Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Οι Κυβερνήσεις είναι Εταιρείες και σαν τέτοιες δεν μπορούν να αλληλεπιδρούν με πραγματικους ανθρώπους, παρά ΜΟΝΟΝ με "Φανταστικούς/Fiction" ανθρώπους.

Για να μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους πραγματικούς ανθρώπους, εφηύραν τον "Αχυράνθρωπο", ο οποίος καθότι δεν έχει ψυχή θεωρείται πνευματικά νεκρός.
Οι γονείς δηλώνουν βάση του Νόμου τις γεννήσεις των παιδιών, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για παρανομία. Με βάση τις "δηλώσεις/καταγραφές" των γεννήσεων οι κυβερνήσεις εκδίδουν 2α αντίγραφα με Κεφαλαία Γράμματα - Μετατρέποντας τους Ανθρώπους σε ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Vassaras Alexandros
Αποφάσισαν κάποια περιοδικά και φυσικά οι φορείς και τα πρόσωπα πίσω από αυτά να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ φάρμακα και να μην αφήσουν τους Ιατρούς να κάνουν Ιατρική αλλά να εξαναγκαστούν στην εφαρμοσμένη φαρμακευτική μέσω φημών και θολού τοπίου !!
Θα τα πω τόσο απλά που θα πρέπει αύριο ν' ανακαλέσουν τα άρθρα τους οι εξυπνάκηδες !!!

Έρχεται… πίκρα στις 3 Νοεμβρίου! Καλπάζει ο Τραμπ! Σε εμπόλεμη κατάσταση με Γερμανία, Κίνα και Ιράν

Το τρένο, Ντόναλντ Τραμπ, δείχνει ασταμάτητο 2 μέρες πριν τις εκλογές και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι κερδίζει χαλαρά τη Φλόριντα, την Αϊόβα, τη Βόρεια Καρολίνα, την Αριζόνα, το Τέξας, την Πενσυλβάνια, το Οχάιο και μάλλον, κερδίζει και την Μινεσότα. Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι ασύλληπτος, το ηθικό αγγίζει τα ύψη, η συσπείρωση των Ρεπουμπλικανών γύρω από τον Πρόεδρο, είναι μεγαλειώδης και τα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν αύξηση κατά 33% του ΑΕΠ, είναι το κερασάκι πάνω στην νικητήρια τούρτα, που θα κόψει στις 3 Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ κηρύσσει την «Εθνική Ημέρα Μνήμης για Αμερικανούς που Σκοτώθηκε από Παράνομους Αλλοδαπούς» την 1η Νοεμβρίου

Απο ΤΖΟΝ ΜΠΙΝΤΕΡ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε μια προεδρική διακήρυξη αυτή την εβδομάδα για να τιμήσει Αμερικανούς πολίτες που σκοτώθηκαν από παράνομους εξωγήινους.

Σε διακήρυξη, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η 1η Νοεμβρίου θα είναι πλέον γνωστή ως «Εθνική Ημέρα Μνήμης για Αμερικανούς που Σκοτώθηκαν από Παράνομους Αλλοδαπούς», τιμώντας τους Αμερικανούς των οποίων οι ζωές αφαιρέθηκαν παράνομα από αλλοδαπούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η διακήρυξη του Trump λέει :

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters