Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η ALPHA BANK καρφώνει ΕΛΣΤΑΤ για το ύψος ελλείμματος και χρέους το 2009 και 2010….

H ALPHA BANK καρφώνει την ΕΛΣΤΑΤ για τα στατιστικά σχετικά με το ύψος του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος της διετίας 2009 – 2010…Στην ουσία η ALPHA BANK κατηγορεί την ΕΛΣΤΑΤ για διόγκωση του ελλείματος αλλά και του χρέους...Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία;;; Μήπως όταν τα καταγγέλαμε μας θεωρούσαν γραφικούς και κακοπροαίρετους…

Διαβάστε τι αναφέρει η ALPHA BANK στην σελίδα 9, στο “Εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων της 31/5/2012 και Τριμηνιαίο Οικονομικό Δελτίο Μαΐου 2012 (τεύχος 117)”, για την ΕΛΣΤΑΤ….

“Τα ανωτέρω μπορεί να συγκριθούν με την εξαιρετικά πιο ριζοσπαστική πολιτική που επιλέχθηκε στην Ελλάδα σε αυτό τον τομέα. Όπως είναι γνωστό, τον Νοέμβριο του 2010 η ΕΛΣΤΑΤ σε μια αποφασιστική της παρέμβαση συμπεριέλαβε στη γενική κυβέρνηση όλες οι βασικές ΔΕΚΟ (17 τον αριθμό) με αποτέλεσμα το σύνολο των υποχρεώσεών τους, όχι μόνο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους αλλά και εκείνων των υποχρεώσεων που έληγαν το 2010 και το 2011 και ακόμη και εκείνων που έληγαν το 2024, συμπεριελήφθησαν στο χρέος της γενικής κυβέρνησης της Ελλάδος. Τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία αυτών των οργανισμών δεν ελήφθησαν υπόψη.”

Διαβάστε ολόκληρη της έκθεση της ALPHA BANK
Weekly 20120531

 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/06/alpha-bank-2009-2010.html

Ο νέος επικεφαλής της Αλ-Κάιντα υπόσχεται σημαντική επίθεση στο Λονδίνο για να εκδικηθεί το θάνατο του Μπιν Λάντεν!



Ο Σαΐφ αλ-Αντέλ, είναι γνωστός ως ''το ξίφος του Ισλάμ''. Πολέμησε τους Ρώσους στο Αφγανιστάν.

Στη Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών έχει δοθεί άδεια να φέρουν όπλα στα τρένα και τους σταθμούς της πόλης.
Ο Αντικαταστάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν ως ηγέτη της Αλ Κάιντα σχεδιάζει μια μεγάλη

...τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, διατάσσοντας τους οπαδούς του να «συντρίψουν» την πόλη.


Λίγο μετά το διορισμό του ως επικεφαλής (επίσημα) της τρομοκρατικής ομάδας, Ο Σαΐφ αλ-Αντέλ ορκίστηκε να εκδικηθεί το θάνατο του πρώην αφεντικού του.


<<Ο Νέος μας ηγέτης ζήτησε ένα μεγάλο σχέδιο για το Λονδίνο>> είπε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ehsanullah Ehsan .


Πιστεύει ότι η Βρετανία είναι η ραχοκοκαλιά της Ευρώπης και πρέπει να συντριβεί.


Οι ηγέτες των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα συναντήθηκαν κοντά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, για να επιβεβαιώσουν το νέο ρόλο του Αλ-Αντέλ, ο οποίος κάποτε ήταν επικεφαλής της ασφάλειας του Μπιν Λάντεν, ανέφερε η The Sun .




Στόχος: Το Λονδίνο θα πληγεί από την Αλ-Κάιντα σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της ομάδας, είπε ο διάδοχός του.

Αφύπνιση συνείδησης: Λέτε να γίνει χτύπημα στο μασονικό ολυμπιακό στάδιο;
Γιατί το στάδιο το φτιάξαν ως ναό...;
Γιατί χρησιμοποιούν μασονικά σύμβολα παντού στους ολυμπιακούς;
Οι ιλλουμινάτι θέλουν να πάρουν ζωές... όπως πάντα!




Ελεύθερη μετάφραση: Αφύπνιση Συνείδησης /
Πηγή
Δείτε επίσης:


http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_2257.html#ixzz1z13VpA8g
  http://okloios.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2049.html

Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος ΄΄των Ιμίων΄΄

Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος




Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σήμερα το δεύτερο μέρος της έρευνας για τα Ίμια


Δεν είναι τυχαίος καθόλου ο αφανισμός σε δύο φάσεις των 12 τούρκων κομάντος που ανέβηκαν στα Ίμια τη νύχτα που Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Κι έπρεπε να περάσουν 16 χρόνια από τότε για να υπάρξουν τώρα τα πρώτα στοιχεία για τον σκοτεινό θάνατο των 12 κομάντος.
Είχαν δει και ζήσει πολλά τη νύχτα των Ιμίων πάνω στη βραχονησίδα. Κι έπρεπε να τους κλείσουν τα στόματα γιατί σ' αυτά που είδαν και έζησαν εμπλέκονται στρατιωτικές και διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Τουρκίας, Ελλάδας, δηλαδή των τριών στενών συνεταίρων στο ΝΑΤΟ στην Ανατολική μεσόγειο.
Σήμερα ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της έρευνάς του για τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.
16 Φεβρουαρίου 1996: Έχουν περάσει μόλις 17 ημέρες από το επεισόδιο στα Ίμια και οι Τούρκοι ετοιμάζονται για εκπαιδευτική άσκηση του Σώματος Καταδρομών. Η επιχείρηση ονομάζεται Ynus και θα πραγματοποιηθεί στον κόλπο της Μαρμαρίδας.
Ένα ελικόπτερο τύπου S-70A Black Hawk απογειώνεται από το ναύσταθμο του Ακσάζ και μεταφέρει 9 τούρκους κομάντος για την άσκηση.
Είναι οι ίδιοι της ομάδας «Καρντάκ» που έκανε την απόβαση στα Ίμια. Ο επικεφαλής της ομάδας Ζέκι Σεν απουσιάζει με άδεια.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική αεραπόβαση. Λίγα όμως λεπτά πριν την ολοκλήρωση της άσκησης, αρχίζει να χάνει ύψος με αποτέλεσμα τη σφοδρή πρόσκρουσή του στη θάλασσα. Αμέσως απογειώνεται ένα δεύτερο τουρκικό ελικόπτερο τύπου cougar με στόχο τη διάσωση των επιζώντων και την περισυλλογή των θυμάτων του ελικοπτέρου.
Οι πρώτες πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Άλλοι μιλούν για έκρηξη του ελικοπτέρου στον αέρα, άλλοι για ήχους από πυροβόλο όπλο. Κανείς από τους 9 κομάντος δεν σώζεται. Σκοτώνονται όλοι.
Η μεγάλη όμως αυτή είδηση «θάβεται» από όλα τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ούτε καν ανακοίνωση βγαίνει από το τουρκικό επιτελείο και γενικό και γενικά ένας πέπλος συσκότισης πέφτει στο γεγονός αυτό.
Απρίλιος 1996: Έχουμε περάσει δύο μήνες από τη μυστηριώδη πτώση του ελικοπτέρου που οδήγησε στο θάνατο τους 9 από τους 12 κομάντος που έκαναν την απόβαση στα Ίμια και παραμένουν στη ζωή ακόμη τρεις από αυτούς. Όμως, δύο συμβάντα, με διαφορά δύο ημερών μόνο μεταξύ τους, όπου δύο κομάντος της ομάδας «Καρντάκ» θα χάσουν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα δημιουργεί την αίσθηση ότι όλοι πρέπει να εξοντωθούν.
Και αυτή η είδηση θα περάσει στα ψιλά των τουρκικών εφημερίδων και θα αποδοθεί σε «σατανική σύμπτωση».
Ήδη από τους 12 τούρκους καταδρομείς έχει απομείνει μόνο στη ζωή ο επικεφαλής λοχαγός της ομάδας, τούρκος καταδρομέας Ζέκι Σεν. Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα τον βρουν να υπηρετήσουν σε διάφορες μονάδες του τουρκικού στρατού, μέχρι το Δεκέμβριο του 2002 που μετατίθεται στη Γεωργία. Εκεί υπηρετεί για έξι μήνες σε τουρκική υπηρεσία αντικατασκοπίας και τον Μάιο του 2003 επιστρέφει στην Τουρκία.
6 Μαΐου 2003: Ο Ζέκι Σεν με την παρέα του βρίσκεται στο κλαμπ «Λεϊλά» στην περιοχή Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Μετά το πάρτι, η παρέα θα διανυχτερεύσει στο ξενοδοχείο «Σιραγάν», απ' όπου και θα αναχωρήσει την επόμενη ημέρα, αργά το μεσημέρι.
Κατά την επιστροφή στο σπίτι του, ο Ζέκι Σεν, ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα «Καρντάκ» στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, δέχεται δολοφονική επίθεση στην πλατεία Ταξίμ.
Τρεις νεαροί τον πλησιάζουν κρατώντας μαχαίρια, ένας από αυτούς τον μαχαιρώνει στην καρδιά. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.
Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό και λίγη ώρα μετά συλλαμβάνει τους τρεις νέους. Παραμένουν στη φυλακή για 3 χρόνια και το 2006, αποφυλακίζονται λόγω του μικρού της ηλικίας τους. Οι πατέρες δύο νεαρών υπηρετούσαν στην Τουρκική ΜΙΤ (τουρκική ΚΥΠ).
Εκείνο που μένει από αυτή τη σκοτεινή ιστορία με την ομάδα «Καρντάκ» είναι ότι οι «ήρωες των Ιμίων», όπως τους χαρακτήριζαν οι Τούρκοι, χάθηκαν όλοι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Και αύριο στο newsbomb.gr, αποκαλύπτεται η πραγματική αιτία του ομαδικού θανάτου των Τούρκων κομάντος που θα προκαλέσει σάλο.
Διαβάστε το πρώτο μέρος της έρευνας για τους Τούρκους κομάντος
http://www.triklopodia.com/2012/06/blog-post_3737.html

Το αληθινό νόημα της Οδύσσειας - Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!



Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;;

"..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ...πρόσεχα την ώρα των αρχαίων..

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις
αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την
ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.


Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.

Η λέξη μιλά απο μόνη της.

Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.

Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.

Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!

Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.

ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι' αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων! .."
antipliroforisi 

http://wwwaporrito.blogspot.gr/2012/06/blog-post_27.html

Φωτιά απ’ την Ανατολία

- Τουρκικός εκτοξευτήρας θα εξαπολύσει πύραυλο προς κάποιο πυκνοκατοικημένο Ελληνικό νησί. Οι Έλληνες θα εξαγριωθούν και θα ανταποδώσουν το χτύπημα στην Τουρκία....
- Στρατηγέ Χαταμί δεν είναι δυνατόν να το εννοείτε αυτό;
- Βλέπετε άλλη λύση; Το Ισραήλ σύντομα θα μας επιτεθεί. Πρέπει να διασφαλισθεί πάση θυσία ότι η Τουρκία θα ταχθεί στο πλευρό μας.
- Και μόνο τρόπο σ’ αυτό βλέπετε δηλαδή να εμπλακεί η Ελλάδα σε πόλεμο με την Τουρκία;
- Τι άλλο; Η Ελλάδα σ’ αυτή την εμπλοκή έχει ανάγκη το Ισραήλ ως σύμμαχο εναντίον της Τουρκίας. Το ίδιο και το Ισραήλ για την εμπλοκή του μαζί μας και προκειμένου να «διασφαλισθεί από τον Τουρκικό κίνδυνο» όσο θα επιχειρεί εναντίον μας. Έτσι, η Τουρκία θ’ αναγκαστεί να ταχθεί στο πλευρό μας. Δεν μας έχει απομείνει χρόνος δυστυχώς για διπλωματική πειθώ της Τουρκίας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής και της ελπίδας ότι η Τουρκία θα επιλέξει την συμμαχία μαζί μας. Ούτε και είμαστε πεισμένοι ότι θα το πράξει εαν δεν «ωθηθεί αποτελεσματικά» να το πράξει.
- Η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες ιστορικές χώρες και όχι και τόσο φιλοδυτικών τάσεων. Πιο πολύ θα την βλέπαμε ως επιθυμητό μελλοντικό σύμμαχο μαζί με την Κίνα και την Αίγυπτο.
- Διαφωνώ επίτροπε Αντζανί. Δεν είναι παρά άπιστοι. Θα..
συμφωνήσω με τον Στρατηγό Χαταμί.
- Καλά. Και πως θα πειστεί ο Τούρκος αξιωματικός να κάνει κάτι τέτοιο; Είναι «Πιστός»;
- Δυστυχώς, στην Τουρκία δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε «Μάρτυρες». Ο Τούρκος Διοικητής θ’ αναγκαστεί να το κάνει προκειμένου να μην εκτελεστεί η οικογένειά του που θα έχει απαχθεί από δυνάμεις μας.
-  Και θεωρείτε αρκετό ένα τέτοιο χτύπημα; Όσο πολύνεκρο κι αν είναι, οι Έλληνες δεν είναι και ηλίθιοι να συρθούν έτσι εύκολα σε μια «ανταπόδοση» και «γενική σύρραξη» με την Τουρκία.
- Θα φροντίσουμε να υποκινήσουμε επίσης το Ισραήλ προς την ίδια κατεύθυνση. Να κινηθεί δηλαδή κι αυτό με τρόπο που θα σύρει την Ελλάδα σ’ αυτό τον πόλεμο.
- Δηλαδή; Να αναμένεται ανάλογη κίνηση προς το Ισραήλ;
- Μάλιστα. Ο σχεδιασμός μας στοχεύει στο να υποκινηθεί εμπλοκή των Ισραηλινών με την Τουρκία στον εναέριο χώρο της Κύπρου ώστε να προκαλέσουν πλήγμα της Τουρκίας προς την Κύπρο. Έτσι, θ’ αναγκαστεί και από αυτό το δεύτερο πλήγμα η Ελλάδα να «ανταποδώσει» στην Τουρκία.
- Και πως θα πείσετε το Ισραήλ να κάνει κάτι τέτοιο;
- Θα εκτοξευτεί (με τον ίδιο τρόπο) Τουρκικός πύραυλος προς την «ισραηλινή εξέδρα εξόρυξης» πετρελαίου ανοιχτά της Κύπρου. Και αμέσως μετά, θα ανατιναχτεί ολοσχερώς Τουρκική βάση στην Β. Κύπρο από κομάντος μας. Η οποία βεβαίως θα αποδοθεί στους Κυπρίους και σε μια εικονική «ΕΟΚΑ Γ». Οι Ισραηλινοί θα απαντήσουν ακαριαία στους Τούρκους και οι Τούρκοι στην Νότιο Κύπρο.
- Οπότε, η πίεση προς την Ελλάδα να εμπλακεί σε πόλεμο με την Τουρκία θα κλιμακωθεί.
- Ακριβώς.
- Κι αν δεν επιτύχει; Θα πάρουν φωτιά τα κόκκινα τηλέφωνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
 Αλλά και Ισραήλ. Θα αντιληφθούν αμέσως τι συμβαίνει. 
- Οι ηγεσίες τους ναι. Οι λαοί τους όμως όχι. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για το Ισραήλ που θα απαντήσει ούτως ή άλλως. Τουρκικός και Ελληνικός λαός θα εξαγριωθούν από το χυμένο αίμα των συμπατριωτών τους και θα διψούν για εκδίκηση. Και βεβαίως θα πιέσουν αφόρητα τις κυβερνήσεις τους για άμεση απάντηση. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν «δυνάμεις» μέσα στην Ελληνική κοινωνία που επιζητούν έναν πόλεμο με την Τουρκία. Κι αντίστοιχες βεβαίως κι από την άλλη πλευρά, στην Τουρκική κοινωνία. Άλλωστε, δεν θα μείνουμε εκεί. Θα πιέσουμε και με άλλους τρόπους το ξύπνημα της οργής τους.
- Γίνετε πιο σαφής παρακαλώ.
- Θα υπάρξουν συνοδευτικές «κινήσεις» τόσο από τη μεριά μας όσο και από διάφορες συμμαχικές και χρηματοδοτούμενες απο μας ομάδες «Πιστών» που αποστολή έχουν ως «εν ύπνω Μάρτυρες Μουτζαχεντίν» να ανάψουν την φωτιά κυρίως στη Θράκη αλλά και στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.  Χτυπήματα που την ευθύνη τους θα αναλαμβάνουν βεβαίως οργανώσεις (δήθεν) «τουρκικής χροιάς».
- Οπότε, οι Έλληνες, αργά ή γρήγορα θ’ αναγκαστούν να εμπλακούν με την Τουρκία.
- Ακριβώς. Για την ακρίβεια, τα πλήγματα θα είναι τόσο «πυκνά» που Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν πάρα πολύ γρήγορα να εμπλακούν.
- Άλλες λεπτομέρειες;
- Τουρκικά φράγματα στην Ανατολία θα καταστραφούν από δικές μας δυνάμεις και θα χρεωθούν στην Ελλάδα.
- Γιατί αυτό; Θα είναι μεγάλη καταστροφή για την Τουρκία. Την προορίζουμε για σύμμαχο. Γιατί να της το κάνουμε αυτό;
- Η Τουρκία δυστυχώς επιδιώκει να μονοπωλήσει το νερό της ευρύτερης Μ. Ανατολής. Αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί. Θα είναι γεωπολιτική καταστροφή για μας.  Οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να καταστραφεί αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιό της – που είναι σχεδόν στην ολοκλήρωσή του και δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία να ακυρωθεί - και να χρεωθεί σε άλλον. Στον «κατάλληλο χρήσιμο ηλίθιο». Ακριβώς δε, επειδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεωστρατηγικά σχέδιά της, θα εξοργιστεί στον μέγιστο βαθμό.  Ο Λαός της θα απαιτεί «ανταπόδοση» και «εκδίκηση» από τους «καταστροφείς Έλληνες γκιαούρηδες».
- Άλλο;
- Θα συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, «πλήγματα μέσα στην Ελληνική επικράτεια που θα χρεώνονται στην Τουρκία και αντίστοιχα πλήγματα στην Τουρκία που θα χρεώνονται στην Ελλάδα». Στο τέλος, θέλουν δε θέλουν θα εμπλακούν. Το Ισραήλ επειδή δεν θα ήθελε να προχωρήσει μόνο του εναντίον μας χωρίς την διασφάλιση των πλευρών και νώτων του απο την Τουρκία εμπλέκοντας την Ελλάδα ως σύμμαχό του, πιστεύουμε ότι θα «συνδαυλίσει» την όλη «προσπάθεια» να εμπλακούν Ελλάδα – Τουρκία.
- Τι άλλο προβλέπει ο σχεδιασμός;
- Αντίστοιχο «πυραυλικό πλήγμα» του «φιλοτουρκικού» Πακιστάν κατά της Ινδίας. Με «παρόμοιους τρόπους πειθούς» των αρμόδιων Πακιστανών Αξιωματικών πάλι. Αν κι εκεί θα είναι πολύ πιο εύκολο καθώς οι «υποψήφιοι Μάρτυρες» είναι εν αφθονία. Πλήγμα που θα αναγκάσει την Ινδία να ανταποδώσει το πλήγμα στο Πακιστάν αλλά και να ενισχύσει τις «πιέσεις» προς την Ελλάδα να «πλήξει την Τουρκία» ως «σύμμαχο του Πακιστάν». Είναι άλλωστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας φορτίο Ινδικών πυραύλων και εξοπλισμών που θα χορηγηθεί ως «δωρεάν βοήθεια» της Ινδίας προς την Ελλάδα. Χρηματοδοτήθηκε απο εμάς, είναι ήδη έτοιμο και οι Ινδοί εθνικιστές σύνδεσμοί μας αναμένουν το «Πακιστανικό πλήγμα» για να το «περάσουν από το Δελχί ως άμεση Ινδική αμυντική βοήθεια» προς την Ελλάδα.
- Τα ίδια και αντίστοιχα «στημένα πλήγματα» που θα αποδίδονται σε «αλλήλους» θα συμβούν και σε Πακιστάν – Ινδία. Στο τέλος, ευελπιστούμε ότι σύντομα Πακιστάν και Τουρκία θα βρεθούν στο πλευρό μας όντες ήδη εν εμπλοκή. Έτσι, όλοι θα καταλάβουν ότι «πλήγμα στο Ιράν» θα ισοδυναμεί με παγκόσμια σύρραξη.
- Προλαβαίνουμε;
- Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά. Αλλά είμαστε έτοιμοι, όλοι είναι στις θέσεις τους και με την εντολή σας θα εξαπολυθούν άμεσα τα πλήγματα.
- Ξεκινάμε λοιπόν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο;
- Εμείς θα τον υποστούμε ούτως ή άλλως. Η μόνη μας ελπίδα είναι σ’ αυτόν τον πόλεμο να εμπλακούν οι πάντες. Μόνον έτσι θα γίνει «απαγορευτικός ως σκέψη και μόνο» για τους επίδοξους κατακτητές μας.
- Δηλαδή, ενδέχεται να ξεκινήσουν οι πόλεμοι Ελλάδας – Τουρκίας και Πακιστάν – Ινδίας και τελικά να μην υποστούμε πόλεμο εμείς που ουσιαστικά θα έχουμε προκαλέσει τους άλλους πολέμους;
- Ακριβώς.
- Όχι και τόσο ηθικό θα έλεγα.
- Μιλάμε για πόλεμο. Και βέβαιη καταστροφή της χώρας μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να την αποτρέψουμε.
- Ας γίνει λοιπόν το Θέλημά Του. Ας ξεκινήσει η Τζιχάντ...
 
Γιώργος Ανεστόπουλος
 
http://helleniclegion.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2891.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters