Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Γιατρός Δημήτρης Αντωνίου: Μην Κάνετε Το Εμβόλιο Έχω Αποδείξεις ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. - ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Τα ελληνικά Hoaxes γιατί δεν βγαίνουν να διαψεύδουν τον Γιατρό και κάνουν γάργαρα ?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 18/07/21

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, 
 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΣΕ ΙΝΔΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΟΜΑΝ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ

ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Αγαπητέ Συνωοσιολόγε

Αυτό που βλέπω με σχεδόν τους μισούς Έλληνες εμβολιασμένους, (και πιθανόν μέχρι να σταματήσουν να φτάσουμε τα 3/4)  είναι μια γενοκτονία ή βιολογική κρίση που παρόμοιά της δεν έχει γίνει μέχρι τώρα ποτέ στην γνωστή ιστορία. 

Αυτό μου θύμησε ένα κείμενο που είχα διαβάσει πρίν πολλά χρόνια που μιλούσε για τις 5 βιολογικές κρίσεις που έλαβαν  χώρα στο παρελθόν και που κάθε μία  είχε σαν αποτέλεσμα τον αφανισμό του 75% του πληθυσμού του πλανήτη. 

Ο Rumsfeld αυτοκτονησε στο στρατιωτικό δικαστήριο · Δεν πέθανε από φυσικές αιτίες

Στις 30 Ιουνίου, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον θάνατο του πρώην υπουργού Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ στις 29 Ιουνίου, ο οποίος

στα 88 του χρόνια είχε σίγουρα ένα πόδι στον τάφο και θα μπορούσε να έχει πεθανει ανά πάσα στιγμή. Η αιτία θανάτου του αναφέρθηκε ως πολλαπλο myeloma, ένας καρκίνος που σχηματίζεται στα λευκά αιμοσφαίρια και βλάπτει τα οστά, τα νεφρά και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters