Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πως Έγινε η Νοθεία Με Το Σύστημα Ντομίνιον - Arizona Part 1 of 3

 Σε αυτό το βίντεο θα σου δείξω πως λειτούργησε το σύστημα ντομίνιον (dominion) από το hearing της Αριζόνα με τον Rudy Giuliani και κατάφεραν να κάνουν νοθεία ψήφων υπέρ του Μπάιντεν.

Τα Στρατεύματα Συγκεντρώνονται Γύρω από τον Τραμπ, καθώς Ξεκινά η Τελική Αναμέτρηση

Benjamin Fulford
Τα γεγονότα κορυφώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο, καθώς ο πόλεμος των πληροφοριών μετατρέπεται σε πόλεμο κινήσεων, συμφωνούν οι πηγές από το Πεντάγωνο, την MI6 και την FSB.  Οι αμερικανικές στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες συσπειρώνονται τώρα γύρω από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών τον εξέλεξαν νόμιμα, επιβεβαιώνουν πηγές του Πενταγώνου.

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να παραδοθεί; Φήμες κυκλοφορούν ότι ο Μπάιντεν θα ζητήσει χάρη από τον Τραμπ!


Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να παραιτηθεί των εκλογών και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Τράμπ για να διαπραγματευτεί μια χάρη για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του. 

Ο ισχυρισμός αυτός, που αποδίδεται σε μια «πολύ αξιόπιστη πηγή», μεταδόθηκε από τη Lude Media (Gnews.org), την ίδια ομάδα που

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ

 Γεια σας,

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις συνεχείς προσπάθειες των Εργατών του Φωτός, οι οποίοι βοηθούν στην Ανάληψη της Γης, θα απολαύσετε αυτό το λεπτομερές Μήνυμα για τη μεταμόρφωση και την απομάκρυνση της Νανοτεχνολογίας από τα σώματα των ανθρώπων.

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

Όλα τα κράτη έχουν υποταχθεί στον Τραμπ, υπό τον φόβο των αποκαλύψεων που έχει στα χέρια του!

Από την ορκωμοσία του το 2017, και στο 1ο του ταξίδι που ήταν άκρως συμβολικό, καθώς οι "στάσεις" που έκανε είχαν τεράστιο νόημα, το Βατικανό ήταν μια υπόθεση από μόνο του.. πολύ σημαντική!
Όπως γνωρίζουμε, πολλά έχουν βγει στη δημοσιοτητα για τον ρόλο του Βατικανού, για την ξεχωριστή λειτουργία του ως κράτος εν κράτει, τα σκάνδαλα παιδεραστίας, ομοφυλοφιλίας, αστυνομικών ερευνών και την εύρεση

Η Antifa απειλεί τον Πρόεδρο, τους υποστηρικτές του και το νομικό σύστημα καθώς τα δικαστήρια επανεξετάζουν την ευρεία εκλογική απάτη

Το εκλογικό σώμα, οι πολιτειακοί νομοθέτες και το Ανώτατο Δικαστήριο κατευθύνονται σε αχαρτογράφητα εδάφη, καθώς οι προεδρικές εκλογές του 2020 εμφανίζουν περισσότερη απάτη ψηφοφόρων κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία περιλαμβάνει απομακρυσμένες παρεμβάσεις λογισμικού εκλογών, πόλεμο στον κυβερνοχώρο, περιορισμένη διαφάνεια, επίσημο εξαναγκασμό εκλογών, συλλογή ψηφοφόρων, Απάτη ταυτότητας και απάτη ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου, όλα αποδεικνύονται από στατιστικές ανωμαλίες, ανάλυση δεδομένων, ένορκες βεβαιώσεις και μαρτυρίες μαρτύρων. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters