Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Πορτογαλία : Δικαστής μήνησε Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της χώρας για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας

Στην Πορτογαλία ένας ψυχωμένος κι ακατάβλητος δικαστής κατέθεσε μήνυση κατά Προέδρου της χώρας και Πρωθυπουργού για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ προηγουμένως είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για επικριτικές δηλώσεις του για μέτρα της υγειονομικής διαχείρισης της κρίσης. Χθες είχε έντονη λογομαχία με αστυνομικούς έξω από το κτίριο του ανώτερου δικαστικού συμβουλίου όπου θα εξεταζόταν η υπόθεση του και πειθαρχική δίωξη εις βάρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 07/09/21

ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ «Γ…. ΤΟΝ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ». ΚΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΙΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΙΟΥ! Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ il Donaldo “Ο ΤΡΙΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑΣ, ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ…»
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters