Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ιστορικό «Κραχ» Στην Wall Street: Έχασε 10 Μονάδες! - Καταρρέουν Οι Παγκόσμιες Αγορές (Ή Μήπως Διορθώνονται;)

Mόνο ως ιστορικό «κραχ» μπορεί να χαρακτηριστεί η πτώση του δείκτη της Wall Street κατά δέκα μονάδες θυμίζοντας εποχές 1929!

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι ασιατικές αγορές σήμερα το πρωί με τον κορωνοϊό να έχει προκαλέσει πανικό στις χρηματαγορές.

Αν κάποιος όμως διαβάσει προσεκτικά τα οικονομικά τεκταινόμενα στην πραγματικότητα τα χρηματιστήρια «διορθώνονται», ξεφουσκώνουν δηλαδή, τις «φούσκες» τους και μάλιστα με την απαιτούμενη αιτιολόγηση. Αυτός ο ιός, χρηματιστηριακά ήταν σωτηρία.

Κατέρρευσαν και οι ΗΠΑ: οι αρχές Υγείας του Ohio ανακοίνωσαν πως πάνω από 100.000 μολύνθηκαν από Covid19.Κλείνoυν τα σχολεία σε 5 Πολιτείες… Διάγγελμα Τραμπ



Οι ΗΠΑ σε κατάσταση πανικού. Το Υπ. Υγείας του Ohio εκτιμούν ότι περισσότεροι από 100 000 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον ιό Covid-19 εντός της Πολιτείας..

Ο υπουργός Υγείας του Οχάιο, Amy Acton, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου έχοντας στο πλευρό του τον κυβερνήτη Mike DeWine ότι δεδομένου ότι ο ιός εξαπλώνεται στην κοινότητα στο Οχάιο, εκτιμά ότι τουλάχιστον το 1% του πληθυσμού στην Πολιτεία είναι φορέας του ιού.

Οι επόμενοι δύο μήνες είναι κρίσιμοι. Τόσο κρίσιμοι, που θα τους θυμόμαστε για πάντα.

Christoforos Anagnostopoulos
#flattenthecurve #washyourhands #stayhome #canceleverything
Πρέπει να είμαστε βραχυπρόθεσμα απαισιόδοξοι, αλλά μακροπρόθεσμα αισιόδοξοι. Εξηγώ, εν συντομία, με όλο το βάρος της επιστημονικής μου ιδιότητας (στατιστικός με ειδίκευση σε crisis simulation and modelling) και των λίγων δεδομένων που έχουμε ακόμη για τοv νέο αυτόν ιό.

Διάγγελμα Τραμπ: Κήρυξε Τις ΗΠΑ Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης

Σε καραντίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Οπρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με φόντο την εξάπλωση των κρουσμάτων κορονοϊό.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την πανδημία κορονοϊό κήρυξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού.

Άτακτη υποχώρηση των μεταναστών: Η ειδική τουρμπίνα του στρατού διέλυσε το σχέδιο της Άγκυρας - Πολωνοί & Αυστριακοί αναπτύσσονται στα σύνορα

Αμείωτη συνεχίστηκε και το βράδυ της Πέμπτης η ένταση στις Καστανιές του Έβρου.

Νέος γύρος επεισοδίων προκλήθηκε από την άλλη πλευρά των συνόρων, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Μία πολυπληθής ομάδα άναψε φωτιές και πετούσε πέτρες. Χρειάστηκε παρέμβαση ελληνικού πυροσβεστικού οχήματος.


Οι τουρκικές αρχές, μάλιστα, φαίνεται να οπλίζουν τα χέρια των μεταναστών και με βόμβες μολότοφ. Για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, στην ελληνική πλευρά χρειάστηκε να τοποθετηθούν και φορητές τουρμπίνες. Πρόκειται για ανεμιστήρες, οι οποίοι εκτοξεύουν δυνατό αέρα, διώχνοντας τα χημικά

Πως να υπερνικάμε τους φόβους μας (το παράδειγμα του Βούδα)


Ο Βούδας ήταν άνθρωπος σαν κι εμάς· γνώριζε κι εκείνος τι θα πει φόβος. Αλλά επειδή περνούσε κάθε του μέρα ασκούμενος στην ενσυνείδηση και κοιτάζοντας τον φόβο του σε βάθος, όταν ερχόταν αντιμέτωπος με το άγνωστο, μπορούσε να το αντικρίσει με ηρεμία και γαλήνη.
Κάποτε, όπως λένε, συνάντησε σ’ έναν περίπατό του τον Ανγκουλιμάλα, έναν διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο. Ο Ανγκουλιμάλα του φώναξε να σταματήσει, αλλά ο Βούδας συνέχισε να περπατάει αργά και ήρεμα.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν και πάλι δίκιο: Η συνείδηση ​​επιβιώνει μετά τον θάνατο έως και 3 λεπτά τουλάχιστον, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν και πάλι δίκιο: Η συνείδηση ​​επιβιώνει μετά τον θάνατο έως και 3 λεπτά τουλάχιστον, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα
Του Γιώργου Λεκάκη
«Τι συμβαίνει μετά θάνατον;». Αυτή είναι η πιο συχνή και σημαντική ερώτηση που έχει ποτέ αναζητήσει απάντηση η ανθρωπότητα. Ανεξάρτητα από την πίστη του κάθε ανθρώπου.. Oι άνθρωποι έχουν αναφέρει πνευματικές εμπειρίες μετά τον θάνατο (γνωστές ως NDE), αλλά η επιστήμη δεν μπόρεσε να τις αποδείξει ως πραγματικές ή όχι… Μέχρι τώρα. Διότι, δημοσιεύθηκε πρωτοποριακή μελέτη που δείχνει ότι η συνείδηση ​​επιβιώνει μετά θάνατον…

Η Ευρώπη προς αναστολή λειτουργίας

Χθες το βράδυ το Βέλγιο έγινε η νεότερη ευρωπαϊκή χώρα που λαμβάνει δραστικά μέτρα για την περιστολή της εξάπλωσης του ιού COVID-19. Τα σχολεία θα κλείσουν ως τις 3 Απριλίου, που ξεκινάει η περίοδος των διακοπών του (Καθολικού) Πάσχα. Όλες οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις ακυρώνονται και τα καφέ, τα μπαρ, οι pubs και τα εστιατόρια κλείνουν. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τις καθημερινές αλλά κλειστά το Σαββατοκύριακο (πλην φαρμακείων και σουπερ-μάρκετ).

Η Μυστική Σύνδεση Ιερών Τόπων Του Αρχαίου Κόσμου


Λένε συχνά ότι τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων πολλοί λαοί ζήλεψαν και μιμήθηκαν (όπως οι Ρωμαίοι), την αποκρυφιστική διασύνδεση των χώρων λατρείας τους φαίνεται ωστόσο να μην την έμαθε κανείς. Το πράγμα είναι σαφώς αδιανόητο τόσο στη σύλληψη όσο και τη μαθηματική του ακρίβεια, μιας και ο τέλειος υπολογισμός των θέσεων πόλεων και ναών μόνο με τη βοήθεια των σύγχρονων ανθρώπινων δορυφόρων και της GPS τεχνολογίας γίνεται σχετικά εύκολος.

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής στηρίζει τα ελληνικά σύνορα, ο Έλληνας τους αλλοδαπούς – Λυπηρό ΒΙΝΤΕΟ


Αυτά που βλέπουμε και ακούμε είναι πρωτόγνωρα.
Βίντεο δείχνει Πολωνό ευρωβουλευτή, Πάτρικ Γιάκι, να υπερασπίζεται τα ελληνικά σύνορα, ενώ αντίθετα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, να υπερασπίζεται τους παράνομους μετανάστες.

“Είναι ξεκάθαρο! Πρέπει να υπερασπιστούμε τα ευρωπαϊκά σύνορα, απέναντι στον τουρκικό εκβιασμό.
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε από πού προέρχεται το πρόβλημα. Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Προέρχεται από την ανεύθυνη στάση των Ευρωπαίων ηγετών που τους κάλεσαν και τους είπαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν ό,τι θέλουν. Μόνο δύο χώρες διαφώνησαν, η Πολωνία και η Ουγγαρία. Είπαν δηλαδή πως αυτός ήταν ο λάθος τρόπος και ότι τα πράγματα θα κατέληγαν όπως κατέληξαν σήμερα».


Τον λόγο παίρνει o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κούλογλου ο οποίος του απαντά:

«Κάποιοι από τους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στα σύνορα της Ελλάδας, της χώρας μου, προέρχονται από το Ιράκ. Έφυγαν από εκεί μετά από τον καταστροφικό πόλεμο με τους τουλάχιστον 1.000.000 νεκρούς. Η χώρα σας ήταν ανάμεσα στην Συμμαχία των Προθύμων υπό τον Τζώρτζ Μπους, που εισέβαλε στο Ιράκ και κατέστρεψε την χώρα. Γιατί δεν παίρνετε καμία ηθική ή πολιτική ευθύνη για την καταστροφή που εσείς δημιουργήσατε;».

Στην ανταπάντηση του Πολωνού ευρωβουλευτή ότι δεν είναι όλοι οι πρόσφυγες από το Ιράκ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Τότε πάρτε τουλάχιστον τους Ιρακινούς».

Δείτε τα βίντεο:


ΦΩΤΟ eurokinissi

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Ελλάδα χτίζει τσιμεντένιο «τείχος» στον Έβρο – Πρώτο το el.gr δείχνει το ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνοι κοιτούν οι επίδοξοι εισβολείς...
Η Ελλάδα βάζει τσιμεντόλιθους στο τελωνείο στις Καστανιές για να εμποδίσει την εισβολή των αλλοδαπών και των τούρκων πρακτόρων.
Η εντολή δόθηκε φυσικά από την κυβέρνηση.
Το «τείχος»ή αλλιώς μπλοκ από μπετόν προστίθεται στις κινήσεις αποτρεπτικής ισχύος με πολυποίκιλα μέσα την ώρα που οι Τούρκοι ένστολοι ή και παραστρατιωτικοί- διότι έτσι δρουν- δεν σταματούν να βάλλουν με τον φορητό τους οπλισμό, σε μια προσπάθεια να κάμψουν το ελληνικό ηθικό.

Διεκόπη η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας: Ο Τζέραλντ Μπατλερ φώναξε το «This is Sparta» (Βίντεο)



Τη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδήδρομιας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για την αφή του βωμού από τον Τζέραλντ Μπάτλερ.

Ο γνωστός ηθοποιός φώναξε, μάλιστα, την διάσημη κραυγή του ως «Λεωνίδας» από την ταινία «300» την ώρα που άναβε τον βωμό.

Προϊστορικά και Μεγαλιθικά Μνημεία στην Αρχαία Ελλάδα

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη και ολοκληρωμένη έρευνα για τις μεγαλιθικές κατασκευές, παρά μόνο λίγες αναφορές για μενχίρ και ντομλμέν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αρχαίος πολιτισμός που υπήρχε κάποτε εδώ κατασκεύαζε μεγαλιθικά μνημεία.
Ίχνη μεγαλιθικών κατασκευών συναντάμε στη Θράκη, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στη Νάξο, στη Μύκονο, κ.α. Αν και δεν είναι τόσο μεγάλες σε μέγεθος ή δεν φανερώνουν τη λειτουργικότητα τους, όπως αυτές στη Β.Δ. Ευρώπη, εν τούτοις έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των μεγαλιθικών κατασκευών.

13 Χαρακτηριστικά των Ανθρώπων με Υψηλό Δείκτη Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Ο δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης μας (Emotional Intelligence), ή αλλιώς EQ, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα, τόσο τα δικά μας, όσο και των άλλων και μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό της ευτυχίας και της επιτυχίας μας.
Πώς όμως μπορούμε να ελέγξουμε το επίπεδο της συναισθηματικής μας νοημοσύνης; Όπως εξηγεί ο Ντάνιελ Γκολμαν, ψυχολόγος και συγγραφέας της μελέτης «Focus: The Hidden Driver of Excellence», μιλώντας στο Huffington Post, υπάρχουν 13 στοιχεία που σηματοδοτούν ότι ορισμένα άτομα έχουν υψηλό EQ. 

Συναισθηματική Νοημοσύνη - Η Έξυπνη Καρδιά (Μέρος Β)


Μέρος Α
Συναισθηματική Μάθηση και η Νοημοσύνη της Αγάπης 
Ο Γκαίτε είχε πει "είμαστε σχηματοποιημένοι και διαμορφωμένοι από αυτά που αγαπάμε", και πιθανά η ευφυΐα είναι ένα "καλούπι" δοσμένο από την καρδιά. Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι μια ουσιαστική κατανόηση των όσων μαθαίνουμε. Όταν η μάθηση έχει ριζωθεί στην καρδιά, καθώς και στο μυαλό, το μάθημα έχει μετατραπεί σε σοφία.

Συναισθηματική Νοημοσύνη - Η Έξυπνη Καρδιά (Μέρος Α)


"Είναι μόνο η καρδιά που μπορεί να δει τα αληθή, η ουσία δεν είναι ορατή στο γυμνό μάτι"  Antoine de Saint-Exupery
Στο τέλος του 20ου αιώνα παρατηρήθηκε μια απαράμιλλη έξαρση μελετών για τα συναισθήματα, το έως τότε ανεξερεύνητο πεδίο, επειδή ο ρόλος των συναισθημάτων στο νοητικό επίπεδο είχε υποτιμηθεί από την αναγωγική προσέγγιση της επιστήμης.

Συναισθηματική Νοημοσύνη


Είναι ένα θέμα που έχει αναστατώσει τα τελευταία χρόνια τους κύκλους των ψυχολόγων. Μέχρι τώρα η νοημοσύνη μετριόταν με έναν συγκεκριμένο τρόπο που στηριζόταν κυρίως στην «Νοημοσύνη του Νου» το γνωστό σε όλους μας IQ. Πολλά τεστ βγήκαν ικανά να μετρήσουν άλλα με περισσότερη και άλλα με λιγότερη ακρίβεια αυτήν την ικανότητα. Σε πολλές χώρες του κόσμου και ιδιαίτερα στην Αμερική τα τεστ αυτά έπαιζαν και παίζουν καθοριστικό παράγοντα για την επιλογή κάποιου ατόμου σε μια εργασία σε ένα πανεπιστήμιο και γενικά σε διάφορες δραστηριότητες της ζωής.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ Ή ΙΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η NASA

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο Τσούτσουρας ή Τσούτσουρος (από το ενετικό Zuzzuro) βρίσκεται 63 χλμ νότια της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης, στην έξοδο των επιβλητικών φαραγγιών του Μίντρη και του Τσούτσουρα. Είναι κτισμένος στην τοποθεσία που ήταν κτισμένη η αρχαία πόλη Ίνατος.
Είναι περιοχή μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, η οποία εκτείνεται από το παραθαλάσσιο χωριό Τσούτσουρος (΄Ινατος στην αρχαιότητα) και φθάνει μέχρι τα βορειοδυτικά αυτού στα Αστερούσια όρη.

Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε περίοδο επιδημίας

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης μιας ασθένειας είναι η πρόληψη.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πραγματικός Θεραπευτής είναι ο ίδιος ο οργανισμός με το ανοσοποιητικό του σύστημα και τη ζωτική του ενέργεια.
Στο άρθρο αυτό θα αναφερθώ σε φυσικούς τρόπους άμεσης ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος και όχι σε φυσικά αντιβιοτικά και αντιβακτηριακά που χρησιμεύουν σε περίπτωση ασθένειας (θα αναφερθώ σε αυτά σε προσεχές άρθρο).

Καταρρέει η Wall Street-Διακοπή συναλλαγών-Κραχ όλοι οι δείκτες

Ελεύθερη πτώση καταγράφει η Wall Street την Πέμπτη, που συνεχίζει την κατρακύλα χωρίς φρένα, με τις συναλλαγές μάλιστα να διακόπτονται προσωρινά μετά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης -για δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα- καθώς η πτώση άνω του 7% για τον S&P 500 ενεργοποίησε και πάλι τον “αυτόματο διακόπτη”.

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα της ΕΥΠ-Στο “στόχαστρο” ο Ιρανός “αναρχικός πρόσφυγας” που καλεί σε πόλεμο

Αυξημένη ετοιμότητα και γρήγορα αντανακλαστικά στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) σχετικά με την ανάρτηση γνωστού στις Ελληνικές Αρχές “Ιρανού αναρχικού πρόσφυγα”. Ο τελευταίος βρίσκεται στην Ελλάδα και με ανάρτηση του σε γνωστή εγχώρια σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου καλεί το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους μετανάστες στον Έβρο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters