Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ "λοιμωξιολόγοι" του κώλου την ... κάτσατε. Τα μπογαλάκια σας και ΦΥΛΑΚΗ. Μέσα στον Ιούνιο. Π.Ο.Υ. και C.D.C.: Η Νέα Δίκη της Νυρεμβέργης 2021 για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας από Ομάδα 1000 Δικηγόρων με Επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich

Ομάδα περισσότερων από 1.000 δικηγόρους και πάνω από 10.000 εμπειρογνωμόνες ιατρικής με επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fullmich έχουν ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες ενάντια στο CDC, του Π.Ο.Υκαι την ομάδα του Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...Ο νομικός Δρ. Fuellmich και η ομάδα του καταγγέλλουν το ελαττωματικό τεστ PCR και την εντολή στους γιατρούς να χαρακτηρίζουν οποιοδήποτε θάνατο συννοσηρότητας ως θάνατο από Covid ως απάτη.

Το PCR τεστ δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι 100% ελαττωματικό όταν χρησιμοποιείται στους 35

Μήπως Είναι Σκόπιμη, Η Απόκρυψη Της Αληθινής Ιστορίας Των Ελλήνων ;

GEWKWN:

Η ανθρωπότητα υπήρχε στην Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, ίσως και κάποια εκατομμύρια χρόνια, οι άνθρωποι ήταν πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά αλλά και πνευματικά από όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε… Μήπως κάποιοι θέλουν τους Έλληνες να μην μάθουν για την μεγαλειώδη κληρονομιά του Ελληνισμού;

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μας βομβαρδίζουν εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να έχουν άλλη αντί άλλης συμπεριφορά

Οι συχνότητες που δεχόμαστε τώρα προέρχονται από πολλές πηγές. Οι πιο κοντινές σε ‘μας είναι οι τηλεοράσεις και κάθε είδους συσκευή που έχει οθόνη και λειτουργεί με συχνότητες όπως είναι κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και όλα τα παρεμφερή. (Έχει αναλυθεί παλαιότερα τι είδους συχνότητες εκπέμπουν οι οθόνες των τηλεοράσεων και πόσο επικίνδυνες είναι.) Οι πιο επικίνδυνες συχνότητες είναι οι Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες ή κύματα ELF (Extremely Low Frequency) οι οποίες και χρησιμοποιούνται παντού σήμερα στα πλαίσια εφαρμογών κρυφών και απορρήτων προγραμμάτων.

Ο Γ.Παπαδόπουλος (συμβουλος του Τραμπ και συγραφέας),εκθέτει τη βαθιά κατάσταση - 💥«Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό που έρχεται»

# Δεν πρόκειται για Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς. Αυτός είναι ο αληθινός πόλεμος, η τελευταία μάχη του καλού εναντίον του κακού, και έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε, δεν μπορούμε να ξαπλώσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε, ή αυτά τα παιδιά που αγαπάμε τόσο πολύ, τα μεγαλύτερα δώρα μας από τον Θεό θα είναι εντελώς χωρίς ελπίδα. Ένα παιδί που γεννιέται σήμερα δεν θα ξέρει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει να είναι πραγματικά ελεύθερο. Φαντάσου το.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters