Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ο Γ.Παπαδόπουλος (συμβουλος του Τραμπ και συγραφέας),εκθέτει τη βαθιά κατάσταση - 💥«Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό που έρχεται»

# Δεν πρόκειται για Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς. Αυτός είναι ο αληθινός πόλεμος, η τελευταία μάχη του καλού εναντίον του κακού, και έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε, δεν μπορούμε να ξαπλώσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε, ή αυτά τα παιδιά που αγαπάμε τόσο πολύ, τα μεγαλύτερα δώρα μας από τον Θεό θα είναι εντελώς χωρίς ελπίδα. Ένα παιδί που γεννιέται σήμερα δεν θα ξέρει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει να είναι πραγματικά ελεύθερο. Φαντάσου το.

# Παρακολουθούμε τις εγκληματικές ενέργειες των προοδευτικών μαριονετών που εγκαθίστανται από παγκοσμιοποιητές που θέλουν να καταστρέψουν εντελώς την πυρηνική οικογενειακή δομή, να αποδυναμώσουν τον στρατό της κάποτε μεγάλης υπερδύναμης μας, τις κακές ελίτ σε μια αποστολή να γκρεμίσουν το πλαίσιο της δημοκρατίας μας, να βαδίσουν παντού ελευθερία και ελευθερία και κατακερματισμός του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, κατάργηση του Χριστιανισμού και τελικά σε θέλω να πεθάνεις.

# Η δύναμη αυτής της μάχης έχει μειωθεί εντελώς και υποτιμηθεί από κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που συνεχίζουν να προωθούν την προπαγάνδα στρατηγικά γραμμένη από κομμουνιστές που ελέγχουν το εγκατεστημένο καθεστώς, και παρά την εγκληματική απόδειξη που επισημαίνει τις αεροπειρατείες εκλογών, βίντεο αποδεικτικά στοιχεία για τα ψέματά τους γύρω από Το σενάριο του Χόλιγουντ με τίτλο «Η Εξέγερση του Τραμπ», κατασκευασμένη διαίρεση πυροδοτήθηκε από το ψέμα του συστηματικού ρατσισμού που, σε μια μόνο καλοκαιρινή σεζόν, προκάλεσε ζημιές 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις κοινότητές μας, ενώ οι τρομοκράτες περιφέρονται ελεύθερα στους δρόμους, καθώς οι συντηρητικοί που αγαπούν τον Θεό στοχεύονται και φυλακίζονται. μιλώντας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη ριζοσπαστική εισβολή της κάποτε ελεύθερης χώρας μας.

# Για να πάρουμε πραγματικά μια ιδέα για το πώς τελειώνει, πρέπει πρώτα να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να διερευνήσουμε πώς ξεκίνησε. Τα μάτια μας άρχισαν να ανοίγουν πραγματικά καθώς η μεγάλη αφύπνιση άρχισε μόλις όταν ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβηκε σε αυτήν την κυλιόμενη σκάλα με τη γυναίκα που σύντομα θα γινόταν η Πρώτη Κυρία, και εκεί ήταν το πανικό. Άρχισαν να κάνουν λάθη ευρέως, επειδή ήξεραν ότι τα εγκλήματά τους θα εκτεθούν και πρέπει να αντιδράσουν. Αυτό δεν αφορούσε τη νίκη ή την ήττα των προεδρικών εκλογών, ήταν για τη ζωή τους. Αυτό αφορούσε τη διάσωση της πραγματικής τους ζωής, καθώς τα υψηλά εγκλήματά τους ήταν βέβαιο ότι θα αποκαλυφθούν και η ποινή για την κακή τους ανομία και τις φρικαλεότητες εναντίον του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν σίγουρα θάνατος.


Irene Dianni




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters