Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Ιδού ο δρόμος που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ…

Έχει πλέον αποδειχθεί πλήρως ότι η ηγετική ελίτ του ΠΑΣΟΚ γνώριζε από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση την πλήρη οικονομική κατάσταση της χώρας. Γνώριζε πολύ καλά λοιπόν ότι έπρεπε να ληφθούν το ταχύτερο επώδυνα οικονομικά μέτρα. Επομένως οι λύσεις που είχε να επιλέξει ήταν τρεις:

Α) Να μην αναλάβει την κυβέρνηση προκειμένου να μην φθαρεί και να αφήσει τη Νέα Δημοκρατία να πάρει τα σκληρά μέτρα. Αν π.χ έλεγε ότι θα στήριζε τελικά τον κ. Παπούλια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα αφαιρούσε από τη Νέα Δημοκρατία το λόγο να προκηρύξει εκλογές και επομένως θα την εξανάγκαζε να πάρει εκείνη τα σκληρά μέτρα ή να παραιτηθεί ως ανίκανη. Η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη αρχίσει την κατιούσα, οπότε και με τη βοήθεια των συνδικαλιστικών του οργάνων, θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να την διαλύσει. Απόδειξη αυτής της δυνατότητας επιλογής είναι η ίδια η ομολογία του κ. Παπανδρέου τον Ιανουάριο του 2009, προς τον τότε υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας Πιεερ Σταινμπουρκ, ότι δεν είναι βέβαιος πλέον αν θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Όμως η λύση αυτή είχε τον εξής απλό κίνδυνο. Αν η Νέα Δημοκρατία έπαιρνε σκληρά μέτρα, χωρίς να πάει στο ΔΝΤ, τότε το ΠΑΣΟΚ ή θα την υποστήριζε καθιστάμενο συνυπεύθυνο ή θα την έριχνε οπότε θα έπρεπε να συνεχίσει το ίδιο μετά τα σκληρά μέτρα, πράγμα που δεν ήθελε, γιατί θα….. παρουσιαζόταν ως ανακόλουθο. Αν μάλιστα δεν προσπαθούσε να πάρει μόνο του τα σκληρά μέτρα, αλλά, ακόμα χειρότερα, προσέφευγε στο ΔΝΤ, τότε θα αποτελούσε μόνο μια μικρή παρένθεση οδηγούμενο όχι απλά στην ήττα του, αλλά στην πλήρη εξαφάνισή του.
Αυτή τη λύση την απέρριψε.

Εδώ όμως έκανε το μεγάλο λάθος ο κ. Καραμανλής και οι κακοί σύμβουλοί του και γι’ αυτό σήμερα κατακρίνεται κυρίως εκ των έσω. Έπρεπε να δείξει πολιτική γενναιότητα. Έπρεπε να λάβει μέτρα συγκράτησης του δημοσιονομικού ελλείμματος και ας άφηνε το ΠΑΣΟΚ να τον ρίξει με τη βοήθεια των συνδικαλιστικών του οργάνων. Τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν υποχρεωμένο να ακολουθήσει την πρώτη λύση. Οπότε η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η επάνοδος της Νέας Δημοκρατίας για πολλά χρόνια στην εξουσία θα ήταν βέβαιες συνέπειες.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να μιλήσει και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό και κυρίως στους Νεοδημοκράτες, γιατί δεν επέλεξε αυτή τη λύση, την οποία αν θυμάστε υποστήριζε τότε ο Αντώνης Σαμαράς..

Β) Η δεύτερη επιλογή που είχε το ΠΑΣΟΚ ήταν να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή και στη συνέχεια να αναλάβει το ίδιο την υποχρέωση να λάβει σκληρά οικονομικά μέτρα χωρίς να προσφύγει στο ΔΝΤ. Αυτή η λύση απορρίφθηκε γιατί θα περνούσαμε αυτόματα από μια περίοδο οικονομικής ευημερίας (έστω επίπλαστης) που υπήρχε επί Νέας Δημοκρατίας σε μία επώδυνη περίοδο για την οποία θα στιγματιζόταν αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα την ταχύτατη φθορά του και την απομάκρυνση από την εξουσία για πάρα πολλά χρόνια

Άρα έμενε η τρίτη επιλογή.

Γ) Η τρίτη επιλογή έπρεπε να συνδυάσει δύο πράγματα: Και τη λήψη σκληρών μέτρων, αλλά και κυρίως την μακρόχρονη παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί, αφενός αν διαβαλλόταν και διασυρόταν η Νέα Δημοκρατία ως μοναδική υπεύθυνη για την οικονομική κρίση και αφετέρου αν δεν ελάμβανε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τα σκληρά μέτρα, αλλά κάποιος τρίτος, ενώ το ΠΑΣΟΚ θα αναλάμβανε για πάρα πολλά χρόνια το ρόλο μιας διαμεσολαβούσας εξουσίας τύπου κοτζαμπάση. Δηλαδή μιας εξουσίας μεσάζοντα μεταξύ της ξένης επικυριαρχίας και του ελληνικού λαού, με αποστολή φοροεισπράκτορα. Να συγκεντρώνει δηλαδή τον λαϊκό πλούτο και να τον παραδίδει στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους σε ένα συνεχές και ατελείωτο αλισβερίσι εξόφλησης όλο και πιο πολύ διογκούμενων δανείων. Έτσι η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιαζόταν και ως υπεύθυνη για τη κρίση, αλλά και ως υπεύθυνη για την παραχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας.


Το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς, παρακινούμενο από το πάθος για εξουσία, προτίμησε την τρίτη επιλογή. Πλήρης απόδειξη αυτού είναι:

1) Η ομολογία του υφυπουργού των οικονομικών κ. Σαχινίδη ότι από τις 5-10-2009 πρώτη επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ήταν το ΔΝΤ.
2) Η κεντρική γραμμή προπαγάνδας από όλο το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ και των καθεστωτικών ΜΜΕ, ώστε να εμφανίσουν τη Νέα Δημοκρατία ως την μοναδική υπεύθυνη της οικονομικής κρίσης και ως την μοναδική υπεύθυνη της υποδούλωσης της χώρας στην ξένη επικυριαρχία.
3) Η σύσταση πολλαπλών εξεταστικών επιτροπών ώστε να σπιλωθεί και να διασυρθεί η Νέα Δημοκρατία.
4) Η εξαίρεση από τις εξεταστικές επιτροπές ότι έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ.
5) Το εκβιαστικό και εκφοβιστικό δίλημμα «ΔΝΤ ή πτώχευση», αποκρύπτοντας πλήρως ότι υπήρχε η πιο πάνω δεύτερη επιλογή, δηλαδή να λάβει η κυβέρνηση μόνη της όποια μέτρα απαιτούνταν (όπως κάνει τώρα και η Βρετανία και οι άλλες χώρες) χωρίς να προσφύγει στο ΔΝΤ.
6) Ο συνεχής διασυρμός της χώρας ως χώρας διαφθαρμένης «από την κορυφή έως τη βάση», κάτι που αφύπνισε τους διεθνείς δανειστές και τους έκανε συγκρατημένους και προκατειλημμένους, ανεβάζοντας τα spreads.
7) Ο εκφοβισμός των διεθνών δανειστών ότι οικονομία της χώρας μοιάζει με «Τιτανικό» που θα βουλιάξει.
8) Η επιζήτηση με το ζόρι από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης της ξένης επικυριαρχίας του ΔΝΤ και της ΕΕ, παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις της Γερμανίας, με τον εκβιασμό περί «πιστολιού στο τραπέζι» κ.λ.π.

Τελικά το ΠΑΣΟΚ πέτυχε αυτό που ήθελε. Δηλαδή την τρίτη επιλογή. Η «διεφθαρμένη» χώρα με τον «διεφθαρμένο» λαό της, που  η οικονομία της μοιάζει με «Τιτανικό» και στην οποία οι διεθνείς δανειστές κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους, τέθηκε υπό ξένη κατοχή και διεθνή επικυριαρχία, το δε ΠΑΣΟΚ ανέλαβε το «δύσκολο» έργο του μόνιμου μεσάζοντα μεταξύ των ξένων αποικιοκρατών και των Ελλήνων Ιθαγενών, προκειμένου να εκτελεί με «λύπη» και «σοσιαλιστική στεναχώρια» το έργο του φοροεισπράκτορα για να ικανοποιούνται τα επικυρίαρχα συμφέροντα των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων και ενίοτε το ρόλο του προστάτη και αντιεξουσιαστή που μάχεται εναντίον της Τρόϊκας για το «καλό» μας.

Ταυτόχρονα ο κ. Παπανδρέου μετατρέπει το ΠΑΣΟΚ στα μέτρα της αποστολής που έχει αναλάβει. Δηλαδή το μετατρέπει σε ένα διεθνιστικό όργανο της Νέας Τάξης, με την ιδεολογία του τέταρτου δρόμου και της υπερίσχυσης των διεθνών συμφερόντων έναντι των εθνικών. Με την αλλοίωση του έθνους και της θρησκείας με πολυάριθμους εξαθλιωμένους αλλοδαπούς, οι οποίοι ονομάζονται πολίτες του κόσμου και με την ταυτόχρονη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους στα κελεύσματα των αφεντικών της Νέας Τάξης, δηλαδή των Αμερικανών. Απόδειξη του τελευταίου είναι και οι συνεχείς συζητήσεις (φανερές και μυστικές) με τους Τούρκους, με κεντρικό θέμα το Αιγαίο. Ίσως τα ίδια να δούμε με τα Σκόπια και την Κύπρο.

Αυτή του όμως την επιλογή, το ΠΑΣΟΚ θα την πληρώσει πολύ άσχημα από τον ελληνικό λαό και μάλιστα πολύ σύντομα.

ΥΓ1. Ο κ. Καραμανλής, μετά το πιο πάνω λάθος του, επέλεξε προφανώς (και πολύ ορθά κατά τη γνώμη μας αυτή τη φορά) να μην μιλήσει άμεσα, τώρα που η προπαγάνδα οργιάζει, αλλά αφήνει πρώτα το ΠΑΣΟΚ να εκτεθεί πλήρως και όταν θα μιλήσει απλά θα είναι η χαριστική βολή του. Γι’ αυτό και όλο το σύστημα πιέζει να μιλήσει ο κ. Καραμανλής τώρα, για να τον εξουδετερώσει και να τον κάνει μέρος του προβλήματος.
ΥΓ2. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πιο πάνω επιλογή της ηγετικής ελίτ του ΠΑΣΟΚ, έγινε από πολιτική αφέλεια, από το πάθος της για εξουσία και από το μίσος της προς τη Νέα Δημοκρατία, γιατί αν υποθέσουμε ότι έγινε από άλλο λόγο, τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/10/blog-post_8157.html

Μια χούφτα Τούρκων ναζί, με την στήριξη πράσινων αρλεκίνων επιβάλλουν τις τουρκικές επιδιώξεις σε Ελληνικό έδαφος. Θα τους αφήσουμε;

Διαβάστε σήμερα και απολαύστε – δίχως άλλα δικά μας σχόλια – τι είπε τις προάλλες στην Ξάνθη η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ – και υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής – Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Μετρήστε μόνο πόσες φορές έκανε λόγο για τους καταπιεσμένους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η ομιλία της δημοσιεύθηκε στην ξανθιώτικη προξενοτουρκοφυλλάδα «Μιλλέτ» στις 14/10/2010 (και μεταφράστηκε από το http://tourkikanea.wordpress.com):
«Καταρχάς επιθυμώ για μια ακόμη φορά να μνημονεύσω με αγάπη και σεβασμό τον πρώτο πρόεδρο του Ανεξάρτητου Συνδυασμού κύριο Χουσνού Σερνταρζάντε, πού ίδρυσε και τον συνδυασμό το 2006. Εμείς συνεχίζουμε με σταθερά βήματα στον δρόμο που μας άνοιξε ο σεβαστός κύριος Χουσνού. Αν αυτός δεν είχε ιδρύσει αυτόν το συνδυασμό, και εμείς  δεν θα παίρναμε σε αυτές τις εκλογές αυτήν τη σημαντική απόφαση στην Κομοτηνή. Πριν από 10 μέρες διοργανώνοντας μια συνέντευξη τύπου κάναμε τα εγκαίνια του συνδυασμού μας. Όλοι σας εκείνη την σημαντική ημέρα ήσασταν δίπλα μας, μας στηρίξατε, και θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω για αυτό. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας, είναι ο αγώνας όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με ισότιμο τρόπο, να καταγγείλουμε τις διακρίσεις εφαρμόζοντας τους νόμους, και με μια όσο το δυνατό ισχυρή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο να αγωνιστούμε  μόνο και μόνο  για ίσα δικαιώματα.  Αυτό είναι το καθήκον όλων μας.  Αποτελεί καθήκον όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης να συμμετάσχουν σε αυτόν το συνδυασμό. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτός ο συνδυασμός, είναι καθήκον όλων μας να τον στηρίξουμε και να μετάσχουμε σε αυτόν. Εδώ και 10 μέρες είτε με τον πρόεδρο του DEB είτε με τον πρόεδρο του συλλόγου Δασκάλων μας, κάναμε σημαντικές κινήσεις μέσα στα όρια του δήμου Κομοτηνής. Είδαμε ότι όλοι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αγκάλιασαν τον συνδυασμό. Αυτό μας έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη. Σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει τον συνδυασμό μας. Αφού τελειώσουμε με κάποιες λεπτομέρειες, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τον συνδυασμό μας στο τύπο. Ο βουλευτής μας κύριος Μάντατζη αυτή τη στιγμή είναι εδώ, θέλω να τον ευχαριστήσω για την ειλικρινή του στήριξη του προς τον ανεξάρτητο συνδυασμό. Μάλιστα ξέρουμε ότι η σύζυγος του περιλαμβάνεται σε αυτόν τον συνδυασμό. Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς. Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αποδείξαμε και σε άλλους καιρούς πως μπορούμε να αποτελέσουμε μια γροθιά, μια δύναμη. Και είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ, πάλι βγήκαμε για τον ίδιο αγώνα και πάλι θα πετύχουμε σε αυτόν. Πρώτα ο Θεός, στις 7 Νοεμβρίου θα αποκομίσουμε σημαντικά κέρδη για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.   Πρώτα ο Θεός, στις 7 Νοεμβρίου την στιγμή που θα φανερώσουμε την δύναμη μας, θα έχουμε συμβάλλει σημαντικά στον δίκαιο αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Για μια ακόμη φορά εύχομαι επιτυχίες στον συνδυασμό Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης και σας ευχαριστώ για την στήριξη που μας παρείχατε»…
πηγή

ΝΤΟΡΑ, 21 Νοεμβρίου 2010 η εκδίκηση της κολάσεως;

Του Γεωργίου Βαν Χέλσινγκ
http://pagancalendar.co.uk/event.php?zodiac=astrological&getdate=20101120&tz=Europe/London&id=575
21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ-ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ…ΑΟΥΟΥΟΥ
ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ…ΚΑΚΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΛΟΝ ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΠ; ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ: Και που λέτε, ο καλοκάγαθος με τα γυαλάκια, ανακοίνωσε σε κλίμα ευφορίας την έλευση του Αντιχρίστου…
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ! ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ! τιτίβισαν χαρούμενα η Όλγα, ο Άκης, ο Πρετεντέρης, ο Χατζηλογαριασμός που δεν άνοιξε και οι λοιπές καλοταϊσμένες περσόνες της ΤιΒι.
Γράφει ο Αβραάμ Βαν Χέστινγκς

Αυτοί βλέπεις είναι πραγματικοί “πιστοί”. Ρίχτους το κασέρι και καλωσορίζουν μέχρι και τον δράκουλα σε τράπεζα αίματος.
Άλλοι λοιπόν το λένε “αντίχριστο”, άλλοι Οργουελική προφητεία, άλλοι απλούστερα, εγκαθίδρυση του παγκόσμιου φασισμού με τον απόλυτο έλεγχο στα ανθρώπινα όντα.
Ο χαμογελαστός με τα γυαλάκια, ο καλός μας Παπακωνσταντίνου, ανακοινωσε ότι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!
Με πρόσχημα βέβαια την “πάταξη της φοροδιαφυγής”!!
Υπήρξε βέβαια μία αμφιβολία, το ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΜ!!! Δηλαδή τα βρέφη και οι λαθρομετανάστες…
Θα απαντήσουμε εμείς:
-Τα βρέφη σταδιακά θα εξαφανιστούν αφού κανείς Γηγενής δεν θα κάνει παιδιά κάτω από αυτές τις συνθήκες.
-Οι λαθρομετανάστες θα κάνουν αυτό που έκαναν μία ζωή, τα τάγματα ασφαλείας του νέου καθεστώτος.
Μια ηλεκτρονική κάρτα που θα χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε συναλλαγή από τους φορογούμενους πολίτες, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για μία κάρτα, στην οποία θα υπάρχει το ΑΦΜ του πολίτη. Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών με τις τράπεζες για το εάν θα μπορεί να εκδίδεται από κάθε τράπεζα χωριστά, στους πελάτες της, ή θα εκδίδεται αποκλειστικά από το υπουργείο.
Μετά την συνάντηση που είχε με τους τραπεζίτες, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι: “το υπουργείο και γενικά η κυβέρνηση θέλουν να προωθήσουν μια σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
Ένα παραδείγματα έχει να κάνει με τη χρήση μίας κάρτας, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να καταγράφονται ηλεκτρονικά οι συναλλαγές του και έτσι να μην χρειάζεται να συλλέγει αποδείξεις.
Εδώ λοιπόν πάμε στο αντίστοιχο εδάφιο της αποκάλυψης που οπωσδήποτε αναφέρεται στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και το σχέδιο ελέγχου των μαζών που εφαρμόζει με την δικαιολογία “Βρε να μην μαζεύουν οι δύστυχοι πολίτες αποδείξεις”. Βρε πόνος που τον έπιασε για την ταλαιπωρία μας…
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ”. Το αμέσως προηγούμενο εδάφιο λοιπόν, αναφέρεται ξεκάθαρα στον Γιώργο Παπανδρέου. Ναι, στον Γιώργο Παπανδρέου. Πράγμα που αποκρύπτεται επιμελώς από όλους τους σκληρούς ερευνητές, τους πλέον φανατικούς παλαιοημερολογίτες, ακόμα και τον ίδιο τον Παναγιωτακόπουλο. Δείτε λοιπόν:
ΙΓ’14 και θα πλανά τους κατοίκους της γης με τα θαυμαστά έργα που θα κάνει και θα τους λέει να φτιάξουν το είδωλό του θηρίου της θάλασσας επειδή είχε πληγή μεγάλη από σπαθί αλλά κατάφερε ωστόσο να επιζήσει. ΙΓ’15 και εδόθη στο δεύτερο θηρίο (ψευδοπροφήτη) δύναμη να δώσει ζωή στο είδωλο του πρώτου θηρίου .ώστε και να μπορεί να μιλεί αλλά και να μπορεί να πράξει.
Δείτε την ανάλυση: ΙΓ’14 και θα πλανά τους κατοίκους της γης με τα θαυμαστά έργα που θα κάνει (σαφέστατα αναφέρεται στο πρώτο είδωλο, τον Ανδρέα) και θα τους λέει να φτιάξουν το είδωλό του θηρίου της θάλασσας (Ποιό άραγε είναι το κατασκευασμένο είδωλο του Ανδρέα που τα έχει κάνει θάλασσα; Μα ο Γιώργος βέβαια!) επειδή είχε πληγή μεγάλη από σπαθί αλλά κατάφερε ωστόσο να επιζήσει (Αναφέρεται στην περιπέτεια του Χέρφιλντ όπου ο Ανδρέας βγήκε νικητής και παρά την δύσκολη χειρουργική επέμβαση “σπαθί” γύρισε και πήρε την εξουσία). ΙΓ’15 και εδόθη στο δεύτερο θηρίο (ψευδοπροφήτη) δύναμη να δώσει ζωή στο είδωλο του πρώτου θηρίου (Ο λόγος που το γκόλουμ έδωσε δύναμη στον Γιώργο Παπανδρέου ήταν ακριβώς γιατί μόνο αυτός θα μπορούσε να πλασαριστεί ως είδωλο του Ανδρέα) .ώστε και να μπορεί να μιλεί αλλά και να μπορεί να πράξει (Ξεκάθαρα αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου που μετά από τεράστια προσπάθεια μπορεί πλέον να μιλά με προτάσεις άνω των 4 λέξεων και βέβαια, να πράττει μετά την άνοδο του στην εξουσία)
Διαβάστε λοιπόν όλον τον δαιμονικό σχεδιασμό του υπουργείου οικονομικών. Πολλοί ξένοι ούρλιαζαν ότι το “πείραμα” της Ελλάδας είναι προπομπός για όλη την ανθρωπότητα. Εάν υποταχθεί ο Ελληνικός λαός στον απόλυτο έλεγχο, τότε ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως  για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Γι’ αυτό τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω μας και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να δείξουμε τον δρόμο της αντίστασης. Αυτό δεν απαιτεί Θεολογικές γνώσεις, αλλά άμεση ΑΠΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ. Φραγή στον καρπαζοεισπρακτορισμό.

Δείτε στην επιγραφή τι έγραφε ο Ρήσος πριν από μήνες στο Ολυμπία.
Εκεί ακριβώς πρέπει να κινηθούμε. ΟΚ, ήρθε ο αντίχριστος (πωπω ξεφτίλα Θεε μου, γιατί μας τιμωρείς φέρνοντας μας πάλι τρόμπα για αντίχριστο… Χάθηκε ένας Ντε Νίρο;), ήρθε ο Όργουελ, ήρθε ο Χίτλερ και οι επτά νάνοι.
Θα τους αφήσουμε;
Όχι βέβαια. Όπως έγραψε ξεκάθαρα και η Ολυμπιάδα στο επικό άρθρο της: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.
λύσεις υπάρχουν και ήδη γίνονται επιτακτικές όπως αυτή: Η λαϊκή δράση, περνάει από τη …Λαϊκή!
Απλά πραγματάκια καθημερινής αντίστασης, πριν οι καταστάσεις χοντρύνουν. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε αποκοπεί ακόμα και από τις πηγές τροφής. Μόνο όσοι έχουν τύχη να έχουν επαφές με την επαρχία και το μποστάνι της γιαγιάς έχουν πραγματικά τροφή.
Όλοι οι υπόλοιποι, πιστεύουμε ότι τα κοτόπουλα γεννιούνται στις προσθήκες των supermarkets και αν δεν έχεις την κάρτα θα τρως αγγελικούλες από τα παρτέρια του Κακλαμάνη. Γι’ αυτό πάρτε βαθιές ανάσες, τις αποφάσεις σας και πάμε! Στη μητέρα των μαχών, ο σκοπός θα κρίνει το αποτέλεσμα.
Σε αυτό ανοίξαμε μία συζήτηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την υλοποίηση ενός συστήματος, που θα δίνει κατά κάποιο τρόπο «πόντους» σε κάθε πολίτη τους επόμενους μήνες, ώστε να μπορέσουμε το 2011 να πάμε σε μία μετάβαση «ηλεκτρονικών αποδείξεων» και ηλεκτρονικών υπηρεσιών”.
“Θα χρησιμοποιηθεί η υποδομή των λεγόμενων POS που υπάρχουν στα μαγαζιά, δηλαδή τα μηχανήματα με τα οποία περνάνε οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και θα εγγράφονται έτσι στον «λογαριασμό» του πολίτη οι «πόντοι» από τις αποδείξεις που έχει.
Πάρτε και μουσικό διάλειμα:

  
Kαι έτσι δεν θα χρειάζεται να συλλέγει ο ίδιος αποδείξεις”, τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι “με τον τρόπο αυτό, εμείς θα μπορούμε να έχουμε μία εικόνα του τζίρου σε διαφορετικά μαγαζιά και αυτό να διασταυρώνεται με τα στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια μας δίνουν οι επιχειρηματίες.
Ταυτόχρονα, είναι ένας τρόπος να εξοικειωθεί ο πολίτης με τη λογική της χρεωστικής κάρτας – που είναι διαφορετική από την πιστωτική κάρτα – κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, γιατί έτσι περνάμε όλο και περισσότερο στη μη χρήση μετρητών, που είναι απαραίτητο για το ελληνικό οικονομικό σύστημα”.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, ένα δεύτερο παράδειγμα έχει να κάνει με τη χρήση ταμειακών μηχανών, οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, για την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο των συναλλαγών, ώστε το υπουργείο Οικονομικών να έχει εικόνα του ΦΠΑ, κάτι που επίσης χρειάζεται και είναι μια κατεύθυνση στην οποία θέλουμε να πάμε.

Κοίτα να δεις ρε συ, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ο Αρμαγεδών και αν δεν μου το έλεγε ο κολλητός μου ο Δημήτρης, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. Σατανάς ο Παπακωνσταντίνου!

Ως πότε θα πληρώνουμε την Τσόκλη από τη ΔΕΗ?

Θα θυμάστε ασφαλώς το σάλο που είχε ξεσπάσει επί κυβερνήσης Καραμανλή για την Μάρα Ζαχαρέα κ την δημοσιογραφική της δουλειά. Ωστόσο σήμερα ουδείς μιλά κ ευαισθητοποιείται για την "αγαπημένη" του κ.Παπανδρέου βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ.Μάγια Τσόκλη πού παρότι κυβερνητική βουλευτής παραμένει στην ΕΡΤ και......
πληρώνεται από τον έλληνα πολίτη μέσω της ΔΕΗ και μάλιστα κάθε επεισόδιο της εκπομπής της κοστίζει 25000 ευρώ। Η κ.Τσόκλη ,ασφάλως είναι δημοσιογράφος και αφού δεν υπάρχει πλέον επαγγελματικό ασυμβίβαστο θα μπορούσε να εργαστεί σε κάποιο από τα τόσα ιδιωτικά κανάλια.Νόμιμο είναι. Είναι όμως, ηθικό για την ίδια αλλά και για το ΠΑΣΟΚ να παραμένει στην ελεγχόμενη απο το ΠΑΣΟΚ και το συναδελφό της κ. Χυτήρη ΕΡΤ κ να την πληρώνει ο πολίτης δύο φορές? Δεν συνιστά σκάνδαλο? Η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής μάλιστα ονομάζεται onos(!!!) productions και ανήκει στο συζυγό της.
Αφού ο Γιώργος την έκανε βουλευτή μέσω του επικρατείας , χωρίς σταυρό, χρυσοπληρώνεται κιόλας από την ΕΡΤ. Κρίμα να μην είμαστε και μεις οικογενειακοί φίλοι του πρωθυπουργού...

http://logia-starata.blogspot.com/

ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ.... ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Kαι η μειονότητα της Θράκης στο τραπέζι συνομιλιών Γ.Παπανδρέου και Ρ.Τ.Ερντογάν!

Θέμα μειονότητας στην Θράκη συζήτησαν οι Γ.Παπανδρέου και Τ. Ερντογάν στις συνομιλίες τους σήμερα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού. Σε δηλώσεις αμέσως μετά την δίωρη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό ο Γ.Παπανδρέου εμμέσως αποκάλυψε ότι.....
η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτέλεσε θέμα συζήτησης "μαζί με διάφορα άλλα ζητήματα".

Το ερώτημα είναι γιατί συζητήθηκαν θέματα μειονοτήτων με τον Τούρκο πρωθυπουργό, αφού η Τουρκία δεν έχει καμία νομιμοποίηση επί της μουσουλμανικής μειονότητας που ζει στην Ελλάδα. Πως επιτράπηκε στον Τούρκο πρωθυπουργό να θέσει θέμα για μία μειονότητα για την οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα, αφού είναι απλώς θρησκευτική και όχι εθνική, βάσει της συνθήκης της Λωζάνης και πως ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδέχθηκε τέτοια συζήτηση. Το ότι βάζουν στο τραπέζι για πρώτη φορά ζητήματα μειονότητας (γιατί φυσικά στην Τουρκία η ελληνική μειονότητα είναι πληθυσμιακά όσο ένα κεφαλοχώρι της Ροδόπης και δε νομίζουμε ότι αφορούσε ιδιαίτερα η συζήτηση την ελληνική μειονότητα) είναι πρωτοφανές και πρέπει να απαντηθεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ας δούμε την δήλωσε Γ.Παπανδρέου:
«Θέλουμε να φύγουμε μπροστά λύνοντας σημαντικά ζητήματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει. Η Ελλάδα υποστηρίζει το πλαίσιο των βασικών αρχών του διεθνούς δικαίου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο γίνονται οι διερευνητικές επαφές με συστηματικό τρόπο», τόνισε από την πλευρά του ο Γ. Παπανδρέου."Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είμαστε εύκαιροι να συζητάμε είτε την υφαλοκρηπίδα είτε θέματα που αφορούν θρησκευτικές ελευθερίες και μειονότητες και είχαμε μια καλή συζήτηση και για αυτά τα θέματα, είπε, επανaλαμβάνοντας ότι η συνεργασία με την Τουρκία, είπε, προχωρά σε μία ευρεία ατζέντα, που περιλαμβάνει την από κοινού αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, του μεταναστευτικού αλλά και της κλιματικής αλλαγής.
Και συνέχισε «Ο στόχος είναι να φτάσουμε το συντομότερο σε αποτελέσματα. Αλλά κάνουμε βήματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν έχουμε βάλει ημερομηνία λήξης. Θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι θετικό για τις δύο χώρες και για την περιοχή», δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι σημειώνεται πρόοδος στις συνομιλίες, αλλά δεν πρέπει να αναμένεται σύντομα κατάληξη.
Ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε με 50μελή συνοδεία, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο υφυπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής των διερευνητικών επαφών Φεριντούν Σινιρλίογλου και όλη η ομάδα του τουρκικού ΥΠΕΞ που ασχολείται με τα θέματα του Αιγαίου, αλλά και με τα μειονοτικά. Μαζί του και η σύζυγός του Εμινέ που παρακολούθησε μαζί με την Αντα Παπανδρέου τις εργασίες στη διάσκεψη με θέμα «Πρωτοβουλία για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άρπαξαν 126.830 ευρώ με πλαστές κάρτες. Άκρως επικίνδυνη χαρακτηρίζετε και η 'κάρτα του πολίτη'

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Παγκράτι, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς από την Ρουμανία. Οι αλλοδαποί κατηγορούνται για «Εγκληματική Οργάνωση», «Απόπειρα απάτης με υπολογιστή» και «Πλαστογραφία Πιστοποιητικών». Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες που είχαν για το κύκλωμα το οποίο διέπραττε απάτες εντόπισαν δύο από τα μέλη του κυκλώματος και στην συνέχεια και τα υπόλοιπα τρία. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας από τους οποίους ήταν σε λειτουργία με ανοιχτό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), που περιείχε πλήθος μηνυμάτων με αριθμούς καρτών Τράπεζας και κωδικούς P.I.N. αυτών.

Επίσης βρήκαν έναν ειδικό ψηφιακό φορτιστή για την εγγραφή καρτών, οχτώ πλαστές κάρτες με μαγνητική ταινία στις οποίες είχαν αποτυπωθεί αριθμοί πραγματικών καρτών, όλες της ίδιας Τράπεζας και 1795 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης και ένα αυτοκίνητο. Η ζημιά που είχε η τράπεζα από τις αρχές του έτους ανέρχεται στο ποσό των 126.830 ευρώ, ενώ το ποσόν που αποπειράθηκαν να εκταμιεύσουν κάνοντας χρήση των καρτών κλώνων ανέρχεται στα 239.290 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

Κάτι ετοιμάζουν ... κι άρχισε ο "πρόλογος"


Ξεκίνησε η δημιουργία κλίματος από τα ΜΜΕ. Λέξεις-κλειδιά επαναφέρονται στην επικαιρότητα. Μπιν Λάντεν, Επιθέσεις, Πεντάγωνο. Όποιος δεν υπακούσει στη Νέα Τάξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με "αριστερή" τρομοκρατία, με "εξτρεμιστές" μουσουλμάνους, με "αυθόρμητες" μαθητικές εξεγέρσεις και έκτροπα παντός είδους. Καίγεται το Παρίσι από "αυθόρμητους" μαθητές επειδή ανεβάζουν κατά δύο χρόνια το όριο συνταξιοδότησης. Εδώ δεν κουνιέται φύλλο διότι στην κυβέρνηση δεν είναι ο Καραμανλής. Είναι ο Παπανδρέου-ΔΝΤ και όλα βαίνουν καλώς. Στη Γαλλία κυβερνά ο φίλος του Καραμανλή Νικολά Σαρκοζί ... και τα γνωστά κέντρα επιδιώκουν έκτροπα. Μέσα στην αναταραχή θα προκύψει ένας "Αλέξης" Γαλλικής υπηκοότητας. Όπως στη Γένοβα το 2001...υπήρξε ο Ιταλός "Αλέξης" έτσι και στη Γαλλία "τραβούν το σχοινί". Όλο και κάποιος κακοπληρωμένος και κουρασμένος αστυνομικός θα φοβηθεί, θα παρανοήσει, θα πυροβολήσει και θα προκύψει ένας νεκρός. Και πάνω στο νεκρό θα χτιστεί ο λόγος της αντιπολίτευσης. η ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση Σαρκοζί για να αναλάβει ο Στρος-Καν να βάλει τάξη.
Οι χορηγοί των "έγχρωμων" επαναστάσεων που δουλεύουν πολλά παράλληλα project "επαναστάσεων" ξέρουν πως να κατεβάζουν τον κόσμο στον δρόμο, ξέρουν να εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά τον σχεδόν προγραμματισμένο θάνατο κάποιου διαδηλωτή. Ανάλογη περίπτωση και στην Ινδία.
Και αυτοί οι "αριστεριστές" χορηγοί των "αυθόρμητων επαναστατικών" δικτύων Indymedia ... που χρηματοδότησαν τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, του ΙΡΑΚ κλπ ... μπορούν να κάψουν τη μισή Αθήνα για να πετύχουν τον σκοπό τους με πρόσχημα τον θάνατο ενός ανθρώπου.
Τα εκατομμύρια νεκρών στις "απελευθερωμένες" χώρες όπως το ΙΡΑΚ ... δεν εξόργισαν ποτέ κανέναν Αμερικάνο ή Ευρωπαίο τόσο πολύ... που να προκύψει νεκρός διαδηλωτής ενάντια στους πολέμους των ΗΠΑ. Τα έκτροπα στο Σιάτλ ενάντια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου ... τα ξεκίνησαν διαδηλωτές που μάχονταν για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας! Μία ακόμα επανάσταση "μαϊμού" ήταν κι αυτή του 1968. Πάλι "αυθόρμητοι" μαθητές και φοιτητές, επαναστάτες χωρίς καμία αιτία με σκοπό την πτώση του Ντε Γκωλ.
Και γιατί άραγε οι "χορηγοί" των "αυθόρμητων επαναστάσεων" ήθελαν να φύγει ο Ντε Γκωλ;;; Διαβάστε το παρακάτω...


Η επανάσταση του 68 ... λες και ήταν στο μυαλό του Soros!
Μέχρι και τα ναρκωτικά όπως το LSD ήταν στην ατζέντα της "αυθόρμητης επανάστασης.
Τα συνθήματα της "επανάστασης" αυτής ... θα σας φέρουν πολλά στο μυαλό.
Κι όπως είχε πει ο ELVIS ..."The world is a stage and each one must play a part."
Σ' αυτό τα τεράστιο θέατρο επάνω στη γη, σχεδόν όλοι παίζουμε αυθόρμητα ρόλους που νομίζουμε ότι είναι της επιλογής μας. Στην πραγματικότητα κάποιοι αποφασίζουν τι θα ακούσουμε, τι θα δούμε και τι θα μάθουμε ... προκειμένου να δράσουμε έτσι ακριβώς όπως βολεύει αυτούς που κινούν τα νήματα. Δισεκατομμύρια μαριονέτες που νομίζουν ότι είναι άνθρωποι ελεύθεροι.

macedonia-greece
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters