Σάββατο 5 Μαΐου 2018

10 Φυτά που Ενισχύουν τη Θετική Ενέργεια στο Χώρο που Ζείτε

 
Όλοι αγαπάμε τα φυτά, είτε είναι αρωματικά βότανα που δίνουν γεύση στα φαγητά μας, είτε είναι διακοσμητικά φυτά που μας κρατούν συνδεδεμένους με τη φύση, όλοι λίγο πολύ, ακόμα και στις πόλεις έχουμε κάποια φυτά. Εξάλλου, σε πρόσφατη επιστημονική μελέτη είχε αποδειχτεί ότι τα φυτά στο εργασιακό περιβάλλον μειώνουν το στρες στους εργαζόμενους κι αυξάνουν την παραγωγικότητά τους.

Η Κατάρα του Γιαχβέ & το Τέλος των Ελλήνων

 
Η Συρρίκνωση του Ελληνισμού από το Βδέλυγμα του Γιαχβέ

«Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν»
Ελεγε ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητος Θουκυδίδης και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί έδινε τόση μεγάλη σημασία στην μάθηση και γνώση της ιστορίας για τον άνθρωπο. Η απάντηση είναι διότι η ιστορική γνώση είναι η εμπειρία του λαού στον οποίο αναφέρεται και περιλαμβάνει όχι μόνον τα μεγαλουργήματα των προγενεστέρων γενεών αλλά και τα λάθη ώστε οι νεώτερες γενεές να επαναλάβουν τις εποποιίες και τα μεγαλουργήματα των προγόνων τους τα οποία θα τους οδηγήσουν σε πρόοδο και ευημερία αλλά και να αποφεύγουν τα λάθη τους.

Ποιοι είναι οι Δραβίδες Κρήτες που μας Κρύβουν για να Μην Μάθουμε το Παρελθόν μας

 
 Δραβίδες, οι Προ-Έλληνες

από την κ. Σμαρώ Κοσμάογλου
«Ομακοείον της Αθήνας»

Το θέμα των Ελληνικών λαών και των προγόνων τους είχε και έχει απασχολήσει πολλούς ερευνητές, που έχουν ασχοληθεί με τους πολιτισμούς της Μεσογείου.

Η πρώιμη ανάπτυξη του Ελληνικού, αλλά και του Αιγυπτιακού πολιτισμού, μπορεί να «δικαιολογηθεί» μόνο με την ύπαρξη ενός προκατακλυσμιαίου πολιτισμού.

Κι όμως ο Αριστοτέλης ανακάλυψε πρώτος την Θεωρία της Σχετικότητας

Κι όμως ο Αριστοτέλης ανακάλυψε πρώτος την Θεωρία της Σχετικότητας 
Αποσπάσματα από τον Αριστοτέλη - «Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου».

Η εξουδετέρωση των Ελλήνων αγροτών με απόφαση του Eurogroup που προωθείται σιωπηλά.

Σε οχτώ χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων,
tα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με…σκοπό να τα εξάγει, εξουδετερώνοντας κάθε παραγωγό ή αγρότη.

Χάσαμε την Ελλάδα! 16.000.000 οι Έλληνες και οι αλλοδαποί στην Ελλάδα των 9.913.609 ψηφοφόρων που τελικά ψηφίζουν τα 5.500.000.

 
​Εφιαλτικά στοιχεία προκύπτουν από την απόρρητη έκθεση ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα», τα οποία παρουσιάστηκαν ( στα πλαίσια παρουσίασης εργασιών ) στη σχολή μετεκπαίδευσης ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας.
Τα στοιχεία στηρίζονται και σε εκτιμήσεις του ΟΗΕ σύμφωνα με τις οποίες , ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2015 ήταν περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% ( 2.800.000 ) ήταν αλλοδαποί .

Η Δεύτερη ελληνική γενοκτονία από την ΕΕ και η ωμή αλήθεια του σχεδίου της κατά της Ελλάδος


 

Ο Alberto Bagnai, ένας πασίγνωστος Ιταλός καθηγητής οικονομικών στο πανεπιστήμιο της Ρώμης παρουσιάζει μια επιστολή ενός αναγνώστη του που συγκλονίζει για το αληθινό σκεπτικό «κονιορτοποίησης» της Ελλάδος από την ΕΕ.

Μιλά για την Ελλάδα, την οικονομική κρίση, και την πολιτιστική γενοκτονία που συντελείται στην χώρα μας. Οι Έλληνες αναγνώστες θα το θεωρήσουν τραγικά
ενδιαφέρον, αλλά ακόμη και οι Ιταλοί ..διότι η Ιταλία βρίσκεται «ψηλά» στην λίστα των ηγετών της νέα τάξης.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters