Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Οἱ εὐγονιστές,ψυχοπαθεῖς ὀλιγάρχες στό ἴδιο «ἔργο» μέχρι σήμερα !

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ (σ.Π. παππούς τοῦ Τζόρτζ Μπούς τοῦ πρεσβυτέρου,ἀπό τήν πλευρά τῆς  μητέρας του) και ο Πρέσκοτ Μπους ( πατέρας τοῦ Τζόρτζ Μπούς πρεσβυτέρου) ήταν ενεργοί στην ηγεσία του κινήματος «ευγονική εταιρεία » ένα κίνημα που ήταν δημοφιλές μεταξύ των πλούσιων τάξεων στο πρώτο μισό του εικοστού αιώνα. 


Η Συμμαχία ροκφέλερ με τους Ιουδαϊστές-Βρετανούς Τραπεζίτες του Λονδίνου

«Κάποιοι πιστεύουν ακόμη ότι είμαι μέρος μιας μυστικής ομάδας που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως« διεθνιστές » και συνωμότες μαζί με κάποιους άλλους, σ᾿ολόκληρο τον κόσμο, για την οικοδόμηση μιας απόλυτης παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής διάρθρωσης - έναν κόσμο, αν θέλετε. Εάν αυτή είναι η κατηγορία, κρίνομαι ένοχος και είμαι περήφανος για αυτό. "- Ο πρόεδρος της CFR David Rockefeller στο" Memoirs "(2002)

ΧΑΖΑΡΟΙ... Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ

Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι. Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ’ αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτής της κάποτε μεγάλης~εμπορικής αυτοκρατορίας, “που ήταν τοποθετημένη στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης ανάμεσα στον Καύκασο και τον Βόλγα και πάνω στον τεράστιας εμπορικής σημασίας δρόμο που ένωνε την Κίνα με την Ευρώπη, γνωστό με το όνομα “Δρόμος του Μεταξιού”.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters