Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Προσοχή! Η συγκλονιστική απάτη του 2023 που λήστεψε χιλιάδες στο όνομα των Τραμπ, Τέσλα, Έλον Μασκ, Τάκερ Κάρλσον και Med Beds (βίντεο)

Αποκάλυψη του δόλιου συστήματος "Trump Med Beds Card" που κλέβει τους ανθρώπους από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους και εκμεταλλεύεται την ελπίδα για καλύτερη υγεία.


Καθώς αποχαιρετούμε το 2023 και αγκαλιάζουμε την υπόσχεση μιας νέας χρονιάς, μια απαίσια πλοκή ήρθε στο φως – μια απάτη που κυνηγά την απελπισμένη ελπίδα για υγεία και θεραπεία. 

Τα GESARA, QFS, GCR/RV, ISO 20022, ΒΑΣΙΛΕΊΑ III, Protocol QFS 20 και ΔΗΝΑΡΙΟ αποτελούν στοιχεία του Νέου Χρηματοοικονομικού Συστήματος. Όλα Σχετίζονται!

Από τις στάχτες του παλιού συστήματος που σιγοκαίει, ανατέλλει ένας φοίνικας της οικονομικής επανάστασης. Βρισκόμαστε μέσα σε μια ισχυρή αλλαγή παραδείγματος, που μας οδηγεί από τα όρια του γνωστού στη συναρπαστική αγκαλιά μιας νέας εποχής – της Μεγάλης Αφύπνισης στη Συνείδηση ​​της Ενότητας. Δεν πρόκειται μόνο για νομίσματα, κανονισμούς ή πρωτόκολλα. Αφορά εμάς – εσάς, εμένα και το συλλογικό μας όνειρο για μια χρυσή εποχή πέρα ​​από την πιο τρελή μας φαντασία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters