Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Vassaras Alexandros
Αποφάσισαν κάποια περιοδικά και φυσικά οι φορείς και τα πρόσωπα πίσω από αυτά να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ φάρμακα και να μην αφήσουν τους Ιατρούς να κάνουν Ιατρική αλλά να εξαναγκαστούν στην εφαρμοσμένη φαρμακευτική μέσω φημών και θολού τοπίου !!
Θα τα πω τόσο απλά που θα πρέπει αύριο ν' ανακαλέσουν τα άρθρα τους οι εξυπνάκηδες !!!
Η Υδροξυχλωροκίνη γνωστή και ως HCQ, η οποία είναι χημικό ανάλογο της κινίνης, είναι μια ουσία, η οποία χρησιμοποιείται ΚΑΙ από τον ΕΟΔΥ στα πρωτόκολλα του, ως φάρμακο το οποίο θα δοθεί σ' έναν ασθενή, ώστε να μπορέσει να βάλει ότι ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ κυκλοφορεί στο σώμα του, ΜΕΣΑ στα κύτταρα του και να ανακόψει/σταματήσει το ένζυμο RdRP (RNA dependent RNA Polymerase) από το να πολλαπλασιάζει τον ιό, όταν αυτός έχει μπει μέσα στο κύτταρο, μετά από την επαφή του με την ακίδα του με τον υποδοχέα ACE2 των κυττάρων μας.
Καλά όλα ως εδώ ? (διαβάστε ξανά την παράγραφο, αν χρειάζεται...)
Συμπέρασμα:
Οπότε χωρίς Ψευδάργυρο, η Υδροξυχλωροκίνη έχει ελάχιστο αποτέλεσμα (αν και έχει κάποιες αντιϊκές δράσεις) στη μάχη με τον ιό !!
Λόγω της έλλειψης Ψευδαργύρου, ο ασθενής θα εμφανίσει ανοσμία και αγευσία ! Κατανοητό και αυτό ? επειδή του τελείωσαν οι αποθήκες Ψευδαργύρου, ο ασθενής δεν μπορεί να μυρίσει και να γευθεί σωστά...
ΟΣΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ και αν έγιναν με την ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ έχουν αποδείξει ακριβώς αυτό, ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ σε κάποιον ικανοποιητικό βαθμό και η εξέλιξη της νόσου συνεχίζεται ΑΠΤΟΗΤΗ, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έλλειψη σε Ψευδάργυρο, αφού τα λιπάσματα της Monsanto καίνε τον Ψευδάργυρο στις σοδιές των δημητριακών, απ' όπου συνήθως θα έπρεπε να τον παίρνουμε σε σχετικά σημαντική ποσότητα... (ανεξάρτητα αν έχει και άλλες πηγές πρόσληψης) !
Οπότε, ακόμη και αν έχει λίγο Ψευδάργυρο κάποιος από τη διατροφή του, δεν αρκεί για να τον βοηθήσει όταν έρθει ο ιός μέσα στα κύτταρα του, ειδικά αν φθάσει έως και στους πνεύμονες...
Η μικροποσότητα Ψευδαργύρου μπορεί να τον βοηθήσει στην αρχή που βρίσκεται ο ιός στη βλεννογόνο της ρινικής κοιλότητας του, αλλά θα τελειώσει και έτσι θα έχει ανοσμία και αγευσία και η ίωση θα προχωρήσει σε επόμενα σημεία -φάρυγγα, τραχεία, βρόγχους, κυψελίδες και στη χειρότερη στα τριχοειδή αγγεία πίσω από τις κυψελίδες-.
Η έρευνα που δημοσιεύθηκε και χρησιμοποιείται από κάποια ελληνικά μέσα παραπληροφόρησης, είναι μια μετανάλυση (δηλαδή επεξεργασία υπαρχουσών ερευνών ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ που διερευνήθηκε πρόσφατα, αλλά αφορά έρευνες προ μηνών) αφορά όλες τις έρευνες που έδειξαν τί αποτέλεσμα φέρνει η HCQ όταν ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ με ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ !
ΦΟΒΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όταν χρησιμοποιείς ένα φάρμακο λάθος, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!! Μα τι καταπληκτικοί επιστήμονες είναι αυτοί... ??
Η έρευνα-μετανάλυση καταλήγει ότι συσχέτισαν την υδροξυχλωροκίνη με αυξημένους θανάτους ασθενών με COVID19, και δε φάνηκε επίσης κανένα όφελος από την χλωροκίνη. (μία άλλη μορφή της κινίνης)
Εδώ φαίνεται πως είναι γραμμένο το κείμενο στα Αγγλικά.
"We found that treatment with hydroxychloroquine was associated with increased mortality in COVID-19 patients, and there was no benefit of chloroquine."
Η προσπαθεια παραπληροφορησης, την οποια ειδα σε δυο τρια αρθρα και τα οποια μαλιστα εμφανιζουν και τον καθηγητη κο Ιωαννιδη Ιωαννη να ισχυριζεται οτι 50.000-100.000 θανατων οφειλονται στη χρηση Υδροξυχλωροκινης ειναι ΑΛΗΤΙΚΗ και ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ !!! με δολο και, επειδη ειναι αδυνατον να γνωριζουν απο επιστημη αυτοι που τα γραφουν, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ !!
Αν εμφανιζαν υπαρκτες ερευνες, με τη ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ HCQ και ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ, θα φαινοταν οτι οι ασθενεις που λαμβανουν ΙΟΝΟΦΟΡΑ ΜΟΡΙΑ (δηλαδη μορια που μεταφερουν εντος κυτταρων των Ψευδαργυρο, γιατι υπαρχουν και αλλα οπως η ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ- μηλα,κρεμμυδια, και αλλου- και το EGCG -πρασινο τσαι-) και εξτρα Ψευδαργυρο τελειωνουν με την ιωση σε ενα 24ωρο με 48ωρο !!! ... ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ, δηλαδη με το που θα ανεβαινει ο πυρετος στα 38+ !!!
Το καταλαβαμε ?? Καταλαβαμε γιατι ο Τσιοδρας (προς τιμην του) αρνηθηκε να βγαλει την HCQ απο το πρωτοκολλο του ΕΟΔΥ ??
[Τα περι παρατασης του QT στην καρδια, εινια το λιγοτερο κουτα και αν υπηρχε θεμα δεν θα περεπε να χρησιμοποιουμε ουτε AZITHROMYCIN ως αντιβιωση για τον ιδιο λογο ! ]
Ειμαστε στον ογδοο μηνα της λοιμωξης και εκατομμυρια ασθενεις παγκοσμιως και οι περισσοτεροι Ιατροι του Ιπποκρατη ιδιωτικα, εχουν ξεμπερδεψει απο την λοιμωξη, επειδη ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ με ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ !!!
Αντι Υδροξυχλωροκινης μπορει κανεις να χρησιμοποιησει και τα αλλα ΙΟΝΟΦΟΡΑ !! ΜΕ !! ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ !!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ !? ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ....
ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ "ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ"?
ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗΣ που κανει 0,60 Euro (εξηντα λεπτα του ευρω), θελουμε να χρησιμοποιησουμε το REMDESIVIR της GILEAD το οποιο πουλιεται απο 2.800 εως 3.100 ευρω (τρεις χιλιαδες εκατο!)
και το οποιο οι ιδιες οι ερευνες του ΠΟΥ (η SOLIDARITY) εδειξαν οτι το REMDESIVIR εχει ελαχιστο εως μηδενικο αποτελεσμα στους ασθενεις με SARS-COV-2. και φυσικα το ιδιο λενε και για την HCQ και το Lopinavir/Ritonavir και την Ιντερφερονη.... ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ για την HCQ χωρις ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ ! Οποτε προφανως και δεν ...
Αυτο τι συνεπαγεται ? Οτι η REMDESIVIR δεν δουλευει, ενω η HCQ δεν δουλευει χωρις ψευδαργυρο, ΑΛΛΑ εμεις ξερουμε οτι θα δουλεψει εφοσον δωθει παραλληλα με Ψευδαργυρο !
Τωρα, ομως, περα απο το οτι μαθαμε τι γινεται και bonus ακουσαμε και για μια θεραπεια του Κορονοιου, θα πρεπει να κανουμε ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ !
Θα πρεπει να τιμωρησουμε το συστημα για τα διφορουμενα ψεματα του και τους αηθεις μηχανισμους του, με δεκα φορες πιο δυνατη σφαλιαρα, αφου πιαστηκε στα πρασα :
Τι ειναι η Λοπιναβιρη/Ριτοναβιρη που αναφερει η ερευνα του ΠΟΥ ?
Αντιρετροικα φαρμακα που σταματανε τον πολλαπλασιασμο του HIV (AIDS) (με αναχαιτιστικη δραση μιας πρωτεινης του HIV (IN) και ενος ειδικου μεταφορεα τον IMPa/b1, οποτε δεν πολλαπλασιαζεται ο HIV).
Σημειωση:
Δοκιμαζουμε ολα τα αντιρετροικα φαρμακα, επειδη o HIV και ο SARS-CoV-v2.0 ειναι ιδιας κατηγοριας ιοι ! (δηλαδη ειναι RNAss+)...
Τι κανουν αλλα φαρμακα κατα του AIDS, στον ιο HIV ?
Σταματανε τον πολλαπλασιασμο του ιου με μπλοκαρισμα του RdRP ενζυμου. ΝΑΙ το ΙΔΙΟ ΜΟΡΙΟ που σταματαει τον Κορονοιο.
Ποιο ειναι ενα παραδειγμα ? Nelfinavir (NFV), Raltegravir (RAL) και το Delavirdine (DLV) οσον αφορα τα Anti-HIV. {Bonus: Αλλα και το Paritaprevir (PTV), Beclabuvir (BCV) και το Ledipasvir (LDV) οσον αφορα τα φαρμακα κατα της ηπατιτιδας C }.
Στην ομαδα των αντιρετροικων, ανηκει και η Remdesivir και εχει πατεντα ακομη.
Λοιπον, ποιος ειναι πισω απο ολα αυτα και ερευνα το HIV εδω και 30 χρονια ?? ...
Ποιος ξερει ποια φαρμακα σταματανε τον πολλαπλασιασμο του HIV και του Κορονοιου, δυο δηλαδη RNAss+ ιων? ...
Ποιος ξερει οτι το πετυχαινουν με την διακοπη λειτουργιας του RdRP ? ...
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, γιατι αν δεν το ξερει ειναι ενας ΠΕΤΕΙΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ??
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ Ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ χρειαζεται ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ? ...
Ποιος ξερει οτι η Υδροξυχλωροκινη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΤΕΝΤΑ και κοστιζει 0,60 λεπτα του ΕΥΡΩ ??...
Ποιος ενεκρινε στην Αμερικη την παγκοσμια χρηση του REMDESIVIR ακομη (προχθες) κι αν ο ΠΟΥ με την ερευνα SOLIDARITY εδειξε οτι δεν λειτουργει ?? οπως εδειξε και για την HCQ ...
Ο FAUCI !! ο οποιος αν το ψαξετε θα βρειτε αν εχει μεριδιο στην πατεντα της REMDESIVIR... (?)
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Οταν η αλητεια παει συννεφο, και το αντιληφθουν οι Φυλακες, τοτε οι σφαλιαρες αρχιζουν να πεφτουν σαν καταιγιδα και οποιον παρει ο ΧΑΡΟΣ !!!
Ειδικα εδω στην Ελλαδα, οποιος εναντιωθει στην Υδροξυχλωροκινη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ γιατι θα φαει πολυ γιουχαρισμα και ακομη περισσοτερο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ για να υπερασπιστει την REMDESIVIR-η ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ !!! για ολους οσους θα διαβασουν αυτο το κειμενο !!
Bonus ερωτησεις και γνωσεις:
QUIZ 1: Ποσες φορες χρησιμοποιηθηκε η λεξη Ψευδαργυρος στην παρουσα αναρτηση ! 😉
QUIZ 2: Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε Ψευδαργυρο για να θεραπευσουμε το HIV ?
QUIZ 3: Χρησιμοποιουμε Υδροξυχλωροκινη ή Remdesivir στα ελληνικα νοσοκομεια ? Με τι κοστος ? Ποιος τα εισαγει ? Ποιος τα υπογραφει ?
QUIZ 4: Χρησιμοποιουμε Ψευδαργυρο για την προφυλαξη ή και την θεραπεια του Κορονοιου στα ελληνικα Νοσοκομεια ? Απο ποιον εξαρταται ? Ποιος υπογραφει ? Ποιοι βγαζουν μαυρο ονομα για την HCQ ? και γιατι δεν ακουγεται η χρηση του Ψευδαργυρου ως αναστολεα του RdRP ?
Ελεγαν στην αρχη : ειναι φθηνη η HCQ ... εξηγειται !
Ελεγαν μετα : Το ειπε ο #TRUMP ... εξηγειται !
Δεν ειπαν οτι: αν υπηρχε θεραπεια δεν θα εμπαιναν τα εμβολια στο προγραμμα WARPSPEED (ταχεια ερευνα και παραγωγη)
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ και OTI : Ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ AIDS, αφου κοβει το ενζυμο RdRP ?
ΥΓ1: Μην ακουμπατε στο στομα σας τον καθηγητη Ιωαννιδη !
ΥΓ2: ΕΣΕΙΣ ... (οχι εσεις οι αναγνωστες) ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ, και επειδη υπαρχουν, ακομη, ΦΥΛΑΚΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ,... ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ !!!!
Προτεινομενο αρθριο απο #Dr_V
Συνημμένο: (απο MEDRXIV.ORG)
Το αρθρο μεταναλυση στο οποιο βασιζονται οι παραπληροφορητες της Ελληνικης κοινης και ιατρικης γνωμης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters