Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

"Αφήστε την Κίνα να κοιμάται", είχε πει ο Ναπολέων. " Γιατί όταν ξυπνήσει θα ταρακουνήσει όλο τον κόσμο". Σήμερα η Κίνα έχει ξυπνήσει και τρώει με την όρεξη έφηβου που ψηλώνει.

Αργυρω Υρω Γαζιωτι 
Στην Μοζαμβίκη κόβουν δέντρα, στο Σουδάν τρυπούν για πετρέλαιο, στη Ζάμπια σκάβουν ορυχεία για χαλκό, στην Κένυα χτίζουν υφαντουργεία, στην Ζιμπάμπουε ψάχνουν ουράνιο, στο Κονγκό αγοράζουν κοβάλτιο κ στην Αγκόλα φτιάχνουν αυτοκινητόδρομους..... όλα αυτά με αντάλλαγμα την εν λευκώ διαχείριση των τοπικών φυσικών πόρων.
Περίπου 800 Κινέζικες εταιρίες δραστηριοποιούνται σε 36 Αφρικανικές χώρες, χωρίς σ αυτές να υπολογίζονται οι δεκάδες χιλιάδες μικροί κ μεγάλοι επιχειρηματίες που δοκιμάζουν την τύχη τους εκεί με δάνεια κ εγγυήσεις του κινεζικού κράτους.

Η νοημοσύνη των φυτών και το αίσθημα της επιβίωσης

Όχι μόνο γνωρίζουν πότε τα αγγίζουμε, αλλά μπορούν να διαφοροποιηθούν μεταξύ ζεστού και κρύου, γνωρίζουν πότε θα κουνήσουν τα κλαδιά τους και έρχονται σε άμεση επαφή με ένα αντικείμενο όπως ένας φράκτης

Kείμενο: Σοφία Τριάντου, Βοτανολόγος

Τροπολογία «νύχτας» του υπουργείου Δικαιοσύνης επιβάλει χαράτσι στην προσφυγή στη δικαιοσύνη


Με μια τροπολογία που στο παρελθόν έχει κριθεί αντισυνταγματική, η κυβέρνηση βάζει περαιτέρω οικονομικά εμπόδια στους προσφεύγοντες στη Δικαιοσύνη, καθώς πλέον επιβάλλεται δικαστικό ένσημο της τάξης του 0,8% του απαιτητού ποσού σε αναγνωριστικές αγωγές, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και εάν κάποιος ζητά να αναγνωριστεί η νόμιμη οφειλή ενός προσώπου προς τον ίδιο, θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο ποσοστό ως ένσημο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters