Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο στρατιώτης της θυσίας αξίζει 8,80 ευρώ. Ο αντιρρησίας 223,53 ευρώ ! ! !

Περί δικαιοσύνης & ίσης μεταχείρησης ο λόγος ...

Ο στρατιώτης της θυσίας αξίζει 8,80 ευρώ. Ο αντιρρησίας 223,53 ευρώ ! ! !

Ερχόμαστε τώρα στο θέμα των παροχών για όσους υπηρετούν τη θητεία τους. Εδώ έχουν διαμορφωθεί δυο κατηγορίες:

1. Στους "οπλίτες στρατιώτες", που υπηρετούν τη θητεία τους, για παράδειγμα στα σύνορα του Έβρου, για τους οποίους το κράτος έχει προβλέψει παροχή 8,80 ευρώ μηνιαίως. Αυτό προκύπτει από την ΚΥΑ 2/74840/0022/24-01-2003 «Μηνιαίες παροχές οπλιτών» (ΦΕΚ 91 Β/ 29-01-2003) η οποία ισχύει από 1-3-2003 και στηρίζεται στο άρθρο 38 του ΝΔ 721/1970 με το οποίο ρυθμίστηκε για πρώτη φορά η μηνιαία παροχή στους οπλίτες.

2. Στους "αντιρρησίες συνείδησης", που υπηρετούν «εναλλακτική θητεία» χωρίς όπλο και στολή, όχι σε στρατιωτικές μονάδες αλλά σε διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες, για τους οποίους το κράτος πρόβλεψε άλλες παροχές. Συγκεκριμένα :

(α) να «Δικαιούνται τροφή και στέγη από τον φορέα στον οποίο διατίθενται και εφόσον αυτός αδυνατεί, καταβάλλεται σε αυτούς χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου, καθώς και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετικά με τη διαδικασία της καταβολής του, καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών και των συναρμόδιων Υπουργών» (Υποπαράγραφος δ΄ της αναριθμημένης παραγράφου 2 του άρθρου 64 του Ν 3421/2005 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 78 του Ν 3883/2010).

(β) να αμείβονται, στην παραπάνω περίπτωση, μηνιαίως με διακόσια είκοσι τρία ευρώ και 53 λεπτά (223,53 ευρώ).
ΚΥΑ 2/24407/0022/9-6-2005 (ΦΕΚ 858 Β/23-6-2005).

Επομένως προκύπτει το ερώτημα : υπάρχει άραγε ίση μεταχείριση των πολιτών;

Τα ερωτήματα παραμένουν ανοικτά στην ψυχή του λαού και στη συνείδησή μας....


http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/880-22353.html

Μη ξεχνάτε να κατεβάζετε το ποτήρι!

Oι φοιτητές παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μάθημα για τη
διαχείριση του άγχους,

όταν ο καθηγητής έπιασε ένα ποτήρι και το σήκωσε ψηλά.

Όλοι φαντάστηκαν ότι θα έκανε τη γνωστή ερώτηση: «Είναι μισοάδειο ή
μισογεμάτο;».

...Αντ' αυτού, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ρώτησε:

«Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι με το νερό;»

Οι απαντήσεις, που έδωσαν οι φοιτητές, κυμάνθηκαν από 200 μέχρι 600
γραμμάρια.

Όμως ο καθηγητής διαφώνησε:

Το απόλυτο βάρος δεν έχει σημασία.

Εξαρτάται από το πόση ώρα κρατάω το ποτήρι.

Αν το κρατάω ψηλά για ένα λεπτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν το κρατήσω έτσι για μια ώρα, θα αρχίσει να πονάει το χέρι μου.

Αν το κρατήσω για μια μέρα, το χέρι μου θα μουδιάσει και θα παραλύσει.

Σε κάθε περίπτωση, το βάρος του ποτηριού δεν αλλάζει, αλλά όσο περισσότερο
το κρατώ τόσο βαρύτερο γίνεται

Συνέχισε ο καθηγητής:
Το στρες,οι ανησυχίες και τα προβλήματα της ζωής είναι σαν το ποτήρι του
νερού.

Αν τα σκεφτείτε τα για λίγο, δεν πειράζει.

Αν τα σκέφτεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν να σας
πληγώνουν.

Και αν σας προβληματίζουν όλη την ημέρα,
στο τέλος θα σας παραλύσουν και θα νιώσετε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε.

Είναι σημαντικό να θυμόσαστε να χαλαρώνετε και να διώχνετε το στρες.
Μην κουβαλάτε τα προβλήματα μαζί σας μέχρι το βράδυ, ακόμα και τη νύχτα.

Μη ξεχνάτε να κατεβάζετε το ποτήρι!



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3.html

Οι δαπάνες περίθαλψης θα φορολογούνται ως εισόδημα από τον Στουρνάρα

Εξτρα φόρους θα κληθούν να πληρώσουν φέτος εκατομμύρια φορολογούμενοι για τις δαπάνες περίθαλψης που καλύφθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία! Οι δαπάνες που έγιναν για παροχές υγείας (φάρμακα, ιατρικά έξοδα, νοσήλια κ.ά.) που κατέβαλαν το 2012 τα ασφαλιστικά ταμεία θα πρέπει να δηλωθούν αναλυτικά στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που θα υποβάλουν φέτος οι ασφαλισμένοι. 

Τα συγκεκριμένα ποσά απαλλάσσονται μεν από τον φόρο εισοδήματος, όμως επειδή για πρώτη φορά θα δηλωθούν υποχρεωτικά, θα αθροιστούν με τα λοιπά ποσά εισοδημάτων που θα δηλώσουν οι φορολογούμενοι-ασφαλισμένοι και, εφόσον ξεπερνά το συνολικό εισόδημα τα 12.000 ευρώ, θα επιβαρυνθούν με ειδική εισφορά αλληλεγγύης 1%-4%.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι θα φορολογηθούν για δαπάνες ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης που κάλυψαν τα ασφαλιστικά ταμεία για λογαριασμό των φορολογουμένων! Τα ποσά αυτά θα αναγράφονται σε ειδικό εκκαθαριστικό, το οποίο θα αποστείλουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Στις ίδιες βεβαιώσεις αναγράφονται και τυχόν ποσά βοηθημάτων-επιδομάτων που χορηγήθηκαν στους ασφαλισμένους.

Πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο κόλπο που σκαρφίστηκε το υπουργείο Οικονομικών για να διπλο-φορολογήσει τους τόκους καταθέσεων. Οι τόκοι φορολογούνται αρχικά από την τράπεζα και στη συνέχεια προστίθενται στα εισοδήματά μας, ούτως ώστε να φορολογηθούν με ειδική εισφορά αλληλεγγύης 1%-4%.

Με το ίδιο κόλπο θα φορολογηθούν τα ομόλογα, τα REPOS, τα μερίσματα εταιριών, το ΕΚΑΣ, τα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων, οι αναπηρικές συντάξεις, τα κέρδη από μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, οι μετοχές κ.λπ.

Στέλιος Κράλογλου
efimerida dimokratia

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5499.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Έχει ατομικό αριθμό στον Περιοδικό Πίνακα των Χημικών Στοιχείων το 13… Τυχαίο; Ίσως. Πάντως, συζητιέται και ερευνάται κατά κόρον το κατά πόσον το αλουμίνιο είναι γρουσούζικο για την υγεία μας.Παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί...

Καλά κρυμμένο. Το αλουμίνιο βρίσκεται σχεδόν παντού και ίσως μας δηλητηριάζει, λένε οι ειδικοί. Μόλις 200 χρόνια από την ανακάλυψή του, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχαν αυτοκίνητα, αεροπλάνα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, κουφώματα, υδρορροές, αλλά και κονσέρβες και κουτάκια αναψυκτικών.

Το χειρότερο είναι ότι το συναντάμε καμουφλαρισμένο σαν πρόσθετο μέσα σε γλυκά, ζαχαρωτά, γάλα σε σκόνη για βρέφη, baking powder και σε τυποποιημένα τυριά με τα ονόματα Ε173 (αλουμίνιο, χρωστική),Ε523 (θεικό αργιλοαμμώνιο, σταθεροποιητής), Ε541 (φωσφορικό αργιλονάτριο, διογκωτικό). Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε υλικά συσκευασίας των τροφίμων και μαγειρικά σκεύη. Πολλά καλλυντικά περιέχουν άλατά του, όπως αντηλιακές κρέμες, αποσμητικά και είδη μακιγιάζ.

Οι δημόσιες εταιρείες ύδρευσης το χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το πόσιμο νερό που φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών και οι φαρμακευτικές εταιρείες το βάζουν μέσα σε φάρμακα (αντιόξινα για το στομάχι, στοματικά διαλύματα, φάρμακα για τη αρθρίτιδα κ.ά), αλλά και στα εμβόλιά τους, χωρίς να φοβούνται να το αναφέρουν στη λίστα των πρόσθετων ουσιών. Δηλαδή το πίνουμε, το τρώμε, το βάζουμε επάνω στο δέρμα μας, το περνάμε απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός μας και, σε κάποιες περιπτώσεις, το αναπνέουμε.

Το πρώτο κρούσμα εγκεφαλοπάθειας. Αρχικά το κόστος του στρατηγικού μετάλλου ήταν υψηλότερο από του χρυσού και του λευκόχρυσου, γι’ αυτό και οι πιο σημαντικοί καλεσμένοι του Ναπολέοντα στη Γαλλία έτρωγαν σε αλουμινένια πιάτα. Ένα περίπου αιώνα μετά την ανακάλυψη του αλουμινίου ξεκίνησε και η πρώτη επισταμένη έρευνα για τις επιπτώσεις του στην υγεία. Στην βρετανική επιστημονική έκδοση The Lancet το 1921, δημοσιεύθηκε η ιστορία ενός μεταλλουργού που ανέπτυξε εγκεφαλοπάθεια, εργαζόμενος σε χυτήριο αλουμινίου. Αργότερα αναφέρθηκαν πολλές ακόμα περιπτώσεις εγκεφαλοπάθειας σε εργαζόμενους στην βιομηχανία αλουμινίου, οι οποίοι δέχονταν το μέταλλο στο σώμα τους μέσω της αναπνευστικής οδού.

Πενήντα χρόνια αργότερα οι ανεξάρτητες μελέτες τριών ερευνητών (Kerr 1969, Alfrey 1972 καιShort 1980) απέδειξαν πως όταν το νερό που χρησιμοποιούνταν στην αιμοκάθαρση των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια περιείχε πολύ αλουμίνιο (σαν μέσο καθαρισμού του νερού από ρύπους), τότε οι ασθενείς παρουσίαζαν διαταραχές λόγου, ισορροπίας και συμπεριφοράς (εγκεφαλοπάθεια) και υπέφεραν από πόνους στις αρθρώσεις, απασβέστωση των οστών και σκελετικές παραμορφώσεις, αναιμία και καρδιακά προβλήματα, καθώς το αλουμίνιο παρεμβαίνει στο πεπτικό σύστημα και δυσχεραίνει την απορρόφηση του ασβεστίου, του μαγνησίου, του καλίου και του φθορίου.

Νευροτοξική δράση. Μετά τη δεκαετία του ’70 το αλουμίνιο αναγνωρίστηκε ως νευροτοξικό, ενώ κανείς ποτέ πριν δεν είχε υποψιαστεί την ιδιότητά του αυτή. Όπως αποδείχθηκε, όταν αρχίζει να γίνεται δηλητηριώδες (σε μεγάλες δόσεις), δημιουργεί ανωμαλίες στον ύπνο, νευρικότητα και συναισθηματική αστάθεια, απώλεια μνήμης, συχνούς πονοκεφάλους και αποδυνάμωση της νοημοσύνης.

Επίσης, όπως παρατήρησαν το 2009 ερευνητές του νοσοκομείου Henri‐ Mondor, έχει την τάση, υπό προϋποθέσεις, να συσσωρεύεται στους μυς, τους ιστούς και τέλος στον εγκέφαλο, όπου και παραμένει δημιουργώντας εκφυλιστικές και νευρομυικές ασθένειες. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε το 2003 το Γαλλικό Ινστιτούτο για τη Φροντίδα της Υγείας, όταν ανέφερε ότι πολυάριθμες έρευνες αποδείκνυαν πως το αλουμίνιο μάλλον είναι τοξικό, επισημαίνοντας βέβαια ότι ο προσδιορισμός των επιπτώσεων του αλουμινίου στην υγεία είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Πόσιμο νερό και Αλτσχάιμερ. Διάφορες μελέτες έδειξαν τον συσχετισμό του αλουμινίου που περιέχεται στο πόσιμο νερό με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Εκτεταμένη έρευνα που έγινε το 1995 στον Καναδά έδειξε ότι η πιθανότητα ανάπτυξης διανοητικών προβλημάτων ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη στις κοινότητες με υψηλό ποσοστό αλουμινίου στο πόσιμο νερό.

Παράλληλα, έρευνες άλλων χωρών απέκλεισαν αυτή τη συσχέτιση, παρά το γεγονός ότι οι νοσούντες από Αλτσχάιμερ, όπως διαπιστώνεται, έχουν υψηλά ποσοστά αλουμινίου στα εκφυλισμένα κύτταρα του εγκεφάλου τους. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης Αστέριο Παντοκράτορα, «υπάρχουν ενδείξεις ότι το αλουμίνιο σχετίζεται με σοβαρές ασθένειες όπως είναι η νόσος του Parkinson, η μυοατροφική σκλήρυνση (νόσος του Lou Gehrig) και η νόσος του Αλτσχάιμερ».

Εν τω μεταξύ, το ανώτατο επιτρεπτό όριο του αλουμινίου στο πόσιμο νερό στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη, έχει υποστεί διάφορα… σκαμπανεβάσματα μέχρι τώρα, με τις σχετικές οδηγίες να αναπροσαρμόζονται διαρκώς. Όπως υπογραμμίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) , οι διαθέσιμες επιστημονικές γνώσεις δεν επιτρέπουν προς το παρόν τον καθορισμό ενός αποδεκτού ανώτατου ορίου περιεκτικότητας του αλουμινίου στο νερό.

Αλουμίνιο στο έδαφος. Μελέτες στους κατοίκους του νησιού Γκουάμ στον Ειρηνικό Ωκεανό και των νησιών της Νέας Γουινέας, όπου τα εδάφη είναι πλούσια σε αλουμίνιο, έδειξαν υψηλά ποσοστά ασθενών με Parkinson και μυοατροφική σκλήρυνση (νόσο του Lou Gehrig, σπάνια νευρολογική διαταραχή).

Αλουμίνιο στον αέρα. Σύμφωνα με τον Νίκο Κατσαρό, χημικό και επιστημονικό συνεργάτη του Δημόκριτου, οι λευκές ουρές (τα γνωστά chemtrails) που αφήνουν πίσω τους αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος πάνω από τις πόλεις, είναι χημικές ουσίες που περιέχουν σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο, ισχυρές νευροτοξικές ουσίες. Αυτές, κατά τα λεγόμενά του, ασφαλώς επηρεάζουν την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Αλουμινένια σκεύη

Σήμερα κυκλοφορούν πολλά αλουμινένια σκεύη με αντικολλητική επίστρωση. Οι ειδικοί καθησυχάζουν, λέγοντας ότι δεν κρύβουν κανένα κίνδυνο για την υγεία, εκτός αν ξυστεί η επιφάνειά τους και αποκαλυφθεί το μέταλλο. Επίσης συνιστούν να μην μαγειρεύονται όξινα και αλμυρά τρόφιμα σε αλουμινένια σκεύη χωρίς επίστρωση και να μην τυλίγονται σε αλουμινόχαρτο ντομάτα, λεμόνι, σαλάμια, παστά ψάρια κ.ά, γιατί μπορεί να διαβρώσουν το μέταλλο.

Σε εμβόλια. Πληθώρα εμβολίων (πολιομυελίτιδας, διφθερίτιδας, τετάνου) περιέχουν αλουμίνιο, η ποσότητα του οποίου είναι ιδιαίτερα δυσανάγνωστη στην ετικέτα τους.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες το προσθέτουν προκειμένου να αυξήσουν τη δόση των αντιγόνων και να ενισχύσουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με υπολογισμούς της Γαλλίδας δημοσιογράφου και συγγραφέως Virginie Belle, ένα βρέφος 2-16 μηνών προσλαμβάνει 2,46 mg αλουμινίου στους μυς του, σε αντίθεση με τα 1,25 mg που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ως ανώτατο ποσό ανά δόση για τον ενήλικο. Παράλληλα, ηΑμερικάνικη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων συστήνει 0,85 mg ανά δόση, ενώ για τα βρέφη δεν υπάρχει καθορισμός.

Η Virginie Belle, στο βιβλίο της «Όταν το αλουμίνιο μας δηλητηριάζει», αναφέρει ότι ασθένειες όπως η χρόνια κόπωση, ο διαβήτης, η επιληψία και το άσθμα, οφείλονται σε πολύ υψηλές δόσεις αλουμινίου. Αφήνει επίσης αιχμές ότι τοΣύνδρομο του Κόλπου οφείλεται στις τεράστιες δόσεις των προληπτικών εμβολίων στα οποία υποβλήθηκαν οι 175.000 και πλέον στρατιώτες που νοσούν σήμερα.
Σε αποσμητικά.

Το 2006 η Εφημερίδα της Εφαρμοσμένης Τοξικολογίας (Journal of Applied Toxicology) έφερε στο φως όλες τις έρευνες που συσχετίζουν τον καρκίνο του μαστού με τα αποσμητικά που περιέχουν άλατα του αλουμινίου. Ο επίλογος ήταν ο ίδιος: χρειάζονται συμπληρωματικές μελέτες για την τελική διαπίστωση. Την ίδια χρονιά, η Γαλλική Ένωση Υγείας και Περιβάλλοντος (AFES) πληροφόρησε το κοινό ότι ο κίνδυνος αυξάνεται για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το αποσμητικό μετά το ξύρισμα, γεγονός που υποστηρίζεται και από αμερικάνικη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2003 σε 437 γυναίκες.Σύμφωνα με την τελευταία, οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τα αποσμητικά και τα ανθιδρωτικά που περιέχουν αλουμίνιο και κυρίως, να μην τα χρησιμοποιούν αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης.

Κάποιοι το απενοχοποιούν. Οι βιομηχανίες παραγωγής αλουμινίου ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία από το μέταλλο, γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός προβάλλει αποτελεσματική αντίσταση στα περισσότερα ξένα προς αυτόν στοιχεία, όπως είναι και το αλουμίνιο. Έτσι επιμένουν ότι τελικά πολύ μικρή ποσότητα αλουμινίου απορροφάται από τον πεπτικό σωλήνα, εφόσον φιλτράρεται και από τα νεφρά, ενώ υπενθυμίζουν ότι ο εγκέφαλος διαθέτει την δική του προστασία. Νορβηγοί και Άγγλοι ερευνητές επίσης υποστηρίζουν ότι δεν κατόρθωσαν να ανιχνεύσουν επιβλαβείς συνέπειες στην υγεία ατόμων που έκαναν μακροχρόνια λήψη φαρμάκων που περιείχαν αλουμίνιο.
Επισήμως, οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας σε όλο τον κόσμο δεν αναγνωρίζουν τον κίνδυνο από τη λήψη αλουμινίου.

Μια νέα πάθηση γεννιέται…Και το όνομα αυτής Macrophagic Myofasciitis (MMF). Η νέα ασθένεια, που συνδέθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’90 με τα εμβόλια τα οποία περιέχουν αλουμίνιο, είναι μια φλεγμονώδης μυοπάθεια. Τα συμπτώματά της είναι μυικοί πόνοι στα μπράτσα και τις γάμπες, έντονη κούραση και προβλήματα στην άρθρωση του λόγου και τη μνήμη. Βιοψίες των μυών των ασθενών έδειξαν υψηλότατη συγκέντρωση αλουμινίου.

Για ποιες ασθένειες είχαν εμβολιαστεί; Ηπατίτιδα Α, Β και τέτανο. Ποιο άλλο εμβόλιο για ενηλίκους περιέχει αλουμίνιο; Το εμβόλιο της γρίπης Α. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το 2003 η Γαλλική Υγειονομική Υπηρεσία Ασφαλείας των Προϊόντων Υγείας (AFSSAPS), τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται μια δεκαετία μετά τον εμβολιασμό. Σημειωτέον ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν μετά από έντονη πίεση ερευνητών και ασθενών.


aneksigita-fainomena
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2028.html

ΚΟΠΑΔΙΑ - ΒΟΣΚΟΙ και ... ΘΕΣΜΟΙ !

Kάπου στον κόσμο υπάρχουν ακόμα κανόνες, λαοί και άνθρωποι. Mα όχι πλέον στον τόπο μας.

Eδώ υπάρχουν κοπάδια, βοσκοί και θεσμοί - συνήθως όχι τόσο καθαροί όσο οι στάνες, μα σίγουρα με την ίδια αίσθηση επίπλαστης ασφάλειας, ώστε να μαζεύουν τους βοσκούς και το κοπάδι, όπως η στάνη τα πρόβατα.

Kαι οι βοσκοί κάθονται στο θρόνο τους. Kαι ο θρόνος είναι πάνω σε άχυρα. Kαι τα άχυρα πάνω στο θρόνο. Kαι τα κοπάδια βολεύονται όπως όπως γύρω από το θρόνο και το άχυρο. Kαι περνάει η ζωή. Kαι κυλά ο χρόνος. Kαι τι ζωή! Eύκολη, ακίνδυνη, δανεικιά. Kαι τα κοπάδια ξεκινούν το πρωί... για τη ζωή τους.

Tόσο διαρκεί η ζωή τους. Kαι μαζί οι βοσκοί. Oι πιο άπειροι μπροστά, οι πιο έμπειροι πίσω ακολουθούν το κοπάδι. Θέλουν να παρακολουθούν μην και τους ξεστρατίσει κανένα πρόβατο. Aυτό δεν το ανέχονται. Γιατί πριν από καιρό, υπήρχαν και τέτοια πρόβατα στον τόπο μας, ανεξάρτητα και τολμηρά, που τα άλλα πρόβατα επέλεγαν σαν οδηγούς. Mα οι βοσκοί με τον καιρό τα ξεγέλασαν.

Tους έταξαν περισσότερη τροφή και νερό και καλύτερη θέση στον ήλιο και έτσι τα εξαγόρασαν. Kαι αυτά έκαναν λάθη και δεν έμαθαν από αυτά. Kαι σιγά σιγά τα άλλα πρόβατα έπαψαν να τα πιστεύουν. Kαι τα τολμηρά πρόβατα αντί να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους ζήτησαν από τους βοσκούς να τα επιβάλουν στο κοπάδι σαν οδηγούς.

Όχι αληθινούς, διακοσμητικούς, ψεύτικους. Aλλά με περισσότερο ήλιο. Aυτό είχε σημασία πια. Kαι έτσι επικράτησαν οι βοσκοί. Γιατί πλέον διαλέγουν αυτοί ένα οποιοδήποτε πρόβατο και το βαφτίζουν οδηγό.


Μairi Lagana
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/blog-post_1751.html#ixzz2PI5079be

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3535.html

samaras-gap

Με την ίδια "κασέτα" φαίνεται πως δουλεύουν όλοι οι Πολιτικοί. Ζωντανό παράδειγμα...;; Σαμαράς - Παπανδρέου ότι δήλωνε ο ένας, έλεγε και ο άλλος.
 
 
 Ιδού και απόδειξη στο Βίντεο.
samaras-anastasiadis 
Ωστόσο, φαίνεται πως ...ελληνική κασέτα έχει διεθνη απήχηση, αφού μέχρι και ο Νίκος Αναστασιάδης φαίνεται να έχει αποστηθήσει την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά..
 
 
 
Δείτε το Βίντεο
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/search?updated-max=2013-04-03T13:27:00%2B03:00&max-results=3&start=6&by-date=false

Ο Κίσιγκερ πρότεινε την μείωση του πληθυσμού !!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

 



http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_4873.html

Αθώα η Blackwater, «αναγνώριση» ως «παράρτημα» της CIA!


«Άνθρακες ο θησαυρός» για όσους στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να προσάψουν στην εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας παγκοσμίως με κακουργήματα, αφού οι Αμερικανοί εισαγγελείς απέσυραν μετά από τρία χρόνια δικαστικής διαδικασίας τις κατηγορίες, μετά από
τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και θα ενέπλεκαν σε σοβαρές περιπέτειες την ίδια την αμερικανική εθνική ασφάλεια…

Αυτό που προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία, είναι ότι η εταιρία που πλέον αποκαλείται «Academi» λειτουργούσε για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών (υπεργολάβος / sub-contractor) και πιο συγκεκριμένα της CIA. Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι απηλλάγησαν, ενώ δύο άτομα καταδικάστηκαν σε ασήμαντες ποινές σε κατ’ οίκον κράτηση, καταδίκη με αναστολή και αστεία πρόστιμα 5.000 δολαρίων!

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Έρικ Πρινς (την πούλησε [;] έναντι 200 εκατ. δολαρίων), εμφανώς εκνευρισμένος για το «πούλημα» από τους «ευεργετηθέντες», δεν μάσησε τα λόγια του σε συνέντευξη στο «Daily Beast» και ανέφερε ότι με την πάροδο των ετών και τη συνεργασία με τη CIA (από εκεί είχε λάβει τα συμβόλαια), λειτουργούσε ουσιαστικά ως βραχίονάς της, ο δε ιδρυτής της αναφέρεται σε μερικά έγγραφα-ντοκουμέντα ως «πράκτορας» της CIA, εκτός κι αν ο «Έρικ Π.» είναι κάποιος άλλος!

Επίσης, της ζητήθηκε να αναλάβει επικίνδυνες αποστολές με κίνδυνο της ζωής των συμμετεχόντων, τις οποίες είτε δεν είχε τη δυνατότητα να αναλάβει η ίδια η CIA (μην εκπλήσσει κανέναν αυτό το ενδεχόμενο) είτε δεν έπρεπε να φανεί αναμεμιγμένη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Έρικ Πρινς, δεν τις χρέωσε, αφού θεώρησαν ότι η εκτέλεσή τους αποτελούσε «πατριωτικό καθήκον»! Ταυτόχρονα, η εταιρία πρόσφερε κάλυψη προσλαμβάνοντας πράκτορες της CIA, ώστε να επιχειρούν χωρίς κίνδυνο στοχοποίησης της CIA και συνεπακόλουθου κινδύνου για την αμερικανική κυβέρνηση.

Αναφέρει μάλιστα και ένα περιστατικό, το 2005, όταν ο βασιλιάς της Ιορδανίας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Blackwater, με τη διοίκηση να του προσφέρουν δύο δώρα: Ένα τυφέκιο εφόδου AR-15 Bushmaster και μια καραμπίνα Remington. Σύμφωνα με την αποκάλυψη, η CIA είχε ζητήσει από την Blackwater να τα δώσουν στον μονάρχη καθότι«οι άνθρωποί της ξέχασαν να του τα δώσουν»! Κάτι που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πόσο καλά κρυβόταν πίσω από τη Blackwater η CIA!


Σα να μην έφτανε αυτό, η Blackwater έμπλεξε κανονικά, καθότι οι αμερικανικές αρχές… ανακάλυψαν ότι τα συγκεκριμένα αποτελούσαν περιουσιακό στοιχείο δύο υπαλλήλων της CIA, χωρίς να υπάρχουν νόμιμα παραστατικά που να αναφέρουν ότι είχαν περάσει στην κατοχή του παλατιού της Ιορδανίας! Τρελά πράγματα! Και φυσικά, ότι και άλλα όπλα της Blackwater είχαν αγοραστεί και είχαν υποστεί τροποποιήσεις παράνομα. Είναι προφανές ότι είχε επέλθει ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών και η εταιρία τελούσε πλέον «υπό διωγμό»…

Αν ήμασταν στην Ελλάδα, η πρώτη απορία που θα έθετε κάποιος πονηρός, είναι να ελεγχθεί εάν στις αποστολές που εκτέλεσε η Blackwater χωρίς να πάρει χρήματα, υπάρχουν τίποτε παραστατικά στη CIA που να εκταμιεύουν χρήματα για την επιχείρηση, μήπως δηλαδή κατέληξαν σε άλλες τσέπες…

Κι ένα τελευταίο σχόλιο. Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοιες δυνατότητες, κάποιες υπηρεσίες θα «πέταγαν». Ή μήπως είχαμε και κάποιοι τις «εξαέρωσαν» χωρίς καν να αξιολογηθεί τι είχαν προσφέρει, ή τι θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τομέα της συλλογής πληροφοριών; Ένα ερώτημα θέτουμε. Απάντηση φυσικά δεν περιμένουμε. Είναι ζήτημα «συστημικής κουλτούρας» γενικότερα. Περισσότερα προς το παρόν δεν απαιτούνται.
ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/04/blackwater-cia.html

Ο ΜΠΟΥΤΙΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ‏


Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε έχει ήδη αρχίσει. Και αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου. Σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και τη γέννηση μίας νέας. Είναι μια μετάβαση μεταξύ των εποχών. Η συγκεκριμένη μετάβαση, όμως, υπόσχεται να είναι η πιο ταραχώδης και δαπανηρή μετάβαση που η
ανθρωπότητα έχει δει ποτέ.

Εδώ είναι 14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα. Ζούμε το τέλος μιας εποχής και την γέννηση μίας νέας. Στο μέλλον, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μας φαίνεται σαν μια στιγμή στην ιστορία, αλλά για όσους ζουν αυτή την εποχή, φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός σχεδόν σε ρυθμούς χελώνας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Ζούμε μέσα από το άνοιγμα κεφαλαίων από το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, και από την άλλη πλευρά από όλα αυτά θα προκύψει ένας νέος κόσμος που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σήμερα.

# 1 - Ανεμοστρόβιλοι , τυφώνες, σεισμοί και τσουνάμι - Στην αρχή φαινόταν σαν μια απροσδόκητη τύχη αλλά τώρα είναι ένα μοτίβο. Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ακραίος. Πάνω από 120 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν πρόσφατα τις μεσοδυτικές ΗΠΑ . Το Τέξας καίγεται και δυστυχεί μέσα από μια ακραία ξηρασία. Και όπου δεν υπάρχουν πυρκαγιές και ξηρασίες, υπάρχουν πλημμύρες . Αυτή είναι μόνο η αρχή ... τους επόμενους 18 μήνες ο καιρός θα γίνει ακόμη περισσότερο αφύσικος.

# 2 - Η σιωπή των μελισσών - Η κατάρρευση των αποικιών των μελισσών συνεχίζει να επιταχύνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Γνωρίζουμε ήδη ότι αυτό προκαλείται εν μέρει από χημικά φυτοφάρμακα (και πιθανώς επιδεινώνεται από τα ΓΤΤ), αλλά η χημική βιομηχανία έχει εμπλακεί σε μία πλεκτάνη συγκάλυψης και άρνησης της αλήθειας, ενώ οι επικονιαστές υποφέρουν μια καταστροφική κατάρρευση του πληθυσμού. (http://www.naturalnews.com/028218_pesticides_honeybees.html )

# 3 - Η αποτυχία της πυρηνικής επιστήμης - Η καταστροφή στη Φουκουσίμα αποδεικνύει ένα πράγμα: Οι επιστήμονες είναι επικίνδυνα αλαζόνες στο σχεδιασμό των μεγάλων έργων, και δεν λαμβάνουν υπόψιν την τρομερή δύναμη της Μητέρας Φύσης. Η Πυρηνική επιστήμη μας υποσχέθηκε καθαρή, πράσινη ενέργεια - αλλά τώρα μας παράδωσε ένα σιωπηλό, αόρατο δηλητήριο που μολύνει τον πλανήτη μας.

# 4 - Η φαύλη εκδίωξη του Wikileaks - Σε μια εποχή τέτοιας αχαλίνωτης εξαπάτησης, δεν υπάρχει χώρος για την αλήθεια. Έτσι, αυτοί που λένε την αλήθεια (Wikileaks) εκδιώκονται άγρια ​​σαν να είναι εγκληματίες.

# 5 - Η άνοδος του ιατρικού αστυνομικού κράτους - Ο ένοπλες επιδρομές των SWAT Maryanne Godboldo στο Ντιτρόιτ είναι μόνο η αρχή ( http://www.naturalnews .com/032091_Maryanne_Godboldo_gun_rights.html ). Η αλήθεια είναι ότι το ιατρικό σύστημα χρησιμοποιεί τα όπλα για να επιβάλει τα εμβόλια και τη χημειοθεραπεία του σε παιδιά και εφήβους σε ολόκληρη την Αμερική. Το ιατρικό σύστημα έχει γίνει τόσο εντελώς άχρηστο, διεφθαρμένο και επικίνδυνο που πρέπει να απειλήσει βάζοντας όπλα στα πρόσωπα των ανθρώπων μόνο και μόνο για να τους "πείσει" να πάρουν το φάρμακο τους. Αυτό το ιατρικό μονοπώλιο επιβάλλεται με τα όπλα και αποτελεί απειλή για την υγεία μας και τις ελευθερίες μας.

# 6 - Η αύξηση της συχνότητας ελλείψεων των τροφίμων και οι αποτυχίες των καλλιεργειών - Ανακοίνωση για την άνοδο των τιμών των τροφίμων. Αυτό είναι μόνο η αρχή: Οι τιμές των τροφίμων θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στα ύψη τα επόμενα χρόνια λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, την απώλεια των επικονιαστών και την παγκόσμια μόλυνση των καλλιεργειών λόγω των γενετικών τροποποιημένων σπόρων. Οι πραγματικές τροφές γίνονται όλο και πιο σπάνιες στον κόσμο μας. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε την δημιουργία κήπου στο σπίτι ...

# 7 - Η ανεξέλεγκτη καταστροφή του κόσμου από τις εταιρείες ενέργειας - Το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες ενέργειας καταστρέφουν τον κόσμο μας: Μην ξεχνάτε την εξέδρα Deepwater Horizon και τη μαζική διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού - μια διαρροή η οποία δεν έχει τελειώσει. Ακόμη ψεκάζουν Corexit στον Κόλπο ένα χρόνο αργότερα!

# 8 - Η συνεχιζόμενη με γενετικούς τροποποιημένους οργανισμούς μόλυνση του πλανήτη μας - Αυτό μπορεί να είναι το χειρότερο κεφάλαιο κατά την προσεχήκατάρρευση : Η εκτεταμένη γενετική ρύπανση του πλανήτη μας μέσα από τα ΓΤΤ. Αυτό είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης και της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα "διαρρέων γονίδιο" , το οποίο απλώνεται θανατηφόρα, αλλάζει το DNA των τροφίμων στον κόσμο, οδηγεί σε αποτυχίες των καλλιεργειών και δημιουργεί πείνα ( http://www.naturalnews.com/032167_gene_spill_GMOs.html ). Η χρήση των ΓΤΤ είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ότι αποκαλούμε σατανικό. Η ατζέντα πίσω από αυτό είναι καθαρά κακή.

# 9 - Η τυραννία και τα ποινικά μέτρα καταστολής που στοχεύουν πραγματικά στα τρόφιμα (νωπό γάλα) - Όταν δεν μπορείτε καν να πουλήσετε τρόφιμα από το αγρόκτημα σας στους γείτονές , χωρίς να γίνεται στόχος και να συλληφθείται από τους αστυνομικούς, κάτι είναι τρομερά λάθος με τον κόσμο. Αλλά αυτό συμβαίνει σήμερα, σε όλη την Αμερική. Τώρα οι ομοσπονδιακοί στοχεύουν ακόμα και στο νωπό γάλα (Amish !) ( http://www.naturalnews.com/029322_raw_milk_Amish.html )

# 10 - Η κλιμάκωση της παραχάραξης της προσφοράς χρήματος - Σε μια αποτυχημένη οικονομική κατάρρευση του συστήματος που πλησιάζει, οι βλακώδεις ηγέτες μπορεί να σκέφτονται μόνο τις "λύσεις" που στην πραγματικότητα επιταχύνουν την δική τους πτώση. Η παραχάραξη χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (με την "ποσοτική χαλάρωση" και άλλες πλαστές μεθόδους) είναι ένα κλασικό σημάδι ότι το τέλος του τρέχοντος συστήματος πλησιάζει. Οι οικονομικές παραφροσύνες είναι προφανές σε όποιον μπορεί να κάνει ακόμα μαθηματικά.

# 11 - Η κατακόρυφη πτώση της νοημοσύνης των μαζών - Ένα από τα πιο ανησυχητικά σημάδια ότι είμαστε ήδη στην κατάρρευση είναι η ηλιθιότητα των μαζών. Τους τρέχουν τα σάλια, βλέποντας το CNΝ, ζόμπι κυριαρχούν στην τηλεόραση, χωρίς απολύτως καμμία αξία για τον κόσμο. Αυτοί είναι οι «ανόητοι καταναλωτές", οι οποίοι εμβολιάζονται, παρακολουθούν τηλεόραση και τρώνε επεξεργασμένες τροφές καθώς και παστεριωμένο πρόχειρο φαγητό. Στην πραγματικότητα είναι ψυχιατρικοί ασθενείς και πιστεύουν ό, τι η κυβέρνηση τους λέει. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους, φυσικά, δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν από την κατάρρευση.

# 12 - Η πλήρης και απόλυτη κατασκευή των mainstream ειδήσεων - Μεγάλο μέρος των mainstream ειδήσεων είναι εντελώς κατασκευασμένες αυτές τις μέρες: Η αναφορά του Ομπάμα για μακροπρόθεσμη μορφή πιστοποιητικού γέννησης, η είδηση ​​για τον πόλεμο στη Λιβύη, η κάλυψη της οικονομίας και του χρέους των ΗΠΑ ... Είναι όλα τόσο εντελώς ψεύτικα και είναι απίστευτο το γεγονός ότι ένας έξυπνος άνθρωπος,βλέποντας τις ειδήσεις, δεν εκρήγνυται από το γέλιο. Είναι ένα σημάδι της κατάρρευσης ότι οι πηγές των πληροφοριών που επικαλούνται, δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την αλήθεια πια και πρέπει να καταφύγουν σε ύφανση πολιτικά σκόπιμων μύθων για τα πάντα, από την υγειονομική περίθαλψη και την ιατρική έως την τύχη του δολαρίου των ΗΠΑ .

# 13 - Η συνεχιζόμενη φαρμακευτική ρύπανση του κόσμου μας - Πέρα από την μόλυνση με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και τη μόλυνση ακτινοβολιών του κόσμου μας, βιώνουμε και τη μαζική φαρμακευτική μόλυνση του πλανήτη μας. Δεν είναι μόνο τα φαρμακευτικά εργοστάσια , που απορρίπτουν τα προϊόντα τους στα ποτάμια (http://www.naturalnews.com/025415_water_Big_Pharma_chemicals.html ), είναι επίσης το γεγονός ότι πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού παίρνει φάρμακα τώρα σχεδόν καθημερινά, και αυτά τα φάρμακα περνούν μέσα από το σώμα τους και καταλήγουν στην παροχή νερού, όπου θα μολύνουν τα ψάρια ( http://www.naturalnews.com/025933.html ).Ακόμη και πέρα από αυτό, τα φάρμακα καταλήγουν ως λυματολάσπη, συσκευάζονται και πωλούνται ως "οργανικό χώμα!" (http://www.naturalnews.com/029504_organic_biosolids_toxic.html )

# 14 - Η ραδιενεργός μόλυνση της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων - Εδώ είναι αυτό που είναι πραγματικά ύπουλο: Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων είναι πλέον μολυσμένη με το ραδιενεργό νέφος από τη Φουκουσίμα. Μας λένε ότι τα επίπεδα είναι "χαμηλά", αλλά δεν λένε την αλήθεια ότι τα ραδιενεργού καισίου ισότοπα παραμένουν στις τροφές για αιώνες .

Πώς είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει όταν εκτίθεται συνεχώς σε ακινοβολίες μέσω αξονικών τομογραφιών, ραδιενεργών τροφίμων, ακτινογραφιών θώρακος, TSA σαρωτών σώματος, ακόμα και μυστικών DHS κινητών X-ray μονάδων που μπορούν να διαπεράσουν το σώμα με ακτίνες Χ, καθώς περπατάτε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η συνολική επιβάρυνση ακτινοβολίας στην ανθρώπινη φυλή έχει φθάσει τώρα στο σημείο της υπογονιμότητας της μάζας . Αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες ενεργοποίησης για κάποια περαιτέρω επιτάχυνση της ταχείας διαλεύκανσης της κοινωνίας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Βιώνουμε την κατάρρευση του σύγχρονου κόσμου μας, και μάλιστα την παρακολουθούμε από την πρώτη σειρά καθισμάτων! (Συναρπαστικό, ε;)

Σκεφτείτε τι συμβαίνει γύρω σας αυτές τις μέρες. Αυτά είναι τα σημάδια των τελευταίων, απελπισμένων συμπλεκτών ενός πολιτισμού χτισμένου σε εντελώς μη βιώσιμες πρακτικές που δεν έχουν τη ζωή ως αξία για τον κόσμο μας. Αυτά είναι τα έσχατα της εταιρικής ολιγαρχίας.

Η μονοπωλιακή αυτή κερδοσκοπική εταιρεία κατέστρεψε τα πάντα στον κόσμο μας σε αντάλλαγμα για μια ελαφρώς υψηλότερη τριμηνιαία έκθεση κερδών. Στην αναζήτηση για περισσότερα χρήματα, η ανθρωπότητα έχει θυσιάσει τον εφοδιασμό τροφίμων της, τους επικονιαστές, τους ωκεανούς, τα δάση και τα εδάφη.

Η απληστία με γνώμονα τον άνθρωπο έχουν χρησιμοποιήσει άλλους ανθρώπους ως ιατρικά πειράματα και βορά των κανονιών. Έχουμε δημιουργήσει πολέμους για να πουλήσουμε περισσότερες βόμβες, και έχουμε εφεύρει ασθένειες για την πώληση ψυχιατρικών χημικών ουσιών. Αυτές είναι οι πρακτικές ενός αποτυχημένου πολιτισμού ... και εκείνου του οποίου οι μέρες είναιμετρημένες.

Βλέποντας όλα αυτά να καταρρέουν είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε την συνεχιζόμενη καταστροφή, γιατί θα σας κάνει να δώσετε προσοχή και να συνειδητοποιήσετε ότι ένας νέος μελλοντικός πολιτισμός πρέπει να πάρει τη θέση του υπάρχον αμέσως μετά την κατάρρευση .

Πείτε αντίο στην ψευδή δύναμη των θεσμικών οργάνων

Θα ήταν ωραίο αν οι μελλοντικοί ηγέτες μας έφερναν πάλι στο μυαλό τους τη σημασία της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης, φυσικά.

Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του κόσμου, αποδεικνύεται, ότι είναι η ελευθερία - ελευθερία στην ιατρική, την ελευθερία στην οικονομία και την ελευθερία από την τυραννία της κυβέρνησης. Διότι, ας το παραδεχτούμε: Η βασική αιτία των περισσότερων προβλημάτων, αυτών που φέρνουν κάτω τον κόσμο μας αυτή τη στιγμή, Είναι κακή κυβέρνηση .

Είναι η κακή κυβέρνηση (Big Government) η οποία ενέκρινε τα ΓΤΤ. Η κακή κυβέρνηση επέβαλε το ιατρικό μονοπώλιο και επιτρέπει στα φυτοφάρμακα να σκοτώσουν τις μέλισσες. Η κακή κυβέρνηση μας οδήγησε στο αναπόφευκτο χρέος και τους δαπανηρούς εξωτερικούς πολέμους. Η κακή κυβέρνηση παραχώρησε την εκτός νόμου ελευθερία και προστασία της υγείας των μονοπωλιακών πρακτικών από τις επιχειρήσεις τροφίμων, των φαρμακευτικών εταιρειών και των εταιρειών χημικών.

Η πτώση του σύγχρονου ανθρώπινου πολιτισμού είναι, όπως ίσως μαντέψατε, επίσης, η πτώση της ίδιας της ιδέας ότι η Big Government δημιουργεί μια καλύτερη κοινωνία. Διότι, αν υπάρχει μια ιδέα που χρειάζεται να παραμείνει νεκρή μετά την κατάρρευση, είναι η ιδέα ότι Εμείς οι άνθρωποι πρέπει με κάποιο τρόπο, μια άλλη ομάδα ανθρώπων (κυβέρνηση), να ζει από τη σκληρή δουλειά μας, ενώ μας ελέγχουν με την ψευδή αρχή τους, κατευθύνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωή μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε στον κόσμο μας δεν είναι περισσότερη κυβέρνηση, αλλά περισσότερη ελευθερία . Αν είχαμε την ελευθερία, την ακεραιότητα και την προσωπική ευθύνη, δεν θα είχαμε καν να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια κατάρρευση που έχει ήδη αρχίσει. Αλλά δυστυχώς, η ανθρώπινη φυλή είναι ένα είδος που βρίσκεται σε βρεφική και θα πρέπει να μάθει κάποια πράγματα με το δύσκολο τρόπο, όπως φαίνεται. Αυτό το μάθημα θα πρέπει να το θυμόμαστε καιρό: Αν αφήσετε τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις να κατευθύνουν τις οικονομίες σας, τις φάρμες σας και τις ζωές σας , θα σας υποδουλώσουν και θα κλέψουν το μέλλον σας ενώ κοιμάστε.

Θα εγχύσουν σιωπηλά δηλητήρια στον πολύ κόσμο γύρω σας μέχρι να ξυπνήσετε μια μέρα και διαπιστώσετε ότι όλα όσα δημιούργησατε έχου καταστραφεί. Θα σας υπόσχονται τον παράδεισο, αλλά θα σας προσφέρουν μόνο το θάνατο.

Προσέξτε οποιαδήποτε οντότητα που δεν είναι ένα ζωντανό πρόσωπο

Καμιά κυβέρνηση, κανένα θεσμικό όργανο, καμία εταιρεία έχει ψυχή, ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση. Είναι οι δυνάμεις της οργανωμένης καταστροφής που αποδεκατίζουν αυτά τα πράγματα που είναι προσφιλή, παρέχοντας παράλληλα πράγματα που μας υποδουλώνουν μόνο ή μας βλάπτουν.

Προσέξτε την εταιρεία, την κυβέρνηση, το μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα γιατί λειτουργεί ως ομάδα πρώτης γραμμής για τον ιδιωτικό τομέα. Ποτέ μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να βρεθεί κάτω από την διακυβέρνηση κάθε θεσμικού οργάνου που υπάρχει μόνο ως ένα φανταστικό κατασκεύασμα που διοργανώθηκε από την προβολή της ανθρώπινης απληστίας.

Και να είστε έτοιμοι για την επιτάχυνση της κατάρρευσης. Διότι, αν διαβάζετε αυτό, θα είναι το μέλλον της ανθρώπινης φυλής . Έχετε καθήκον να παραμείνετε ζωντανοί, να κρατήσετε τα γονίδιά σας ανέπαφα, και να συμβάλετε στη δημιουργία της επόμενης κοινωνίας αμέσως μετά την επικείμενη κατάρρευση.

Από naturalnews

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΠΗΓΗ
 
http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_2919.html

MAΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ Δήθεν "διαφωνούν" οι κυβερνητικοί εταίροι


Δραματοποιούν την κατάσταση οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, δήθεν λόγω διαφωνίας για το ειδικό τέλος ακινήτων, ενώ είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα πουν όλοι "ναι" στην τρόικα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος συγκαλεί αυτή την ώρα εκτάκτως το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος
προκειμένου να καθορίσει τη γραμμή που θα υποστηρίξει στη σύσκεψη των αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου και να λάβει εξουσιοδότηση για τον χειρισμό της κατάστασης.
Υποτίθεται ότι στο ΠΑΣΟΚ διαφωνούν με το Μεγάρου Μαξίμου και δήθεν απειλούν με ... εκλογές (για να πάρει 6 ή 7% το ΠΑΣΟΚ και να μας αφήσει "χρόνους", επιτέλους), αλλά είναι τόσο ψεύτικη η διαφωνία που καταντάει γελοία.

Σιγά μην επιτρέψει η τρόικα στα σκυλάκια της να κάνουν εκλογές...
 
http://www.triklopodia.gr/2013/04/ma.html

Αυτό ακριβώς ήταν ο Μπενάκης ... Ο φονιάς του Ίωνα Δραγούμη ...

Ένας από τους εμπνευστές της Μικρασιατικής Καταστροφής ...

Ο πρώτος διαπλεκόμενος πολιτικοεπιχειρηματικός παράγοντας της σύγχρονης ιστορίας, εφόσον πρώτος αυτός έκανε "φάμπρικα" τη σχέση του με την εξουσία ...

Ο πιο πετυχημένος προικοθήρας στην ελληνική ιστορία ...

Ο μπατιράνθρωπος, ο οποίος έγραφε το όνομά του ακόμα και στα σώβρακά του, αλλά φρόντισε τον πάμπλουτο πεθερό τον να τον "φάει" η λήθη ...

Ο μισάνθρωπος, που, σύμφωνα με τις ιστορικές ομολογίες των παιδιών του, ούτε εκείνα αγάπησε ...
Ο προικοθήρας, που, για να μην χαθεί η "τέχνη" του, φρόντισε να δημιουργήσει τη "φωλιά" και το εκπαιδευτήριο των γόνων στο Παλαιό Ψυχικό.

...Γραφείο συνοικεσίων με το όνομα "Μπενάκης" έπρεπε να λέγεται το Κολέγιο Αθηνών. Όλα τα κακόβουλα παράσιτα της ελληνικής πολιτικής και επιχειρηματικής "πανίδας" εκεί "γεννήθηκαν" και από εκεί ξεκίνησαν την πορεία τους. Αυτή είναι η μεγάλη "κληρονομιά" του Μπενάκη ...
Το μόνο πραγματικό έργο του Μπενάκη ήταν το "ανταλλακτήριο" προικών στο Ψυχικό. Λογικό είναι λοιπόν να είναι "θεματοφύλακας" του έργου του ο εγγονός του και αδερφός του Σαμαρά.
Όλα τα φασιστικού τύπου "φίλτρα", τα οποία εισήχθησαν στην ελληνική κοινωνία, προκειμένου να ελέγχεται η "στελέχωση" των μηχανισμών της σε όλα τα επίπεδα, ήταν δικές τους "εισαγωγές".

Αν ο Μπενάκης ίδρυσε το Κολέγιο Αθηνών, τα παιδιά του "ίδρυσαν" τον ελληνικό Προσκοπισμό και τον Οδηγισμό ...

Αυτές τις μεγάλες "μήτρες" "δημοκρατών", οι οποίες συνδέονταν με τη μασονία και μιμούνταν τις φασιστικές νεολαίες των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ... . .. . . ..........

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/09/i-merkel-kai-i-leia-tis.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1205.html

Κραχ, ύφεση, ανεργία, διαφθορά: Όλα θυμίζουν το ’30...

 
Η Ιστορία συχνά τείνει να επαναλαμβάνεται, σαν φάρσα ή σαν τραγωδία. Ας θυμηθούμε ένα παλιό σενάριο. Ένα κραχ προκαλεί μια παγκόσμια κρίση.

Η ύφεση οδηγεί σε μια τεράστια ανεργία. Τα σκάνδαλα διαφθοράς πολλαπλασιάζονται. Η νομιμότητα των δημοκρατιών υπονομεύεται.

Η πολιτική ζωή λαμβάνει μια βίαιη τροπή. Τα αντισυστημικά κόμματα κερδίζουν τις εκλογές. Οι ανισότητες τροφοδοτούν τη λαϊκή οργή.

Οι ελίτ μειώνουν τους μισθούς με τη λιτότητα. Ο αποπληθωρισμός οξύνει την κρίση και καθιστά την κοινωνική κατάσταση ανεξέλεγκτη.
Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '30. Μια τελείως διαφορετική εποχή, δηλαδή. Η μήπως όχι;
Το σενάριο των τεσσάρων τελευταίων ετών, γράφει ο Λοράν Ζοφρέν στον Nouvel Observateur, είναι σε κάθε περίπτωση πολύ ανησυχητικό. Το κραχ του 2008 προκαλεί μια παγκόσμια κρίση. Η στασιμότητα που ακολουθεί οξύνει την ανεργία.

Η κρίση της Κύπρου δείχνει ότι η παράνοια του χρήματος δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί. Σε πολλές χώρες της νότιας Ευρώπης, η ανεργία φτάνει σε ύψη όπου δεν είχε φτάσει ποτέ μετά τη δεκαετία του '30. Με πρότυπο τη Γερμανία, διάφορες χώρες προσπαθούν να ανακτήσουν την ανταγωνιστικότητά τους μειώνοντας τους μισθούς και να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη των αγορών καταπολεμώντας το χρέος.

Ο αποπληθωρισμός μειώνει τη ζήτηση στην Ευρώπη και φέρνει ύφεση. Τα σκάνδαλα διαφθοράς πολλαπλασιάζονται. Μόνο στη Γαλλία, παραιτήθηκε την ίδια εβδομάδα ένας υπουργός και διατάχθηκε έρευνα για έναν πρώην πρόεδρο.

Οι ελίτ έχουν χάσει το κύρος τους καθώς δείχνουν κυνισμό και αδυναμία. Τα παραδοσιακά κόμματα υποχωρούν, ενώ αυξάνεται η δύναμη ακραίων κομμάτων, μεταξύ των οποίων και ενός νεοναζιστικού στην Ελλάδα.

Όλα αυτά δημιουργούν μια ασφυκτική ατμόσφαιρα που μας παραπέμπει ογδόντα χρόνια πίσω. Θα απαντήσει κανείς ότι οι δημόσιες ελευθερίες είναι σεβαστές, ότι έχουμε διδαχθεί από τα μαθήματα της Ιστορίας, ότι η ήπειρος παραμένει ενωμένη, ότι οι σχέσεις μεταξύ των χωρών είναι ειρηνικές, ότι το κοινωνικό κράτος παίζει ένα σταθεροποιητικό ρόλο, ότι οι οικονομικές αρχές έμαθαν να αποφεύγουν το χειρότερο στηρίζοντας την ανάπτυξη.

Όλα αυτά είναι αλήθεια. Η κρίση του 2010 δεν οδηγεί στο φασισμό ή στον πόλεμο. Το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε πού ακριβώς οδηγεί.

Για να βγούμε από την κρίση, συνεχίζει ο γάλλος αρθρογράφος, οι ελίτ πρέπει να θέσουν το εξής ερώτημα: είναι τόσο σίγουρες ότι δεν διαπράττουν τα ίδια ιστορικά λάθη με τη δεκαετία του '30; Ένα παράδειγμα: παρά τον πολλαπλασιασμό των σκανδάλων, οι ελίτ δεν δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία να καταπολεμήσουν τη διαφθορά. Το αποδεικνύουν οι ετήσιες εκθέσεις της Διεθνούς Διαφάνειας.

Πιο σοβαρό ακόμα είναι ότι οι ηγέτες της Ευρώπης αναπαράγουν με τραγικό τρόπο στον οικονομικό τομέα τον μηχανισμό που λειτουργούσε τη δεκαετία του '30. Εφαρμόζουν έναν αποπληθωρισμό σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.

Η στρατηγική αυτή όμως, που είναι αποτέλεσμα πιέσεων από τις αγορές και την Ευρώπη, οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα. Η μείωση της ζήτησης στερεί ευκαιρίες από τις επιχειρήσεις, οι οποίες αναγκάζονται να μειώσουν τη δραστηριότητά τους. Η ανεργία αυξάνεται συνεχώς. 

Η απελπισία των καταναλωτών μεγαλώνει και η ζήτηση μειώνεται ακόμη περισσότερο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν, όπως και τότε, ότι η εμπιστοσύνη θα αποκατασταθεί, ότι οι θυσίες είναι χρήσιμες, ότι η ανάκαμψη θα έρθει σύντομα. Ας θυμηθούμε μόνο κάτι: όταν ξεχνάμε το παρελθόν, είμαστε καταδικασμένοι να το ξαναζήσουμε.


ΠΗΓΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  


Ο Αρτέμης Σώρρας»
Αρτέμης Σώρρας αγαπάει το φως! Ως εκ τούτου κυκλοφορεί σε ανοιχτούς χώρους και αποφεύγει τις συναντήσεις σε σκοτεινά υπόγεια και  στοές! Του αρέσει να συναναστρέφεται με διαφορετικούς ανθρώπους σεβόμενος πάντα την μοναδικότητα τους και την ελευθερία της γνώμης τους. Για το λόγο αυτό δεν είναι μέλος καμίας λέσχης. Λέει πάντα αυτό που αισθάνεται και κάνει πάντα αυτό που λέει οπότε  δεν μπορεί να υπηρετεί σε κανένα στρατό, να είναι οπαδός κανενός κόμματος και καμίας θρησκείας .Τον γοητεύει το πνεύμα μα πάντα λιγότερο από την ψυχή.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! 
(ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ)

Οι Έλληνες υπογράφουν την δήλωση υποστήρριξης και συμπαράστασης στην μήνυση ΣΩΡΡΑ, για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΕΤΕΙΛΕ!

Αρτέμης Σώρρας



Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ
ΕΣΕΙΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ !
ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ,
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΦΟΒΟ.
ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΡΝΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ
ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ
http://youtu.be/fzDNJ4ucs3g
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
Α) Από το Διαδίκτυο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ ΜΗΝΥΣΗΣ: http://www.artemis-sorras.com/?p=437
ΕΚΠΟΜΠΕΣ : http://www.artemis-sorras.com/?page_id=18

Β) Από το Facebook
ΠΡΟΦΙΛ http://www.facebook.com/sorrasartemis
GROUP http://www.facebook.com/groups/topotami/pending/
PAGE http://www.facebook.com/pages/Artemis-Sorras/461447663901526?ref=hl


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6760.html

Ελάτε κατεβάσαμε τα παντελόνια και δεν θα αλλάξουμε τίποτα από το μνημόνιο . Η πρώτη δήλωση του νέου «τσάρου» της Κύπρου.


Το πρώτο μήνυμα του νέου Υπουργού Οικονομικών της Κύπρου.

Η Λευκωσία θα εφαρμόσει πλήρως όλους τους όρους του μνημονίου, χωρίς εξαιρέσεις, δήλωσε σήμερα ο νέος υπουργός οικονομικών της Κύπρου, Χάρης Γεωργιάδης.
Εννοείται πως δεν περίμενε κανείς αλλαγή στην πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Ο Χ. Γεωργιάδης ήταν διευθυντής του γραφείου του και εκπρόσωπος του κόμματος, ενώ μέχρι χθες ήταν Υπουργός Εργασίας.

Τα εύσημα του Α/ΓΕΕΘΑ στην 331 Μοίρα της 114 ΠΜ ...Σε Ιπταμένους και Μηχανικούς !

Σε μια χρονική στιγμή που η μιζέρια κια η κακομοιριά πλανάται πάνω την Ελλάδα μας  και οι Πολιτικοί μας απαξιώνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ....Κάποιοι μας έκαναν υπερήφανους ξανά και ξανά !
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωστράκος έστειλε τα συγχαρητήρια του στους Ιπταμένους και τους μηχανικούς της 331  Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης   για τις πρωτιές στο ΝΑΤΟ:....
Kostarakos Συγχαρητήρια παιδιά. Μας κάνατε για μια ακόμα
φορά αφάνταστα υπερήφανους.
Kostarakos Συνέχεια αποτελεσμάτων TLP: Υπσγός (Ι) Ιωάννης Σιάνος
δεύτερος καλύτερος, Επγός (Ι) Μαρίνος Μπογατίνης για 3η φορά ο
καλύτερος εκπαιδευτής.
Kostarakos Αποτελέσματα Tactical Leadership Program στην Ισπανία
 με αφη Mirage 2000-5:Σγός (Ι) Θεοχάρης Κατσαρός πρωτη θέση
σαν ο καλύτερος μαχητής,
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/04/331-114.html

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ - Πρώτοι οι πιλότοι της ΠΑ στο ΝΑΤΟ: "Πάτησαν" Αμερικανούς, Βρετανούς, Ιταλούς κλπ

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μας κάνουν περήφανους σε αυτή την χώρα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: Για άλλη μία φορά οι Έλληνες διέπρεψαν και αυτοί την φορά ήταν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που πήραν μέρος από την 4 έως την Τετάρτη 27
Μαρτίου 2013, συμμετείχε στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.

Στο συγκεκριμένο TLP (το ιστορικό των TLP από την εποχή του ψυχρού πολέμου μέχρι σήμερα και όλες τις ελληνικές συμμετοχές μπορείτε να τα διαβάσετε στο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Απριλίου που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα) συμμετείχε η 331 Μοίρα της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) από την Αεροπορική Βάση Τανάγρας με 4 Mirage 2000-5.

Και φυσικά θριάμβευσε και δεν θα μπορούσε να γίνεια αλλιώς αφού ίσως η συγκεκριμένη Μοίρα είναι η κορυφαία Μοίρα αναχαίτισης μέσα σε ολόκληρο το ΝΑΤΟ, τόσο λόγω εξοπλισμού, όσο κυρίως λόγω εμπειρίας των πληρωμάτων, αφού ελάχιστες Μοίρες σε ολόκληρη την συμμαχία έχουν αποκλειστικό ρόλο την αναχαίτιση.

Αλλά επειδή η αξία του νικητή κρίνεται από την αξία του ηττημένου ιδού ποιοι άλοοι συμμετείχαν: 10 μαχητικά F-16 από τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και το Βέλγιο, 6 γαλλικά Mirage 2000 N, D και C, 2 Ιταλικά EF-2000 (Eurofighter), 4 Tornado (GR-4, PA-200) από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία και 2 ιταλικά ΑΜΧ. Και ανάμεσα σε όλους αυτούς οι Έλληνες πιλότοι βγήκαν και πάλι πρώτοι (έχει επαναληφθεί το κατόρθωμα και στο παρελθόν, αλλά όχι με την 331Μ

Τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά κατά των ΝΑΤΟϊκών για τα ελληνικά φτερά:

-Ο σμηναγός Θεοχάρης Κατσαρός, ψηφίσθηκε, ανάμεσα στους υπολοίπους συμμετέχοντες, ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος της σειράς («course warrior»)!

-Ο υποσμηναγός Ιωάννης Σιάνος, ο οποίος ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους εκπαιδευόμενους,

-Ο επισμηναγός Μαρίνος Μπογατίνης, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο TLP ως εκπαιδευτής, ψηφίστηκε για 3η (!) φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν επίσης ένας υπαξιωματικός Πληροφοριών από την 331η Μοίρα, ένας ελεγκτής Αεράμυνας από την 380η Μοίρα Αερομεταφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (Μ. ΑΣΕΠΕ), καθώς και δυο ιπτάμενοι ως «External Fighters».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης: Για την υποστήριξη των αποστολών συμμετείχαν 4 MiG-29 από την Πολωνία, 2 Alphajet από τη Γαλλία, ελικόπτερα, αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και AWACS.

Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα Νατοϊκά πρότυπα και διαδικασίες.



 
 
 http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_1821.html

Το μάτι του Ερπετού

Οι κόρες των ματιών των ανθρώπινων υβριδίων των ερπετοειδών στον πλανήτη μας (που προέρχονται από τους αστερισμούς του Δράκοντος, Όφεως και Σαύρας), σε στιγμές έντασης ή οργής, παίρνουν την ερπετοειδή μορφή και γίνονται κάθετες όπως των ερπετών. Ο λόγος είναι ότι επειδή τα ερπετά σέρνονται στο έδαφος, έχουν τις κόρες των ματιών κάθετες, για να αντιλαμβάνονται σωστά την διάσταση του ύψους.

Ερπετοειδείς πληθυσμοί στον πλανήτη μας είναι οι Κινέζοι, οι Μογγόλοι και οι Κορεάτες. (Όχι οι Ιάπωνες). Δυστυχώς έχει μολυνθεί από τον ερπετικόν ιο και μεγάλο μέρος του πληθυσμού των Αγγλοσαξώνων, οι οποίοι ελέγχουν τις ΗΠΑ, Μ. Βρεττανία, Καναδά, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία, με αποτέλεσμα σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης να απειλείται με ολοκληρωτική κατάληψη. Οι φαινομενικές προστριβές μεταξύ των, αποτελούν και μέρος του τελικού τους σχεδίου..


Το είδαμε εδώ 

to-parakseno

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ... Η Γερμανία βαπτίζει "Μακεδονία" τα Σκόπια και η κυβέρνηση χαμογελά ευτυχισμένη...

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά τα ιδιωτικά λιμάνια σκαφών αναψυχής που πούλησε στους Τούρκους "επιχειρηματίες", τώρα δέχθηκε με χαμόγελα έναν χάρτη που της έδωσε ο γκαουλάϊτερ της Α.Μέρκελ στην Ελλάδα, Γ.Φούχτελ (ο "υπουργός ... Ελλάδας" όπως λέγεται στην
Γερμανία) και αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Στην Ελλάδα, τα συστημικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη του είπε "Όχι άλλα φιλιά" - μάλλον είναι ... σαλιάρης - αλλά δεν μετέδωσαν την εθνική θώπευση που η υπουργός δέχθηκε με χαμόγελο και ευχαρίστηση.

Την μετέδωσαν όμως τα ΜΜΕ των Σκοπίων (απ'όπου και δανειστήκαμε τις φωτό για αυτό δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα) αφού ο χάρτης παρουσιάζει την ΠΓΔΜ με το ακρωνύμια ΜΚ δηλαδή «Makedonija».

Η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε φυσικά δεν αντέδρασε στην κίνηση του Φούχτελ (πως θα αντιδράσεις στον προϊστάμενό σου; Υπάρχει κίνδυνος να απολυθείς από την κυβέρνηση!), με αποτέλεσμα η εφημερίδα των Σκοπίων «Νόβα Μακεντόνια» σε δημοσίευμα της να αναφερθεί στο περιστατικό τονίζοντας:

«Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της «Μακεδονίας» αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια, ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Φούχτελ.

Λεπτομέρεια: Ένα άλλο χαμογελαστό πρόσωπο δίπλα είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ που ήρθε με ειδική αποστολή από το Βερολίνο να "βελτιώσει τις ελληνογερμναικές σχέσεις"...



http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_3252.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters