Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Το Μοναδικό Επίπεδο Δάσος σε υψόμετρο 600 μέτρων Της Ελλάδας Είναι Ξεχωριστό, Όχι Μόνο Σε Ομορφιά, Αλλά Και Ιδιαιτερότητα Σε Όλη Την Ευρώπη.

Θεόρατες πλατύφυλλες βελανιδιές δημιουργούν ένα σχεδόν παραμυθένιο σκηνικό στην ορεινή Ηλεία και υποδέχονται τους ταξιδιώτες σε ένα από τα πολλά κρυμμένα μυστικά της Ελλάδας, το δρυοδάσος της Φολόης.

Ενταγμένο στο δίκτυο NATURA 2000, το μοναδικό επίπεδο δάσος της Ελλάδας είναι ξεχωριστό, όχι μόνο σε ομορφιά, αλλά και ιδιαιτερότητα σε όλη την Ευρώπη.

Στα σύνορα μεταξύ των νομών Ηλείας, Αρκαδίας και Αχαΐας σε υψόμετρο 600 μέτρων και έκταση 218.000 στρέμματα, το δάσος απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα από την κοιτίδα του Ολυμπισμού, την Αρχαία Ολυμπία.

Πόλεμος Της Κορέας: Οι 110 Έλληνες Που Κατανίκησαν 3.000 Κινέζους Στο Λόφο Χάρρυ

Πόλεμος της Κορέας:
Στις 18 Ιουνίου 1953, ο 3ος Λόχος του Ελληνικού Τάγματος Πεζικού του Εκστρατευτικού Σώματος (ΕΚΣΕ), μετά από τριήμερη σφοδρή μάχη, αποκρούσει επίθεση κινεζικού Συντάγματος στο ύψωμα Χάρρυ.

Λίγο πριν υπογραφεί η ανακωχή του πολέμου της Κορέας από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, γίνεται η πιο φονική μάχη του πολέμου, η μάχη για την κατάληψη του υψώματος Χάρρυ.

Σε αυτή τη σκληρή μάχη, οι 110 Έλληνες στρατιώτες του 3ου Λόχου του Τάγματος Πεζικού του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος (ΕΚΣΕ), σταμάτησαν περίπου 3.000 Κινέζους οι οποίοι πολεμούσαν στο πλευρό των Βορειοκορεατών.

Η ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η τραγωδία πoυ ζει σήμερα ο ελληνικός λαός, αύριο θα την ζήσουν και πολλοί άλλοι λαοί καθώς το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ είναι οι λαοί να φτωχοποιηθούν ακόμα περισσότερο και να καταντήσουν άβουλα όντα χωρίς καμία δύναμη αντίστασης στα καταχθόνια σχέδια τους.
Αυτά υποστηρίζει σε ένα πρόσφατο άρθρο του ο Chris Hedges, πασίγνωστος Αμερικανός δημοσιογράφος, επί πολλά χρόνια πολεμικός ανταποκριτής, σήμερα πρόεδρος του «Nation Institute in New York City», συγγραφέας του περίφημου βιβλίου με τον τίτλο : «War is a Force That Gives Us Meaning» (2002) όπου αναλύει τα καταχθόνια σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η “Γκρέτα” υπήρχε από το 1992! Το σχέδιο της παγκόσμιας ελιτ για τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η Γκρέτα δεν ήταν ούτε ιδέα των γονιών της, οι κινητήριοι μοχλοί της ίδιας εκστρατείας είχαν μπροστάρισα μια άλλη “Γκρέτα” …
Οι μαριονετίστες της παγκοσμιοποίησης έχουν σχέδιο με πολιορκητικό κροιό την παιδική αθωότητα. Ένα σχέδιο που πάει πολύ πίσω, το 1992!

Τεράστια ελληνική επιτυχία: Το ελβετικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά χιλιάδων ηλεκτροοπτικών της Theon Sensors!

Κάποτε θα αποτελούσε ανέκδοτο, αλλά τώρα είναι πραγματικότητα: 
Οι γερμανικές και οι ελβετικές ένοπλες δυνάμεις εφοδιάζονται πλέον με ελληνικό αμυντικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!...⇏

Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου – Πρέπει να διαβαστεί !

Η εγκατάσταση των μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αποτελεί μέρος πολεμικού σχεδίου του εχθρού. Ενός σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει ως πρώτο στόχο την πλήρη αδρανοποίηση λαού, Στρατού και Υπηρεσιών. Και ενός εχθρού, που ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μας αφανίσει από προσώπου Γης και επανέρχεται για μια ακόμη φορά. Τούτη την φορά όμως έχει πολλούς σημαντικούς συνεργάτες του μέσα στην Ελλάδα μας. Ο κυριότερος εχθρός μας είναι ο σιωνισμός και αυτός θέλει να μας αφανίσει διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι, είναι αδύνατο να εδραιωθεί όταν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ KAI ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ....

γράφει ο Γιώργος Αδαλής
Άλλοι δύο Πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν κατηγορηθεί με την διαδικασία του Impeach. Ο Νίξον και ο Κλίντον. Ο τρίτος είναι ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος κατηγορείται ότι παραβίασε το Σύνταγμα των ΗΠΑ και έθεσε σε κίνδυνο την Ασφάλεια της χώρας, όταν αρνήθηκε να δώσει στην Ουκρανία οικονομική βοήθεια 400 εκ. $ και μπλα μπλα μπλα μπλα...

Φαντάζομαι ότι τα έχετε διαβάσει όλα αυτά πια στην ... άκρως ενημερωμένη Ελληνική δημοσιογραφία και στα Ελληνικά ΜΜΕ ! Ο θεός να τα κάνει Ελληνικά δηλαδή, αφού τα ¾ ελέγχονται από την Γερμανία και το ¼ από την Τουρκία!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters