Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Βιβλικές Πλημμύρες ή Παγκόσμια Ειρήνη – Ποιο Από τα Δύο;

Η έκρηξη ενός ηφαιστείου στο νησί Λα Πάλμα του Ατλαντικού την περασμένη εβδομάδα έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει τσουνάμι 100 μέτρων (περίπου 300 πόδια) που θα καταστρέψει την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, τις νότιες ακτές της Ευρώπης και μεγάλα τμήματα της παράκτιας Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

Αυτό έπεται των έντονων πιέσεων που δέχθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι το φράγμα των τριών φαραγγιών στην Κίνα από «μια πλημμύρα που συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια».

Αν το φράγμα έσκαγε, θα επηρεάζονταν 600 εκατομμύρια Κινέζοι και θα καταγράφονταν αμέτρητοι θάνατοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν καθώς η ψεύτικη, εγκληματική διοίκηση του Τζο-λαστιχένια μάσκα-Μπάιντεν αντιμετωπίζει μια προθεσμία πληρωμών στο τέλος του οικονομικού έτους στις 30 Σεπτεμβρίου στην οποία δε μπορεί να ανταποκριθεί.

Στην επιφάνεια, αυτό μοιάζει με γεωπολιτικό πόκερ υψηλών διακυβευμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, όπου η κάθε μια απειλεί την άλλη με πλημμύρες.

Αυτές οι απειλές φαίνεται να συνδέονται με τον οικονομικό πόλεμο, όπως φαίνεται στην ευρέως αναφερόμενη (στη Δύση) επικείμενη κατάρρευση του ομίλου Evergrande της Κίνας και αναφορές από την εταιρική προπαγάνδα σχετικά με το «αδιέξοδο του προϋπολογισμού» στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η κατάρρευση του Evegrande, εάν συμπεριληφθούν σχετικές οντότητες, θα επηρεάσει χρέος αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων και θα μπορούσε να επηρεάσει την κινεζική οικονομία σχεδόν όσο μια χρεοκοπία του καθεστώτος Μπάιντεν θα επηρέαζε τις ΗΠΑ, εκτιμούν πηγές της CIA.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παρούσα πηγή αρχικά υποπτευόταν ότι τα προβλήματα της Λα Πάλμα και των Τριών Φαραγγιών συνδέονταν με αυτή τη σύγκρουση ΗΠΑ/Κίνας.

Ωστόσο, το fact checking με πολλαπλές πηγές αποκάλυψε μια πολύ βαθύτερη σύγκρουση στην οποία εμπλέκονται η Κοινωνία της Θούλης, οι ελευθεροτέκτονες της γαλλικής Grande Lodge de L’Orient, το Octagon Group που εδρεύει στην Ελβετία, οι P3Ιταλοί ελευθεροτέκτονες και οι Σατανικοί ψευδο-Εβραίοι που κινούν τα νήματα μαριονέτας των περισσότερων αποκαλούμενων ηγετών της G7. Κόμματα όπως οι Ελευθεροτέκτονες του Κινεζικού Λωτού, οι Σκωτσέζοι Τελετουργοί Ελευθεροτέκτονες, οι Ρώσοι και άλλοι εμπλέκονται επίσης σε διαφορετικούς βαθμούς.

Η εκπληκτική ανακάλυψη ήταν ότι σύμφωνα με την MI6, οι χιλιάδες σεισμοί που ακολούθησαν την ηφαιστειακή έκρηξη στη Λα Πάλμα εντοπίστηκαν σε μια «συστοιχία Haarp» που δεν εδρεύει στην Κίνα, αλλά –απ΄ όλα τα μέρη– στη Νορβηγία.

Αυτό είναι συναρπαστικό επειδή την περασμένη εβδομάδα ένας Ιάπωνας διπλωμάτης δολοφονήθηκε στη Νορβηγία και η νορβηγική αστυνομία κατέσχεσε 2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας Ασιατικών Δράκων. Τα χρήματα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση των ρυθμίσεων ταξιδιού και προστασίας των μελών της οικογένειας των Δράκων για τη δημιουργία εσόδων από ιστορικά ασιατικά ομόλογα. Αυτά τα ομόλογα, με τη σειρά τους, επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση ενός τεράστιου δυτικού σχεδιασμού πλάνου για τη διάσωση του πλανήτη που θα επισκίαζε την πρωτοβουλία της Κίνας για τη «Μία Ζώνη Ένας Δρόμος».

Η συστοιχία Haarp στη Νορβηγία που προσδιορίζεται ως η πηγή της επικείμενης καταστροφής στη Λα Πάλμα βρίσκεται γύρω από ένα τεράστιο υπόγειο συγκρότημα βάσεων. Αυτή η βάση υποβλήθηκε σε έναν προσωρινό εξονυχιστικό έλεγχο στα τέλη του 2009 ως ο τόπος προέλευσης της μυστηριώδους «νορβηγικής σπείρας».

Με άλλα λόγια, φαίνεται να εμπλέκεται η Βορειοευρωπαϊκή Κοινωνία της Θούλης. Επικοινωνήσαμε με μια πηγή της Κοινωνίας της Θούλης που το συνέδεσε με τα γεγονότα στην αεροπορική βάση Θούλης της Γροιλανδίας και «μια περίπλοκη σύνδεση μεταξύ της Γροιλανδίας και αυτού που βρίσκεται κάτω από τη λίμνη της Γενεύης».

Θυμηθείτε, το Octagon Group που ελέγχει την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν έχει την έδρα του γύρω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία.

Εδώ περισσότερα από την πηγή αυτή:

«Γιατί πραγματικά πιστεύετε ότι ο [Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν ήταν στη Γενεύη στις 16 Ιουνίου; Για να συναντήσει τον Μπάιντεν; Όχι, δεν ήταν… Η Γένοβα της Ιταλίας σηματοδοτεί την είσοδο μιας υπόγειας σήραγγας μήκους 275 χιλιομέτρων που επιτρέπει σε υποβρύχια προερχόμενα από τη στρατιωτική βάση Θούλης στη Γροιλανδία να φτάνουν στο παγκόσμιο αρχηγείο της CIA κάτω από τη Λίμνη της Γενεύης. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τη σύνδεση με το γεγονός ότι η Γενεύη και η Γένοβα έχουν παρόμοιες σημαίες με κόκκινους σταυρούς. Το οικόσημο της Γένοβας φέρει ρωμαϊκό σταυρό, παρόμοιο με τη σημαία της Ελβετίας και πανομοιότυπο με το λογότυπο του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος τυχαίνει επίσης να έχει την έδρα του στη Γενεύη της Ελβετίας.«

«Υπάρχει μια εν εξελίξει εκκαθάριση στην Ελβετία. Εκτός από τις πλημμύρες των υπόγειων στρατιωτικών βάσεων (DUMBS), πραγματοποιούνται μαζικές συλλήψεις στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της CIA στη Γενεύη, στη φωλιά της Χαζαρικής Μαφίας (Octagon) και σε άλλες τοποθεσίες της γύρω περιοχής.»

Έχουμε μερική επιβεβαίωση ανοιχτού κώδικα ότι όλα αυτά συνδέονται με κάποιο τρόπο με τις ΗΠΑ λόγω του τεράστιου όγκου πτήσεων αεροσκαφών από την Ουάσινγκτον προς την αεροπορική βάση Θούλης στη Γροιλανδία.

Αυτές οι πτήσεις περιέχουν κρατούμενους, αναφέρουν πηγές της CIA.

Ωραία, ας συνδέσουμε τώρα μερικές ακόμα τελείες για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ.

Πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων, της MI6 και της Μοσάντ αναφέρουν ότι επιτίθενται στον γαλλικό κλάδο της οικογένειας Rothschild που ελέγχεται από το Octagon Group και στους υπηρέτες τους Ελευθεροτέκτονες του Grand Lodge de L’Orient.

Αυτό, για παράδειγμα, βρίσκεται πίσω από το περιστατικό με το αυστραλιανό υποβρύχιο που παίζει στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Ως υπόβαθρο, θυμηθείτε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ιδρύθηκε από Κινέζους πράκτορες που εκπαιδεύτηκαν από τους Γάλλους ελευθεροτέκτονες. Αυτοαποκαλούνται Grand Lodge de L’Orient (Ο Μεγάλος Ξενώνας της Ανατολής) επειδή θεωρούν τους εαυτούς τους μυστικούς ελεγκτές της Ασίας.

Ο στρατηγός Ντάγκλας Μακάρθουρ, για παράδειγμα, ο οποίος ίδρυσε το μεταπολεμικό καθεστώς στην Ιαπωνία, ήταν μέλος αυτού του ξενώνα.

Οι Κινέζοι Κομμουνιστές (CCP) συμφώνησαν να χρηματοδοτήσουν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν επειδή οι Γάλλοι Ρότσιλντς τους υποσχέθηκαν τον έλεγχο της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και του ASEAN (Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας), σύμφωνα με πηγές της οικογένειας των Δράκων.

Ορίστε ένα υπόβαθρο που παρείχε η CIA της Ανατολικής Ασίας:

Το ΚΚΚ έχει αναλάβει την κυβέρνηση της Αυστραλίας. Τους υποσχέθηκαν δωροδοκίες για να εξαλείψουν εντελώς τη βρετανική κυριαρχία στο ηπειρωτικό νησί για να την αναλάβει η κομμουνιστική Κίνα.

Έτσι, η προδοτική αυστραλιανή κυβέρνηση δέχτηκε δισεκατομμύρια δολάρια σε αντάλλαγμα για αυτό που κάνει και πιθανότατα τα χρήματα φτάνουν επίσης μέχρι την αστυνομία και το στρατό της Αυστραλίας.

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, Zhao Lijian, χαρακτήρισε το συγκεκαλυμμένο σύμφωνο AUKUS [τη συμφωνία για τα υποβρύχια] ως «εξαιρετικά ανεύθυνο» σύμφωνο δύο μέτρων και δύο σταθμών, προτρέποντας τα κράτη-μέλη να «εγκαταλείψουν την παρωχημένη νοοτροπία μηδενικού αθροίσματος του ψυχρού πολέμου και τις στενόμυαλες γεωπολιτικές έννοιες».

Η υποστηριζόμενη από το κράτος Global Times προχώρησε παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι η Αυστραλία είχε μετατραπεί σε αντίπαλο της Κίνας και ότι «τα αυστραλιανά στρατεύματα είναι επίσης πιθανότατο να είναι η πρώτη παρτίδα δυτικών στρατιωτών που θα χαραμίσουν τη ζωή τους στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας».

Γιατί να είναι τόσο αναστατωμένοι οι Κινέζοι που οι Αυστραλοί αγοράζουν αγγλικά αντί για γαλλικά υποβρύχια; Η απάντηση είναι ότι οι Βρετανοί, οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί σταμάτησαν την υπόσχεση των Γάλλων ελευθεροτεκτόνων να παραδώσουν την Αυστραλία στην Κίνα. Αντ΄ αυτού έβαλαν την Αυστραλία κάτω από την πυρηνική ομπρέλα τους.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι οι Ρώσοι βοηθούν επίσης στον αγώνα κατά των Γάλλων ελευθεροτεκτόνων των Ρότσιλντ και των επικυρίαρχών τους του Octagon Group με έδρα την Ελβετία. Για το λόγο αυτό ρωσικά στρατεύματα έχουν σταλεί στην Αφρική με σκοπό να αποκόψουν την κλοπή των πόρων αυτής της ηπείρου από τους Γάλλους Rothschild, αναφέρουν πηγές της FSB.

Αυτό είναι που βρίσκεται πίσω από τις ειδήσεις εταιρικής προπαγάνδας οι οποίες καταγγέλλουν την παρουσία Ρώσων «μισθοφόρων» στο Μάλι. Θυμηθείτε, από το Μάλι είναι που κλέβουν χρυσό οι Γάλλοι Rothschilds για να πληρώσουν τα χρέη τους στους Ασιάτες.

https://www.reuters.com/world/france-criticises-deal-bringing-russian-mercenaries-into-mali-2021-09-14/?utm_source=reddit.com

https://www.dw.com/en/berlin-and-paris-concerned-over-russian-mercenaries-in-mali/a-59201331

Είδαμε επίσης τον συνδεμένο με τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες ιστότοπο Alcuin και Flutterby να σηματοδοτεί τη βρετανική επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία, αναφέροντας εκτενώς τα λόγια Πούτιν για τον εγκληματικό χαρακτήρα του καθεστώτος της Χαζαρικής Μαφίας στην Ουκρανία:

«Γιατί να γίνει συνάντηση με τον [Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ] Ζελένσκι εφόσον έχει αποδεχθεί την πλήρη εξωτερική διαχείριση της χώρας του; Τα κύρια ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της Ουκρανίας δεν αποφασίζονται στο Κίεβο αλλά στην Ουάσιγκτον, και εν μέρει στο Βερολίνο και το Παρίσι. Τι έχουμε λοιπόν να πούμε;… οι ουκρανικές αρχές λαμβάνουν εντελώς παράνομες δράσεις που είναι ακόμη και εκτός των αρμοδιοτήτων τους. Οι αντιφρονούντες απλά σκοτώνονται στους δρόμους, και μετά από ένα τέτοιο είδος εγκλήματος, κανείς δεν ψάχνει για τον εγκληματία ή οι άνθρωποι καίγονται ζωντανοί», κ.λπ.

https://alcuinbramerton.blogspot.com/2021/08/putin-on-russia-and-ukraine.html

Ίσως αυτή η στροφή προς τη Ρωσία, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση των Γερμανών κοιμώμενων πρακτόρων από τη βρετανική κυβέρνηση, είναι ο λόγος που η MI6 μας είπε την περασμένη Πέμπτη:

«Βρισκόμαστε κάτω από κάποιο είδος πολύπλοκης κυβερνοεπίθεσης, είναι τόσο περίπλοκη που χάσαμε μια ολόκληρη μέρα εξ αιτίας της και πρέπει να ζητήσουμε από πολλούς ανθρώπους να εργαστούν ολονύχτια πολύ σκληρά. Οι συνδέσεις υπέστησαν σαμποτάζ τις πρώτες πρωινές ώρες και η κυβερνοεπίθεση ήταν τόσο σοβαρή, που έπεσε στο ραντάρ της εθνικής ασφάλειας και της αστυνομίας».

Τώρα, ας δούμε μερικά άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη σε μια απ΄ ό,τι φαίνεται πολυάσχολη εβδομάδα.

Ίσως η μεγαλύτερη και πιο παραγκωνισμένη είδηση ήταν ότι το Ιράν έχει προσκληθεί επίσημα να ενταχθεί στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης (Shanghai Cooperation OrganizationSCOως μόνιμο μέλος.

https://en.irna.ir/news/84475996/Experts-says-Iran-SCO-membership-strengthened-Asian-cooperation

Αυτό θα σήμαινε ότι τυχόν περαιτέρω ισραηλινές επιθέσεις στο Ιράν θα οδηγούσαν σε αντίποινα από τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία και το Πακιστάν, χώρες που είναι όλες μέλη της SCO. Και όχι, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο πολεμώντας την SCO για να προστατεύσουν το Ισραήλ, υπόσχονται πηγές του Πενταγώνου.

Αυτός είναι ο λόγος που την περασμένη εβδομάδα ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντζ έσπασε την μακροχρόνια αντίθεση του Ισραήλ να φρεσκάρει την πυρηνική διπλωματία με το Ιράν, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ.

Αυτή η είδηση σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή, η οποία για παράδειγμα φαίνεται στην απομάκρυνση της αμερικανικής πυραυλικής άμυνας από τη Σαουδική Αραβία, σημαίνει πλήρη αλλαγή στην πολιτική της Μέσης Ανατολής. Το Ισραήλ ήλπιζε να πείσει την Αίγυπτο να κινηθεί προς υπεράσπισή του, αλλά η Αίγυπτος τους περιφρόνησε. Φαίνεται ότι τώρα δεν έχουν καμία επιλογή από το να κινηθούν προς μόνιμη ειρήνη με τους γείτονές τους.

Εντωμεταξύ, στη Βόρεια Αμερική, όλο και περισσότεροι από τους σανοφάγους (αποδέκτες εμβολίων) αρχίζουν να ξυπνούν. Η ράπερ Nicki Minaj βοήθησε λέγοντας την αλήθεια για το εμβόλιο στους δεκάδες εκατομμυρίων οπαδούς της, δημοσιεύοντας σχόλια όπως:

«Το 80% των καλλιτεχνών που ακολουθείτε αυτή τη στιγμή αισθάνονται όπως κι εγώ σχετικά με τα εμβόλια. Και φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτό. Αν με δολοφονήσουν και σκοτώσουν την περσόνα μου και με κάνουν να φανώ τρελή ή ηλίθια, μάντεψε: κανείς άλλος δεν θα ξανακάνει ερωτήσεις. Δεν βλέπετε τι συμβαίνει;»

Επίσης, όταν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν προσπάθησε να διοργανώσει άλλο ένα γεγονός τύπου κατσαριδοπαγίδας για πατριώτες στην Ουάσιγκτον στις 18 Σεπτεμβρίου, υπήρχαν πολύ περισσότεροι αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και μυστικοί πράκτορες πληροφοριών από ό,τι διαδηλωτές. Το μόνο άτομο που κατάφεραν να συλλάβουν αποδείχθηκε μυστικός πράκτορας.

Σημαίνει ότι αυτοί οι εγκληματίες χάνουν την ικανότητα να ξεγελούν και να παγιδεύουν πατριώτες.
Στην Καλιφόρνια εν τω μεταξύ, πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι ετοιμάζεται στρατιωτική δράση εναντίον του καθεστώτος του Κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ, αφού διαπιστώθηκε ότι μια πρόταση ανάκλησης εναντίον του ήταν σατανική ψυχολογική επιχείρηση.

Αυτό αποδείχθηκε από το 66,6% της «ψήφου νίκης» του. Η στρατιωτική επίθεση θα στοχεύει επίσης τα κεντρικά γραφεία του Facebook και της Google στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια και τον κόμβο παραπληροφόρησης CNN/AT&T στην Ατλάντα της Τζόρτζια, αναφέρουν οι πηγές.

Λαμβάνουμε επίσης πολλές αναφορές από τον Καναδά, όπου ο ελεγχόμενος πράκτορας Τζάστιν Κάστρο προσπαθεί να επιβάλει έναν κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό. Αποδεικνύεται ότι ο Κάστρο προσποιήθηκε τον δικό του «Εμβολιασμό Covid» (Πιστοποιητικό Ταυτότητας Εμβολίου: Certificate OVaccine ID) για να ξεγελάσει τους Καναδούς να κάνουν ένεση με εμβόλια που αλλοιώνουν το DNA.

Ο Κάστρο και το σατανικό καθεστώς του εμπλέκονται επίσης σε επίθεση εναντίον των Χριστιανών του Καναδά. Πάνω από 64 καναδικές εκκλησίες έχουν βανδαλιστεί ή καεί τους τελευταίους μήνες με βάση μια ψευδή είδηση ότι βρέθηκαν μαζικοί τάφοι των πρώτων εθνών (ιθαγενών). Ερευνητές δημοσιογράφοι που πήγαν στην περιοχή για να ερευνήσουν δε βρήκαν στοιχεία μαζικών τάφων. Διαπίστωσαν επίσης ότι ένα τεράστιο νεκροταφείο που υπήρχε πριν και από την ίδρυση σχολείων χαρακτηρίστηκε σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης ως «μαζικός τάφος». Αυτό που συνέβη ήταν ότι οι ξύλινοι σταυροί που είχαν τοποθετηθεί στους τάφους είχαν σαπίσει. «Κανένα από αυτά τα αφηγήματα δεν υποστηρίζεται από γεγονότα, δεν υπήρχαν μαζικοί τάφοι, δεν υπήρξε συγκάλυψη».


Ο καναδικός στρατός πρέπει να πάρει χαμπάρι το γεγονός ότι η πολιτική κυβέρνηση έχει καταληφθεί από σατανολάτρες εγκληματίες.

Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων και των Ελευθεροτεκτόνων του Κινέζικου Λωτού θα συναντηθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα για να προσπαθήσουν να θέσουν ένα τέλος σε όλες αυτές τις διαμάχες, και ελπίζουμε να επιτύχουν μια λύση ωφέλιμη για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παράσχουμε στους αναγνώστες μας λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη συνάντηση στην αναφορά της επόμενης εβδομάδας. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αναδυθεί υγιής ηγεσία.

Benjamin Fulford    20/9/2021


πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters