Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Η Ελληνίδα ιατρός που αποκαλύπτει το σύγχρονο Άουσβιτς της Κίνας

Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να πάρουμε συνέντευξη από την Δρ. Κατερίνα Αγγελακοπούλου, μια σημαντική Ελληνίδα ιατρό που τολμά να ερευνά και
 να μιλά για ένα σοκαριστικό θέμα που, παρόλη την σοβαρότητα του, λίγοι
 το αγγίζουν.

Από το 2007, εργάζεται ακούραστα με βασικό στόχο τον 
τερματισμό μιας σιωπηλής ψυχρής γενοκτονίας. Τις εξαναγκαστικές 
βίαιες αφαιρέσεις οργάνων στην Κίνα σε κρατούμενους συνείδησης. Το 
αποκαλούμενο «σύγχρονο Άουσβιτς» της Κίνας.

Τα εστιατόρια της Νέας Υόρκης συνεργάζονται για να απαγορεύσουν στον Andrew Cuomo να δειπνήσουν στα καταστήματά τους

Μια ομάδα εστιατορίων της Νέας Υόρκης έχει ενώσει για να απαγορεύσει στον κυβερνήτη Andrew Cuomo να δειπνήσει στα καταστήματά τους ως αντίδραση στις πολιτικές κλειδώματος.

«Μπορεί να φάει σε κάποιο sh ---- δείπνο στην άκρη του δρόμου έξω από το Άλμπανυ, αλλά δεν θα σερβιριστεί πουθενά στη Νέα Υόρκη, γνωστό παγκοσμίως ως ο καλύτερος προορισμός για φαγητό στον κόσμο! 

Στα πρόθυρα εξέγερσης η Αγγλία.Βουλευτές και επιστήμονες ζητούν αποδεικτικά στοιχεία για τη δήλωση ότι ο νέος ιός είναι 70% πιο μεταδοτικός.

Βρετανοί Επιστήμονες και βουλευτές ρωτούν πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία ότι είναι 70% πιο μεταδοτικός το νέο

στέλεχος του COVID η μετάλλαξή του;
Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης: «Κάνω αυτήν τη δουλειά επί 25 συναπτά έτη και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν μπορείτε να προσδιορίσετε μια ποσόστωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

ΟΙ ""ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ""" ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ!!!!!

Πυρηνικοί φυσικοί, χημικοί, γενετιστές, μοριακοί βιολόγοι, οικολόγοι, μαθηματικοί υπογράφουν άρθρα σε επιστημονικές επιθεωρήσεις που αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία την ιδιαίτερη ευφυΐα των οργανισμών που στερούνται εγκεφάλου (όπως τον ξέρουμε από τα θηλαστικά), αλλά δεν στερούνται «πνευματικών» λειτουργιών!!

Σύγχρονες μελέτες και πειράματα προσφέρουν αποδείξεις πως τα φυτά όχι μόνον αισθάνονται, αλλά, επιπλέον, διαθέτουν τηλεπαθητική επικοινωνία με τις υπόλοιπες μορφές ζωής.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters