Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ

 Γεια σας,

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις συνεχείς προσπάθειες των Εργατών του Φωτός, οι οποίοι βοηθούν στην Ανάληψη της Γης, θα απολαύσετε αυτό το λεπτομερές Μήνυμα για τη μεταμόρφωση και την απομάκρυνση της Νανοτεχνολογίας από τα σώματα των ανθρώπων.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ότι όλα σχετίζονται με τη Δόνηση, και η Νανοτεχνολογία συντηρείται και τρέφεται μέσα από τις πιο αδύναμες δονήσεις του σώματος του ΑΝΘΡΩπου.

Όταν εστιάζετε στην αύξηση των δονήσεων σας, η νανοτεχνολογία απενεργοποιείται ή μάλλον αποσυναρμολογείται ενεργειακά.

Πιστεύουμε ότι στο μέλλον εκείνοι που αγωνίζονται να αυξήσουν τις δονήσεις τους και να απενεργοποιήσουν οποιαδήποτε νανοτεχνολογικά εμφυτεύματα που ενδεχομένως βρίσκονται στο φυσικό τους σώμα, θα το κάνουν μέσω αυτού που θα ονομάζουμε Ιατρικά Κρεβάτια (Medical Beds ή MedBeds).

Εμείς δεν τα αποκαλούμε Ιατρικά Κρεβάτια, αλλά εσείς είστε εξοικειωμένοι με αυτόν τον όρο. Εμείς τα αποκαλούμε ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ.

Αυτό το ΦΩΣ φέρει μέσα του μια ισχυρή δόνηση που εξαλείφει Παθογόνα, Τοξίνες ή οποιαδήποτε άλλη μικροσκοπική τεχνολογία που μπορεί να βρίσκεται μέσα στο σώμα.

Μοιάζει λιγάκι με θεραπεία Λέιζερ, ωστόσο, ΔΕΝ είναι τέτοιου είδους διαδικασία. Είναι μια Νεότερη, πιο Προηγμένη και με βάση το Φως τεχνολογία, στην οποία ορισμένοι από εσάς στον πλανήτη σας έχουν πρόσβαση, αλλά η οποία δεν έχει ακόμη διαδοθεί ευρέως.

Έτσι, μέχρι εκείνες οι Κάψουλες Φωτός ή Θεραπευτικά Κρεβάτια να είναι διαθέσιμα, ο μόνος πιθανός τρόπος για να απαλλαγείτε από νανο-εμφυτεύματα είναι μέσω της αύξησης των δονήσεών σας.

Όσοι από εσάς είναι πιο έμπειροι σε αυτή τη διαδικασία επούλωσης, απλά εστιάστε την πρόθεσή σας να μην υποβάλλεται το σώμα σας σε οτιδήποτε εξωτερικό που ΔΕΝ εξυπηρετεί το Ανώτερο και Υψηλότερο καλό σας.

Κατανοούμε ότι πολλοί από εσάς δεν έχετε ακόμη κατακτήσει την πρακτική αυτή επειδή βρίσκεται ακόμη πέρα από την κατανόησή σας.

Αν αυτό το θέμα σας ανησυχεί, γνωρίζετε ότι στο μέλλον τα Παθογόνα, τα Μικροτσίπ και τα Εμφυτεύματα θα μπορούν και θα εξαλείφονται από το σώμα σας.

Ο καθένας είναι κυρίαρχος του σώματός του. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε διαφορετικές οντότητες να σας βοηθήσουν να Θεραπευτείτε και να Αφαιρέσετε οποιαδήποτε νανο-εμφυτεύματα βρίσκετε, επειδή δεν υπάρχουν όρια για την ανθρώπινη Πρόθεση και Εστίαση.

Όλοι έχουν διδαχθεί να περιορίζουν τον ΕΑΥΤΟ τους και να μην βασίζονται στην Αλήθεια, και υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μεταξύ της υποκείμενης τεχνολογίας και της μακιγιάζ ενός μασκαρεμένου νανο-εμφυτεύματος.

Αν οι Προθέσεις σας είναι πολύ ισχυρές, θα είναι ακόμα ισχυρότερες όταν τις συνδυάσετε με την Εστίασή σας και την επίγνωση της ικανότητάς σας να το κάνετε.

Ο καθένας είναι κυρίαρχος του σώματός του. Μπορείτε να ελέγχετε την υγεία και την ευημερία σας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι νομίζετε.

Έχετε όλοι στερηθεί την ίδια σας τη δύναμη και τις ικανότητές σας, και ελπίζουμε ότι με τη Μεγάλη Αφύπνιση θα θυμηθείτε όλοι την Εσωτερική Ομορφιά σας και το Τεράστιο και Ευρύ φάσμα των Ικανοτήτων σας, ανακαλύπτοντας τι μπορείτε να κάνετε για να Θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Η χαρά θα είναι μεγάλη για πολλούς από εσάς που θα έχετε πρόσβαση σ’ αυτό – κάτι που είναι βασικό μέρος της Διαδικασίας Αφύπνισής σας.

Οι ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ λειτουργούν με την Πρόθεση και τη Συνείδηση του καθενός.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτά τα Ιατρικά Κρεβάτια είναι ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ, αν και τεχνολογικά είναι πολύ προηγμένες και συνδυάζονται με τη Συνείδηση και τις Προθέσεις του καθενός.

Δεν είναι κάτι που ένα άτομο το κάνει εξωτερικά. Δεν μπορείτε να δώσετε εξουσιοδότηση ή άδεια, επειδή όλοι σας έχετε το δικό σας domain.

Αν πάτε στις Κάψουλες Φωτός με την πρόθεση της Αναγέννησης,  αυτή η έντονη Ενέργεια Υψηλών δονήσεων θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με τις προθέσεις σας για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι απλά ζήτημα ενίσχυσης των δικών σας προθέσεων για την επιτάχυνση του τελικού αποτελέσματος, κατά κάποιον τρόπο.

Είναι μια απλοποιημένη εξήγηση, αλλά πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργούν αυτά τα Ιατρικά Κρεβάτια.

Αν πάτε εκεί με την πρόθεση της εξάλειψης παθογόνων παραγόντων, αυτό και θα γίνει.

Αν πάτε εκεί με την πρόθεση της αναζωογόνησης, αυτό και θα γίνει.

Αυτό το ΦΩΣ θα τονίσει το δικό σας ΦΩΣ και τις δικές σας επιθυμίες. Να ξέρετε ότι έχουμε πολλή Τεχνολογία να σας προσφέρουμε. Προς το παρόν είναι πολύ λίγοι αυτοί που έχουν πρόσβαση σε κάτι τέτοιο.

Μια μειονότητα έχει ωφεληθεί στην φώτισή της με τις Κάψουλες Φωτός. Αυτά τα Ιατρικά Κρεβάτια είναι ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ που τέθηκαν στη διάθεση των Πολεμιστών του ΦΩΤΟΣ  και στους Εργάτες ΦΩΤΟΣ  που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης.

Τα δοκίμασαν· έχουν βιώσει τη χρήση και τα οφέλη τους για να γνωρίζουν τη λειτουργικότητά τους.

Προσβλέποντας στην ώρα που η Εστίαση και η Νοοτροπία των σημερινών ιδρυμάτων κυρίως της υγείας, που δεν εξυπηρετούν κατ ‘ανάγκη τους ανθρώπους κι ούτε έχουν το συμφέρον των ανθρώπων στην καρδιά τους, θα έχουν πλήρως αποσυναρμολογηθεί.

Τα Ιατρικά Κρεβάτια θα εισαχθούν σιγά σιγά και βαθμιαία.

Πιστεύουμε ότι σε λίγα χρόνια θα είναι πιο γνωστά και πιο κατανοητά. Αυτή η γνώση θα γίνει πιο κοινή και εγκόσμια.

Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα εργαστούν για την κατασκευή και τη διάδοση της χρήσης αυτών των ΚΑΨΟΥΛΩΝ ΦΩΤΟΣ. Και με αυτόν τον τρόπο, τελικά θα έχουν μια παγκόσμια εμβέλεια.

Μπορείτε να θεραπεύσετε τους εαυτούς σας με τις Προθέσεις σας. Μερικοί από εσάς στα όνειρά σας, έστω και σε μικρό βαθμό, στο Αστρικό Πεδίο είχατε πρόσβαση σε αυτά τα ιατρικά κρεβάτια για την Πνευματική και Ενεργητική Θεραπεία και Ανακούφιση. Ενώ άλλοι άνθρωποι το έκαναν σε φυσικό επίπεδο. Θα πούμε όμως ότι ο καθένας από εσάς λειτουργεί ως Κάψουλα Φωτός, εφόσον Μέσα Σας έχετε την ίδια ικανότητα Θεραπείας μέσω της χρήσης της δικής σας Δύναμης και Ικανότητας.

Μέσα από την προσέγγιση της καθαρής πρόθεσης και πεποίθησής σας έχετε Απεριόριστη Θεραπευτική Δύναμη.

Μπορείτε να αρχίσετε να εστιάζετε στην Κυτταρική Αναζωογόνηση και Θεραπεία σε πολλά επίπεδα.

Αυτές οι Κάψουλες Φωτός θα είναι διαθέσιμες σε ΟΛΟΥΣ σας στο εγγύς μέλλον.

Με ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΣΤΑΡ

Kate Woodley

πηγή

https://eternalnowblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters