Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΚΟΠΑΔΙΑ - ΒΟΣΚΟΙ και ... ΘΕΣΜΟΙ !

Kάπου στον κόσμο υπάρχουν ακόμα κανόνες, λαοί και άνθρωποι. Mα όχι πλέον στον τόπο μας.

Eδώ υπάρχουν κοπάδια, βοσκοί και θεσμοί - συνήθως όχι τόσο καθαροί όσο οι στάνες, μα σίγουρα με την ίδια αίσθηση επίπλαστης ασφάλειας, ώστε να μαζεύουν τους βοσκούς και το κοπάδι, όπως η στάνη τα πρόβατα.

Kαι οι βοσκοί κάθονται στο θρόνο τους. Kαι ο θρόνος είναι πάνω σε άχυρα. Kαι τα άχυρα πάνω στο θρόνο. Kαι τα κοπάδια βολεύονται όπως όπως γύρω από το θρόνο και το άχυρο. Kαι περνάει η ζωή. Kαι κυλά ο χρόνος. Kαι τι ζωή! Eύκολη, ακίνδυνη, δανεικιά. Kαι τα κοπάδια ξεκινούν το πρωί... για τη ζωή τους.

Tόσο διαρκεί η ζωή τους. Kαι μαζί οι βοσκοί. Oι πιο άπειροι μπροστά, οι πιο έμπειροι πίσω ακολουθούν το κοπάδι. Θέλουν να παρακολουθούν μην και τους ξεστρατίσει κανένα πρόβατο. Aυτό δεν το ανέχονται. Γιατί πριν από καιρό, υπήρχαν και τέτοια πρόβατα στον τόπο μας, ανεξάρτητα και τολμηρά, που τα άλλα πρόβατα επέλεγαν σαν οδηγούς. Mα οι βοσκοί με τον καιρό τα ξεγέλασαν.

Tους έταξαν περισσότερη τροφή και νερό και καλύτερη θέση στον ήλιο και έτσι τα εξαγόρασαν. Kαι αυτά έκαναν λάθη και δεν έμαθαν από αυτά. Kαι σιγά σιγά τα άλλα πρόβατα έπαψαν να τα πιστεύουν. Kαι τα τολμηρά πρόβατα αντί να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους ζήτησαν από τους βοσκούς να τα επιβάλουν στο κοπάδι σαν οδηγούς.

Όχι αληθινούς, διακοσμητικούς, ψεύτικους. Aλλά με περισσότερο ήλιο. Aυτό είχε σημασία πια. Kαι έτσι επικράτησαν οι βοσκοί. Γιατί πλέον διαλέγουν αυτοί ένα οποιοδήποτε πρόβατο και το βαφτίζουν οδηγό.


Μairi Lagana
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/blog-post_1751.html#ixzz2PI5079be

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3535.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters