-εκδηλώσεις:
-Γιορτή Σαρδέλας στην Ν. Μηχανιώνα (21/7 έως 25/7).
-«Βύσσεια» (Γιορτή Σκόρδου) – Ν. Βύσσα Έβρου (25/7 έως τις 27/7).
-Γιορτή Αγροτουρισμού και Μαστίχας στην Χίο (30/7 έως τις 3/8).
-Γιορτή Ροδάκινου στην Φλαμουριά Έδεσσας (31/7).
-Γιορτή Λαδιού & Ελιάς στην Πέρδικα Θεσπρωτίας (8/8 και 9/8).
-Γιορτή Κρασιού Μεσενικόλα στο Δήμο Πλαστήρα Καρδίτσας (13/8 έως τις 14/8).

-Γιορτή Κρασιού στον Έμπωνα Ρόδου (19/8 έως τις 22/8).
-Γιορτή Μανιταριού στους Φιλιππαίους Γρεβενών (20/8 έως τις 22/8).
-Γιορτή Ρομπόλας στα Φραγκάτα Κεφαλ­λονιάς (21/8 έως τις 2218).
-Γιορτή Πατάτας στο Οροπέδιο Λασιθίου (20/8 έως τις 22/8).
-Γιορτή Τσακώνικης Μελιτζάνας στο Λε­ωνίδιο Αρκαδίας (28/8).
-Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη Βοιωτίας (4/9 και 5/9).

-Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό Αιτωλοα­καρνανίας (25/9 και 26/9).
Όπως πληροφορούμαστε, αυτές οι «Γιορτές της Γης», έχουν και μια άλλη διάσταση. Πρόκειται για τα μουσικά φε­στιβάλ που γίνονται σε πανέμορφα τοπία και δάση! Διαβάζουμε λοιπόν γι’ αυτά σε σχετικές ιστοσελίδες:
«Στα βουνά και στα ποτάμια συχνάζουν, σύμφωνα με τους θρύλους και τις παρα­δόσεις, νύφες και ξωτικά. Τα τελευταία χρόνια όμως, φαίνεται ότι συχνάζουν και άλλες φυλές”. Κατασκηνωτές που θέλουν να απολαύσουν τη φύση, να κοιμηθούν σε σκηνές, να ακούσουν μουσική, να συμμε­τάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες και, τέλος πάντων, να κάνουν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα…»!

Τέτοια φεστιβάλ, πέραν αυτού στη Βλά­στη Κοζάνης, είναι:
To «River Party» στο Νεστόριο Καστοριάς (28/7 -1/8).
Το Οικολογικό Φεστιβάλ «Earth Wind & Music» στην Αρχαία Ολυμπία (15-1817).
To «River Youth Festival Aliakmonas» στη Βέροια (2-4/7) στο οποίο, λέει, «η μουσική ακούγεται… διαφορετικά δίπλα στις όχθες ενός ποταμού… Το τριήμερο αυτό πάρτι φι­λοξενεί ως και 6.000 λάτρεις της φύσης και της μουσικής»!

Το «Φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους» στο ορο­πέδιο της Αγίας Τριάδας στην Καλοσκοπή Φωκίδας (23-25/7), στο οποίο «οι επισκέπτες έχουν τη ευκαιρία να πάρουν μέρος σε περι­βαλλοντικές δράσεις, να παρακολουθήσουν βίντεο-προβολές, θεατρικές παραστάσεις, μαθήματα κεραμικής αλλά και να απολαύ­σουν τη φύση μέσω paintdall, αναρρίχησης, τοξοβολίας, ποδηλασίας βουνού, flying fox, τραμπολίνο κ. α.».

To «Ikarus Rock Festival» στο Αβδού Ηρακλείου Κρήτης (6/8) κ.λπ.
Οπότε εκεί που ο συγκεκριμένος τόπος εόρταζε π. χ. τον Άγιο Γεώργιο, τον Άγιο Παντελεήμονα, την Αγία Παρασκευή, την Αγία Μαρίνα, την Κοίμηση της Θεοτόκου κ.λπ., τώρα καλείται να εορτάζει την εορτή της πατάτας, του σκόρδου και της σαρδέ­λας που φέρνουν και… εισόδημα!


Έπειτα, τους γίνεται μεγάλη προβολή και διαφήμιση, ενισχύονται και οικονομι­κά, έχουν την συμπαράσταση όλων των παραγόντων, πλαισιώνονται και με καλ­λιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις. Ειδικά ένα χωριό, με ελάχιστους κατοίκους, σ’ ένα πολύ μεγάλο υψόμετρο, πότε είδε τέ­τοια… μεγαλεία; Ξαφνικά όλοι του δίνουν σημασία και γίνεται κυριολεκτικά διάσημο (πράγμα που θα έπρεπε όλους να μας προ­βληματίσει).
Τελικά, λοιπόν, τι γίνεται; Μα με τον τρόπο αυτό καταργούνται, ή έστω περιθω­ριοποιούνται οι Εκκλησιαστικές μας εορ­τές και μάλιστα με τρόπους και διαδικα­σίες που δεν τους αντιλαμβανόμαστε και πολύ (και πολλοί!), με ό,τι αυτό σημαίνει. Κι εμείς θα τους ακλουθούμε… άδοντες;

1. Από το υπό έκδοση βιβλίο του «Τι εορτάζουμε σή­μερα;».
2. Βλ. «Στύλος Ορθοδοξίας», τ. 66.
3. Υπόψη, ότι ο παγανισμός είναι κατά βάση λατρεία της ίδιας της φύσης. Οι ίδιοι λένε πως είναι οι πλέον θερμοί οικολόγοι και εκείνοι που ενδια­φέρονται με πάθος για τη σωτηρία τού πλανήτη, επειδή θεωρούν την φύση «θεια» και ως τέτοια τη λατρεύουν. Όλες δε οι εορτές τους αποβλέπουν στην εδραίωση της λατρείας της φύσης. Εορτάζουν επιπλέον με έμφαση τα ηλιοστάσια και τις πανσε­λήνους και προσευχόμενοι στον ήλιο και τη σελήνη (γνωστή και ως θεά Εκάτη) όπως ο Ιουλιανός ο Παραβάτης! Μάλιστα διάφοροι φορείς, ιδιαίτερα τον μήνα Αύγουστο, εορτάζουν την πανσέληνο γλεντώντας όλη τη νύχτα! 

Οπότε η οικολογική ευαισθησία πολλών ανθρώπων, γίνεται στόχος των νεοπαγανιστών. Στελέχη τους δε έχουν εισχωρήσει, ως δήθεν οικολόγοι, σε διάφορες οργανώσεις, συλ­λόγους και σωματεία προκειμένου να προωθούν από εκεί καλύτερα τις θέσεις τους. (βλ. και www.egolpion.com ).
4. Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό της Δυτικής Μακε­δονίας σε υψόμετρο 1.240 μέτρων με ελάχιστους κάτοι­κους.

5. Γι’ αυτό και δίνουν μεγάλη έμφαση στον εθελοντισμό.
6. Πρόκειται για τη γνωστή ηλεκτρονική εγκυκλοπαί­δεια.
7. Πως «δένουν» έτσι όλα, πως αποκαλύπτουν όλα, την πολυπροσωπία και την… πολυσχιδή δραστηριότητα της «Νέας Εποχής»!
8. Όπως πιο πάνω.



ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011, ΤΕΥΧΟΣ 66
πηγή:Ἀντιαιρετικόν Ἐγκόλπιον 



 http://santo-rinios.blogspot.com/2012/03/blog-post_3270.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_5949.html

Η Τουρκία σχεδιάζει εξαγωγή της δικής της κρίσης με χτύπημα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου !


Στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο τόπος μας, η παρουσία.....
στα κέντρα λήψης αποφάσεων είναι βέβαιο ότι δίνει άλλες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών και διαμόρφωσης μιας πιο καθαρής εικόνας, τουλάχιστον από αυτούς που έχουν προ πολλού φροντίσει να απομακρύνουν τις παρωπίδες και να επιζητούν να εντοπίσουν την – έστω υποκειμενική – πραγματικότητα.


Τούτων λεχθέντων, η εμμονή μας να διαβάζουμε – ενίοτε και να μελετάμε – τα κείμενα πολύπειρων ανταποκριτών όπως αυτά του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον, καθώς επίσης και να τα θέτουμε υπόψη των φίλων μας, δεν είναι τυχαία. Ο «σφυγμός» των εξελίξεων δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί εκ του μακρόθεν, οι εξελίξεις είναι δυναμικές και η κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια για στερεοτυπικές πεποιθήσεις. Ποια είναι η αίσθηση που επικρατεί στην Ουάσιγκτον;


Ακολουθεί το κείμενο του Μιχάλη Ιγνατίου



Οι νέες δηλώσεις αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, εκ μέρους του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου -αυτή τη φορά στόχευσε στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι- δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με το γνωστό ελληνικό ωχαδελφισμό, ούτε να εκλαμβάνονται ως ανακοινώσεις ρουτίνας, διότι δεν είναι. Πρόκειται για δημοσιοποίηση πολιτικής και μάλιστα μέσα από την τουρκική Εθνοσυνέλευση, η οποία, όπως και με την περίπτωση των Ιμίων, θα επιδιωχθεί να υλοποιηθεί.


Λόγω της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα, η Τουρκία είχε κατεβάσει τους τόνους, γνωρίζοντας ότι η χώρα μας δεν είναι απειλή. Αντίθετα οι Αττίλες έστρεψαν τα βέλη προς τη Λευκωσία, η οποία απέδειξε πως γνωρίζει να παίζει στρατηγικά και να παίρνει αποφάσεις ανάλογα με τα συμφέροντά της, και όχι συναισθηματικά.


Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ήταν απειλή ούτε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η Τουρκία στήριξε όλη την εσωτερική της πολιτική στο μέγα ψέμα ότι η χώρα μας προετοιμάζεται για να της επιτεθεί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναλήθεια από τον αστήρικτο αυτό τουρκικό ισχυρισμό.


Η Τουρκία, και ειδικά ο κ. Νταβούτογλου, που στήριξε το δόγμα του στην πολιτική των μηδενικών προβλημάτων, δεν απειλούνται από την Ελλάδα και την Κύπρο και ο λαλίστατος υπουργός Εξωτερικών δεν δύναται να πείσει ούτε τα νεογέννητα. Ο κίνδυνος βρίσκεται μέσα στην Τουρκία και στα σύνορά της με το Ιράκ και τη Συρία. Όμως, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς της εχθρούς και γι’ αυτό βγάζει το μένος της εναντίον της Αθήνας και της Λευκωσίας.


Βέβαια, η τουρκική απειλή εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου είναι δεδομένη και πολλοί αναλυτές αναμένουν κλιμάκωση, όσο διαπιστώνουν να «δένει» πιο σφικτά η στρατηγική σχέση του Ισραήλ με τις δύο χώρες. Η χθεσινή συνάντηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα κάλυψε και τα ενεργειακά θέματα της Μεσογείου και θα έλεγα πως είναι λυπηρό να θέτει και να ενημερώνει το Ισραήλ τον πλανητάρχη γι’ αυτά τα σοβαρά ζητήματα, και όχι η Ελλάδα και η Κύπρος.


Το βασικό ερώτημα-πρόβλεψη είναι τούτο και η απάντηση σε όποιους απευθύνεται αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη: Θα κτυπήσει η Άγκυρα την Αθήνα και τη Λευκωσία για να εμποδίσει την επιβεβαίωση της στρατηγικής σχέσης Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδος, η οποία ας ελπίσουμε πως θα είναι μία ευχάριστη πραγματικότητα τους επόμενους ολίγους μήνες; Όσο και αν δεν το παραδέχονται οι Τούρκοι και οι Αμερικανοί, υπάρχουν αναλυτές που δίνουν θετική απάντηση. Δεν αμφιβάλλω ότι οι ΗΠΑ θα τους σταματήσουν, χρυσώνοντας ταυτόχρονα το χάπι με την «γκριζοποίηση» κάποιων νησιών του Αιγαίου, αλλά αυτή τη φορά η Τουρκία πρέπει να σκεφθεί και να ξανασκεφθεί την όποια απόφασή της, διότι εάν υπογραφεί η στρατηγική σχέση Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου, αυτόματα σημαίνει και στρατιωτική προστασία των συμφερόντων των τριών χωρών.


Οι Τούρκοι είναι επικίνδυνοι, διότι -όπως απέδειξαν οι πρόσφατες δίκες- έχουν αναδείξει σε επιστήμη την προβοκάτσια. Αν και δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι, τούτη την εποχή, οι στρατιωτικές δυνατότητες της Ελλάδας είναι μειωμένες, δεν πρέπει να αποκλείσουμε αυτό που γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους. Άλλωστε, ο σημερινός διοικητής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, φανατικός ισλαμιστής που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει τον ασθενή Ταγίπ Ερντογάν, έχει σχεδιάσει άπειρες προβοκάτσιες…
                                                                                                                                             
defence-point

ΠΗΓΗ 
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_2773.html

Συμμαχία αναρχικών-ισλαμιστών με στόχο το αιματοκύλισμα της Ελλάδας!..


Πολλές φορές η Αθήνα, η προσωρινή πρωτεύουσα της Ελλάδας (σύμφωνα με τις Εθνοσυνελεύσεις της Απελευθέρωσης, που έλεγαν καθαρά και ξάστερα ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η Αληθινή Πρωτεύουσά ΜΑΣ!!!), έγινε στόχος βανδαλισμών, εμπρησμών και τρομοκρατικών ενεργειών τα τελευταία χρόνια......

Και, σε μικρότερη κλίμακα, και άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως π.χ. η Θεσσαλονίκη. Αυτά όλα τα κακά γίνονται σαν επακόλουθο των επεισοδίων ύστερα από απεργιακές κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια, πορείες κτλ., που δικαιολογημένα τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιεί ο Ελληνικός Λαός, διαμαρτυρόμενος για την καταστροφή που υφίσταται εξαιτίας της ανθελληνικής πολιτικής των κυβερνήσεων Τζέφρυ Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμ-ι-ου...

Μετά λοιπόν από τις πορείες κτλ. ακολουθούν οι γνωστές βαρβαρότητες, με πλιάτσικο σε μαγαζιά και με κάψιμο ιστορικών κτιρίων, γεγονότα που πληγώνουν ακόμα περισσότερο την Πατρίδα ΜΑΣ...

Λέω και πάλι ότι η διαμαρτυρία του Λαού ΜΑΣ είναι πέρα για πέρα δίκαιη, αφού δεν δέχεται τα βάρβαρα εθνοκτόνα μέτρα που επιβάλλει στην χώρα μας η μισελληνική και σιωνιστική Τρόικα, κατ’ εντολήν των μεγαλοεβραίων τοκογλύφων (Σόρος, Ροκφέλερ, Ρότσιλντ κτλ.) και του παγκόσμιου συμβουλίου της Σιών, όπου και μετέχουν πρόσωπα της ελίτ του διεθνούς εβραϊσμού, με πιο χαρακτηριστικό τον Χένρυ Κίσινγκερ. Όμως αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο.

Σε ότι αφορά λοιπόν τις καταστροφές που γίνονται συνέχεια στην Αθήνα, χωρίς ποτέ κανένας καταστροφέας να συλλαμβάνεται, αυτές πετυχαίνουν αρκετούς στόχους μαζί. Πρώτο, δίνουν την χαριστική βολή στην οικονομία της προσωρινής πρωτεύουσας, ειδικά μάλιστα του κέντρου της, εξοντώνοντας το Ελληνικό εμπόριο...

Μόνο τα τελευταία 2-3 χρόνια έκλεισαν στην ευρύτερη περιοχή του αθηναϊκού κέντρου χιλιάδες Ελληνικότατες επιχειρήσεις! Και από τι αντικαθίστανται αυτές (όταν βεβαίως δεν παραμένουν τα μαγαζιά κλειστά με την θλιβερή ταμπέλα «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» στα τζάμια...);

ΜΟΝΟ από ξένων συμφερόντων καταστήματα, είτε αυτά είναι πολυεθνικών επιχειρήσεων – κυρίως ολλανδοεβραϊκών συμφερόντων – είτε είναι διαφόρων Ασιατών (λαθρο)μεταναστών: από την Κίνα, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κτλ.

Ο δεύτερος στόχος που πετυχαίνουν αυτοί οι φοβεροί μισέλληνες που προκαλούν αυτές τις μεγάλες ζημιές είναι το να δείξουν σε όλο τον κόσμο μια πολύ κακιά εικόνα της Ελλάδας.

Και δεν είναι καθόλου ψέμα πως κάθε φορά που έχουμε ανάλογα περιστατικά τα, ελεγχόμενα κι αυτά από τους σιωνιστές, διεθνή μέσα ενημέρωσης εκμεταλλεύονται τις καταστροφές και δείχνουν ό,τι χειρότερο και ό,τι θα μπορούσε να βλάψει περισσότερο την εικόνα της Πατρίδας ΜΑΣ...

Με στόχο βέβαια τον Ελληνικό τουρισμό και την επιπλέον συρρίκνωση της Ελληνικής οικονομίας!

 Άντε τώρα να μου πει εμένα κανένας «προοδευτικός» ότι οι «γνωστοί-άγνωστοι» που προβαίνουν στους βανδαλισμούς και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ΔΕΝ είναι συγκοινωνούντα δοχεία! Και πως το ένα δεν οδηγεί κατευθείαν στο άλλο, θαρρείς και έχουνε μεταξύ τους συντονισμό!... Ο συντονιστής βέβαια είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ: ο διεθνής εβραϊκός σιωνισμός, που εκδικείται τον ανώτερο Ελληνισμό!

Επίσης, ένας άλλος στόχος που καταφέρνουνε όσοι ανθέλληνες καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, είναι το κάψιμο των ιστορικών κτιρίων της. Κτιρίων καλαίσθητων και αρχιτεκτονικά άρτιων, που αποτελούν πραγματικό στολίδι για κάθε πόλη. Κι όμως αυτά τα ωραία κτίρια πέφτουν το ένα μετά το άλλο και εξαφανίζονται σταδιακά (αντικαθίστανται από εκτρώματα...), αφού κάθε φορά που συμβαίνουν επεισόδια στο κέντρο της πόλης οι «γνωστοί-άγνωστοι» τα χτυπάνε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!

Συνεπώς επίτηδες, για να τα καταστρέψουν και να εξαφανιστεί έτσι το αισθητικό παρελθόν και η ομορφιά της Αθήνας...

Αυτά λοιπόν τα νεοκλασικά κτίρια πέφτουν θύματα ΜΗ Ελληνικών χεριών, που είναι τα ίδια που έκαψαν πολλές φορές τα Ελληνικά δάση, για να γίνει η Ελλάδα ένας απέραντος «κρανίου τόπος»!

Είναι τυχαίο ότι και πρόσφατα, αμέσως μετά την διάλυση της τεράστιας διαδήλωσης της 12ης Φεβρουαρίου από τα ΠΑΣΟΚικά ΜΑΤ, δράσανε οι «γνωστοί-άγνωστοι», καίγοντας ολοσχερώς κινηματογράφους που (τυχαία; δεν νομίζω!) στεγάζονταν σε κτίρια ωραίας αισθητικής; Αλλά και το κτίριο, στο οποίο στεγαζόταν η «Μαρφίν», επί της οδού Σταδίου, που έκαψαν τα ανθελληνικά σκουλήκια, ήταν κι εκείνο νεοκλασικό...

Τον Δεκέμβριο του 2008 κάηκε η Αθήνα, επί σειρά ημερών, όπως και άλλες πόλεις της Ελλάδας... Αιτία ήταν η πίεση των διεθνών σιωνιστικών κέντρων προς την Πατρίδα ΜΑΣ να αλλάξει την εξωτερική της πολιτική, εγκαταλείποντας την στροφή της προς την Ρωσία και την Κίνα και ακυρώνοντας τον σχηματισμό Ορθόδοξου Τόξου.

Αλλά και άλλα θέματα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής του Καραμανλή, δειλά έστω, όπως ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (με συμμετοχή Ρωσίας, Ελλάδας και Βουλγαρίας), καθώς και το ΟΧΙ στην είσοδο των Γυφτοσκοπιανών στο ΝΑΤΟ, εξόργισαν τους σιωνιστές των ΗΠΑ, οι οποίοι επιστράτευσαν όλες τους τις δυνάμεις για να αλλάξουν τους συσχετισμούς που ήταν εναντίον τους και που απειλούσαν το «χαϊδεμένο» τους κράτος του Ισραήλ! Το 2009 λοιπόν έβαλαν στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Βουλγαρίας δύο δικούς τους ανθρώπους, τον Τζέφρυ Παπανδρέου-Μινέικο-Τσαντ και (στην Βουλγαρία) έναν με φάτσα κακάσχημης μαϊμούς (!), και έτσι ακυρώσανε το σχέδιο του αγωγού πετρελαίου, που θα άλλαζε – υπέρ ΜΑΣ, αλλά και υπέρ της Ρωσίας και του Ορθόδοξου Τόξου – τους γεωπολιτικούς συσχετισμούς...

Και αυτό γιατί το Ορθόδοξο Τόξο θα ενδυνάμωνε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, βάζοντας «φραγή» στα ανθελληνικά σχέδια προς δύο κατευθύνσεις: προς την κατεύθυνση των σχεδίων της εβραιοκρατούμενης Δύσης κατά της Ελλάδας ΜΑΣ, καθώς και προς την κατεύθυνση της ισλαμικής απειλής που θέλει να μετατρέψει την Πατρίδα ΜΑΣ σε... μουσουλμανική τζαμαχίρια!!!

Όλα λοιπόν όσα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά και οι πυρκαγιές του 2007 και του 2009, είχαν ως στόχο το σταμάτημα της Περήφανης Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (γιατί στα εσωτερικά η κυβέρνηση της ΝΔ είχε τα μαύρα της τα χάλια...) και την τοποθέτηση μιας κυβέρνησης Γραικύλων, υπό έναν Αμερικανοεβραίο πρωθυπουργό, του οποίου ο «συγγραφέας» αδερφός είχε πει ότι... στην οικογένειά τους ΔΕΝ αισθάνονται Έλληνες (σώπα, κι εγώ νόμιζα το αντίθετο!)...

Τον Δεκέμβριο του 2008 λοιπόν έδρασαν οι «Έλληνες» αναρχικοί και αριστεριστές, αυτά τα ανθελληνικά αποβράσματα, σε συνεργασία με ξένους, και κυρίως με μουσουλμάνους, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πλιάτσικο, αδειάζοντας από εμπορεύματα τα Ελληνικά μαγαζιά!

Τα είδα τότε με τα ίδια μου τα μάτια, δηλ. τους «γνωστούς-άγνωστους» να σπάζουν φορώντας κουκούλες τις βιτρίνες και αμέσως μετά οι ισλαμιστές να ορμάνε μέσα στα μαγαζιά και να αρπάζουνε ό,τι είχε και δεν είχε... Αλλά αυτό γινότανε ΜΟΝΟ σε Ελληνικής ιδιοκτησίας καταστήματα!!! Από τα ξένα ΟΥΤΕ ένα δεν πειράχτηκε!... Ήταν μήπως «τυχερά» αυτά και γλιτώσανε; Ή συνέβη κάτι άλλο;...

Και αυτά συνέβησαν και πρόσφατα, μετά δηλ. την συγκέντρωση της 12ης Φεβρουαρίου, όπου και πάλι δράσανε οι αναρχικοί αλήτες, σε συνεργασία με Κοσοβάρους και ισλαμιστές στο κέντρο της Αθήνας, κτλ. Μια απ’ τα ίδια για την πολύπαθη Πατρίδα ΜΑΣ...

Είναι επομένως σε αγαστή συνεργασία οι «Έλληνες» αριστεριστές-αναρχικοί κτλ. με τους φίλους τους τους λαθρομετανάστες. Και από κοινού καίνε την Ελλάδα, την οποία όλοι αυτοί μισούνε παράφορα, μέχρι τα όρια της τρέλας! Αυτό άλλωστε το έγραψαν και μερικοί στον ξένο τύπο, λέγοντας ότι στην Ελλάδα συνεργάζονται υπόγεια οι ντόπιοι αναρχοαριστεροί με τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους... Με στόχο να αιματοκυλίσουνε την Πατρίδα ΜΑΣ, σπρώχνοντάς την στο χάος και στην Εθνική διάλυση!...

Α, και δύο άλλα ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα στοιχεία! Είναι γνωστό ότι οι εξτρεμιστές φανατικοί του ισλάμ τυγχάνουν «περίεργης» ασυλίας στην Βρετανία!... Δεν είναι αυτό παράξενο; Δηλ. ότι παρά τα χτυπήματα με τις βόμβες τον Ιούλιο του 2005 στο Λονδίνο, έχουνε εκεί πέρα «βάση» τους οι ισλαμιστές;

Σε μια πόλη και σε μια χώρα, στην οποία βρίσκεται και η έδρα της παγκόσμιας μασονίας (Μεγάλη Στοά του Λονδίνου); (!!!) Αλλά, επίσης, στα επεισόδια που γίνονται συχνά στην Ελλάδα, μαζί με τους δήθεν «Έλληνες» αναρχικούς συμμετέχουν και Ιταλοί αναρχικοί!

Κάτι που το δήλωσαν και οι ίδιοι, λέγοντας ότι... «στην Ελλάδα μαθαίνουμε τον ανταρτοπόλεμο»!!!

 Πώς άραγε έρχονται τόσο συχνά στην Πατρίδα ΜΑΣ αυτοί οι Ιταλιάνοι ρουφιάνοι αναρχικοί και, κυρίως, ΠΟΙΟΣ τους χρηματοδοτεί (μήπως η μήτρα της αναρχικής ιδεολογίας, που είναι ο... σιωνισμός;;;);...

Σόνια Μαυρίδου

www.elora.gr
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_6359.html

Παρασκευή 23 Μαρτίου χρεωκοπεί η Ελλάδα... Λέει μυστικό έγγραφο στα χέρια τραπεζιτών!


«Το παιχνίδι είναι στημένο» λέει ένα παλιό τραγούδι, το οποίο φαίνεται να επαληθεύεται από την παρακάτω είδηση: Ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος θέμα για την επιβίωση της Ελλάδας έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, όπως αποκαλύπτει το «http://www.bankingnews.gr», σάλο έχει προκαλέσει μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτών και φωτογραφίζει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ως την ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικού site κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα.

Τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος «Greek default exclusive: Senior US bankers given explicit timetable for Athens default». Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, S&P, Moody’s και Fitch, θα ανακοινώσουν την υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας (default).

«H Eλλάδα επίσημα θα υποβαθμιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας και από τους τρεις οίκους αξιολόγησης στις 23 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, οι λογαριασμοί σε όλες τις ελληνικές τράπεζες θα παγώσουν, ενώ θα ακολουθήσει ανακοίνωση – λεπτομερής – λήψης έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης, προκειμένου να αποτραπεί η μαζική φυγή των καταθέσεων», τονίζεται στο εν λόγω έγγραφο…

Από το πολύ καλό  http://logia-tou-aera.blogspot.com 
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/23.html

ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΡΟΥΔΙΑ!


Υπό τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής πήραν πίσω την τροπολογία για την ρύθμιση των χρεών των κομμάτων.Έτσι οι χαριστικές ρυθμίσεις για τα κόμματα, τη στιγμή που το ψαλίδι σε μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα πάει σύννεφο, παραπέμπονται σε «άλλο χρόνο»,... αφού  από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δριβελέγκα  ότι δεν θα συζητηθεί η εκπρόθεσμη τροπολογία που ρύθμιζε τις οφειλές των δύο μεγάλων κομμάτων προς τις τράπεζες.
Αρχικά, οι γραμματείς ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ Καρχιμάκης και Λυκουρέντζος αντίστοιχα που κατέθεσαν τη σχετική τροπολογία, σκόπευαν να αποσύρουν την διάταξη που προέβλεπε την διαγραφή των ανεξόφλητων τόκων από το κείμενο της τροπολογίας.
Ωστόσο οι αντιδράσεις που διαφαίνονταν και είχαν αρχίσει να φουντώνουν στους διαδρόμους της Βουλής οδήγησαν σε υπαναχώρηση κι έτσι η σχετική τροπολογία αναμένεται να επανακατατεθεί κάποια στιγμή πιθανότατα προ εκλογών,   με τις απαραίτητες διορθώσεις.

Οι καμπάνες της Αγιας Σοφιάς θα χτυπήσουν χαρμόσυνα ξανά. Ψήφισμα, κόλαφος κατά της τουρκίας, από το Αμερικανικό Κογκρέσο.


Ψήφισμα κόλαφος για την Τουρκία από το αμερικανικό Κογκρέσο, το οποίο αποφάσισε χθες με 436 ψήφους κατά της...
Τουρκίας και έναν υπέρ να επιστραφούν οι κλεμμένες χριστιανικές εκκλησίες.

Η παγκόσμια αυτή επιτυχία οφείλεται στον Ελληνοαμερικανό πολιτικό και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας ( Free Agia Sophia Cuncil of America) κ. Κρίς Σπύρου.


Ο κ. Σπύρου ξεκίνησε αυτόν τον αγώνα εδώ και πέντε χρόνια και σήμερα δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Ένας Ελληνοαμερικανός πολιτικός απέδειξε πως ενεργώντας με στρατηγική και πρόγραμμα μπορεί να καταφέρει το ανέφικτο. 


Η όλη υπόθεση ξεκίνησε με την κατάθεση του Κρίς Σπύρου στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξωτερικών υποθέσεων του Αμερικανικού Κογκρέσου στις 20 Ιουνίου 2007.
Σε ερώτηση προς τον κ. Σπύρου σχετικά με το Ιστορικό ψήφισμα της ολομέλειας του Αμερικανικού Κογκρέσου μας απάντησε:

<< Έχω ισχυρισθεί και έχω δηλώσει ότι το παράλογο του 21ου αιώνα ήταν να βλέπει ένας χριστιανός να λειτουργεί ανεμπόδιστα ο καθεδρικός ναός του Κρεμλίνου στην Μόσχα και η Αγία Σοφία να είναι τουρκικό μουσείου τέχνης του πεζοδρομίου >>.

Είναι ντροπή να χρειάζεται ο κ. Ερντογάν και η Τουρκική πολιτική ηγεσία το Αμερικανικό Κογκρέσο, προκειμένου να ψηφίζει και να ζητεί το αυτονόητο. Δηλαδή ότι η κατοχή δεν συνιστά ιδιοκτησία όπως πρόσφατα αποφάσισε το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 


Δεν θα επιτρέψουμε άλλο την κατοχή της θρησκευτικής μας ελευθερίας, 536 χρόνια είναι αρκετά, φθάνουν έως εδώ. 


Οι καμπάνες κτυπούν χαρμόσυνα και τα 400 σήμαντρα θα ξανά ακουστούν σε όλο τον κόσμο. Ας καθαρίσει τα αυτιά του ο κ. Ερντογάν να ακούσει και να έλθει να προσευχηθεί μαζί μας στην Αγία Σοφία.


Η Θρησκεία του, το επιτρέπει. Το έχω διαβάσει στα γραπτά του προφήτη Μωάμεθ. Αισθάνομαι υπερήφανος που με τις χιλιάδες Αγιοσοφιτών παγκοσμίως ξεκινήσαμε την προσπάθεια της απελευθέρωσης των χριστιανικών εκκλησιών εντός της Τουρκίας». 


Τέλος ο κ. Σπύρου στέλνει μήνυμα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Ήρθε η ώρα! Ερντογάν προχώρα».

ΠΗΓΗ 
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_8369.html

Άρχισε η επιχείρηση αποδυνάμωσής του κινήματος αλληλεγγύης. Το σύστημα, σε πανικό-ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ .

ΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ; Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΟΜΩΣ ΛΥΓΙΣΕ ΤΗ ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.!!!

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αθήνα, 8 Μαρτίου 2012

Αλληλέγγυον: Άρχισε η επιχείρηση αποδυνάμωσής του κινήματος αλληλεγγύης. Το σύστημα, σε πανικό.

Με τη γνωστή μέθοδο της «κλωνοποίησης», το σύστημα στο σύνολό του, πέρασε σε αντεπίθεση, απέναντι στο εγχείρημα του «Αλληλέγγυον», τα θεμέλια του οποίου ως γνωστόν έθεσε το Πατριωτικό Μέτωπο, μετά από πολύμηνο αγώνα. Ένα πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο λειτουργεί αυτή τη στιγμή με πλήρη αποδοχή από τους πολίτες της Αθήνας στον Κολωνό, στην Αγίας Σοφίας 50, ενώ ετοιμάζεται να απλωθεί εντός των επομένων εβδομάδων, σε ολάκερη την Ελλάδα.

Απέναντι στις σαφείς αρχές του Αλληλέγγυον, για εξισορρόπηση της σχέσης αγρότη-βιοτέχνη-πολίτη-καταναλωτή, το κατοχικό σύστημα αλλά και τα παρακλάδια του στον δήθεν «προοδευτικό» χώρο, είτε προωθώντας τη λογική της «μαζικής εφόδου» σε ένα προϊόν, είτε στήνοντας διαφόρων τύπων «μηχανές» παραγωγής ζητιάνων, είτε κλωνοποιώντας το όνομα του Αλληλέγγυον, έστησε:

1. Επιχειρήσεις ελεημοσύνης σε συνεργασία με τις πολυεθνικές, δίνοντας τη δυνατότητα στα πολυκαταστήματά τους, να ξεπουλούν τα υπό λήξη, ή ληγμένα προϊόντα τους και παρέχοντας τους σε αντάλλαγμα εικονικά τιμολόγια.

2. Επιχειρήσεις μαζικής «εφόδου» σε προϊόντα τα οποία έμειναν στις αποθήκες των αγροτών ή των βιοτεχνών από την περσινή παραγωγική περίοδο. Με στόχο να ξεπουληθούν, όχι όμως για λογαριασμό των αγροτών, αλλά και πάλι, με τεράστιο κέρδος για τον περίεργο και καινοφανή τύπο «μεσάζοντα» ο οποίος εμφανίσθηκε μέσα από αυτές τις επιχειρήσεις μαζικής πώλησης προϊόντων. Κλασικό παράδειγμα το «κίνημα της πατάτας», όπως το ονόμασαν τα ΜΜΕ, όπου η πατάτα αγοράσθηκε από τον αγρότη 15 λεπτά και πωλήθηκε 25 έως 30 λεπτά, με ένα κέρδος δηλαδή της τάξης του 100% περίπου και με τον αγρότη πάντα εξαθλιωμένο, πάμπτωχο και χωρίς καμία προοπτική.

3. Επιχειρήσεις απαράδεκτου πολιτικάντικου τύπου, όπου Δήμαρχοι, με απλήρωτο το προσωπικό των Δήμων τους και με τεράστια προβλήματα στις Δημοτικές τους Επιχειρήσεις, παριστάνουν τους κατευναστές της πείνας του Λαού και λειτουργώντας ως οι στυγνότεροι μεσάζοντες, κατακλέβουν τον αγρότη, οδηγώντας τον μετά την εξαθλίωση και στην απόγνωση. Με πρόδηλο στόχο να υπενθυμίσουν στους ταλαιπωρημένους δημότες τους την ώρα των εκλογών, πως αυτοί ήταν οι σωτήρες τους και άρα, αυτούς πρέπει να ψηφίσουν. Κλασική περίπτωση Δημάρχου, ο οποίος αγοράζει λάδι σε εξευτελιστικές τιμές από τους παραγωγούς ως ο χειρότερος των χειροτέρων μεσάζων, για να παινευτεί στη συνέχεια ως άλλος μεγαλομπακάλης, πως «αυτός πουλάει φτηνότερα».

4. Τέλος από το καραγκιόζ μπερντέ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κάθε λογής ΜΚΟ, Οικολόγοι, Πράσινοι, κλπ Πορτοκαλί, οι οποίοι έχουν γεμίσει ειδικά το διαδίκτυο με εκατοντάδες κλώνους με παρόμοια με το Αλληλέγγυον ονόματα, τα οποία πωλούν ότι μπορεί να φανταστεί κανείς «μέσω διαδικτύου». Προϊόντα αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης με τιμές που παρουσιάζονται ως «ευκαιρίες» ενώ είναι οι ίδιες που βρίσκει κανείς στις πολυεθνικές.

Με την αποφασιστικότητα αλλά και την δυναμική που έχει δημιουργήσει ως Κίνημα το Πατριωτικό Μέτωπο μέσα στην Ελληνική Κοινωνία, ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά τον κεντρικό στόχο του Αλληλέγγυον, που είναι ο χορτάτος αγρότης και ο ικανοποιημένος πολίτης-καταναλωτής και φυσικά η εξυπηρέτηση του κεντρικού μηνύματος του κινήματος που είναι «η επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας».

Παράλληλα, υπενθυμίζει στους πολίτες τον τρόπο λειτουργίας του Αλληλέγγυον, έτσι ώστε να υποχρεώνουν όλους τους «νεοευεργέτες του …έθνους», ΜΚΟ, Πράσινους, Οικολόγους, Πορτοκαλί, Δημάρχους, πολιτικάντηδες κλπ, να τους ενημερώνουν για τα παρακάτω, τα οποία απαρέγκλιτα τηρεί το Αλληλέγγυον:

1. Τιμή αγοράς του προϊόντος.

2. Χαρακτηριστικά του προϊόντος, σχετιζόμενα με την ποιότητα αλλά και την προέλευσή του. (Το Αλληλέγγυον, διαθέτει μόνο ελληνικά προϊόντα).

3. Στοιχεία του αγρότη ή του βιοτέχνη (τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ) έτσι ώστε ο πολίτης-καταναλωτής, να μπορεί να επικοινωνήσει κατ’ ευθείαν μαζί του.

4. Προβλεπόμενος ΦΠΑ και ποσοστό λειτουργικών εξόδων.

5. Τελική τιμή.

Αν όντως θέλουμε να αναπτυχθεί ένα υγιές Κίνημα Αλληλεγγύης και Αξιοπρέπειας, όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στους πολιτικούς απατεώνες και τα «τσιράκια» τους να κατακλέβουν τον δυστυχή Έλληνα αγρότη από τη μια πλευρά και να εξαπατούν εμάς από την άλλη, πουλώντας μας «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».


Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626



http://www.pamet.gr mailto:pametopo@gmail.com



Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,



54655, Θεσσαλονίκη



Τηλ. 2310421940



Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,



Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο



Τηλ. 2691026221



Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων «Αλληλέγγυον»



Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα



http://www.allilegion.gr mailto:allilegion@gmail.com



Τηλ. 2105141443



Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

http://amphiktyon.blogspot.com/2012/03/blog-post_991.html

Η Εκκλησία αλώβητη μέσα στην κρίση

Η κρίση ταρακουνάει τους πάντες. Πολιτικοί με υπερυψωμένο φρύδι και λόγο-κασέτα πριν μερικά χρόνια, τώρα μιλούν για τις ευθύνες που έχουν, αν και δεν το εννοούν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις του όχλου. Τηλεοπτικά πρόσωπα που φωτογραφίζονταν με μισάνοιχτο στόμα και λαλίστατοι έλεγαν ότι τους κατέβει για να βγει η ατάκα του εξώφυλλου, τώρα αισθάνονται υποχρεωμένοι να πουν «Δόξα το Θεό που έχουμε δουλειά», ακόμα και κάτι πλούσιες αισθάνονται υποχρεωμένες να μιλήσουν για το ότι το .....
παρακάναμε την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι κανένα δυνατό ταρακούνημα για αυτούς. Ένας «σεισμούλης»(σ.σ Τι υπέροχη λέξη!) όπως θα έλεγε κάποιος, μερικές ρωγμές, μπροστά στην κατάρρευση απ τη μια μέρα στην άλλη, τόσων ζωών απλών ανθρώπων.

Με έκπληξη διαπιστώνω ότι ένα πράγμα δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει η κρίση, όχι ταρακουνήσει, όχι ρωγμή, ούτε καν μια σφαλιάρα δεν τους έχει δώσει για να αναρωτηθεί: Μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξω λιγάκι;

Η Εκκλησία μας λειτουργεί στην κρίση, όπως θα λειτουργούσε ένας αδίστακτος επιχειρηματίας που έχει κέρδη και βλέπει τους ανταγωνιστές του να αποδυναμώνονται μέρα με τη μέρα. Προσπαθεί να αποκτήσειμεγαλύτερη δύναμη, περισσότερη επιρροή, να υψώσει ανάστημα μέσα στην καταστροφή. Τώρα είναι η ώρα για να αυξηθούν οι πιστοί, να τρομοκρατηθούν περισσότερο απ τα λογύδρια που βγαίνουν απ τους άμβωνες, να ακυρώσει τα βλάσφημα ήθη και έθιμα, να στραφεί ενάντια ακόμα και το Βασιλιά Καρνάβαλο(!) και να βάλει στην θέση τους όσους θέλουν να γίνουν στάχτη αντί για κερδοφόρα πτώματα (σ.σ Απ τις σαράντα μέρες μέχρι το χρόνο, να ήξερες αγόρι μου πόσο μπαίνω μέσα αν τον κάψουν!).

Παρατηρώ τους εκπροσώπους του θεού στη γη. Χτυπάνε όποτε βρουν ευκαιρία. Στα κανάλια το βλέμμα τους είναι ίδιο και απαράλλαχτο με αυτό της προ κρίσης εποχής. Τα ράσα τους οι ίδιες κοιλιές τα τσιτώνουν. Και στο στόμα τους η απόλυτη αλήθεια, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Άλλωστε 20 εξώφυλλα της Ελεύθερης ώρας συμφωνούν: Την κρίση την είχαν προβλέψει τα ιερά βιβλία της Εκκλησίας μας. Ορίστε και οι προφητείες του Γέροντα Παϊσιου αν δεν πιστεύεις και δώρο ένα κομποσχοίνι, για να μετράς τα χρόνια του Θηρίου, άπιστε Θωμά!

Βαγγέλης Μακρής

http://www.ramnousia.com/ 

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_8158.html

Οι ουρανοί και στο πόλεμο της Λιβύης, ήταν δικοί τους – Η άγνωστη εμπλοκή της ΠΑ

Εντυπωσιακή απόδοση είχαν στην εξάμηνη πολεμική σύγκρουση στην Λιβύη τα ελληνικά αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου καθώς και τα πληρώματα της 380 ΜΑΣΕΠΕ. Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλής πληροφορίες από το ΝΑΤΟ το ΑΣΕΠΕ EMB-145H Erieye κυριολεκτικά έβαλε τα «γυαλιά» στα ιπτάμενα ραντάρ Ε-3A Sentry του ΝΑΤΟ καθώς στοχοποιούσαν όχι απλά με .....
πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα τις θέσεις των λιβυκών Ενόπλων δυνάμεων από ότι τα ΝΑΤΟικα αεροσκάφη αλλά «έβλεπαν» και στόχους πάνω από το λιβυκό έδαφος την θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Σύρτης οι οποίοι ήταν «αόρατοι» για τα Ε-3Α Sentry του ΝΑΤΟ.

Υπολογίζεται ότι τα πληρώματα των ελληνικών EMB-145H Erieye πραγματοποίησαν κατά αναλογία εξόδου σε σχέση με τα Ε-3Α Sentry τουλάχιστον διπλάσιες στοχοποιήσεις από τα τελευταία. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των EMB-145H Erieye στις επιχειρήσεις στην Λιβύη αποτελεί την πρώτη εμπλοκή σε πολεμική επιχείρηση της ΠΑ μετά την Κύπρο το 1974, την πρώτη συμμετοχή του συγκεκριμένου αεροσκάφους σε
πολεμική επιχείρηση και την δεύτερη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια πολεμική εμπλοκή μετά τον πόλεμο στην Κορέα.

Η «επίδειξη» δύναμης των ελληνικών πληρωμάτων ήταν αποτέλεσμα «καραμπόλας» που έγινε όταν ζητήθηκαν από την Ελλάδα να συνεισφέρει με αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, τα οποία απλά δεν υπήρχαν λόγω των εγκληματικών περικοπών τις οποίες υφίσταται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τόσο σε επίπεδο προσωπικού, όσο και μέσων. Κατά αυτό τον τρόπο προτάθηκε στο ΝΑΤΟ η αποστολή των EMB-145H Erieye τα οποία οι αξιωματούχοι της Συμμαχίας λόγω της ύπαρξης των Ε-3A Sentry δεν θεωρούσαν ότι τα είχαν ανάγκη, αλλά προκειμένου να επιμεριστεί το κόστος της επιχείρησης έκαναν δεκτή την ελληνική πρόταση και τα EMB-145H Erieye κυριολεκτικά «έβγαλαν» μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός Αντιπτέραρχος Ralph Jodice II Διοικητής του ΝΑΤΟϊκού Αεροπορικού
Στρατηγείου Σμύρνης, όταν επισκέφτηκε στις 17 Φεβρουαρίου την Αθήνα, μετέβη στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, όπου επισκέφτηκε και ενημερώθηκε στις εγκαταστάσεις της 380 Μοίρας Αερομεταφερόμενου Συστήματος Εγκαίρου Προειδοποιήσεως και Ελέγχου (380 ΜΑΣΕΠΕ), σχετικά με τη συμμετοχή της Μοίρας στην Επιχείρηση “Unified Protector” του ΝΑΤΟ για την επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσεων πάνω από τη Λιβύη.

Το EMB-145H Erieye είναι σχεδιασμένο να εντοπίζει στόχους σε απόσταση 15-450 χλμ. όταν πρόκειται για στόχους αέρος και σε 30-320 χλμ. για σκάφη επιφανείας. Το μέγιστο ύψος κάλυψης του ραντάρ ξεπερνά τα 20 χλμ. Η αποτελεσματικότητα του συστήματος είναι ίδια είτε ο στόχος πετά στα 150 πόδια,
είτε στα 25.000 πόδια. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία το ραντάρ του Erieye μπορεί να εντοπίζει στόχους πολύ μικρού μεγέθους, όπως οι πύραυλοι cruise που πετούν σε ελάχιστο ύψος πάνω από το έδαφος ή άλλους πυραύλους που στην κυριολεξία πετούν προς τους στόχους επιφανείας λίγα μόλις μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Το σύστημα διαθέτει πέντε κονσόλες με πέντε χειριστές οι οποίοι λαμβάνουν δεδομένα από το ραντάρ το σύστημα ESM και μέσω link-16 από άλλα φίλια μέσα.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_944.html

“Αν εμπλέκεται πολιτικός στο φούσκωμα του ελλείμματος θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα”

«Δεν μπορώ εγώ να σας πω ότι πραγματικά ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε σχέδιο. Θα ήταν εγκληματίας. Θα έπρεπε να τον κρεμάσουμε αν το έκανε συνειδητά, τόσο συνειδητά. Δεν μπορώ να πω αυτό το πράγμα. Απλώς βρίσκω μερικές ερμηνείες. Είναι όμως υπεύθυνος, διότι όταν πηγαίναμε εμείς να του πούμε ότι υπάρχουν προβλήματα, μας έκλεινε την πόρτα. Δεν μας δεχόταν να....
συζητήσουμε οτιδήποτε».

Αυτό μεταξύ άλλων είπε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά, όταν ρωτήθηκε σήμερα στην «εξεταστική» επιτροπή, αν ενέχονται πολιτικά πρόσωπα στη διόγκωση του ελλείμματος του 2009.



Θυμίζουμε ότι από την κυρία Γεωργαντά, από τις καταγγελίες της, ξεκίνησε ο χορός των αποκαλύψεων για το μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων του 2009 από την κυβέρνηση Παπανδρέου και που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο 1ο μνημόνιο, αλλά και στο 2ο και ίσως και σε άλλα.

Σημασία έχει πως η επιστήμονας κατέστησε σαφές πως η διόγκωση του ελλείμματος έγινε σε λάθος στιγμή και ότι αυτό που συνέβη, οφείλεται, ή στην απειρία κάποιων, ή στην ανικανότητα ή ακόμα και κάποιων που μπορεί να επωφελήθηκαν. Αν ήταν σίγουρη και μπορούσε να το υποστηρίξει τότε, όπως είπε «θα έπρεπε αυτοί να είχαν κρεμαστεί στο Σύνταγμα»…

Επανέλαβε λοιπόν ότι στη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 συνέβαλαν στοιχεία – που εντάχθηκαν – από ΔΕΚΟ και από άλλους 151 φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Το έλλειμμα κατ’ αυτόν τον τρόπο από το 13,6% παρουσιάστηκε στο 15,4%.

Όμως, αν μέναμε στο 13,6%, με το 5% που μειώθηκε στη συνέχεια το έλλειμμα με τα μέτρα του 2010, τότε θα είμαστε κάτω του 10%, γύρω στο 9%, που θα έδινε άλλη ψυχολογία στις αγορές και ίσως να μην πηγαίναμε στο μνημόνιο, είπε…

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Πρόεδρος της Αρχής Α. Γεωργίου ενημέρωσε τότε τα μέλη της Αρχής ότι στον υπολογισμό του προς αναθεώρηση ελλείμματος του έτους 2009 θα εντάσσονταν στοιχεία από Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας (ΔΕΚΟ) και από άλλους 151 περίπου φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε εξήγηση ως προς την αιτιολογία αυτής της μεταβολής και ως προς την συνεπαγόμενη μεταβολή της μεθοδολογίας υπολογισμού του ελλείμματος, δεδομένου ότι μέχρι τότε ουδέποτε υπολογίζονταν τέτοια στοιχεία στη διαμόρφωση του ελλείμματος.

Ενδιαφέρον όμως θα έχει η κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή της κυρίας Γεωργαντά με τον κ. Γεωργίου, την οποία ζήτησε ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής και που θα αποφασιστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Αntiκοινοβουλευτικός

http://www.antinews.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_9057.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters