Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ασυνήθιστοι Σχηματισμοί στο Εμβολιασμένο Αίμα

Όταν οι ασθενείς ενός γιατρού της Harley Street άρχισαν να διαμαρτύρονται για χρόνια κόπωση, ζάλη, προβλήματα μνήμης, ακόμη και μερικές φορές παράλυση και καθυστερημένη έναρξη βαριάς εμμηνόρροιας (γυναίκες στα 60 τους και πάνω), πήρε δείγματα αίματος.

Αυτό που βρήκε τον εξέπληξε.

Το υγιές αίμα δείχνει κύτταρα ικανά να κινούνται ξεχωριστά· έχουν καλή κινητικότητα και δεν προκαλούν θρόμβωση.

Βιβλικές Πλημμύρες ή Παγκόσμια Ειρήνη – Ποιο Από τα Δύο;

Η έκρηξη ενός ηφαιστείου στο νησί Λα Πάλμα του Ατλαντικού την περασμένη εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει τσουνάμι 100 μέτρων (περίπου 300 πόδια) που θα καταστρέψει την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, τις νότιες ακτές της Ευρώπης και μεγάλα τμήματα της παράκτιας Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

Αυτό έπεται των έντονων πιέσεων που δέχθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι το φράγμα των τριών φαραγγιών στην Κίνα από «μια πλημμύρα που συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 21/09/21

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ!!
 
Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ «ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΑΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ) ΠΙΣΩ!!!». ΞΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΥΧΑΙΑ…

Romana Didulo Αρχηγός Κράτους & Γενικός Διοικητής, Αρχηγός Κυβέρνησης, Βασίλισσα του Καναδά. 20.09.21

👑 Romana:
Το Ακούσατε κανένας από εσάς, οι Ειδικές μας Δυνάμεις γκρινιάζουν και παραπονιούνται που κάθονταν στο πιλοτήριο για 12 έως 18 ώρες συνεχόμενα, ενώ σας προσέχουν από 37.000 έως 40.000 πόδια τη νύχτα;

Τι γίνεται με τις Ειδικές μας Δυνάμεις που κατακερματίστηκαν κατά τη διάσωση παιδιών και ενηλίκων από τις Σήραγγες;

Τι γίνεται με τη Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων των Φωτεινών Ειδικών Δυνάμεων που πρέπει να πολεμήσουν τα κακόβουλα όντα και να καταλήξουν τραυματίες;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters