Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πάτρα: Επίθεση νεαρών στην υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις στην πλ. Γεωργίου

Επίθεση από δύο νεαρούς δέχθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Γεωργία Βαγενά, κατά τη διάρκεια δράσης στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.
Οπως καταγγέλλει, οι δύο νεαροί φωνάζοντας συνθήματα, γκρέμισαν με κλωτσιές το πανό και το τραπεζάκι με το έντυπο υλικό και με τη βία της άρπαξαν το μικρόφωνο το οποίο κατέστρεψαν.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΥΠΟΨ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΕΛΟΠΑΣ 20-4-2019

Αλλάζουν όλα σε ΗΠΑ & κόσμο: Ο Τραμπ «κτύπησε» την FED & παίρνει τον έλεγχο της - Ποιους Δημοκρατικούς στέλνει σε δίκη


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ,  Ν.Τραμπ έκανε την "λεγόμενη κίνηση Κένεντι" εναντίον της τράπεζας FED(!) τονίζοντας πως ξεκίνησε η πολιτικοποίηση της ενώ καταφέρθηκε εναντίον των Δημοκρατικών λέγοντας πως οι Μ.Ομπάμα, Χ.Κλίντον και Μπρέναν θα τιμωρηθούν και θα κάτσουν στο σκαμνί δικαστηρίου κατηγορούμενοι για "εσχάτη προδοσία" επιβεβαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ του pronews.gr.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 98,7 17-4-2019

Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 20-4-2019

ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 19-4-2019

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ATHENS FRESH RADIO 19-4-2019

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΕΛΛ ΜΕ 2Λ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ
ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΤΟ 2012

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ 2019 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ…

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ… ΚΑΙ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….

ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (1828-1831). Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ 1829. ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ 1830, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΡΑΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΘΝΟΣ).

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters