Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Γιατί οι Ναβάχο λένε ότι ΔΕΝ θα παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου

ΝαβάχοΤην ώρα που έχει πιάσει φρενίτιδα τους Αμερικάνους με την επερχόμενη ολική έκλειψη στις 21 Αυγούστου που θα είναι πλήρως ορατή σε αρκετές πολιτείες, κι εξοπλίζονται για να την παρακολουθήσουν ακολουθώντας τις οδηγίες ασφάλειας της NASA, οι Ναβάχο δηλώνουν ότι δεν θα την κοιτάζουν ψηλά στον ουρανό όσο διαρκεί.

Αποκαλύφθηκε αρχαίος ελληνικός ναός του 363 πχ στην Ιορδανία

Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είχε απλώσει την επιρροή του σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, ενώ πολλές περιοχές βρίσκονταν υπό την εποπτεία ή την κατοχή - ως αποικίες - ελληνικών πόλεων κρατών. Η ανακάλυψη ενός αρχαίου ελληνικού ναού στην Ιορδανία επιβεβαιώνει...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ : "ΤΟ ΝΙΚΑΝ ΣΑΥΤΟΝ ΠΑΣΩΝ ΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ" (ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ).!!!!!!!

Vasilis Theodoropoulos
Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ.!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΕΤΗ . Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.. ΑΘ. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ( 11/8/2017 )
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Πίεση αίματος: Φυσιολογικές τιμές και τι κάνουμε σε κάθε περίπτωση

Οι τιμές για την αρτηριακή πίεση του αίματος εμπίπτουν σε τέσσερις γενικές κατηγορίες και κυμαίνονται από φυσιολογική έως το στάδιο της υπέρτασης.

Το επίπεδο στην πίεση του αίματος καθορίζει το είδος της θεραπείας που ενδεχομένως να χρειαστείτε.

Νεκρός ένας από τους δράστες της επίθεσης στη Βαρκελώνη [εικόνα]

 
Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα, ο άνδρας που αρνήθηκε νωρίτερα να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας έξω από τη Βαρκελώνη είναι νεκρός.

Όπως αναφέρει η El Pais και η El Mundo ο δράστης, ο οποίος ήταν οδηγός του Ford Focus, έπεσε νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία σε μία από τις εξόδους της πόλης τη λεωφόρο Diagonal.

13 νεκροί και 100 πλέον οι τραυματίες από το μακελειό -χτύπημα του ISIS- στη Βαρκελώνη Φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί - Καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση Πούτιν και Νετανιάχου

Αποτέλεσμα εικόνας για τραυματίες από το μακελειό στη Βαρκελώνη
Στους 100 ανέβασε πριν από λίγα λεπτά τον αριθμό των τραυματιών, ο υπουργός Εσωτερικών τη τοπικής κυβέρνησης της Καταλωνίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters. Ο ισπανός αξιωματούχος εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί....

Βαρκελώνη: Έλληνες τραυματίες στην επίθεση

Μέλη ελληνικής οικογένειας είναι ανάμεσα στους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Θεώνη Ζησιμοπούλου, γραμματέας του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην πόλη.
Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», επιβεβαίωσε ότι τρία μέλη μιας τετραμελούς ελληνικής οικογένειας που βρισκόταν στην Βαρκελώνη,

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters