Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 30/07/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!
 
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ «ΦΑΙΝΕΤΑΙ» ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ, Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ: [ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»]! 

Μείνετε μακριά από εμβολιασμένους! Είναι επίσημο, από τα ίδια τα έγγραφα της Pfizer

Σχόλιο Καταχανά:

⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ!!!⚠️

Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά όσους έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer. Με δεδομένο όμως ότι και η Moderna έχει παρόμοια συστατικά στο εμβόλιό της, υποθέτω ότι αφορά και όσους έχουν εμβολιαστεί με Moderna και με τεχνολογία mRNA γενικώς….

ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ DNA ΤΗΣ ΓΗΣ. ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ – ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

Διαβάστε το αργά… είσαστε δεν είσαστε έτοιμοι… για να λύσουμε ΠΙΑ το θέμα εμβόλια…) – προσοχή στις υποσημειώσεις για καλύτερη επεξήγηση
Για να κατανοήσουμε περισσότερα για την ιστορία του πλανήτη μας, είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε για τους ελεγκτές του ανθρώπινου είδους και το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν τον έλεγχο της γενετικής βιβλιοθήκης μας (που βρίσκεται στον πλανήτη Γη μέσω του DNA όλων των κατοίκων της). 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters