Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Δείτε την ισλαμιστική οργάνωση One Nation να αλωνίζει στη Λέσβο (βίντεο + φωτο)

Δείτε την ισλαμιστική οργάνωση One Nation να αλωνίζει στη Λέσβο (βίντεο + φωτο) 
Θα τρελαθούμε εντελώς. Εντελώς όμως! Ισλαμιστική φιλανθρωπική οργάνωση, με έδρα τη Βρετανία, βρίσκεται στη Λέσβο από τις 30 Οκτωβρίου και όχι μόνο βοηθά τους πρόσφυγες με τρόφιμα και ρουχισμό, αλλά τα μέλη της λένε ότι θα ξεκινήσουν και αποστολές διάσωσης στη θάλασσα, όπως ισχυρίζονται μέσω των λογαριασμών τους στο Facebook.
Όπως γνωρίζετε, εάν το γνωρίζετε, αποστολές διάσωσης στα ελληνικά χωρικά ύδατα μπορούν να κάνουν μόνο οι ελληνικές Αρχές. Είναι πρωτίστως ζήτημα εθνικής κυριαρχίας.
Αλλά αυτά είναι -προφανώς- λεπτομέρειες…

Η φιλανθρωπική οργάνωση One Nation με έμβλημα το υψωμένο δάχτυλο

Η ισλαμιστική φιλανθρωπική οργάνωση ονομάζεται One Nation και έχει ως έμβλημά της το υψωμένο δάχτυλο των τζιχαντιστών.
Η σελίδα της στο Facebook εδώ.
one_nation
Οι ισλαμιστές – τζιχαντιστές υψώνουν το ένα δάχτυλο για να δείξουν ότι ο Θεός είναι Ένας, εννοώντας τον Θεό όπως τον αντιλαμβάνονται και τον πιστεύουν αυτοί, διότι μόνος αυτός είναι ο αληθινός θεός, οι υπόλοιποι θεοί είναι ψεύτικοι.
Η ισλαμιστική φιλανθρωπική οργάνωση που βρίσκεται στη Λέσβο θέλει να περάσει το μήνυμα ότι με το ένα δάχτυλο μιλά για Ένα Έθνος.
Ποιο είναι όμως αυτό το Ένα Έθνος;
Μήπως εννοούν ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε αδέλφια;
Αυτά τα λένε οι αριστεροί.
Όταν οι ισλαμιστές μιλάνε για Ένα Έθνος, εννοούν το ένα έθνος των μουσουλμάνων, το έθνος του Ισλάμ.
Αφού το αποσαφηνίσαμε και αυτό, πάμε παρακάτω.

Στο προφίλ ενός εθελοντή της οργάνωσης

Μπήκαμε στο προφίλ του εθελοντή Μακσούντ Μοτάλα (Maqsood Motala), ο οποίος βρίσκεται στη Λέσβο. Είναι Σύρος, με καταγωγή από το Χαλέπι, και ζει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι φιλάνθρωποι της συγκεκριμένης οργάνωσης φαίνεται ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την Αλ Κάιντα, αφού τους επιτρέπεται να μοιράζουν τρόφιμα στο Χαλέπι και στην Ιντλίμπ της Συρίας, περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Μετώπου Αλ Νούσρα, δηλαδή του βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία.
Την παρουσία τους εκεί τη διαφημίζουν με ανάρτηση στο Facebook της ακόλουθης φωτογραφίας:
one_nation1
Ο ίδιος εκφράζει τη συμπαράστασή του στα θύματα των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία αλλά και στα θύματα του «φασιστικού σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ», αναδημοσιεύοντας σχετικές αναρτήσεις:
fotografies
Επίσης το προφίλ του στο Facebook είναι γεμάτο με ρητά από το Κοράνι, που φυσικά αναφέρονται στην αγάπη και την ειρήνη.

Η One Nation στη Λέσβο

Παραμένοντας στο προφίλ του Μακσούντ Μοτάλα παρακολουθούμε από τις αναρτήσεις του την άφιξή τους στην Ελλάδα και στη συνέχεια τη δράση τους στη Λέσβο.
Έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 30 Οκτωβρίου και την ίδια ημέρα ήταν ήδη στη Λέσβο.
Το πρώτο πρωί που ξημέρωσαν στο νησί μοίρασαν αυτά που βλέπετε στις ακόλουθες φωτογραφίες. Διακρίνουμε πολλά μπισκότα.
fotografies
Το βράδυ μοίρασαν και κουβέρτες γιατί έκανε κρύο:
kouvertes
Την 1η Νοεμβρίου άρχισαν να βγάζουν ανθρώπους από τις βάρκες. Πάνε στις ακτές και βοηθάνε.
thalassa
Ανάρτησαν μάλιστα και ένα βίντεο από τη δεύτερη ημέρα τους στο νησί με ενδιαφέροντα πλάνα μέσα από τους προσφυγικούς καταυλισμούς:

 
Στις 3 Νοεμβρίου πήραν μια βάρκα, από αυτές που έφτασαν με τους πρόσφυγες, μπήκαν μέσα και ανοίχτηκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα ή που άλλου πήγαν δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Εδώ να μας εξηγήσει το ελληνικό κράτος, που δίνει μάχες με την Τουρκία για τέτοια θέματα, από πότε ξένες ΜΚΟ ή φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορούν να καβαλάνε βάρκες, που πήραν από τους πρόσφυγες, και να παριστάνουν τους διασώστες στη θάλασσα.
Δείτε και την ανάρτηση στο Facebook:
varka
Επόμενο ποστ: «Βοηθώντας τους πρόσφυγες στη Θάλασσα».
Μεγαλεία, να τα βλέπει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο υπάγεται το Λιμενικό.
Να δούμε τι θα κάνει το ελληνικό κράτος εάν πέρα από τους πρόσφυγες που θαλασσοπνίγονται, πνιγούν και τίποτα μέλη ΜΚΟ που παριστάνουν τους διασώστες στη θάλασσα με βάρκα που πήραν, όπως ομολογούν, από τους πρόσφυγες.
Και βάζουμε και αυτή την παράμετρο εάν η ουσιαστικότερη, δηλαδή το θέμα της εθνικής κυριαρχίας που προαναφέραμε και αφορά της επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, δεν λέει και πολλά.
varka
Πάμε τώρα στο καλύτερο. Θυμάστε τις φωτογραφίες από τη Μυτιλήνη όπου προσεύχονταν μουσουλμάνοι υπό τα βλέμματα των δικών μας παπάδων;
Μας λύθηκε η απορία. Στην εν λόγω προσευχή στη Μυτιλήνη είχε κεντρική παρουσία η εν λόγω φιλανθρωπική οργάνωση. Η One Nation.
Γιατί, όπως σας εξηγήσαμε εξαρχής, δεν είναι μια οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση, είναι μια ισλαμιστική οργάνωση.
Τα μέλη της One Nation φοράνε τα κίτρινα μπλουζάκια ακόμα και όταν προσεύχονται, ώστε να γνωρίζουν οι χορηγοί τους ότι προσευχήθηκαν και στη Μυτιλήνη.
proseuxi
Στο επόμενο βίντεο, που ανάρτησαν στις 4 Νοεμβρίου, τους βλέπουμε να υποδέχονται πρόσφυγες στις ακτές, να τους κάνουν σινιάλα από τις ακτές, αλλά και να μπαίνουν πάλι σε βάρκα, να ανοίγονται στη θάλασσα και να παριστάνουν για μια ακόμη φορά τους διασώστες σε ύδατα που ουδείς γνωρίζει εάν είναι ελληνικά ή τουρκικά.
Στη βάρκα, όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν έχουν ανέβει μόνο μέλη της One Nation αλλά και άλλοι ξένοι εθελοντές, γιατί προφανώς «παίζουν». Τι «παίζουν»;
Αυτοί παίζουν τους διασώστες στη θάλασσα και εμείς φλερτάρουμε με το θερμό επεισόδιο! Έτσι Υπουργείο Εθνικής Αμύνης μας;

 
Αφού μπήκαν δύο φορές σε βάρκα και ένιωσαν θαλασσόλυκοι, οι ισλαμιστές μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης One Nation ένιωσαν ότι πλέον ξέρουν και από θάλασσα και αποφάσισαν να γίνουν κανονικοί διασώστες.
Αν και είναι το ίδιο άσχετοι από θάλασσα με τους πρόσφυγες που πνίγονται, αυτοί το έχουν αποφασίσει και το γράφουν και στο Facebook.
Το πότε θα γίνει το ατύχημα στη Λέσβο με όλους αυτούς τους «φιλάνθρωπους» που έχουν μαζευτεί στο νησί και κάνουν ό,τι θέλουν ανεξέλεγκτοι, νομίζουμε ότι δεν είναι μακριά, μακάρι να διαψευσθούμε. Δείτε το σχόλιο στο Facebook:
«Καταφέραμε να πάρουμε μια από τις βάρκες [σ.σ. των προσφύγων] και τώρα αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως βάρκα διάσωσης για να βοηθήσουμε να σωθούν περισσότερες ζωές, στο όνομα του Θεού».
post
Δεν είναι απλώς ισλαμιστές, είναι και ανόητοι. Θα χρησιμοποιήσουν τους ίδιους σκυλοπνίχτες των προσφύγων για να σώζουν πρόσφυγες. Κράτος ακούς!!!!! Ακούς… Κάνε κάτι.
Μέχρι να έρθει η επόμενη βάρκα ρίχνουν και μια προσευχή στην παραλία. Να τη βλέπουν οι χορηγοί στη Βρετανία και να χαίρονται. Αυτά συμβαίνουν στη Λέσβο, υπενθυμίζουμε.
proseuxi
Και βεβαίως οι αναρτήσεις του Μακσούντ Μοτάλα συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για όσο καιρό θα βρίσκονται στη Λέσβο αυτός και οι «αδελφοί» του και θα παίζουν τους διασώστες…

Υ.Γ. Εάν θες να μάθεις ποιος είναι κάποιος, δες στο προφίλ του παλιές φωτογραφίες

Ακολουθεί μια φωτογραφία χίλιες λέξεις από το προφίλ του Μακσούντ Μοτάλα που την ανάρτησε στο Facebook στις 10 Φεβρουαρίου.
Ο φιλάνθρωπος ισλαμιστής εθελοντής νιώθει ρίγη συγκίνησης που ο τουρκικός στρατός προσευχήθηκε ομαδικά σύμφωνα με το Ισλάμ για πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια. Ανατριχιάσατε; Εμείς ναι…


http://www.tribune.gr/greece/news/article/186852/dite-tin-islamistiki-organosi-one-nation-na-alonizi-sti-lesvo-vinteo-foto.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΟ Sorras T.V 13/11/2899

Sorrasfm


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «… ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΥΤΟ… ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ , προσέχτε τι λέω ,… ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ … ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ … ΤΡΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ , γράφτε… να πω ότι έχω και βίντεο; , ΤΡΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ , ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΓΑΜΟΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ… ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ! ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ… ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;… … ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΗΓΕ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ Μ” ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ , ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ , ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ , ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ! το λέω επίσημα μωρέ στον αέρα… Εγώ ο Σώρρας το λέω επίσημα στον αέρα , με τα ζώα , να δείτε τι ζώα είναι τι κάνουνε.!…»

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ… 

 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=18745

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters