Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Η γέφυρα του Λονδίνου πέφτει. Η βασίλισσα έφυγε.

Σημείωμα της Judy Bayington από τη σημερινή ενημέρωση: Η γέφυρα του Λονδίνου πέφτει. Η βασίλισσα έφυγε.

Το BBC ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε και απλά περιμένει ένα μήνυμα από την οικογένεια.

Όπως φαίνεται, ο μηδενισμός του παγκόσμιου νομίσματος ξεκίνησε στο Λονδίνο στις 12.00 GMT τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Επίπεδο 4 Β (εμείς ομάδα Διαδικτύου) θα μπορούσαμε να περιμένουμε οδηγίες για το πώς να κάνουμε την εξαργύρωση / ανταλλαγή μας,

Αίγυπτος: Η κυβέρνηση μεταφέρεται στη νέα πρωτεύουσα της χώρας

(Φωτ.: Twitter / Egypt Independent)

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο τη διαδικασία μεταφοράς των γραφείων σε μια νέα διοικητική πρωτεύουσα που βρίσκεται ανατολικά του Καΐρου, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της προεδρίας την Τετάρτη.

Αυτοπυροβολήθηκαν στη ΝΔ.

Γράφει ο mitsos175

Για σταθείτε, γιατί εδώ πέφτει χοντρό δούλεμα. Ο κόσμος είναι έτοιμος τους δείρει άγρια, να τους κρεμάσει ανάποδα.

Βγήκε η Παγώνη κι έριξε ατομική βόμβα. «Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου στο Νοσοκομείο Γεννηματάς». Βγαίνει το Γεννηματάς και τη διαψεύδει! Δεν είχαν που δεν είχαν αξιοπιστία, τώρα έχασαν κάθε ίχνος της. Κι όλα αυτά γιατί; Να κάνουμε 3η δόση; Εδώ μετανιώσαμε για τις δυο που κάναμε με αυτά που ακούμε!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters