Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Ο Τραμπ, έχει κερδίσει στρατηγικά, απλά οι ηλίθιοι δεν το βλέπουν!

Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, είχε πει κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πως το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκε ήρεμος και βέβαιος για την τελική έκβαση του πολέμου, ήταν, όταν επιτέθηκαν οι Ιάπωνες στο Πέρλ Χάρμπορ. Κατάφεραν να ξυπνήσουν έναν οικονομικό και στρατιωτικό γίγαντα. Με την ίδια ηρεμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το διορισμό Μπάιντεν από τους Κινέζους, στην κορυφή της Αμερικανικής εκτελεστικής εξουσίας.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επισήμως, αυτά πρέπει να είναι κουτιά για τα πρόωρα μωρά, θερμοκοιτίδες.

Έγραψα ήδη για κλωνοποιημένα μωρά μετά το πρώτο Great Reset, έχω μια ενδιαφέρουσα εικόνα της Greta.
Αλλά λοιπόν, γιατί δεν τα πήραν οι αγαπητοί τους γονείς όταν ήταν έξω, όπως θα ήταν το κανονικό; Διότι μετά το αρχικό Great Reset δεν είχαν απομείνει σχεδόν καθόλου άνθρωποι / γονείς.
Οι εικόνες φαίνεται να λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία από ό, τι μας είπαν. Μία μάλιστα γράφει ότι μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί 12 μήνες σε μια ώρα.

Η ΘΥΜΗΔΙΑ ΜΙΑΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΑΣ

Δεν μας έφτανε που πριν μερικούς μήνες ο κύριος Τσιόδρας, παράλληλα με τους ομόλογους τους σε όλο τον κόσμο παραδεχόταν πως για νεκρούς από κοροϊδοϊό έγραφαν τους πάντες που πέθαναν αφού είχαν κάνει κάποιο θετικό τεστ, τώρα έρχεται με τη σειρά του και ο ΠΟΥ να παραδεχτεί κάτι συνταρακτικότερο:

Τα Χολιγουντιανά Εφέ δε Μπορούν να Σώσουν τη Χρεοκοπημένη Εταιρία ΗΠΑ. - Benjamin Fulford 25/1/2021

Τέλειωσε φίλοι μου, η εγκληματική επιχείρηση γνωστή ως η Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει τελειώσει.  Πραγματικοί επί τόπου δημοσιογράφοι με άδειες εισόδου Τύπου για το Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνουν ότι κανείς δε βρίσκεται στο Λευκό Οίκο.  Τα διεφθαρμένα μέλη του Κογκρέσου και της Γερουσίας δεν τολμούν να δείξουν τα πρόσωπά τους στην Ουάσιγκτον DC, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να συλληφθούν αν το πράξουν. 

Αποκαλύφθηκε η λίστα εκτέλεσης ατού

By


Νέες εκθέσεις δείχνουν ότι τα JAG Tribunals εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να επεξεργαστούν τους παγκόσμιους ηγέτες και διασημότητες υπό σύλληψη. Βασίλισσα Ελισάβετ, Όπρα, Μπόρις Τζόνσον, Μπιλ Κλίντον, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Μπους, AOC, Beyonce, όλοι οι καρδινάλιοι του Βατικανού επίσης Αποκλειστικό βίντεο της τηλεόρασης του Λευκού Οίκου σε δράση

Snowden: «Ο Φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος Πιο Καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας»

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Στο Χονγκ Κονγκ, λίγο πριν αναχωρήσει για Μόσχα, ο Έντουαρντ Σνόουντεν είπε σε αναλυτή (ο αναλυτής γράφει στην Sydney

Εμπειρογνώμονες: Υπάρχουν 3 Εχθρικά Εξωγήινα Είδη Που Επισκέπτονται Τη Γη

Εμπειρογνώμονες Υπάρχουν 3 εχθρικά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη Γη

 Ερμηνευμένη κατά τη διάρκεια των αιώνων ως «Θεοί», εδώ είναι τρεις από τους πιο εχθρικούς Αλλοδαπούς που σύμφωνα με τους «ειδικούς» επισκέπτονται τη Γη από αμνημονεύτων χρόνων.

Η ιδέα ότι δεν είμαστε οι μόνες μορφές ζωής στο σύμπαν έχει συλλάβει τη

Ο Τζο Μπάιντεν Δεσμεύτηκε Να Συμμορφωθεί Με Τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Το 1992

Ο Τζο Μπάιντεν δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί με τη νέα παγκόσμια τάξη

 από τον Jamie White

Ένα άρθρο που γράφτηκε από τον Τζο Μπάιντεν το 1992 αποκαλύπτει πόσο καιρό έχει υποσχεθεί πίστη στο σύστημα της Νέας Τάξης .

Η εφημερίδα Wall Street Journal, με τίτλο

Θεαματικοί Πίνακες Ζωγραφικής Της Εποχής Του Πάγου Βρέθηκαν Στο Τροπικό Δάσος Της Κολομβίας

Εντυπωσιακοί πίνακες ζωγραφικής στην εποχή του πάγου βρέθηκαν στο τροπικό δάσος της Κολομβίας 01

 από τον Alexander Freund

Οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει δεκάδες χιλιάδες προϊστορικούς πίνακες ζώων και ανθρώπων σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Κολομβίας. Απεικονίζονται μερικά εξαφανισμένα ζώα, που σημαίνει ότι η τέχνη είναι πιθανότατα άνω των 12.500 ετών .

Γιατί Ο Μπιλ Γκέιτς Αγοράζει Χωράφια Σε Όλη Την Αμερική;

από τον 
Lance D Johnson

Το τέταρτο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο και ο κορυφαίος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μπιλ Γκέιτς, έγινε σιωπηλά ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Ο Μπιλ Γκέιτς Αγοράζει Τεράστιο Ποσό Καλλιεργήσιμης Γης Ενώ Το «Great Reset» Λέει Στους Αμερικανούς Το Μέλλον Δεν Είναι Ιδιωτική Ιδιοκτησία

 

Ενώ οι Αμερικανοί λένε από τους τεχνοκράτες της « Μεγάλης Επαναφοράς » ότι το μέλλον είναι ένα χωρίς ιδιωτική ιδιοκτησία, ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι αγόρασαν τεράστια ποσά γεωργικών εκτάσεων.

Πράγματι, ο Γκέιτς είναι τώρα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική , σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes.

«Μετά από χρόνια αναφορών ότι αγόραζε

Η Moderna Παραδέχεται: Το MRNA Jabs Είναι Ένα «Λειτουργικό Σύστημα» Σχεδιασμένο Για Να Προγραμματίζει Τους Ανθρώπους

Mrna Vaccine Dna

 από τον Lance D Johnson

Τα πειραματικά εμβόλια που ξεκινούν οι Moderna και Pfizer δεν είναι τίποτα παρόμοιο με τα παραδοσιακά εμβόλια. Αυτές οι πλατφόρμες mRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό των ανθρώπων και τη μετατροπή των κυττάρων τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters