Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ο Μακεδονικός Τάφος της Ξάνθης [Βίντεο]


Ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο ήταν ο Μακεδονικός Τάφος της ορεινής Ξάνθης που άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, το οποίο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ένα στολίδι πολιτισμού και ιστορίας που ωστόσο παραμένει ανεκμετάλλευτο
Το μνημείο βρίσκεται ανάμεσα στη Σταυρούπολη και τα Κομνηνά, και αποτελεί έναν από τους έξι μακεδονικού τύπου τάφους που έχουν βρεθεί στη Θράκη, ωστόσο ξεχωρίζει τόσο για την αρχιτεκτονική και το μέγεθός του όσο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thrakitoday.com.
Το μνημείο, τα τελευταία χρόνια παραμένει κλειστό, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας φύλακα σε μόνιμη βάση, ενώ όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά τον τάφο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αρχαιολογική Υπηρεσία ώστε να διατεθεί προσωπικό για να ανοίξει ο χώρος προς ξενάγηση.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους ο Τάφος χρονολογικά τοποθετείται στην χρονική περίοδο 200-150 π.χ. Αποτελείται από εσωτερικό δρόμο, προθάλαμο και θάλαμο που είναι σκεπασμένη με καμάρες.
Είναι κτισμένος με γωνιόλιθους από εγχώριο μάρμαρο σύμφωνα με το ψευδοϊσοδομικό σύστημα. Οι πόρτες των προθαλάμων και θαλάμων έχουν μονολιθικές παραστάδες και υπέρθυρο, ενώ τα δάπεδα τους καλύπτονται από μαρμάρινες πλάκες. Ο προθάλαμος έχει πλάτος 3,13 μέτρα και μήκος 2,12 μέτρα. Η θύρα προς το νεκρικό θάλαμο έκλεινε με 2 μεγάλα θυρόφυλλα.
Ο Μακεδονικός Τάφος των Κομνηνών είναι ο καλύτερα σωζόμενος και ο πιο εντυπωσιακός, από όσους έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στη Θράκη.
Το 1993 βρέθηκαν ειδώλια και αγαλματίδια, τελετουργικά όργανα, που πιθανότατα προέρχονται από το ιερό του Ασκληπιού.




enikos.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/10/o-makedonikos-tafos-ths-janthis-video.html

OI IΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LIDL EINΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ! Α, ΠΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

OI IΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ LIDL EINΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π. Στα 1931 ο Joseph Goebbels ο Υπουργός Προπαγάνδας των ναζί παντρεύτηκε την Magda Quandt. Επτά δεκαετίες αργότερα οι απόγονοί του συμεπεριλαμβάνονται μεταξύ των πιο πλούσιων οικογενειών της Γερμανίας. Τα παιδιά της Magda από τον πρώτο της γάμο κληρονόμησαν κληρονόμησαν την οικογενειακή περιουσία που η σημερινή της αξία εκτμάται σε 40 δις δολάρια. Η οικογένεια Quandt κατέχει το 46,7% της BMW και είναι ιδιοκτήτρια των γνωστών σούπερ-μάρκετ Lidl και Aldi....

Feature Lidl und Aldi
Το 1921 η Magda παντρεύτηκε τον Günther Quandt έναν γερμανό βιομήχανο με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο τον Harald. Μετά από 8 χρόνια διαζεύχθηκε τον Günther για να παντρευτεί το δεξί χέρι του Χίτλερ.
Ο Harald δεν παρέμεινε με τον πατέρα του και έφυγε για να ζήσει με τους Goebbels ως το 1939 όταν κατατάχθηκε στην πολεμική αεροπορία των Nazi. Αυτός δραστηριοποιήθηκε στην Luftwaffe μέχρι το 1944 όταν τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε από τους συμμάχους στην Ιταλία.
Το 1945 κι ενώ ήταν φυλακισμένος στη Benghazi (Λιβύη) ο Harald δέχθηκε μια επιστολή που του απέστειλε η μητέρα του από το καταφύγιο του Hitlerστο Βερολίνο που τον πληροφορούσε ότι αυτή θα αυτοκτονούσε με τον άντρα της και τα 6 παιδιά. «Έτσι εσύ θα είσαι πιθανότατα ο τελευταίος που θα μπορούσε να διατηρήσει την οικογενειακή παράδοση » έγραψε η Magda.
Ο Harald ο μόνος απόγονος της οικογένειας κληρονόμησε από την οικογένεια Quandt με τον ετεροθαλή αδερφό του Herbert. Οι μπίζνες της οικογένειας μεγάλωσαν και κέρδισε υπέρογκα ποσά παράγοντας όπλα και πυραύλους για τους ναζί. (jssnews.com 15/10/2014)
dimpenews
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/10/oi-i-lidl-ein.html

Η γιγάντια λίμνη Αράλη έγινε... έρημος

Οι εικόνες που δημοσίευσε η NASA από τους δορυφόρους της, οι οποίες παρουσιάζουν την τεράστια οικολογική καταστροφή που...
συντελέστηκε τα τελευταία 14 χρόνια, προκαλούν πραγματικά σοκ.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη, ίσως, καταστροφή που έχει προκαλέσει το ανθρώπινο χέρι, καθώς η λίμνη αποστραγγίστηκε λόγω της εκτροπής του νερού στις άνυδρες πεδιάδες του Καζακστάν, του Ουζμπεκιστάν και του Τουρκμενιστάν από τη Σοβιετική Ενωση τη δεκαετία του 1960.

Τα αρδευτικά έργα

Πριν ξεκινήσει το αρδευτικό έργο, που γονιμοποίησε τις έρημες πεδιάδες, δύο ποταμοί κυλούσαν από τα βουνά, μέσω της ερήμου Κίζιλκουμ και συνενώνονταν στο χαμηλότερο τμήμα της λεκάνης τροφοδοτώντας την Αράλη. Κατά την έναρξη των δορυφορικών λήψεων το 2000, η λίμνη ήταν ήδη μόλις ένα κλάσμα της αρχικής έκτασης που είχε το 1960.

Το 2004 η λίμνη είχε συρρικνωθεί στο 24% του αρχικού της μεγέθους και ο πενταπλασιασμός της αλμυρότητάς της σκότωσε σχεδόν το σύνολο της χλωρίδας και πανίδας που φιλοξενούσε. Καθώς η λίμνη στέρευε, η αλιεία και οι κοινότητες που εξαρτώνται από αυτήν κατέρρευσαν και το ολοένα και πιο αλμυρό νερό μολύνθηκε με λιπάσματα και φυτοφάρμακα, καθιστώντας την περιοχή κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η περιοχή, όπου κατοικούν περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι, έχει το υψηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας σε όλες τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Τα περιστατικά βρογχίτιδας αυξήθηκαν κατά 3.000%, οι αρθρίτιδες κατά 6.000% και σε τμήμα του Ουζμπεκιστάν ο καρκίνος του ήπατος έχει σημειώσει άνοδο κατά 200%.

Το 2005 το Καζακστάν έκανε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τη λίμνη και κατασκεύασε ένα φράγμα ανάμεσα στο βόρειο και το νότιο τμήμα της Αράλης.

Παραμένει το πρόβλημα

Τα επίπεδα του νερού ανέκαμψαν στη βόρεια Αράλη και υπήρξε μια μικρή βελτίωση, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Το 2007 είχε το 10% της αρχικής της έκτασης και διαχωρίστηκε σε τρεις ξεχωριστές λίμνες, δύο από τις οποίες είναι υπερβολικά αλμυρές για να φιλοξενήσουν ψάρια. Τώρα πλέον «φιλοξενεί» κουφάρια καϊκιών.

Σύμφωνα με τη NASA, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία, η ανατολική πλευρά της λίμνης Αράλης έχει αποξηρανθεί ολοκληρωτικά, κάτι που είναι πρωτοφανές εδώ και 600 χρόνια. Το φετινό αρνητικό ρεκόρ, το οποίο εκφράζονται φόβοι ότι είναι μη αναστρέψιμο, οφείλεται επίσης στη μείωση της ποσότητας χιονιού στις κορυφές των γειτονικών βουνών που τροφοδοτούν τη λίμνη.

Η εξαφάνιση της λίμνης έχει προκαλέσει και αλλαγές στο μικροκλίμα της περιοχής, φέρνοντας θερμότερα καλοκαίρια και ψυχρότερους χειμώνες.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_6989.html

Θρίλερ στα ανοικτά της Στοκχόλμης: Φήμες ότι κτυπήθηκε και έχει εγκλωβιστεί ρωσικό υποβρύχιο

Ρωσικό υποβρύχιο προσέγγισε τα ανοικτά των ακτών της πρωτεύουσας της Σουηδίας, της Στοκχόλμη, σημαίνοντας συναγερμό στις
σουηδικές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες έχουν να δεχθούν τέτοια επίσκεψη από την εποχή του "ψυχρού πολέμου".

Πριν λίγο εκδόθηκε ανακοίνωση του σουηδικού Γενικού Επιτελείου σύμφωνα με την οποία ερευνούν την ύπαρξη ενός ξένου υποβρυχίου στα ανοιχτά της Στοκχόλμης χρησιμοποιώντας για την έρευνα ελικόπτερα και πολεμικά σκάφη", μια κλασική διατύπωση για να περιγράψουν το ρωσικό υποβρύχιο.

Ο εκπρόσωπος των σουηδικών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι η επιχείρηση "αναζήτησης ενός ξένου υποβρυχίου" ξεκίνησε από την Παρασκευή συνεχίστηκε όλο το Σάββατο και διεξάγεται ακόμα στα νησιά στα ανοικτά των ακτών της Σουηδίας.

Πάντως υπάρχει κι ένα στοιχείο θρίλερ στην όλη υπόθεση: Να έχει βληθεί το υποβρύχιο από τα σουηδικά ανθυποβριχιακά μέσα και να αντιμετωπίζει πρόβλημα πλεύσης.

"Προσπαθούμε να επαληθεύσουμε τις πληροφορίες που λάβαμε, οι οποίες κατά την εκτίμησή μας, προέρχονται από αξιόπιστες πηγές, ώστε να εξακριβώσουμε αν αυτό έχει κάποια ουσία ή όχι" είπε ο Σουηδός στρατιωτικός εκπρόσωπος.

Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι οι σουηδικές δυνάμεις αναζητούν ένα κατά πάσα πιθανότητα κτυπημένο ρωσικό υποβρύχιο.

Η σουηδική εφημερίδα Svenska Dagbladet ανέφερε ότι "Οι ενοπλες δυνάμεις της χώρας υπέκλεψαν μια στρατιωτική κλήση έκτακτης ανάγκης προς τη βάση του ρωσικού στόλου στο λιμάνι του Καλίνινγκραντ της Βαλτικής Θάλασσας".

Που σημαίνει ότι το υποβρύχιο αντιμετωπίζει κίνδυνο ή έχει κτυπηθεί

Πάντως από την γενική κίνηση των σουηδικών ελικοπτΈρων και σκαφών φαίνεται να έχουν γνώση του σημείου που βρίσκεται το υποβρύχιο και το παρακολουθούν.

Αν όντως έχει βληθεί το ρωσικό υποβρύχιο οι εξελίξεις προοιωνίζονται ιδιαίτερα "μαύρες" για την περιοχή.

Τους τελευταίους μήνες, μετά την ανακοίνωση πιθανότητας εισόδου της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, η χώρα έχει γίνει επανειλημμένα δέκτης ¨επισκεψεων" ρωσικών μαχητικών και βομβαρδιστικών στη Βαλτική Θάλασσα.

Η Ρωσία έχει εντείνει τις επιχειρήσεις στον τομέα της κατασκοπείας στη Σουηδία και πιθανόν συμπεριλαμβάνει και πολεμικές προετοιμασίες, προειδοποίησε η σουηδική υπηρεσία ασφάλειας SAPO, σύμφωνα με  παλαιότερα δημοσιεύματα .

«Η πιο σοβαρή απειλή που μπορούμε να διακρίνουμε τώρα είναι οι πολεμικές προετοιμασίες της Ρωσίας», δήλωσε ο επικεφαλής αναλυτής της SAPO Wilhelm Unge σε  παλαιότερη συνέντευξη Τύπου.

«Αν δεν εκτελούσαν προετοιμασίες πολέμου εναντίον της Σουηδίας, τότε μάλλον δεν θα είχαν κατασκόπους εδώ. Η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών με τους πράκτορες στην χώρα καταδεικνύει ι κάποια σοβαρή πρόθεση.», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες των σουηδικών υπηρεσιών ασφαλείας τουλάχιστον 14 άλλες χώρες έχουν αναπτύξει κατασκοπευτική δράση  στη Σουηδία στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Κίνα και το Ιράν. Η Ρωσία, ωστόσο , αποκαλύφθηκε ότι έχει την ισχυρότερη παρουσία στη Σουηδία.

«Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος κατάσκοπος στη Σουηδία. Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται για τα πάντα. Την πολιτική, τη χρηματοδότηση, την τεχνολογία, καθώς και τις στρατιωτικές πληροφορίες» εξήγησε ο Unge.

Το Σεπτέμβριο, δυο μαχητικά-βομβαρδιστικά Su-24 εισήλθαν στο σουηδικό εναέριο χώρο σε μια αποστολή εικονικών προσβολών με τον υπουργό Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ να χαρακτηρίζει το συμβάν ως την «πιο σοβαρή εναέρια επιδρομή από τους Ρώσους» την τελευταία δεκαετία.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_5793.html

Αμφίπολη: Προ του ανοίγματος του 4ου θαλάμου "κλειδώνει" η εκδοχή της Ολυμπιάδας



Στα πρόθυρα διάνοιξης του τέταρτου θαλάμου βρίσκεται η ομάδα αρχαιολόγων στο τφικό μνημείο του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη και όσο περνούν οι ημέρες και αναλύονται οι ενδείξεις τόσο ενισχύεται η πιθανότητα στο τάφο να είναι θαμμένη η μητέρα του Μεγάλου Αλέξανδρου η Ολυμπιάδα.
Την ύπαρξη γυναίκας την ενοσχύει η εμφάνιση της Περσεφόνης.
Πιθανότατα ο ένοικος του τάφου είναι μια γυναίκα, γιατί το ψηφιδωτό δείχνει μια γυναίκα που οδηγείται στον Κάτω Κόσμο.
Η Περσεφόνη εφμανίζεται και στις Αιγές, όπου ήταν θαμμένη στο προθάλαμο του τάφου του Φιλίππου, η Σκύθισσα πριγκίπισα γυναίκα του που δολοφονήθηκε μαζί με τον Φίλιππο από τους σωματοφύλακές του κατόπιν συνωμοσίας της Ολυμπιάδας.
Μπορεί να είναι η συζυγός του Ρωξάνη; Δύσκολο. Ηταν ξένη και δεν ταιριάζει η τιμή σε μια δολοφονημένη ξένη. Και η Ολυμπιάδα δολοφονήθηκε από τον Ξάσσανδο σχεδόν ταυτοχρόνως, αλλά ήταν μητέρα του Αλέξανδρου.
Η Ρωξάνη και η γιος του Αλέξανδρου που δολοφονήθηκαν είναι απίθανο να τάφηκαν σε ένα μνημείο που θα θύμιζε το φρικτό έγκλημα του Κάσσανδρου. Η Ολυμπιάδα είναι διαφορετική περίπτωση
Και το National Geographic καταλήγει ότι πρόκειται για την Ολυμπιάδα: «Άλλα στοιχεία πάντως, δείχνουν πως πιθανότατα πρόκειται για τον τάφο της Ολυμπιάδας» και φιλοξενεί στο ρεπορτάζ του και την άποψη του καθηγητή Φίλιπ Φρίμαν, από το πανεπιστήμιο της Αϊόβα: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήθελε να κάνει τη μητέρα του θεά, όπως είναι και η θεά στο άρμα του Πλούτωνα στο ψηφιδωτό. Επίσης, η Ολυμπιάδα συνέχισε να έχει πολύ δύναμη και μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αν και δολοφονήθηκε τελικά από τον Κάσσανδρο και τους συμμάχους του, πιστεύω ότι θια μπορούσε να έχει τιμηθεί με έναν τέτοιο τύμβο» αναφέρει.
Τι περιμένουμε να δούμε στον τρίτο θάλαμο της Αμφίπολης, αλλά και στην πορεία προς το τέταρτο υπόγειο δωμάτιο πίσω από το θύρωμα;
Τα σενάρια πολλά και τα καινούρια στοιχεία που προέκυψαν με την αποκάλυψη του υπέροχου ψηφιδωτού δαπέδου πίσω από τις Καρυάτιδες δημιουργούν καινούριες υποθέσεις.
«Είναι πιθανό στον επόμενο θάλαμο να έχουμε ένα ακόμα ψηφιδωτό, αυτή τη φορά με παράσταση που να αντανακλά τη ζωή του ίδιου του νεκρού» λέει ο αναπληρωτής καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ανασκαφέας της Βεργίνας, Παναγιώτης Φάκλαρης.
«Καθώς οι μέχρι στιγμής ερευνηθέντες χώροι του τάφου της Αμφίπολης έχουν ψηφιδωτά δάπεδα ή μαρμαροθέτημα, θα περιμέναμε να υπάρχει παράσταση με ψηφιδωτό στον κυρίως θάλαμο. Ευχής έργον θα ήταν να απεικονίζεται ο νεκρός. Στα Λευκάδια, για παράδειγμα, υπάρχει ζωγραφική παράσταση με έφιππο εταίρο Μακεδόνα που επιτίθεται σε έναν Πέρση» προσθέτει ο κ. Φάκλαρης.
Ο κ. Φάκλαρης στέκεται ακόμη στη «θεατρικότητα της διάταξης, όπως συμβαίνει με τους συμβολισμούς του ψηφιδωτού» και πρόκειται για μια διαδικασία που, κατά τον ίδιο, «θα κορυφωθεί στον τέταρτο θάλαμο».
Εξάλλου, ο ομότιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας, Πέτρος Θέμελης, ανασυνθέτει τα όσα έχουν βρεθεί μέχρι τώρα και δίνει έμφαση «στην ένταση που δημιουργεί η κλιμάκωση της κατασκευής».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Λαβρόφ:««Η Μόσχα δεν θα διαπραγματευτεί τους όρους της άρσης των δυτικών κυρώσεων»»

lavrov

Λαβρόφ: ««Η Μόσχα δεν θα διαπραγματευτεί τους όρους της άρσης των δυτικών κυρώσεων»». ««Η Ρωσία δεν θα διαπραγματευτεί τους όρους της άρσης των κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση»», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών,Σεργκέι Λαβρόφ,σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό ”NTV”. Ο Λαβρόφ περιγράφει την πολιτική της Δύσης ως αποικιακή και αντι-ρωσική.
Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι ««οι δυτικές κυρώσεις αποσκοπούν στο να εξαναγκάσουν τη Ρωσία να αλλάξει τη θέση της σχετικά με ορισμένα βασικά ζητήματα, αλλά δεν αποσκοπούν στην επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»».

Olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/10/blog-post_594.html

Η Google προειδοποιεί: Tα Ηνωμένα Έθνη παίρνουν τον έλεγχο του Internet

Το μεγαθήριο του internet, η Google, προειδοποιεί τους χρήστες της ότι μια επερχόμενη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το Web, αποτελεί σημαντική απειλή για ένα "ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο."


Οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων από τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ θα συνεδριάσουν το Δεκέμβριο για να δημιουργήσουν μια νέα συνθήκη πληροφοριών και επικοινωνιών η οποία, λέει η Google, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή ελέγχωνπαγκόσμιας κυβέρνησης από το διαδίκτυο!

Από τον δικτυακό τόπο της Google "Take Action" :

Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίδραση για την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Σαράντα δύο χώρες φιλτράρουν και λογοκρίνουν το περιεχόμενο. Στα μόλις δύο τελευταία χρόνια, οι κυβερνήσεις έχουν θεσπίσει 19 νέους νόμους που απειλούν απευθείας την ελεύθερη έκφραση.

Μερικές από αυτές τις κυβερνήσεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση τον Δεκέμβρη για τη ρύθμιση του Διαδικτύου. 

Η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) φέρνει μαζί ρυθμιστικές αρχές από όλο τον κόσμο για να διαπραγματευτεί εκ νέου τις επί δεκαετίες-παλιές συνθήκες επικοινωνιών.

Οι προτεινόμενες αλλαγές στη συνθήκη θα μπορούσαν να αυξήσουν τη λογοκρισία και να απειλήσουν την καινοτομία. Ορισμένες από τις προτάσεις θα μπορούσαν να επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να λογοκρίνουν τον νόμιμο λόγο - ή ακόμη και να τους επιτρέπουν να κόψουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Άλλες προτάσεις θα απαιτούσαν υπηρεσίες όπως το YouTube, το Facebook, το Skype να καταβάλουν νέα ''διόδια'', προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ανθρώπους πέραν των συνόρων. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει την πρόσβαση σε πληροφορίες - ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι στο Διαδίκτυο, μια κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, είναι ακατάλληλη για να επανεξετάσει μια συνθήκη που θα μπορούσε να επηρεάσει σχεδόν όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά το Διαδίκτυο και οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι το έχουν χτίσει και διατηρήσει, πρέπει να έχουν μια μεγαλύτερη φωνή από μια χούφτα γραφειοκρατών της κυβέρνησης.

Μπορείτε να υπογράψετε την αναφορά για κατάρριψη της συνάντησης του ΟΗΕ (εδώ).

Μετάφραση: Aφύπνιση συνείδησης από την Αγγλική πηγή
πηγή: afipnisoy προέλευση antineotaksiths
mplogker
 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/10/google-t-internet.html

Θρίλερ στην Βαλτική: Διαψεύδει η Μόσχα ότι έχει εγκλωβιστεί ρωσικό υποβρύχιο - Βόμβες βυθού ρίχνουν οι Σουηδοί


"Δεν υπήρξαν έκτακτες καταστάσεις ανάγκης με ρωσικά πολεμικά πλοία" δήλωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμυνας διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς των Σουηδών ότι έχει παγιδευτεί ρωσικό υποβρύχιο στον κόλπο του Kanholmsfjärden, στο σουηδικό αρχιπέλαγος, σε απόσταση μόλις 50 χιλιομέτρων από το κέντρο της Στοκχόλμης.
"Τα ρωσικά υποβρύχια, όπως και τα πλοία επιφανείας, πραγματοποιούν τις αποστολές τους στους παγκόσμιους ωκεανούς σύμφωνα με τα επιτελικά σχέδια. Δεν υπήρξαν επέιγοντα περιστατικά ή ατυχήματα με ρωσικά πολεμικά πλοία" δήλωσε ο Ρώσος.
Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος του σουηδικού υπουργείου Αμυνας Erik Lagersten δήλωνε, όπως αποκάλυψε πρώτο στην Ελλάδα το defencenet.gr: "Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε επιχείρηση συλλογής πληροφοριών για ένα άνγωστο υποβρύχιο στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης με οπτική αναγνώριση, ενώ έχουν εμπλακεί στις έρευνες και ανθυποβρυχιακά σκάφη. Οι μονάδες που έχουν κινητοποιηθεί είναι από όλους τους κλάδους των σουηδικών ΕΔ."
Ο Σουηδός εκπρόσωπος αναφέρει ότι για την ώρα δεν θα δοθούν άλλες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα."Οι ΕΔ του σουηδικού βασιλείου δεν είναι σε θέση να αρνηθούν ή να παραδεχτουν οτιδήποτε για υποθέσεις και δημοσιεύματα των ΜΜΕ περί απολεσθέντος ξένου υποβρυχίου".
Πάντως οι Σουηδοί έχουν στήσει μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης και φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει σε χρήση πυρών!
Επιμένουν ότι έχουν συλλάβει κρυπτογραφημένα σήματα σε συχνότητα έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιείται από τς ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Οι πηγές  μεταδόσεις εντοπίστηκαν από ένα άγνωστο υποβρύχιο στο Kanholmsfjärden προς την βάση του στο Καλίνινγκραντ.
Εννέα 9 χώρες έχουν πρόσβαση στην Βαλτική Θάλασσα εκτός από την Σουηδία πρόσβαση έχουν οι Γερμανία, Δανία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρωσία, Φιλανδία, Λετονία και Εσθονία. Από αυτές μόνο οι Ρωσία,Γερμανία,Πολωνία, και Σουηδία διαθέτουν υποβρύχια.
Οι αποστολές των σοβιετικών υποβρυχίων στα χωρικά ύδατα της Σουηδίας ήταν πολύ συχνές, καθώς η Σουηδία τύποις ήταν ουδέτερη αλλά στην πράξη ήταν στενός σύμμαχος των ΗΠΑ. Αλλωστε τώρα αποκαλύπτεται ότι οι ΗΠΑ είχαν εγκαταστήσει μυστικά στο σουηδικό έδαφος ραντάρ και σταθμούς επιτήρησης, παραβιάζοντας τις συνθήκες ουδετερότητας της Σουηδίας, με έγκριση φυσικά των Σουηδών.
Η πιο γνωστή περίπτωση είναι η προσάραξη του του σοβιετικού υποβρυχίου U-137 στα χωρικά ύδατα της Σουηδίας, στις 27 Οκτωβρίου 1981.
Η Σοβιετική Ένωση αρνήθηκε σταθερά ότι ήταν υπεύθυνη για την παραβίαση ύδατα της Σουηδίας, και ισχυρίστηκε ότι το U-137 είχαν περάσει μόνο τα σύνορα, λόγω των σφαλμάτων πλοήγησης.
Αλλά περιστατικά είναι τα εξεής:
    -1962: Κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής άσκησης, ένα υποβρύχιο ανακαλύφθηκε από σόναρ βόρεια του Faro στο Gotland.
    -Φθινόπωρο 1969: Κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής άσκησης στην ακτή της Norrland, το σουηδικό υποβρύχιο Springaren εντόπισε "ξένο υποβρύχιο" τα σουηδικά ύδατα, χωρίς να καταστεί δυνατό να εντοπιστεί η εθνικότητά του.
    -1974: Ένα περισκόπιο υποβρυχίου εντοπίστηκε από τη σουηδική ακτοφυλακή κοντά Kappelhamnsviken στο Gotland .
    - Φθινόπωρο 1976: Κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής άσκησης στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης, ένα σοβιετικό τύπου W υποβρύχιο εντοπίζεται να μπαινοβγαίνει στα σουηδικά χωρικά ύδατα. Καταδιώχθηκε και το επεισόδιο έληξε εκεί.
    - 18 Σεπ με 6 Οκτ 1980: Το ρυμουλκό της σουηδικής ακτοφυλακής Ajax εντοπίζει το περισκόπιο ενός υποβρυχίου έξω Utö στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμη. Αυτή την φορά ρίχθηκαν προειδοποιητικές βολές. Το κυνηγι του κράτησε αρκετές ... εβδομάδες, μέχρι που χάθηκε οριστικά το ίχνος του και εν τέλει διέφυγε.
    - 27 Οκτωβρίου του 1981: Το σοβαρότερο περιστατικό με το U-137: Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου 1981, ένας ψαράς που διέμενε στο ανατολικό τμήμα του Αρχιπελάγους τη Karlskrona τηλεφώνησε στη σουηδική ακτοφυλακή και ανέφερε ότι ένα υποβρύχιο είχε "ξωκοίλει" στο Gåsefjärden , 30 χλμ από το κέντρο της πόλης της Karlskrona.
Αρχικά, δεν είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη λόγω της θέσης της, καθώς το Gåsefjärden είναι ένα πολύ δύσκολο σημείο της θάλασσας για να ρισκάρει την είσοδό του ένα υποβρύχιο. Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ένα σοβιετικό υποβρύχιο. Οι φόβοι ότι η Σοβιετική Ένωση θα προσπαθήσει να ανακτήσει το σκάφος με βίαια μέσα προκάλεσαν συναγερμό των ενόπλων δυνάμεων της Σουηδίας, αλλά οι φόβοι γρήγορα διαψεύστηκαν όταν η Μόσχα ζήτησε τη βοήθεια της Σουηδίας, υποστηρίζοντας ότι το υποβρύχιο είχε χάσει τον προσνατολισμό του.
    - 1 έως 13 Οκτ. 1982: Μετά από μια μακρά περίοδο των περιστατικών υποβρύχιο, το σουηδικό Ναυτικό στήνει μια θαλάσσια ενέδρα σε ένα σοβιετικό υποβρύχθο και το κυνηγά ανηλεώς ρίχνοντας 44 βόμβες βυθού και 4 ναυτικές νάρκες εξερράγη, αλλά το υποβρύχιο διαφεύγει.
Τελικά μετά από ανακρίσεις και ακροάσεις στη Βουλή αποκαλύπτεται ότι το υποβρύχιο είτε δεν υπήρξε ποτέ, είτε ήταν ... ΝΑΤΟϊκό!
    - 4 Μαΐου του 1983: Ένα ύποπτο υποβρύχιο αναφέρεται στο Törefjärden , Βόρεια Luleå.
   - Μάιος 1983: Υποβρύχιο κυνήγι έξω από Σούντσβαλ . Ελικόπτερα του σουηδικού Ναυτικού ήρθαν σε επαφή με άγνωστο υποβρύχιο. Βάλλουν εναντίον του τορπίλες, αλλά δεν το πετυχαίνουν.
    - Καλοκαίρι 1983: Υποβρύχιο κυνήγι σε Töreviken, πάλι αποβαίνει άκαρπο.
    - Αύγουστος 1983: Υποβρύχιο κυνήγι στην περιοχή του λιμανιού της Karlskrona και στο αρχιπέλαγος διπλανό. Τα τέλη Βάθος πυροβόλησαν εντός του λιμανιού Karlskrona.
    - 9 - 29 Φεβρουάριος 1984: Ένα άλλο υποβρύχιο κυνήγι στην Karlskrona.
    - Νωρίς το καλοκαίρι του 1986: Ένα "μυστηριώδες αντικείμενο" αναφέρεται "κατάδυση μέσα στο νερό" σε Klintehamnsviken στο Gotland . Το πυθμένα της θάλασσας εξετάζεται, και ανακαλύπτεται, υποβρύχι αποτύπωμα, που εκτείνεται  σε 1100 μέτρα!  Φαίνεται ότι το σοβιετικό υποβρύχιο σχεδόν σερνόταν στον βυθό.
    - Ιούνιος του 1987: Ένα άλλο υποβρύχιο κυνήγι σε Törefjärden .
    - Καλοκαίρι 1987: Κατά την εξέταση των μαγνητικών αισθητήρων του ένα ναρκοπέδιο στο Kappelshamnsviken του Gotland, το Ναυτικό ανακαλύπτει "σαφή ίχνη στον πυθμένα από ένα ερπυστριοφόρο όχημα υποβρύχιο"!
    - Νωρίς το καλοκαίρι του 1988: Ένα ύποπτο ξένο υποβρύχιο παρατηρείται στο Hävringebukten έξω από το Oxelösund.
Από τότε, μόλις το 2011, ρωσικά υποβρύχια επισκέπτονται πάλι την περιοχή.
    - 13 Απριλίου, 2011: Αγνώστου ταυτότητας υποβρύχιο παρατηρείται στο Baggensfjärden του Nacka . Τελικά αποδεικνύεται ότι το αντικείμενο ήταν στην πραγματιότητα μια σχεδία που είχε παγώσει επάνω σε ένα στρώμα πάγου..
    - 11η Σεπτεμβρίου 2011: Ένας πολίτης ενημερώνει την Ακτοφυλακή ότι είχε δει υποβρύχιο έξω από το Gotland.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι ισλαμιστές απέκτησαν πολεμική αεροπορία και πετούν με MiG-21 και MiG-23

 
Βίντεο με πιλότους του ISIS να επιχειρούν μαχητικά  MiG-21 και MiG-23 τα οποία είχαν καταλάβει προ μηνών σε μια βάση της συριακής Αεροπορίας, κυκλοφόρησε πριν λίγο.
Τα μαχητικά επιχειρούν από μια πρώην αεροπορική βάση της συριακής Αεροπορίας κοντά στο Χαλέπι.
Τα μαχητικά τα πετούν Ιρακινοί ισλαμιστές, πρώην στελέχη της ιρακινής Αεροπορίας επί εποχής Σαντάμ Χουσεΐν.
Οι συριακές υπηρεσίες πληροφοριών ανέφεραν ότι οι ισλαμιστές είχαν καταφέει να φέρουν σε πτητική κατάσταση και σε άμεση διαθεσιμότητα "μερικά μαχητικά αεροσκάφη" αλλά δεν γνώριζαν αν αυτά μπορούσαν να πετάξουν.
Ξαφνικά μαχητικά βαμμένα με τα χρώματα ττου ISIS πέταξαν επάνω από το Χαλέπι στο οποίο διεξάγεται αυτή την ώρα ένας μεγάλος υπερκερωτικός ελιγμός του συριακού Στρατού που εάν επιτύχει θα παραδώσει την πόλη στα χέρια της κυβέρνησης σε μερικούς μήνες.
Απλά πέταξαν, δεν βομβάρδισαν και πιθανόν να μην έχουν όπλα και τα το κάνουν για να σηκωθεί το ηθικό των ισλαμιστών που πολεμούν στην πόλη.
Το βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο τζιχαντιστές δείχνει χαμηλή πτήση στην περιοχή Μπαχί κοντά στο Χαλέπι, ενω ακούγεται η γνωστή κραυγή "Αλάχ Ακμπάρ".
Τα ερωτήματα είναι πολλά:
Πώς είναι δυνατόν να μην έχει βομβαρδιστεί ακόμα το αεροδρόμιο από το οποίο επιχειρούν από τις δυτικές δυνάμεις;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/10/mig-21-mig-23.html?zx=f1bafadb35b538f0
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters