Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ( ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ( ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ)

Η Φυσιολογία του ανθρώπου, δεν αφορά μόνο την περιγραφή των σωματικών του οργανικών λειτουργιών αλλά περιλαμβάνει και τον προσδιορισμό της λειτουργία του ίδιου, μέσα σε ένα ευρύτερο οργανικό περιβάλλον, στο οποίο είναι ενταγμένος. Ο άνθρωπος με το περιβάλλον του είναι άμεσα συνδεδεμένος με αλληλοεξαρτώμενες λειτουργίες.

Hellas Sat 3: Έτοιμος για το διάστημα με πύραυλο Ariane 5


Έτοιμος για το ταξίδι του στο διάστημα είναι ο νέος τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος Hellas Sat 3, ο οποίος προγραμματίζεται να εκτοξευθεί τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης 28 Ιουνίου από το ευρωπαϊκό διαστημοδρόμιο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας. Η εκτόξευση του ελλαδοκυπριακού δορυφόρου -με έναν πύραυλο Ariane 5 ύψους 51 μέτρων- θα γίνει από κοινού με το νέο δορυφόρο του διεθνούς οργανισμού δορυφορικών επικοινωνιών Inmarsat.
Αν όλα πάνε καλά, μετά τους κατάλληλους ελιγμούς, ο δορυφόρος αναμένεται να τεθεί στην τελική γεωστατική τροχιά του περίπου πέντε μέρες μετά την εκτόξευσή του, οπότε πλέον θα έχουν αναπτυχθεί οι τέσσερις κεραίες του (μία για τον Hellas Sat 3 και τρεις για τον Inmarsat).

Στον μεγάλο Έλληνα μαθηματικό Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή στηρίζεται ολόκληρη η σύγχρονη αεροδιαστημική και η NASA!!!

Εκπληκτικές αποκαλύψεις για τον μέγιστο Έλληνα μαθηματικό του 20ού Αιώνος, Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή
(1873-1950) έκανε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (Μάρτιος 2015) στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM» ο πρόεδρος του «Μουσείου Καραθεοδωρή» στην Κομοτηνή, Αθανάσιος Λιπορδέζης.

ΠΛΑΤΕΙΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ" ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ "ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ" ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΕΣ! Ανακ.ΥΠΕΞ

Με κλεμμένες πέτρες από τους Φιλιάτες της Ελλάδας και από άλλα μέρη της "Μεγάλης Αλβανίας", διακόσμησαν την ανακαινισμένη "Πλατεία Σκεντέρμπεη" οι Αλβανοί, σε μια συμβολική κίνηση καθαρά αλυτρωτικού χαρακτήρα!

Εξουσίες; Που; Εδώ;...Άντε καλέ...κόβεται το σέξ;;;

Ποιοι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη;
Ευκολάκι , οι τραπεζίτες, οι ναρκέμποροι, οι πολιτικοί όλων των σχεδίων και χρωμάτων,οι καναλάρχες, οι εκδότες και η κυρία του κυρίου κεντρικού τραπεζίτη.

Όλοι οι άλλοι όπως πάνε τα πράγματα, είμαστε εν δυνάμει τρομοκράτες, υβριστές, κακοπληρωτές, φοροφυγάδες, λαμόγια του κερατά γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει το μάρμαρο.

Το πολεμικό ντοκουμέντο της NASA “Το Μέλλον είναι Τώρα”

Το 2013, Αμερικάνοι ακτιβιστές έπεσαν τυχαία σ’ ένα δοκίμιο της NASA για τον τρόπο που θα διεξάγεται ο πόλεμος στο μέλλον.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογα ντοκουμέντα ή μελέτες βγαίνουν στη δημοσιότητα, με φουτουριστικά προσχέδια πιθανών εφαρμογών, αλλά είναι ίσως το πρώτο που μιλάει για πόλεμο ενάντια στους πολίτες και όχι ενάντια σε άλλη χώρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ «Τινάζουν» στον ΑΕΡΑ το ΣΥΣΤΗΜΑ… Οργανωτές του σχεδίου, Αλβανοί, Τούρκοι, Ιταλοί και οι προδότες Σημίτης και Πάγκαλος…

Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
egerssi.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… Συμβαίνει ΤΩΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ Κάτω από τη Μύτη Όλων… Οργιάζει ο Ο σκληροπυρηνικός VEFA !!!</strong>
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters