Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

31-12-2020 ΤΥΠΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙ-ΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ... ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ!

Από Elpis Vakxus
ΗΜΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΙΛΑΡΥ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ..ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ...ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ...
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ... ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ- ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ..ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ..
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...
ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΦΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ..
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters