Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Αγαπητέ Συνωοσιολόγε

Αυτό που βλέπω με σχεδόν τους μισούς Έλληνες εμβολιασμένους, (και πιθανόν μέχρι να σταματήσουν να φτάσουμε τα 3/4)  είναι μια γενοκτονία ή βιολογική κρίση που παρόμοιά της δεν έχει γίνει μέχρι τώρα ποτέ στην γνωστή ιστορία. 

Αυτό μου θύμησε ένα κείμενο που είχα διαβάσει πρίν πολλά χρόνια που μιλούσε για τις 5 βιολογικές κρίσεις που έλαβαν  χώρα στο παρελθόν και που κάθε μία  είχε σαν αποτέλεσμα τον αφανισμό του 75% του πληθυσμού του πλανήτη. 

Έψαξα στα αρχεία μου και βρήκα αυτό το κείμενο. Το κέιμενο προέρχεται από ένα βιβλίο που δεν νομίζω ότι μπορεί πιά να βρεί κανείς, το "Εξωγήινες Παρεμβάσεις στη Γη μας" του Κύρωνα Βάτη https://www.politeianet.gr/books/9789608659322-battis-kuron-kathedra-sumpantikes-upagoreutikes-katagrafes-tetartos-tomos-127599

 
Δεν ξέρω αν τώρα βιώνουμε την 6η βιολογική κρίση  πάντως έχει ενδιαφέρον να το διαβάσει κανείς ς στις 7 αυτές σελίδες περιγράφεται η δραματική ιστορία του πλανήτη από την εποχή του Αδάμ μέχρι σήμερα. Επίσης αυτά που γράφει συμφωνούνε απόλυτα με πληροφορίες  από άλλες πηγές (όπως από τα χάλκινα βιβλία του Λιακόπουλου τα οποία από όσο γνωρίζω προέρχονται απο  βιβλιοθήκη Μονής του Αγίου Όρους)

Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον να το δημοσιεύσεις.











 

 

 

E-mail Αναγνωστη 

http://sinomosiologos.blogspot.com




1 σχόλιο:

Belis είπε...

Ένα πάντρεμα πραγματικών γεγονότων με πολλά φανταστικά στοιχεία από το παπαδαριο ώστε να προβάλουν και να προωθήσουν την εγκληματική και μισάνθρωπη ανζεντα του χριστιανισμού.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters