Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Σαν σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει τους Πέρσες του Δαρείου Γ΄


12 Νοεμβρίου 333 π.Χ. 


Ως μάχη της Ισσού εννοούμε σημαντική μάχη που έδωσε ο Αλέξανδρος Γ” Μακεδών (Μέγας Αλέξανδρος) το 333 π.Χ. στο στενό που διαμορφωνόταν εκείνη την εποχή μεταξύ του όρου Αμανού και του Ισσικού κόλπου, κοντά στις Κιλίκιες πύλες, κατά του Δαρείου Γ” μεγάλου βασιλέα της αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών (των Περσών).

Γνωρίζοντας ο Αλέξανδρος πως ο Δαρείος έχει συγκεντρώσει στην κοιλάδα των Σώχων μεγάλο στρατό έστειλε τον Παρμενίωνα με τους Θράκες, τους Θεσσαλούς και τους άλλους Έλληνες να καταλάβει τη στενή διάβαση που οδηγούσε από την Κιλικία στη Συρία, που διερχόταν μεταξύ του όρους Αμανού και της θάλασσας, δηλαδή του Ισσικού κόλπου και το φύλαγε μικρή δύναμη, η οποία τράπηκε αμέσως σε φυγή.

Ο Αλέξανδρος ασχολήθηκε πρώτα με την υποταγή των ορεινών φυλών της τραχείας Κιλικίας, επέστρεψε κατόπιν στην Ταρσό και προελαύνοντας με τους επίλεκτους πεζούς και τους ιππείς έφθασε διαδοχικά στους Σόλους και στη Μαλλό, πόλη που απάλλαξε από όλους τους φόρους και τίμησε με άλλους τρόπους, καθώς θεωρείτο αποικία των Αργείων με ιδρυτή τον Αμφίλοχο.

Στο μεταξύ πλησίαζε στην περιοχή το στράτευμα που είχε συγκροτήσει ο Δαρείος από όλες τις επικράτειες της αυτοκρατορίας. Ο Δαρείος είχε αποφασίσει αρχικά να αναθέσει την αρχηγία του εκστρατευτικού σώματος στον αξιότερο στρατηγό του. Μετά τον θάνατο του στρατηγού Χαρίδημου, ελλείψει άλλων ικανών στρατηγών, την αρχηγία ανέλαβε ο άπειρος περί τα πολεμικά Δαρείος, όπως τον περιγράφει η μακεδονική προπαγάνδα, παρότι οι τακτικές κινήσεις του έφεραν τον Αλέξανδρο προ απροόπτου πριν την τελική μάχη και τον ανάγκασαν σε ταχύτατη προέλαση της εμπροθοφυλακής του μάλλον παρά του συνόλου του στρατεύματος ως περιγράφεται.

Ο περσικός στρατός κινήθηκε δυτικά και στρατοπέδευσε στην πεδιάδα των Σώχων, στη νότια Ασσυρία, αναμένοντας την άφιξη του Αλέξανδρου. Καθώς περνούσαν οι ημέρες και ο Αλέξανδρος δεν είχε ακόμη εμφανιστεί, ο Δαρείος συνεκτιμώντας με τους επιτελείς του ότι ο Αλέξανδρος δίσταζε, αποφάσισε να κινηθεί από την άνετη πεδιάδα στα στενά περάσματα της Κιλικίας.
Μάταια προσπάθησε ο Αμύντας να μεταπείσει τον μεγάλο βασιλέα. Ο Δαρείος, εμπιστευόμενος τη γνώμη των αξιωματούχων του, σύμφωνα με την οποία οι Πέρσες θα καταπατούσαν τους Έλληνες μόνο με το ιππικό τους, εγκατέλειψε την ευρύχωρη πεδιάδα των Σώχων και κατευθύνθηκε προς την Κιλικία για να συναντήσει τον Αλέξανδρο.

Την επομένη ο στρατός του Αλέξανδρου ξεκίνησε την πορεία του. Διαβαίνοντας τις Αμανίδες πύλες, η ελληνική στρατιά έφθασε στην Ισσό. Εκεί ο Αλέξανδρος άφησε τους ασθενείς και τους τραυματίες και συνέχισε νότια, στρατοπεδεύοντας κοντά στην πόλη Μυρίανδρο.

Την ίδια ώρα ο περσικός στρατός μέσω των Αμανιδών πυλών κατόρθωσε να φθάσει στην Ισσό χωρίς να γίνει αντιληπτός. Οι Πέρσες εισήλθαν στην πόλη και εξολόθρευσαν όλους τους ασθενείς και τραυματίες Έλληνες που βρίσκονταν εκεί. Με αυτόν τον τρόπο διαμόρφωσαν και την ανάγκη διαφορετικής στρατηγικής αντιμετώπισής τους, καθώς αν γινόταν μάχη, οι Πέρσες θα ήταν αναγκασμένοι να πολεμήσουν στη στενή πεδιάδα της Ισσού, ανάμεσα στη θάλασσα και τα Αμανικά όρη.

Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο Αλέξανδρος θεώρησε την πληροφορία λανθασμένη. Για να την εξακριβώσει, έστειλε μια τριακόντορο να πλεύσει βόρεια προς την Ισσό. Οι αξιωματικοί που επέβαιναν είδαν με τα μάτια τους τα πλήθη της περσικής στρατιάς στρατοπεδευμένα κοντά στη θάλασσα, βόρεια του ποταμού Πίναρου.

Μετά από την εκτέλεση της αποστολής του το πλοίο επέστρεψε και οι άνδρες του ανέφεραν στον Αλέξανδρο ό,τι είχαν δει. Βέβαιος πλέον για την ακριβή θέση στην οποία βρισκόταν ο εχθρός, ο Αλέξανδρος, συγκαλώντας τους στρατηγούς, τους ιλάρχους και τους ηγέτες των συμμάχων, τους ανήγγειλε την επερχόμενη μάχη, εξήγησε το λάθος του Δαρείου, που καθήλωσε τις δυνάμεις του από την ευρυχωρία της πεδιάδας των Σώχων στη στενή διάβαση, θύμισε ιδιαίτερα στους Έλληνες ότι πολεμούν για το κοινό συμφέρον της Ελλάδας ενώ οι μισθοφόροι ομογενείς τους με τον Δαρείο δόλια αγωνίζονταν, έφερε στη μνήμη όλων το κατόρθωμα των μυρίων με ηγέτη τον Ξενοφώντα, παρόλο που δε διέθετε ιππικό, ενώ τώρα ο στρατός τόσους διέθετε ιππείς Θεσσαλούς, και Βοιωτούς, και Πελοποννήσιους, και Μακεδόνες και Θράκες. Πάνω από όλα παρουσίασε τη νίκη ως αναμφισβήτητη και όλοι επικρότησαν όσα είπε.

Σφίγγοντάς του το χέρι, τον παρακάλεσαν να τους οδηγήσει αμέσως εναντίον των εχθρών. Εκείνος τους άφησε ελεύθερους, ζητώντας καλό φαγητό για τους στρατιώτες και προφυλακή ιππέων και στρατιωτών στις πύλες. Πριν αναχωρήσει από τη Μυρίανδρο οδήγησε τέρθιππο στη θάλασσα ως προσφορά στον Ποσειδώνα, πιθανώς για να αποτραπεί μια άκαιρη επέμβαση του φοινικικού στόλου.


Παράταξη των στρατευμάτων

Ο Αλέξανδρος φέρεται πως απείχε από τους Πέρσες πάνω από εκατό στάδια. Αναχωρώντας βράδυ, έφθασε κατά τα μεσάνυχτα στη διάβαση μεταξύ Αμανού και θάλασσας, στις ονομαζόμενες Κιλίκιες ή Σύριες πύλες, από τις οποίες είχε διαβεί προ δύο ημερών. Γενόμενος και πάλι κύριος αυτής της αξιόλογης τοποθεσίας, ανάπαυσε εδώ τον στρατό του την υπόλοιπη νύχτα και κατά την αυγή προχώρησε βόρεια, εναντίον του Δαρείου. Στην αρχή η διάβαση ήταν τόσο στενή, ώστε ο στρατός υποχρεωνόταν να προχωρεί σε κέρας. Το ιππικό ακολουθούσε το πεζικό.

Λίγο αργότερα, όμως, όταν η διάβαση έγινε ευρύτερη, ο Αλέξανδρος ανέπτυξε το μέτωπο του στρατού του, μεταφέροντας προς τα εμπρός τις διάφορες τάξεις των οπλιτών. Πλησιάζοντας στον ποταμό Πίναρο, παρέταξε τον στρατό για μάχη. Το δεξιό άκρο το κατέλαβαν οι υπασπιστές, και μετά από αυτούς από δεξιά προς τα αριστερά πέντε τάξεις της φάλαγγας υπό τους Κοίνο, Περδίκκα, Μελέαγρο, Πτολεμαίο και Αμύντα.

Ο Κρατερός ήταν επικεφαλής στις τρεις τελευταίες αριστερές τάξεις και ο Παρμενίων σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα. To πλάτος της πεδιάδας μεταξύ του όρους δεξιά και της θάλασσας αριστερά δεν ξεπερνούσε τα 14 στάδια. Παρόλα αυτά ο Αλέξανδρος, φοβούμενος μην κυκλωθεί από την υπεράριθμη περσική στρατιά, έδωσε εντολή στον Παρμενίωνα να μην απομακρυνθεί από τη θάλασσα και τού έστειλε όλο το συμμαχικό ιππικό, καθώς και τους ελαφρά οπλισμένους Θράκες και Κρήτες πεζούς.

Με αυτόν τον τρόπο διευθέτησε το στράτευμά του ο Αλέξανδρος. Ο Δαρείος, από την πλευρά του, μαθαίνοντας ότι ο Αλέξανδρος ερχόταν εναντίον του, αποφάσισε να πολεμήσει εκεί που ήταν στρατοπεδευμένος, κοντά στον ποταμό Πίναρο, του οποίου οι όχθες ήταν σε ορισμένα σημεία απόκρημνες και είχαν γίνει με τα χαρακώματα ακόμα πιο δυσπρόσιτες• επιπλέον, για να παραταχθεί αφαλέστερα, ο μεγάλος βασιλέας έστειλε πριν από όλα πέρα από τον ποταμό 30.000 ιππείς και 20.000 ψιλούς, δηλαδή ελαφρά οπλισμένους.

Κατόπιν γέμισε όλον τον χώρο μεταξύ του όρους και της θάλασσας κοντά στον Πίναρο με 90.000 οπλίτες, από τους οποίους οι 30.000 Έλληνες κατέλαβαν το κέντρο, και ανά 30.000 Ασιάτες οπλίτες, οι Κάρδακες, κατέλαβαν τις δύο πλευρές. Στα υψώματα αριστερά στάθηκαν 20.000 άνδρες, για να χτυπήσουν την πίσω και τη δεξιά πλευρά του Αλέξανδρου.

Ο υπόλοιπος αναρίθμητος όχλος παρέμεινε αχρησιμοποίητος, επειδή ήταν στενός ο τόπος και, το χειρότερο, δε διευθετήθηκε έτσι ώστε να συνδράμει όπου πιθανώς χρειαζόταν, αλλά εγκλωβίστηκε άτακτα στο πίσω μέρος των Ελλήνων μισθοφόρων και των Ασιατών οπλιτών.

Πάντως, αφού παρατάχθηκε με αυτόν τον τρόπο ο στρατός, ανακλήθηκαν οι 30.000 ιππείς και οι 20.000 πεζοί που είχαν περάσει τον Πίναρο• και ένα μέρος μεν εκείνου του ιππικού στάλθηκε καταρχήν στην άκρα αριστερή πτέρυγα, αλλά επειδή η περιοχή ήταν ορεινή και δεν μπορούσε να κινηθεί, έλαβε εντολή να πάει στη δεξιά πτέρυγα, όπου ήδη βρισκόταν και το άριστο τμήμα του περσικού ιππικού. Ο ίδιος ο Δαρείος κατά το περσικό έθος κατέλαβε το κέντρο όλης της παράταξης, με πολλούς ευγενείς ιππείς γύρω του, πίσω από το πεζικό των Ελλήνων οπλιτών.


Χάρτης της εκστρατείας, όπου απεικονίζεται και η πορεία προς την Ισσό


Η μάχη

Καθώς, όμως, συγκεντρώθηκε κοντά στον ποταμό αυτή η σημαντική περσική δύναμη, αξιόλογο τμήμα της οποίας συγκροτούσαν 30.000 Έλληνες οπλίτες, η μάχη προαναγγελόταν πεισματική, αν και παραδόξως τελείωσε εύκολα και γρήγορα. Αναπαύοντας για λίγο τα στρατεύματά του, ο Αλέξανδρος άρχισε να προχωρεί βάδην προς τα εμπρός, υποθέτοντας ότι οι εχθροί θα περνούσαν τον ποταμό, για να επιτεθούν πρώτοι.

Βλέποντάς τους, όμως, να παραμένουν ακίνητοι πίσω από τον ρηχό ποταμό, εξακολούθησε να προχωρά. Φθάνοντας σε απόσταση βέλους παρέλαβε το ιππικό, τους υπασπιστές και τις τάξεις του στρατού στα δεξιά της φάλαγγας, επιτάχυνε τον βηματισμό, πέρασε τον ποταμό και χτύπησε αιφνιδιαστικά τους Κάρδακες της αριστερής πτέρυγας των Περσών. Εκείνοι, αντιστεκόμενοι για λίγο μόνο, έστρεψαν σχεδόν αμέσως τα νώτα και το χειρότερο, όταν αντιλήφθηκε ο Δαρείος την τροπή που πήραν τα πράγματα, πίστεψε πως διέτρεχε και ο ίδιος τον έσχατο κίνδυνο και έτρεξε γεμάτος πανικό με το άρμα του πίσω από τους φυγάδες.

Μόλις είχε αρχίσει η μάχη και το μεγαλύτερο τμήμα του στρατού ήταν ακέραιο• 60.000 οπλίτες, 100.000 ιππείς και δεκάδες χιλιάδες πεζοί, όταν οι αντίπαλοι συνολικά δεν ξεπερνούσαν τους 30.000 άνδρες, ενώ εκείνοι που καταδίωκαν τους Πέρσες ήταν λιγότεροι από τους μισούς. Όμως ο Δαρείος καταλήφθηκε από τέτοιο τρόμο, ώστε έφευγε ασταμάτητα• συναντώντας δε μερικά φαράγγια και ανώμαλα εδάφη, πήδηξε από το άρμα και συνέχισε τη φυγή έφιππος, πετώντας συγχρόνως την ασπίδα, το τόξο και την κάνδυ, δηλαδή τον βασιλικό μανδύα.

To αποτέλεσμα αυτής της οπισθοχώρησης ήταν προφανές. Στο μέσο και τη δεξιά πλευρά των Περσών όπου βρίσκονταν οι Έλληνες μισθοφόροι και οι άριστοι από τους ιππείς Πέρσες, αγωνίστηκαν μεν γενναία κατά των τάξεων της φάλαγγας υπό τον Κρατερό και τον Παρμενίωνα, και κατά των Θεσσαλών ιππέων, όσο υπέθεταν ότι ο Δαρείος ήταν παρών. Οι Έλληνες μάλιστα μισθοφόροι αντιλαμβανόμενοι κάποιες ρωγμές στη μακεδονική φάλαγγα αντιστάθηκαν τόσο πεισματικά, ώστε εδώ έπεσαν και ο ταξιάρχης Πτολεμαίος του Σελεύκου και 120 πεζέταιροι.

Αλλά και στο άκρο αριστερό πλευρό οι Θεσσαλοί και οι Πελοποννήσιοι δέχθηκαν μεγάλη πίεση από τη μάζα του περσικού ιππικού. Παρόλα αυτά οι ιππείς διατήρησαν τις θέσεις τους, αν και οι αντίπαλοι υπερτερούσαν αριθμητικά.
Ωστόσο, η κατάρρευση της αριστερής πλευράς του περσικού στρατού επέτρεψε στον Αλέξανδρο να στρέψει τη σφήνα του ιππικού προς το κέντρο κατά των Περσών και ιδιαίτερα κατά του Δαρείου αναζητώντας να θέσει ένα τέλος σε οποιαδήποτε μελλοντική ανασυγκρότηση των περσικών δυνάμεων με εστία τον μεγάλο βασιλέα. Όμως, ο Δαρείος είχε ήδη τραπεί σε φυγή, εγκαταλείποντας πίσω του την οικογένεια, τους θησαυρούς και τους στρατιώτες του. Τη γενική φυγή του περσικού στρατού ακολούθησε άγρια καταδίωξη του από τους νικητές.


Συνέπειες

Η καταδίωξη δε συνεχίστηκε για πολύ και το σκοτάδι, που έπεφτε γοργά, ανάγκασε τον Αλέξανδρο να επιστρέψει στο στρατόπεδο. Η λεία από τούτη τη νίκη ήταν μεγάλη. Όλο το στρατόπεδο του Δαρείου, η μητέρα του, η σύζυγος, η αδελφή, ο γιος και οι δυο κόρες του έπεσαν στα χέρια των νικητών, όπως και το άρμα, η ασπίδα και το τόξο του, επιπλέον 3.000 αργυρά τάλαντα και πολλά άλλα πολύτιμα πράγματα, σκεύη και αιχμάλωτοι.

Οι κυρίες της περσικής αυλής που είχαν κατά το έθος συνοδέψει τον Δαρείο υπέστησαν δεινή κακοποίηση από τους στρατιώτες του Αλέξανδρου, απογυμνωμένες από τα υπάρχοντά τους, αντίθετα από τους στενούς συγγενείς του μεγάλου βασιλέα που ανήκαν αποκλειστικά στον Αλέξανδρο.

Παραδίδεται ότι σκοτώθηκαν 110.000 Πέρσες, από τους οποίους οι ιππείς ήταν περισσότεροι από 10.000, καθώς και πολλοί αξιωματούχοι. Γενικά από όλο εκείνο το στράτευμα δε διατήρησαν την παράταξή τους παρά μόνο 4.000 άνδρες, εκείνοι που πέρασαν τον Ευφράτη με τον Δαρείο και 8.000 Έλληνες μισθοφόροι οι οποίοι, κατόρθωσαν να διασωθούν στην Αίγυπτο με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.

Για να πετύχει αυτή τη νίκη, ο ελληνικός στρατός είχε απώλειες περί τους 450 νεκρούς από τo πεζικό και τους ιππείς και περίπου 4.500 τραυματίες. Έτσι έγινε η μάχη στην Ισσό, για την ακρίβεια η μάχη στον Πίναρο ποταμό. Μία τακτική εντέλει νίκη του Αλέξανδρου και όχι στρατηγική, καθώς δεν επιτεύχθηκε η βασική του επιδίωξη να κυριαρχήσει δια μιας σε ολόκληρη την Ασία. Ο Δαρείος διέφυγε και προσπαθούσε ήδη να οργανώσει μια δεύτερη γραμμή άμυνας. Συνεπώς, το έπαθλο της νίκης δεν ήταν η Βαβυλώνα και τα Σούσα επί του παρόντος, αλλά η παραλία της Μεσογείου και ιδιαίτερα η Φοινίκη.

Ο Αλέξανδρος παραδίδεται αξιοθαύμαστος και μετά το τέλος της μάχης, για τη φιλόξενη και χρηστή στάση του απέναντι στη μητέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά του αντιπάλου. Όταν επέστρεψε από την καταδίωξη, βρήκε τη σκηνή του μεγάλου βασιλέα έτοιμη να τον υποδεχτεί. Πριν δειπνήσει, όμως, ακούγοντας θρήνους και κλάματα γυναικών και μαθαίνοντας πως η σύζυγος και η μητέρα του Δαρείου θρηνούσαν, γιατί τον θεωρούσαν νεκρό, έστειλε τον Λεοννάτο, έναν από τους εταίρους, για να τις βεβαιώσει πως ο Δαρείος ζει και να προσθέσει ότι επιθυμία του Αλέξανδρου ήταν να κρατήσουν όλη τη βασιλική τους ακολουθία, και να αποκαλούνται πάντα βασίλισσες.

Τέτοια ήταν η σωφροσύνη που φέρεται ότι έδειξε, ώστε, όπως βεβαιώνεται από δική του προς τον Παρμενίωνα επιστολή, περικοπή της οποίας διέσωσε ο Πλούταρχος, δε θέλησε ούτε να δει τη γυναίκα του Δαρείου μήτε ευχαριστείτο να ακούει όσους μιλούσαν για την ομορφιά της. Τούτη η περιγραφή βέβαια έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την σκηνή που παραδίδουν άλλοι αρχαίοι συγγραφείς και δη ο Αρριανός για τη συνάντηση του Αλέξανδρου και του Ηφαιστίωνα με τη γυναίκα του Δαρείου.

Την επομένη της μάχης ο Αλέξανδρος, τραυματισμένος ο ίδιος στον μηρό, επισκέφθηκε τους τραυματίες. Στη συνέχεια έθαψε με τιμές τους νεκρούς με το σύνολο της στρατιάς παρατεταγμένο. Επιθεωρώντας τους άνδρες του τίμησε δημόσια με λόγους και δωρεές όσους διακρίθηκαν στη μάχη στη συνέχεια αντικατέστησε τον νεκρό ταξίαρχο Πτολεμαίο με τον Πολυσπέρχοντα, διορίζοντας σατράπη της Κιλικίας τον Βάλακρο, έναν από τους σωματοφύλακές του.
Κατόπιν προχώρησε μέσω της κοίλης Συρίας προς τη φοινικική παραλία, στέλνοντας παράλληλα τον Παρμενίωνα κατά της Δαμασκού, την οποία εύκολα κυρίευσε ο στρατηγός, λαμβάνοντας από την πόλη και πολλούς θησαυρούς και πολλούς αιχμαλώτους.


apocalypsejohn.com

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/machi-issou-megas-alexandros-perses-dariou.html#sthash.BHPl9yEF.dpuf

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ –Ε.ΣΥ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ –Ε.ΣΥ.
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καλησπέρα. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να εξηγήσουμε και να ορίσουμε τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ, την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ καθώς και περιληπτικά τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που έχουμε ήδη καταθέσει.
Ο σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι να πάρετε τις βασικές πληροφορίες, πώς είναι ο σκελετός, ο σκοπός, οι στόχοι της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, με σκοπό την ίδρυση και την διακυβέρνηση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και  με την προοπτική να ενημερώσουμε όσους περισσότερους Έλληνες πολίτες μπορούμε και στην συνέχεια, να προτείνουμε τους αξιότερους που θα μας αντιπροσωπεύσουν στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. Έτσι θα μπορέσουμε σιγά-σιγά, να αναλάβουμε τα ηνία της διακυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο Βασίλης Θεοδωροπουλος είναι δίπλα μου. Είναι ο προσωρινός ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα. Εγώ, η Βίκυ Χαραλάμπους είμαι κι εγώ η προσωρινή Διευθύνουσα Σύμβουλος μέχρι να μπορέσουμε να φτάσουμε στο ΣΥΝΈΔΡΙΟ που θα γίνουν πραγματικά οι εκλογές και θα αρχίσει να μπαίνει η πραγματική Δημοκρατική εκλογική διαδικασία  των εκπροσώπων μας στην Ελληνική Βουλή.
Για αυτό σήμερα ξεκινάμε με το τι καταγγέλλουμε, τους σκοπούς, τους στόχους και στην συνέχεια, όπως είπα, θα περάσουμε στους τρόπους λειτουργίας, δηλαδή το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ για να γίνει η ανάλυση του.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ……
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ξεκινήσουμε τώρα με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ η οποία κατατέθηκε μαζί με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ στις 4-9-2015 στον Άρειο Πάγο και ουσιαστικά, εκεί καταγγέλλουμε το υπάρχον πολιτικό καθεστώς.
Παρατηρούμε σήμερα ότι υπάρχουν ΦΕΚ  τα οποία ουσιαστικά είναι η Νομοθεσία της Βουλής μας, αλλά έχουν υπογραφεί μόνο από τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, τον Στουρνάρα. Υπάρχει μια υπέρβαση εξουσίας! Έχει δικαίωμα ο τραπεζίτης να υπογράφει ΦΕΚ που είναι θέμα της Βουλής;
Ακούσαμε τον Τσίπρα να λέει ότι δεν ήθελε το capital control, αλλά το υπέγραψε! Ποιος τον ανάγκασε να το υπογράψει; Οι τραπεζίτες; Μάλλον! Γιατί; Είναι πιο δυνατοί οι τραπεζίτες από τον πρωθυπουργό της Ελλάδος και από αυτούς που έχουν ψηφιστεί για να κυβερνήσουν την Ελλάδα;
Έχουμε καταλάβει τι γίνεται και πώς λειτουργεί αυτό το καθεστώς. Για αυτό ως ενεργοί πολίτες είμαστε ευθέως καταγγελτικοί εναντίον του!
Αν το πάρουμε από την αρχή, από το 1821, θα δούμε ότι είναι μια πορεία που είναι καταστροφική για το Έθνος των Ελλήνων. Έχει δημιουργηθεί ένα κράτος, το οποίο ουσιαστικά αντιμάχεται και όσο προχωράει τόσο  περισσότερο, το κράτος είναι εναντίον του Έθνους και οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αντιδράσουν!
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ…
Έτσι, κάνουμε μια ιστορική αναφορά μέσα από την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ξεκινώντας από τον μεγάλο Έλληνα Κυβερνήτη τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που για να μπορέσουν να περάσουν τα σχέδια τους, τον δολοφόνησαν! Ιδρύεται μια Εθνική τράπεζα, η οποία ουσιαστικά κυριαρχεί στην Ελλάδα κι οι πολιτικοί υποτάσσονται στο θέλημα και στα θέλω της Εθνικής Τράπεζας και αν την ονομάσουμε και συγκεκριμένα, ως το φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από αυτή την τράπεζα, πηγαίνουμε κατευθείαν στο Ρόθτσιλντ, στην οικογένεια Ρόθτσιλντ, οι οποίοι ουσιαστικά είναι οι Επικυρίαρχοι.
Μια Εθνική Τράπεζα η οποία έχει πτωχεύσει την Ελλάδα, τουλάχιστον 4 φορές, έχει αφαιμάξει την Ελλάδα και μετά, ως θυγατρική της, η Τράπεζα της Ελλάδος, έπαιξε τον ίδιο ρόλο.
Αυτό όμως έγινε, βάζοντας ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, ένα συγκεκριμένο σύστημα διακυβέρνησης. Αυτό το σύστημα της διακυβέρνησης, λέγεται ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Ο λαός έπρεπε να διαιρεθεί, έπρεπε να υπάρξουν ιδεολογίες οι οποίες πάντα διαιρούν και μέσα από αυτή την διαίρεση, μπόρεσαν και πέρασαν τα σχέδια τους.
Ουσιαστικά, όλοι οι Έλληνες έχουμε κοινό συμφέρον. Ο,τι είναι καλό για τον έναν, είναι και για τον άλλον. Προς τι λοιπόν αυτή η ιδεολογία αριστερή, δεξιά, κεντρώα, άκρα δεξιά ή άκρα αριστερά;
Όλα αυτά είναι εφευρήματα, για να μπορέσουν ουσιαστικά να περάσουν μέσα από αυτά, την διαίρεση του λαού μας, την διαίρεση της κοινωνίας και για να επικυριαρχούν.
Άν εξετάσουμε όλες τις καταστροφές του Έθνους μας, αν δούμε τι έχει φταίξει στην ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, θα ανακαλύψουμε πάλι την διαίρεση που υπήρχε στο πολιτικό καθεστώς, (οι βασιλικοί και οι βενιζελικοί).Δεν μπορούσαν να έχουν μια ενιαία αντίδραση σε αυτό το οποίο γινόταν! Το αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή. Το αποτέλεσμα ήταν 4.000.000 νεκροί και 1500 επανεπατρισμένοι. Ακόμα μέχρι σήμερα έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της καταστροφής.
Ο χαμός της Κύπρου, η διαίρεση της Κύπρου και το πόσο έχει υποφέρει ο Ελληνισμός στην Κύπρο που οφείλεται; Και αυτό στην ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ  μέσω ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ της κοινωνίας. Όλο αυτό το καθεστώς μέσα από την Κομματοκρατία έχει φέρει την Ελλάδα στην θέση που είναι σήμερα. Βλέπουμε όμως, ότι έχουν περάσει όλες οι πολιτικές αποχρώσεις. Έχουν περάσει όλα τα πολιτικά κόμματα.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…
Βλέπουμε  σήμερα μια υποτίθεται αριστερή κυβέρνηση. Μπορούμε να διακρίνουμε την διαφορά από την προηγούμενη που είναι ελαφρώς κεντρώα ή δεξιά; Είναι ακριβώς η ίδια. Έχουν τον ίδιο προορισμό, τον ίδιο σκοπό κι ο ένας συνεχίζει το έργο του προηγούμενου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εναντίον του  Κώστα Καραμανλή, γιατί αυτός υποτίθεται έκανε σπατάλες και κυβέρνησε ο Παπανδρέου κι έκανε χειρότερες σπατάλες και έβαλε το κράτος μας στην πτώχευση, το έβαλε μέσα στις διαδικασίες των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Μετά, ήρθαν διαδοχικές κυβερνήσεις του Σαμαρά και τώρα του Τσίπρα που ουσιαστικά αυτό που ξεκίνησε από τότε, το έχουν επιταχύνει και το έχουν κάνει πολύ μεγαλύτερο, που σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Αν δούμε νωρίτερα την πολιτική κατάσταση, θα δούμε ότι αυτό που έγινε αυτά τα χρόνια έχει ετοιμαστεί πολλά χρόνια πίσω, γιατί οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν παίξει ένα ρόλο να καταστραφεί όλος ο παραγωγικός ιστός της Ελλάδος μέσω του τραπεζικού συστήματος, μέσω της νομισματικής Επιτροπής η οποία εξέδιδε εγκυκλίους και αυτές γίνονταν Νόμοι του Κράτους.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΕς ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Έχουν κλείσει  πάνω από 20.000 επιχειρήσεις και ουσιαστικά υπήρξε μια ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.  Αφού έγινε αυτό, πέσαμε στα δάνεια και μέσω των δανείων μπόρεσαν οι επικυριάρχοι να μας βάλουν στην τωρινή κατάσταση.
Είναι δηλαδή μια συνεπέστατη πορεία που έχει το πολιτικό καθεστώς προκειμένου να φτωχοποιήσει και να διαλύσει την Ελλάδα.
Αυτό εξυπηρετείται σήμερα. Αυτό όμως όσο πάει και χειροτερεύει και το καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι πολίτες σήμερα. Υπάρχει μια συνεχή φτωχοποίηση και τώρα με τα καινούργια μέτρα τα οποία ουσιαστικά λαμβάνονται θα το νιώσουμε πολύ περισσότερο.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…
Κι αυτή η συνθήκη γίνεται παράλληλα με κάτι άλλο, το οποίο έχει μεγάλη σημασία.
Από τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας 600δις τα οποία έφταναν για να γίνει και αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους και να μείνουν χρήματα για να ξεκινήσει πάλι η Ελλάδα μια πορεία ανάπτυξης.
Αν ήταν οικονομικό το θέμα, θα είχε ήδη τελειώσει. Αν ήθελαν οι δανειστές τα χρήματα τους, θα τα είχαν πάρει και θα μας είχαν αφήσει ήσυχους. Δεν ήταν όμως αυτός ο σκοπός τους.
Δεν θέλουν με τίποτα να λειτουργήσει αυτό που έχει προτείνει ο Αρτέμης Σώρρας, το αποκρύπτουν, το θάβουν μόνο και μόνο για να μην το μάθει ο κόσμος. Τα σχέδια τους είναι τελείως διαφορετικά. Τα σχέδια τους είναι να πάρουν μέσω του χρέους ό,τι πλούτο έχει η Ελλάδα και να αφανίσουν τις ψυχές των Ελλήνων. Έχουμε 500.000 μετανάστες και μάλιστα νέοι που  έχουν κοστίσει στο Ελληνικό κράτος και αυτοί έπρεπε να προσφέρουν στο ελληνικό κράτος και αντί να το προσφέρουν σε αυτό, τα προσφέρουν σε άλλα κράτη γιατί στην Ελλάδα, δεν βρίσκουν εργασία.
Έχει πλημμυρίσει η Ελλάδα από αλλοδαπούς και δη, ασιάτες αλλοιώνοντας τελείως το χάρτη των πολιτών της Ελλάδος. Υπάρχει λοιπόν ένα σχέδιο που υποκρύπτεται πίσω από όλα αυτά.
Σε αυτή λοιπόν την συνθήκη, σε αυτή την κατάσταση, εφόσον από την μια βλέπουμε το πολιτικό καθεστώς  να είναι σύσσωμο εναντίον του Ελληνικού Έθνους, εναντίον των Ελλήνων Πολιτών και από την άλλη μεριά, βλέπουμε ότι υπάρχει δυνατότητα η οποία είναι ορατή.
Έχουμε αποφάσεις δικαστήριων, έχουμε αποδοχή ουσιαστικά και από τον Πρόεδρο της Βουλής κι από τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος ότι αυτά που προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας υπάρχουν πραγματικά.
Όσον αφορά για την απόφαση του δικαστηρίου είναι πεντακάθαρο ότι η Πρόεδρος στην αιτιολογία της απόφασης γράφει ότι αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία ότι όντως, αυτά υπάρχουν!  Τι άλλη πιστοποίηση θέλουμε ακόμα; Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να κάνουμε κάτι, γιατί αν αφήσουμε τα πράγματα όσο πάμε είναι προγραμματισμένη η καταστροφή μας.
Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. !
Αποφασίσαμε λοιπόν μέσα σε αυτή την συνθήκη κάτω από αυτές τις καταστάσεις και αυτά τα δεδομένα να προχωρήσουμε στην δημιουργία του Φορέα του Ελληνικού Έθνους με την ονομασία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Είναι η οδός η οποία θα σπάσει το απόστημα του πολιτικού καθεστώτος. Θα σπάσει αυτές τις συνθήκες και την κατάσταση  που έχουν φέρει στην Ελλάδα μας τα κόμματα. Αυτός  ο κομματισμός ο οποίος έχει διαιρέσει την πατρίδα μας, ήρθε η ώρα να σταματήσει.
Πρέπει να φύγουν αυτές οι ιδεολογίες από την μέση και η μόνη ιδεολογία που πρέπει να μείνει είναι ο Ελληνισμός και η Ελληνικότητα. Δεν υπάρχουν Έλληνες δεξιοί και αριστεροί. Υπάρχουν μόνο Έλληνες, γιατί Έλληνες γεννιόμαστε και Έλληνες υπάρχουμε.
Και επειδή το Έθνος μας είναι το πρώτο Έθνος που υπήρξε, έχουμε μια τεράστια κληρονομιά, έχουμε μια κληρονομιά που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που λεγόμαστε Έλληνες, γιατί πραγματικά αυτός ο πλανήτης είναι δικός μας.
ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μέσα στην ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ αναφέρουμε σαφώς πώς ξεκίνησε το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Είναι γεγονός ότι ο πρώτος βασιλεύς των Ελλήνων και Ευρώπης ήταν ο Φίλιππος. Έτσι όλοι οι βασιλείς έπρεπε να ήταν του οίκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό ίσχυε και στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και στην Ρωμανία.
Πραγματικά, το Βασιλικό Δικαίωμα το είχαν μόνο οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μόνο οι Έλληνες έχουν αυτό το δικαίωμα να είναι Κυρίαρχοι γιατί πραγματικά, πλανητικά, οι Έλληνες έχουν την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Αλλά αυτό σφετερίστηκε! Αυτό καπηλεύτηκε και πλαστογραφήθηκε.
Σήμερα, υπάρχουν βασιλείς, οι οποίοι είναι μόνο κατ’όνομα και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να είναι βασιλείς.
Αυτά όλα τα γράφουμε μέσα στην ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ γιατί αυτά τα ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ συνδέονται με άλλα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ που είναι τεράστια και είναι μόνο δικά μας, γιατί πραγματικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΩΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥς ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να αντιδράσουμε σύμφωνα με το Σύνταγμα και να αντιδράσουμε έννομα κάνοντας τον δικό μας Φορέα και να διεκδικήσουμε τα δικά μας.
Δεν θέλουμε τίποτα ξένο, παρά μόνο τα δικά μας. Για αυτό ιδρύσαμε τον Φορέα, για να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Ιδρύσαμε τον Φορέα για κυβερνήσει Έλληνας και Έλληνες την Ελλάδα.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ….
Μιλάμε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά μιλάμε για την πραγματική Δημοκρατία γιατί την Δημοκρατία, σαν θεωρία και σαν πρακτική την ξέρουμε μόνο εμείς οι Έλληνες κι αυτό που βιώνουμε σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία. Δεν υπάρχει Κομμουνιστική Δημοκρατία, δεν υπάρχει Σοσιαλιστική Δημοκρατία, δεν υπάρχει Καπιταλιστική Δημοκρατία, δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!
Και η Δημοκρατία είναι εκεί που ο ΔΗΜΟΤΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΧΕΙ! Είναι αυτό που θα ιδρύσουμε και θα καταστήσουμε την Ελλάδα ως την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
 Η Ελλήνων Πολιτεία, πρώτη φορά στα χρονικά, κανένα άλλο κόμμα, γιατί κανένα άλλο δόγμα και κανένας δεν έχει θέσει εξαρχής, ούτε τις ΑΞΙΕΣ του, ούτε τις ΑΡΧΕΣ του, ούτε την Νομική βάση της λειτουργίας του.
Μαζί με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ γράφουμε ακριβώς ποιές είναι οι ΑΞΙΕΣ μας, ποιες είναι οι ΑΡΧΕΣ μας και ποιοι είναι οι ΝΟΜΟΙ για να κάνουμε σαφέστατο το στίγμα μας. Για να ξέρουν όλοι περί τίνος πρόκειται και να καταλάβουμε όλοι ότι εδώ είναι η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, για να μπορεί ο Άνθρωπος να ζει με ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ…ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ… ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ… ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ….
Κανένα κόμμα και κανένα δόγμα δεν έχει αναφέρει ποτέ τις ΑΞΙΕΣ του. Λένε για ΑΞΙΕΣ, λένε για ΑΡΧΕΣ χωρίς να τις αναφέρουν ποτέ, από την πρακτική τους όμως και τα αποτελέσματα, βλέπουμε ότι το μόνο που παράγεται  είναι ένα ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ σύστημα, γιατί ό,τι και να πάρουμε κι ό,τι και να αναλύσουμε από αυτό που βιώνουμε σήμερα, είναι μακρυά από τις ΑΞΙΕΣ , είναι αντίθετο από τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ.
Έχουμε πει ότι οι 12 ΑΞΙΕΣ μας είναι η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΑΡΕΤΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΙΣΟΤΗΣ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, Η ΑΡΜΟΝΙΑ, Η ΑΝΔΡΕΙΑ, Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ.
Ας πάρουμε μια από όλες αυτές. Ας μιλήσουμε για την ΑΦΘΟΝΙΑ. ΄Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι οι Έλληνες πολίτες ζουν σε ΑΦΘΟΝΙΑ;
Αντίθετα, ο,τιδήποτε και να δούμε, οποιαδήποτε εμπειρία της διαβίωσης μας κι αν αναλύσουμε, θα δούμε ότι δεν υπάρχει Αφθονία, αλλά υπάρχει Φθόνος. Γιατί το καθεστώς έτσι όπως διαχειρίζεται τα πράγματα το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί ΦΘΟΝΟ στον πολίτη. ΦΘΟΝΟ γιατί ο άλλος έχει κι εγώ δεν έχω. ΦΘΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΒΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ουσιαστικά, είναι για να καλύπτουν εγωιστικά, καπιταλιστικά και καταναλωτικά πρότυπα. Ο άνθρωπος με αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να βιώσει ποτέ ΑΦΘΟΝΙΑ και ζει πάντα σε ΦΘΟΝΟ.
Σήμερα βέβαια έχουν πολύ χειροτερέψει και ο φθόνος είναι πολύ μεγαλύτερος, γιατί οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε κατάσταση να μην μπορούν να διαχειριστούν την επιβίωση τους πια εύκολα.
Ο,τιδήποτε προάγεται και παράγεται στο σύστημα αυτό του καθεστώτος, σε αυτό το κομματικό κράτος παράγει το ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟ. Κι έχουμε θέσει και τις ΑΡΧΕΣ μας που μέσα από αυτές, δημιουργούμε το πλαίσιο που θα πορεύεται η κοινωνίας μας που είναι: Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Βάζουμε την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μετά από  όλες τις άλλες, γιατί αυτό που προέχει είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ακόμα είναι η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΙΣΗΓΟΡΙΑ, η ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που δεν υπάρχει τίποτα, Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που ούτε κι αυτή υπάρχει σήμερα και θα κληθούν οι δικαστές να δικάζουν σύμφωνα με αυτό το Δίκαιο, γιατί σήμερα με το Δίκαιο που δικάζουν είναι τελείως άνομο.  Η ΦΡΟΝΗΣΗ, Η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, Η ΑΙΔΩΣ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και στο κοινωνικό και στο ατομικό επίπεδο, Η ΦΙΛΟΤΗΣ, Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ και τέλος Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτές είναι οι ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Έχουμε βγάλει και τους τρεις ΝΟΜΟΥΣ που είναι ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί αυτό που κάνεις να έχεις την ικανότητα να το επανορθώσεις στην πρότερη του μορφή, από εκεί που το πήρες και το άλλαξες.
Αν όμως δεν έχεις την δυνατότητα να το κάνεις όπως ήταν στην αρχή, τότε και μόνο που σκέπτεσαι να το αλλάξεις, είναι ύβρις και χάνεις την συνειδητότητα σου.
Και τον ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ που σημαίνει ότι αν θέλεις να προάγεις έναν νόμο, αυτόν τον νόμο πρέπει να τον βάλεις στον εαυτό σου, να τον βιώσεις εσύ και να έχεις επάνω σου την επίδραση του. Αν επάνω σου έχει θετική επίδραση, τότε κάνει και για τους άλλους, αν όμως εσύ δεν μπορείς να δεχτείς αυτόν τον νόμο, σημαίνει ότι δεν κάνει και για τους άλλους.
Υπάρχει και ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ που είναι ένας τεράστιος νόμος, που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί το κίνητρο για αυτό που κάνεις ή που σκέπτεσαι και θέλεις να κάνεις, να μπορεί να βγει στην δημοσιότητα και να είναι με Αρετή.
Γιατί, πολλές φορές, υπάρχουν «θέλω» που θέλουμε να κάνουμε και ενώ έχουν μια ωραία παράσταση, είναι μια ωραία πρόταση, ο σκοπός που προάγονται είναι τελείως για τον αντίθετο λόγο. Είναι για το πώς θα δυναστεύσουν και θα φέρουν τον άνθρωπο σε χειρότερη κατάσταση.
Αυτά είναι τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Με αυτά ουσιαστικά είναι σαν να ορκιζόμαστε στον εαυτό μας, γιατί αυτές οι ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ και οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ. Είναι αυτά που είναι η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ κι  όταν τα τηρούμε είναι σαν να τηρούμε τον ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ… ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του Φορέα είναι ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ για το καθεστώς αλλά σημασία έχει ότι αυτό που δίνουμε εμείς είναι η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ γιατί αν γινόταν μόνο η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ θα γινόταν χάος γιατί δεν έχει προοπτική. Ναι μεν γίνεται καταγγελία, αλλά προχωρούμε στο δια ταύτα. Βλέπουμε πώς θα φύγουμε από αυτήν την κατάσταση, πώς θα βελτιώσουμε και θα καλυτερεύσουμε μέχρι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που πραγματικά ο άνθρωπος να ζει στις συνθήκες που είναι πλασμένος να ζει.
Αυτή την δυνατότητα θα την δώσει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Και μέσα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ξεκινάει το όχημα και ο δρόμος για να φτάσουμε πραγματικά σε αυτόν τον σκοπό.
Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, να καθιερώσουμε τις δικές μας ΑΞΙΕΣ, τις δικές μας ΑΡΧΕΣ και τους δικούς μας ΝΟΜΟΥΣ που είναι από τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, για να μπορέσουμε μέσω της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να προάγουμε τις συνθήκες που ο άνθρωπος θα φτάσει για να μπορέσει να ζητήσει και να αποκτήσει την ΑΝΕΛΙΞΗ του.
Η Βίκυ Χαραλάμπους θα μιλήσει τώρα για το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ, δηλαδή ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Πολλοί έχουν θέσει αυτό το ερώτημα: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ. Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα γιατί  εμείς μέχρι σήμερα λέγαμε και λέμε ακόμα ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ. Το ο,τιδήποτε κάνουμε δεν θέλουμε να περιοριστεί στις ιδεολογίες και στις ιεραρχίες, το οποίο περιορίζεται κάτω από τις ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ιδεολογίες, ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ αποχρώσεις και κάτω από τις ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ τοποθετήσεις.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ έχει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.
ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΙ… Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ….
Αποτελείται από ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, είναι ομόκεντροι και λειτουργούν ΟΜΟΝΟΑ σε μια διαφορετική διακυβέρνηση, όπου ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ. Η Βασική μορφή της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα διέπεται μόνο απο ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ σε μια ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ όπως είπαμε νωρίτερα.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τα αρχικά Ε.ΣΥ είναι η αρχή, όπου όσοι ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν και να υπηρετήσουν τα κοινά και θεωρούν τους εαυτούς τους ΑΞΙΟΥΣ και ΑΡΤΙΟΥΣ και οι συμπολίτες μας τους εκλέξουν, τότε αυτό θα είναι η Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ.
Η λειτουργία του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όπως είπα και πριν αποτελείται από 5 ομόκεντρους κύκλους και το κέντρο,το οποίο είναι το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ και ο Πρόεδρος.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ αποτελείται από τα μέλη, τους ενεργούς Έλληνες πολίτες ενδιαφέρονται να εγγραφούν και θα εκλέξουν από τα δικά τους δημοτικά διαμερίσματα, από τις δικές τους δημοτικές ομάδες τους αξιότερους για να τους εκπροσωπήσουν στην διακυβέρνηση, στην διοίκηση του Πολιτικού Φορέα και στην συνέχεια στην πολιτική σκηνή.
Ο πρώτος κύκλος θα δημιουργηθεί από τις ομάδες που θα εκλέξουν με δημοκρατικό τρόπο 12 μέλη από τους οποίους θα διαλέξουν στην συνέχεια με κληρωτίδα 2 άτομα και 1 επιλαχόντα που θα αποτελέσουν την βάση για τον επόμενο κύκλο ο οποίος θα δημιουργήσει την ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Έτσι θα προχωρήσουμε και θα μπορέσουμε να δομήσουμε και να δημιουργήσουμε σιγά-σιγά αυτούς τους πέντε κύκλους που θα αποτελέσουν και την  διοίκηση μας.
Άρα, το πρώτο μας στάδιο είναι όλες οι ομάδες είναι να εκλέξουν 12 αξιότερους που μετά με κληρωτίδα θα επιλέξουν τους 2 και τον 1 επιλαχόντα που αυτοί θα είναι στην συνέχεια στην ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ είναι ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος δημιουργείται από όλους αυτούς τους εκπροσώπους των δημοτικών διαμερισμάτων. Θα γίνει ξανά μια εκ νέου εκλογή που θα εκλεγούν 360 μέλη κι αυτά με την σειρά τους θα προχωρήσουν με κλήρωση σε μια επιλογή 144 μελών.
Αυτά θα αποτελέσουν και τα ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που είναι κι ο τρίτος κύκλος για όλες τις αποφάσεις, οι οποίες θα λαμβάνονται εκ μέρος των δημοτικών διαμερισμάτων.
Στην συνέχεια, έχουμε τον τέταρτο κύκλος ο οποίος είναι η ΓΕΡΟΥΣΙΑ. Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ θα είναι ένα φίλτρο μεταξύ των ΣΥΝΕΔΡΩΝ και του επόμενου κύκλου που θα είναι το ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ θα κάνει τις μελέτες, θα είναι ο ελεγκτικός φορέας όπου οποιεσδήποτε προτάσεις θα κατατίθονται από τα δημοτικά διαμερίσματα και στην συνέχεια από τους Συνέδρους προς έλεγχο και θεσμοθέτηση και μετά για την εκτελεστική διαδικασία. Οι πρότασεις θα πρέπει να συνοδεύονται με μελέτες, ελέγχους, προτάσεις, με οικονομικές εξετάσεις, ώστε στο σύνολο να υπάρχει μια εμπεριστατωμένη άποψη συμβουλευτικής  υπηρεσίας προς το ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ που θα πάει για την τελική έγκριση και στο σύνολο της εκτέλεσης αργότερα από τα συμβούλια.
Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ καταρχήν δεν εκλέγεται. Η επιλογή των μελών της θα γίνει το 50% από τους Συνέδρους από τα 144 μέλη, που έχουν μπει προηγουμένως στον προηγούμενο κύκλο και το υπόλοιπο 50% της Γερουσίας θα επιλέγεται από το ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ. Έτσι θα φτιάξουν από κοινού την Γερουσία που έχουμε πει ότι είναι για συμβουλευτικούς και ελεγκτικούς λόγους.
Στην συνέχεια,  είναι ο κεντρικός πέμπτος κύκλος της διακυβέρνησης που είναι το ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ όπου ο τρόπος εκλογής γίνεται από επιλογή του Προέδρου, ο οποίος επιλέγει 15 μέλη και οι 144 Τακτικοι Σύνεδροι εκλέγουν τους 9 από αυτούς.
Άρα, έχουμε πάλι μια εκλογή που τα 9 αυτά άτομα θα αποτελέσουν τον  τελικό ελεγκτικό και εκτελεστικό Φορέα. Όλες οι προτάσεις που θα κατατίθονται από τα επιμέρους διοικητικά συμβούλια, που θα περνάνε από τον έλεγχο του Συνεδρίου, μετά θα κατατίθονται και θα γνωματεύει η Γερουσία, θα φτάνουν στο ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ το οποίο θα τις ελέγχει και αν συνάδουν με τις ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ όπως έχουμε θεσμοθετήσει ως ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, θα εγκρίνονται και θα προωθούνται προς εκτέλεση και στην συνέχεια θα ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία.
Αν στην περίπτωση των συμβούλιο των 9 δεν έχει ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, αυτή η πρόταση θα επιτρέφει πίσω στην Γερουσία και ενδεχομένως και στο συμβούλιο των 144 μελών, ώστε να υπάρξει πάλι διαβούλευση, για να μπορέσουμε στην συνέχεια να ξανακαταθέσουμε στην Γερουσία και μετά στο Συμβούλιο των 9 την τελική μας πρόταση και να μπορέσει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση και να επικυρωθεί ως πρόταση, η οποία θα προχωρήσει και θα νομοθετηθεί πλέον και θα θεσμοθετηθεί και θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της.
Πέρα από αυτούς τους 5 Ομόκεντρους Κύκλους, υπάρχει και το ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ που είναι Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Ο Πρόεδρος εκλέγεται με μια καθ’όλα δημοκρατική διαδικασία από το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 144 ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ. Αυτά θα εκλέξουν έναν Πρόεδρο, ο οποίος πρέπει να τηρεί, όλα όσα έχουμε περιγράψει στην ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και στο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.
Είναι πολύ συγκεκριμένα φτιαγμένη αυτή τη περιγραφή για το πώς πρέπει να είναι αυτός ο Πρόεδρος, γιατί ο Πρόεδρος πρέπει να έχει κάποιες ιδιότητες, που δεν είναι οι απλές ιδιότητες του Διοικητή, γιατί δεν είναι αυτός ο Διοικητής.
Αυτός είναι ένας ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ στο εξωτερικό. Πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να στοχεύσει σε  πολιτική στρατηγική, γεωστρατηγική και να μπορεί να έχει μία ευελιξία στο να λαμβάνει αποφάσεις και την ίδια στιγμή να μπορεί να επανδρώσει οποιαδήποτε πρόταση που θα κατατεθεί με δικά του εφόδια και να μπορεί να την στηρίξει και να την φέρει εις πέρας.
Ο Πρόεδρος να έχει ελληνικό DNA και αυτό πρέπει να το στηρίξουμε. Ο Πρόεδρος όχι μόνο να λέει ότι είναι Έλληνας, αλλά θα πρέπει πραγματικά να είναι με ελληνικό DNA,να αγωνίζεται για τον Ελληνισμό και να το αποδεικνύει και στο σύνολο πρέπει να πληρεί και τα υπόλοιπα που θα διαβάσετε στο καταστατικό για να μην μπούμε τώρα στις λεπτομέρειες.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πέραν όμως των Ομόκεντρων Κύκλων, έχουμε μια ακόμα ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ η οποία είναι το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα ελέγχει την νομιμότητα όλων αυτών των προτάσεων που έρχονται από τα Τακτικά Μέλη προς την Γερουσία και θα πρέπει να έχει την καθαρή άποψη, αφού συλλέξει όλες τις πληροφορίες για να γνωματεύσει και να αποδόσει δικαιοσύνη σε οποιοδήποτε θέμα θα μας απασχολεί.
Από τις εγκληματικές ενέργειες της μέχρι τώρα διακυβέρνησης στην Ελλάδα, που έχουμε δει τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, η Ελλάδα έχει ρίσκο να χάσει την ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ. Τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ έχουν παραβιαστεί στο έπακρο. Η Παιδεία έχει γκρεμιστεί. Η ασφάλεια είναι ανύπαρκτη, όπως και η Άμυνα είναι ανύπαρκτη. Η υγειονομική μας περίθαλψη δεν υπάρχει και βασικά, μπορούμε να πούμε ότι στην πραγματικότητα η Δημοκρατία δεν υπάρχει, αλλά όλο αυτό είναι μια Ολιγαρχία χωρίς Αρχές και χωρίς Νόμους. Ο Έλληνας πολίτης σήμερα βρίσκεται ως επαίτης να ψάχνει να φάει στα σκουπίδια, τα παιδιά να μην έχουν όραμα στην Ελλάδα και  η Τρίτη ηλικία να έχει εξαφανιστεί και να μην μπορεί να προσφέρει κάτι και στην ουσία, ο Έλληνας πολίτης να έχει χάσει κάθε του δικαίωμα και κάθε του όραμα που είχαμε κτίσει τα τελευταία χρόνια και τώρα χάθηκαν, είτε λόγω δανείων, είτε λόγω χρεών προς το δημόσιο ή προς τους τρίτους.
Όταν η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα δείτε μέσα στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ότι έχουμε αγγίξει όλα τα επίπεδα.
Κάθε επάγγελμα, κάθε πτυχή της Ελλήνων Πολιτείας μπαίνει ξανά στην βάση όπου ο Έλληνας Πολίτης θα χαίρει των δικών του δικαιωμάτων που δεν μπορεί κανένας να του στερήσει. Όλα όπως είπαμε είναι φτιαγμένα με ΛΟΓΙΚΗ κι όλες οι ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ που θέσαμε βασίζονται στην ΛΟΓΙΚΗ, στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, στην ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με ΑΦΘΟΝΙΑ. Γιατί δεν μπορούμε να μην έχουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ή να μην έχουμε ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ και τελικώς το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ.
Όλα αυτά είναι οι 12 ΑΞΙΕΣ που διέπουν τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ όπως τα έχουμε θέσει.
Βασίλη, τώρα είναι η στιγμή να συζητήσουμε τι θα γίνει την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Τι θα γίνει αφού ξεκινήσουμε να έχουμε την διακυβέρνηση της χώρας;
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ…
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε πει ότι Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ είναι το όχημα το οποίο θα μας βάλει μέσα στην Ελλήνων Πολιτεία. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ. Αυτό που βλέπουμε μέσα από αυτό που ανέπτυξες είναι μια εικόνα του πώς θα λειτουργεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Και θέλω να κάνω μια υπενθύμιση και να τονίσουμε την ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Να δούμε την διαφορά σε αυτό που λέγαμε τόσο καιρό το ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, πώς αναδεικνύεται μέσα από τον ΦΟΡΕΑ, που αφού λέμε ότι είναι ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ πώς θα είναι πραγματικά και μέσα στην Πολιτεία μας.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ…
Ας δούμε τώρα πώς διορίζεται ένας Πρόεδρος κόμματος, ένας κομματάρχης. Ο καθένας που θέλει να γίνει Κομματάρχης, ιδρύει ένα κόμμα και γίνεται αρχηγός. Δεν το έχει εκλέξει κανένας αυτόν .
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Και χωρίς να ξέρουμε βάσει σε ποιες Αξίες και σε ποιές Αρχές.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ούτε γνωρίζουμε από ποια συμφέροντα έχει προωθηθεί ή ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Από εκεί και πέρα, πώς γίνεται η επιλογή των βουλευτών; Με τι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;
Ο καθένας που είναι κομματάρχης αποφασίζει ποιους θα διορίσει και ποιους θα  βάλει σε κάθε τόπο και θα πει στους οπαδούς τους κόμματος, ψηφίστε αυτόν! Και πώς αλλάζουν όλα αυτά μέσα από τον δικό μας Φορέα;
Η Βάση είναι ο Πολίτης. Είναι αυτό που λέμε το ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Οι Πολίτες αποφασίζουν ποιους θέλουν να έχουν εκπροσώπους και αυτό μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες και της επιλογής αλλά και της κληρωτίδος! Ουσιαστικά, αυτοί που θα είναι τα μέλη του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, αυτοί θα είναι κατ’επέκτασιν οι βουλευτές, οι οποίοι θα έχουν προταθεί από το ίδιο τον λαό. Αυτοί οι ίδιοι που θα έχουν προταθεί από τον ίδιο τον λαό, θα διαλέξουν τον Πρόεδρο. Αυτό για να δούμε πόσο διαφορετικό είναι αυτό από τα κόμματα. Ο Εθνικός Φορέας είναι το ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και η πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προάγεται μέσα από αυτόν τον Φορέα.
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Εδώ πρέπει να πούμε ότι σε κάθε Δήμο, όπου έχει σχηματιστεί ομάδα ανθρώπων, μπορούν να προτείνουν οι ίδιοι τον αξιότερο με δημοκρατικές διαδικασίες, αυτόν που οι ίδιοι εκλέγουν και να δημιουργήσουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον Δήμο τους, με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν τα υπόλοιπα γραφεία στην Ελλάδα.
Άρα, θα δημιουργούνται εκ νέου γραφεία, τα οποία έχουν τα μέλη τους, με το καταστατικό που έχουμε ήδη κοινοποιήσει. Αυτά τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν τους δικούς τους εκλεκτούς που θα τους εκπροσωπήσουν στην διακυβέρνηση του Πολιτικού Φορέα και στην συνέχεια, οι ίδιοι μπορούν να προταθούν και για την βουλευτική ομάδα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ…
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό λοιπόν είναι το θεωρητικό κομμάτι που ναι μεν είναι Δημοκρατία, αλλά η Δημοκρατία σημαίνει ότι ο πολίτης ζει στις συνθήκες που πρέπει να ζει. Εδώ δεν υπάρχουν πολιτικές ιδεολογίες, υπάρχει Δημοκρατία, υπάρχει μόνο η Ελληνικότητα που παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά και στην πράξη πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα κατά πολύ! Πρέπει και η διαβίωση του Ανθρώπου πρέπει να είναι διαφορετική μέσα σε μια Δημοκρατία.
Δεν μας καλύπτει μόνο να ζούμε Δημοκρατικά, αλλά πρέπει να αλλάξει και η καθημερινότητα μας από αυτό που είναι σήμερα. Αυτό δηλώνεται μέσα από τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ πώς θα γίνει αυτή η αλλαγή.
Ο Άνθρωπος θα πρέπει να ζει μέσα στις Αξίες και μία από τις Αξίες αυτές είναι η ΑΦΘΟΝΙΑ.  Για να υπάρχει ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ και πρέπει να δίνει η Πολιτεία αυτό το δικαίωμα περιβάλλοντος στον Πολίτη για να ζει με ΑΦΘΟΝΙΑ. Πρέπει να αλλάξουν λοιπόν τα πράγματα και πρέπει, αυτά που ανήκουν στον Άνθρωπο, να γυρίσουν στον Άνθρωπο. Αυτό το έχει διευκολύνει πάρα πολύ και το έχει ετοιμάσει ο Αρτέμης Σώρρας.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Κι αυτή είναι η πραγματική διαφορά μας με τα Κόμματα.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τόσο καιρό ο Αρτέμης Σώρρας όλα αυτά τα έχει δώσει στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, αλλά  το καθεστώς δεν εξυπηρετεί τον Έλληνα πολίτη, αλλά τους επικυρίαρχους, δηλαδή τους τραπεζίτες, γιατί αυτοί ουσιαστικά κάνουν την επικυριαρχία τους παγκόσμια.
Στην δική μας Πολιτεία λοιπόν όλα όσα έχει δώσει ο Αρτέμης Σώρρας για εμάς, θα ενεργοποιηθούν αμέσως. Ας μας πεις Βίκυ, τι μας έδωσε πραγματικά ο Αρτέμης Σώρρας και τι περιθώρια μας έχει δώσει και τι προοπτικές μέσα από την υπάρχουσα παγκόσμια οικονομική κατάσταση να έχουμε αυτά που θέλουμε για την Πολιτεία μας!
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εδώ, φαίνεται η διαφορά μας με τα κόμματα και ό,τι έχει προταθεί μέχρι σήμερα στην ελληνική κοινωνία.
Ένα κόμμα, την στιγμή που κάνει την προεκλογική του εκστρατεία, πάντα τάζει πράγματα και τάζει πράγματα που δεν έχει την δυνατότητα υλοποίησης, αν δεν λάβει από κάπου αλλού μια έγκριση ή ακόμα και δάνεια.
Όλοι αυτοί έχουν πολλές φορές επικεντρωθεί στο ότι ενδεχομένως, θα ακυρωθούν τα μνημόνια κτλ. Θα θυμάστε τι έχουν υποσχεθεί στις τελευταίες κυβερνήσεις, που κάθε φορά που πάει να ψηφιστεί μια νέα κυβέρνηση, υπόσχονται ότι θα έχουμε ένα καλύτερο φορολογικό καθεστώς, αλλαγή στο καθεστώς της διακυβέρνησης για να μπορεί να παράγει και να μην χρησιμοποιεί δανεικά κτλ.
Ακούμε πολλά λόγια, αλλά όλα αυτά αν δεν βασίζονται και σε πρακτικά δεδομένα και ύλη που να είναι δεσμευμένη υπέρ του λόγου σου, όλα αυτά είναι  μόνο κίβδηλες υποσχέσεις που στο τέλος δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, γιατί δεν βασίζονται στην δική σου ενέργεια, αλλά σε  εγκρίσεις από τρίτους εάν και εφόσον πληρείς τα δεδομένα.
Άρα, όλα αυτά που μας έχουν υποσχεθεί όλοι οι προηγούμενοι κομματάρχες  ή όλοι ο φορείς που κατά καιρούς εμφανίζονται για να σώσουν την Ελλάδα, δεν είχαν αντικρίσματα ποτέ. Δεν είχαν ποτέ δεσμευμένη περιουσία για κάτι τέτοιο και άρα, ούτε η Ελλάδα θα μπορέσει να παράξει ξαφνικά τον πλούτο τον οποίο υπόσχονται, για να μπορέσει κανείς να απεμπλακεί από τα οποιαδήποτε μνημόνια, και η Ελλάδα να αρχίσει να έχει μια αναπτυξιακή πορεία για να έχουμε ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
Η διαφορά τώρα με την δική μας περίπτωση είναι ότι πριν ξεκινήσουμε, καταθέσαμε, κλειδώσαμε και δομήσαμε από παντού και τα οικονομικά εργαλεία και τις μελέτες και τους κωδικούς και τις εντολές και τα πάντα.
Θα πάω επιγραμματικά να θυμηθούμε και να επικεντρωθούμε στο τι πρόταση ακριβώς έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελληνική Δημοκρατία.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… 5, 5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
Ο Αρτέμης Σώρρας είχε ξεκινήσει το πρώτο εργαλείο που ήταν η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ είχε κάνει ο ίδιος πολύ στοχευμένες κινήσεις. Δωρήθηκαν προς δύο κατευθύνσεις για την Ελληνική Δημοκρατία: και για την εξαγορά του δημοσίου χρέους αλλά  και για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ 5.500.000.000.000 (τρισεκατομμυρίων) ευρώ.
Αυτό επικυρώθηκε και από την ΔΟΥ, γιατί φορολογήθηκε και μάλιστα υπάρχει κι ένας φόρος 27 δισεκατομμυρίων που αραχνιάζει κι αυτός μαζί με τα διάφορα πακέτα για τα οποία κατά καιρούς έχουν ενημερωθεί οι πάντες. Την ίδια στιγμή έχει επικυρωθεί από τον ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, έχει επικυρωθεί από ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και την ίδια στιγμή έχει επικυρωθεί και από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. Υπάρχει επικύρωση από το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ και από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Παντοιοτρόπως έχει επικυρωθεί, ώστε να μην μπορεί κανείς να φέρει ένσταση, όταν είναι έτοιμα τα πράγματα, για να υλοποιηθεί. Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μόνο, αν μια κυβέρνηση έδινε εντολή να υλοποιηθεί.
Η κυβέρνηση όμως αποποιήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη της και δεν εισέπραξε καν τον φόρο. Και ξέρετε ότι για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα και στα παγκόσμια που κάποιος πολίτης κάνει εξώδικο και μήνυση στην κυβέρνηση για να εισπράξει τον φόρο, τον οποίο δεν εισέπραξαν και πήγαμε σε δέσμευση της Ελλάδος με το 2ο μνημόνιο.
Αυτό ήταν το πρώτο εργαλείο και ο Αρτέμης Σώρρας με τις κινήσεις του απέδειξε ότι το τραπεζικό κατεστημένο στην Ελλάδα δεν είναι πραγματικά ένα βοηθητικό εργαλείο που πολλοί νομίζουν ότι είναι επενδυτής ή διαχειριστής των χρημάτων των Ελλήνων.
Το τραπεζικό κατεστημένο έχει καταντήσει ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδος που μέσω αυτού πτωχεύει η Ελλάδα. Να μην ξεχνάμε τις 4 φορές που έχει πτωχεύσει η Ελλάδα από το 1821 μέχρι σήμερα, με ποιες διαδικασίες έχει χάσει η Ελλάδα ως κράτος, ως διοικητική αρχή του Έθνους, το δικαίωμα έκδοσης χρήματος και το κέρδισε μια τράπεζα Εθνική και στην συνέχεια μια Τράπεζα Ελλάδος ως μονοπώλιο και σιγά-σιγά μπήκαμε και στο Ευρώ κι έγιναν όλα αυτά που ακολούθησαν.
Άρα, το πρώτο πράγμα που έγινε, πέρα από το ό,τι κατατέθηκε ένα σοβαρό πακέτο από χρήματα που μπορούν να ενεργοποιηθούν από ομολογίες χρυσού, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα, έχει αποδεικτεί επίσης ότι η Ελλάδα βιάζεται από το τραπεζικό της κατεστημένο. Αυτό θα μας βοηθήσει στο μέλλον, όντας κυβέρνηση, στο πού μπορεί να καταλήξει η Ελλάδα για να μπορεί να πάρει πίσω στα χέρια της τα ηνία της διακυβέρνησης και του οικονομικού της πλούτου.
600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Το δεύτερο, πολύ σοβαρό χρηματικό εργαλείο είναι τα 6 τεμάχια των διεθνών συναλλακτικών, 6 τεμάχια των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κι αυτά έχουν κλειδωθεί με την σειρά τους κάτω από κηδεμόνα με εντολή να δοθούν στην ελληνική κυβέρνηση, στην πραγματική Κυριάρχη Ελληνική Δημοκρατία όμως, σε όλους δηλαδή εμάς.
Είναι δική μας δηλαδή περιουσία, του λαού της Ελλάδος που έχουν κλειδωθεί σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, αλλά την ίδια στιγμή είχαν μπει δύο όροι που ζητά ο κάθε Έλληνας.
Όλοι εμείς ζητούμε να γίνει έλεγχος του επαχθούς χρέους που κανένας δεν ξέρει πώς δημιουργήθηκε. Ο κάθε Έλληνας θέλει να εξακριβώσει την νομιμότητα, την αλήθεια, αν έχουν μπει αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα, γιατί έχουμε δει  να λένε ότι μας έχουν δώσει αυτά τα κεφάλαια αυτάι και αν θυμάστε το 2009 να λένε ότι έχουν μπει στην Ελλάδα 530 δισεκατομμύρια, βρεθήκαμε ότι χρωστάμε 530 δισεκατομμύρια, αλλά έρχεται αυτό το παράνομο P.S.I και κουρεύουν  100 δις, αλλά παράλληλα κατάσχουν όλη την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και γίνονται όλες αυτές οι αλχημείες μέσα από τις οποίες, η χώρα βουλιάζει καθημερινώς περισσότερο με κάτι που είναι εντελώς παράνομο και δεν αποδεικνύεται από καμία αρχή.
Μέχρι σήμερα, εμείς ψάξαμε και κάναμε εμείς τον έλεγχο, αυτόν που η κυβέρνηση έλεγε ότι έκανε και ξεκινώντας από το 2009, φτάσαμε πίσω στο 1986 και βρήκαμε ότι το χρέος ήταν 42,6 δισεκατομμύρια κι όχι τα 530 δισεκατομμύρια με ισολογισμούς του κράτους κι όχι δικούς μας.
Άρα, κάτι δεν πάει καλά! Για αυτό τα 600 δις έχουν κλειδωθεί υπέρ της Ελλάδος, με προϋπόθεση να γίνει ένας έλεγχος του χρέους και αν κι εφόσον αποδεικτεί ότι οι δημόσιοι λειτουργοί έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις δικαιοδοσίες που τους έδωσε ο ελληνικός λαός προς άλλες κατευθύνσεις κι όχι υπέρ της Ελλάδος, τότε η Δικαιοσύνη πρέπει να λάβει τα μέτρα της και να πάρουν κι αυτοί τις ανάλογες ευθύνες για ό,τι έχει προκύψει από τους δικούς τους χειρισμούς.
Αυτό ήταν το δεύτερο εργαλείο που δεν έχει μόνο επικυρωθεί και πάλι όχι μόνο από την Ελληνική Δημοκρατία, αλλά και από την αμερικάνικη πλευρά από το τμήμα του θησαυροφυλακίου της Αμερικής που είναι το U.S TREASURY, από το τμήμα πληρωμών του θησαυροφυλακίου που είναι το U.S TREASURY OFFSET PAYMENTS, των ειδικών κονδυλίων της Αμερικής και μάλιστα από το ΥΨΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που είναι  το ΕΠΙΠΕΔΟ 7 όπως το λένε. Έχει επικυρωθεί και από το ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ που είναι καθόλα υπεύθυνο τμήμα της κυβέρνησης της Αμερικής για την σχέση μεταξύ της εταιρείας που έχει εκδόσει τα χρεόγραφα αυτά και του αμερικάνικου δημοσίου. Έχει επικυρωθεί επίσης από το ίδιο το Δ.Ν.Τ, γιατί όλοι αυτοί οι φάκελοι έχουν κατατεθεί και στο Δ.Ν.Τ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και στην ΒΟΥΛΗ, και στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και επίσης στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, άρα υπάρχει ο έλεγχος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Και μην ξεχνάμε ότι έχει βγει και η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ότι ο τίτλοι είναι πραγματικοί, ότι έχουν κατατεθεί και είναι αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Άρα, έχει δοθεί ο χρόνος για οποιεσδήποτε ενστάσεις και αμφισβητήσεις πριν καταθέσει κανείς το φάκελο και κανείς δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση σε αυτά τα κεφάλαια.
ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ… ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ….
Σαν σημείωση εδώ, γιατί ακούμε τον τελευταίο καιρό και είμαστε και μάρτυρες σε έναν διαδικτυακό πόλεμο και στα ΜΜΕ ότι κάποιοι καλοθελητές, ερευνητές που προσπαθούν να δείξουν ότι κάνουν έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και αγνοούν τις κρατικές αποφάσεις και της δικαστικής αρχής της χώρας, έρχονται να πουν ότι η δική τους ιδιωτική παρέμβαση θα μας αποδείξει την αλήθεια.
Δηλαδή, ακυρώνουν τις επικυρώσεις όλων των κρατών, ακυρώνουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων κι έρχεται ένας καλοθελητής ιδιώτης, ο οποίος λέει και καλά ότι οι δικές του έρευνες είναι αυτές που είναι υπεράνω όλων και μπορούν να λύσουν το πρόβλημα μας και θα σώσουν την Ελλάδα από τον εγκληματία Σώρρα και την ομάδα του.
Να σας πω το εξής και αυτό βάλτε το καλά στο δικό σας κεφάλι, όσοι το ακούσετε ή το διαβάσετε. Ο τρόπος που ελέγχονται οι συναλλαγματικές δημοσίου Αμερικής δεν είναι να στείλει κάποιος ιδιώτης ένα έγγραφο στην Αμερική κι αυτή να του απαντήσει. Γιατί καταρχάς, δηλώνω σήμερα ότι για να έχεις στα χέρια σου ένα έγγραφο τρίτου τέτοιας μορφής θα πρέπει να έχεις στα χέρια σου εγγράφως από τον δικαιούχο του που είναι ο Αρτέμης Σώρρας για να σου δίνει το δικαίωμα να κρατάς στα χέρια σου ένα τέτοιο έγγραφο. Αυτό είναι το πρώτο και να θυμάσαι πολύ καλά αυτό που λέω, διότι στην ουσία, χωρίς δικαιώματα παρεμβαίνεις σε περιουσία τρίτου και διακλαδώνεις και διαδίδεις ψευδή στοιχεία έναντι μιας περιουσίας που εσύ δεν έχεις δικαίωμα.
Το δεύτερο είναι ότι η Αμερική και οποιοδήποτε κράτος όταν κάποιος, όποιος είναι αυτός επικαλείται ότι έχει δικαιώματα έναντι ενός χρέους το οποίο δημιουργήθηκε μέσω μιας σχέσης μεταξύ του αμερικάνικου δημοσίου και της εταιρείας την οποία συζητάμε και στην οποία ο Αρτέμης Σώρρας είναι αντιπρόσωπος και εκπρόσωπος. Εάν το κράτος της Αμερικής ήρθε εις γνώσιν του ότι κάποιος επικαλείται ότι χρωστάει χρήματα και δεν παρεμβαίνει, το ίδιο το κράτος της Αμερικής κάνει παράνομη πράξη, γιατί δεν προστάτευσε τους τρίτους, έναντι οποιουδήποτε εγκληματία να χρησιμοποιεί τους τίτλους του, να εξαγοράσει συνειδήσεις, να εξαγοράσει πλούτο και να εξαγοράσει ό,τι θέλει.
Αυτές είναι οι ανοησίες που ακούμε στα media και πρέπει να καθίσουν να δουν την λογική και να αφήσουν τις ανοησίες που διαδίδουν και να έρθουν να δουν την πραγματική απάντηση κι όχι, όλα αυτά τα οποία ο κύριος που έχει κάνει εργολαβία αυτά τα χρόνια να κρατάει αυτές τις δικές του τάχα έρευνες και να τις μοιράζει παντού.
Μάλιστα, προσπάθησε να τα δώσει και σε πολιτικούς φορείς που αυτό είναι ένα άλλο έγκλημα. Αν θυμάστε, τι επικαλέστηκαν οι ερευνητές οι ίδιοι ότι ο δικός μας φάκελος με την δική μας έρευνα δόθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη που, αν θυμάστε ήταν αυτός που έκανε την μήνυση εναντίον του Αρτέμη Σώρρα. Άρα, η δική τους έρευνα είναι αυτή που προκάλεσε ενδεχομένως και την λανθασμένη πληροφορία που διέδοσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και φτάσαμε στα δικαστήρια.
Άρα, προσπαθούν με τις δικές τους ενέργειες να παρέμβουν και να τραβήξουν κοντά τους προς λανθασμένες και παράνομες διαδικασίες ακόμα και πολιτικούς λειτουργούς. Αυτά πρέπει να τα κόψουμε και να τα σταματήσουμε. Η ΛΟΓΙΚΗ είναι μία! Αν υπήρχε κάτι παράνομο σε κάποιον από όλους τους φακέλους, θα έπρεπε η Πολιτεία πρώτον η Αμερική και μετά η Ελληνική να το είχαν  σταματήσει  οποιαδήποτε ενέργεια και να προωθούσαν στην Δικαιοσύνη την επίλυση αυτού του θέματος.
Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1
Είναι σημαντικό επίσης να ειπωθεί ότι τα συγκεκριμένα χρεόγραφα, δηλαδή οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ έχουν αναρτηθεί στην οθόνη του UCC1, η οποία είναι εκεί όπου επικυρώνεται η κάθε εμπορική πράξη του πλανήτη. Είναι το σημείο όπου η FEDERAL RESERVE η Ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής αναγνωρίζει ως την νόμιμη πλατφόρμα των εμπορικών πράξεων της Αμερικής και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο,τιδήποτε βρίσκεται στην οθόνη του UCC, μια εκτύπωση από αυτό είναι σαν να έχουμε την απόδειξη για το ότι υπάρχουν και είναι νόμιμα. Άρα, το να ελέγξει μια κυβέρνηση, όπως είναι της Ελλάδος, ή η Κεντρική τράπεζα της χώρας ή όποιοι φορείς ενδιαφέρονται κι έχουν κωδικούς, μπορούν να εισέλθουν σε αυτή την οθόνη, να ελέγξουν με τους συγκεκριμένους κωδικούς αυτά τα χρεόγραφα και να δουν και το πληρεξούσιο, την ισχύ του, γιατί υπάρχουν, την προέλευση, το ποσό και την ισχύ. Άρα, όλοι οι καλοθελητές να σταματήσουν να λένε ανοησίες γιατί στο τέλος, δεν μειώνουν την πράξη, αλλά τον εαυτό τους, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Δεν υπάρχει κανένας από τότε που έχει γίνει η τελευταία επικύρωση που να μπορεί να παρέμβει με οποιοδήποτε πρόσχημα, κώλυμμα και με οποιοδήποτε τρόπο.
Άρα, είναι έτοιμα και κλειδωμένα υπέρ της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την επόμενη μέρα, που θα μιλήσουμε στην συνέχεια, αυτά μπορούν να ενεργοποιηθούν χωρίς κανέναν να δικαιούται να παρέμβει, γιατί η Ελλάδα ονομάζεται πλέον ως καλήν την πίστιν εκδοχέας- παραλήπτης κι αφού έχει κλείσει ο κύκλος των επικυρώσεων και των ελέγχων, δεν μπορεί κανείς να παρέμβει.
2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ…
Το τελευταίο μας εργαλείο, παρόλο που έχουν κατατεθεί πολλά, αλλά ως βάση  είναι οι μελέτες που έχουν γίνει για τους 325 Δήμους της Ελλάδας και τους 39 της Κύπρου, αλλά και για όλο τον Ελληνισμό παγκοσμίως. Είναι να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των κληρονομικών κεφαλαίων που είναι  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Με αυτό το Ταμείο, πάλι ανοίξαμε τους ασκούς του Αιόλου, γιατί ήταν πάλι ένα επτασφράγιστο μυστικό, όπου κανένας από όλους τους εμπλεκομένους φορείς δεν ήθελε να αφήσει την Ελλάδα να λάβει χρήματα από αυτό το Ταμείο. Εδώ θα κάνω μια μικρή παρένθεση.
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON-WOODS
Το 1944 όταν είχαμε αντιμετωπίσει τον Β’παγκόσμιο πόλεμο, τα κράτη αποφάσισαν ότι από κοινού πλέον θα διαχειριστούν τον πλανητικό πλούτο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξουν οικονομικές δυσπραγίες ποτέ ξανά.
Συμφώνησαν ότι  θα ελέγχονται αυτά τα Ταμεία  που είναι της εκάστοτε χώρας και η οποία είναι αντιπρόσωπος του εκάστοτε Έθνους, σε μια κοινή πλατφόρμα, όπου θα εκχωρηθούν όλα τα κεφάλαια στον τραπεζικό τομέα για να τα διαχειριστεί προς όφελος της οικονομικής ισορροπίας του πλανήτη.
Το 1944 δηλαδή, μετά τον Παγκόσμιο πόλεμο τα κράτη έδωσαν την κυριαρχία τους, τα δάνεισαν στην τράπεζα και για αυτό η κάθε χώρα λαμβάνει επιτόκιο  4% ως απόδοση των κεφαλαίων που είναι κατατεθειμμένα στις τράπεζες.
Δέσμευσαν τα παράγωγα του πλούτου υπέρ των τραπεζών και η Federal Reserve ανέλαβε να εκδίδει το δολάριο που θα συνεχίσει να είναι το παγκόσμιο νόμισμα αγοράς πρώτων υλών και διακίνησης στα χρηματιστήρια όλου του πλανήτη και διεσφάλισαν σε αυτούς τους παράλληλους λογαριασμούς, γιατί όλος ο πλούτος του πλανήτη έχει εκχωρηθεί σε παράλληλους δεσμευμένους λογαριασμούς, όχι ο ίδιος ο πλούτος, αλλά τα παράγωγα του. Όλες αυτές οι κινήσεις έγιναν με σκοπό να μπορέσουμε να έχουμε μια ισορροπία στους τελωνιακούς δασμούς, μια ισορροπία στην ασφάλεια των πολιτών, να έχουμε μια ισορροπία στην οικονομία του πλανήτη, να μην χρειαστούν οι χώρες χρήματα και δεν τα έχουν.
Έτσι η τράπεζα θα έκδιδε το δολάριο και θα το έδινε στα κράτη και την ίδια στιγμή τα κράτη, αν είχαν ανάγκη από αυτά τα κεφάλαια, θα μπορούσαν με μια ξεχωριστή σύμβαση να δανειστούν από αυτά τα χρήματα με 0% επιτόκιο και με 50 χρόνια αποπληρωμή.
Αυτό βεβαίως δεν έγινε ποτέ από εκείνη την στιγμή και μετά. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η FEDERAL RESERVE λαμβάνει τα χρήματα ως διαχειριστής, τα δίνει στα κράτη με μορφή δανείου ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα που έχει το κάθε κράτος, αλλάζει και ο τόκος, μεγαλώνει, γιατί δίνουν στα κράτη, αυτά δίνουν στις τράπεζες και αυτές πάλι στα κράτη και να αρχίζουν οι λεγόμενες αγορές.
Άρα, βρεθήκαμε να εκδίδονται ομόλογα μεταξύ των κρατών, εις ασφάλεια του δανείου που θα λάβουμε, να το λαμβάνουμε μέσω των τραπεζών κι έτσι να αρχίζει να αυξάνεται το ρίσκο μας και ο τοκισμός που σημαίνει κόστος και στην συνέχεια, να μπαίνουμε σε όλες αυτές τις οικονομικές δυσπραγίες που έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.
Ο,τιδήποτε υποσχέθηκαν σε αυτή την συνάντηση του BRETTON-WOODS το 1944 δεν έχει υλοποιηθεί και η τράπεζα από τότε έχει παραλάβει τα ηνία του πλανήτη και από τότε συζητήθηκε η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Έκτοτε είναι το έργο τους για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε πολίτης και σε όλα τα κράτη του πλανήτη.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ…. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ…
Εμείς όμως, έχοντας τις γνώσεις και βεβαίως έχουμε κοινοποιήσει τους ισολογισμούς του 2007, εις απόδειξιν όλων αυτών που λέμε και αν τους κοιτάξουμε προσεκτικά, θα δούμε τους λογαριασμούς που υπάρχουν στις τράπεζες που είναι στην Ελλάδα για την Ελλάδα. Κι αυτό είναι ένα μέρος των λογαριασμών, γιατί υπάρχουν κι άλλοι λογαριασμοί που δεν είναι κατατεθειμμένοι στην Ελλάδα. Αυτό και μόνο το πακέτο που βρίσκεται εντός Ελλάδος είναι 155 τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό ήταν το 2007. Έκτοτε τοκίζονται και προστίθονται κι άλλα παράγωγα.
Οι λογαριασμοί του 2007 δεν είναι οι μόνοι που έχουμε δώσει. Υπάρχουν και του 2008-2014 και πολύ σύντομα θα έχουμε και του 2015. Άρα, δεν μπορεί να ειπωθεί, αν είναι αλήθεια, γιατί αυτά επικυρώνονται και ας έρθουν να μας αποδείξουν ότι δεν επικυρώνονται.
Είναι υπογραφές του προέδρου της Δημοκρατίας, του Κάρολου Παπούλια, του Υπουργού των Οικονομικών Αλογοσκούφη, είναι του αντιπροσώπου στα Ηνωμένα Έθνη Βασιλάκη, όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη και μην ξεχνάμε ότι επικυρώνεται από το Συμβούλιο των Δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Χάγης συν το ότι επικυρώνεται μπροστά στα Ηνωμένα Έθνη και ότι επικυρώνονται από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 «γαλαζοαίματων» που έχουν την υποχρέωση να εποπτεύουν αυτά τα Ταμεία ετησίως και εδώ είναι και το παράξενο. Γιατί μέχρι σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελλάδος, είναι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος που δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα. Εκεί σφραγίζει και επικυρώνει τα κεφάλαια για την Ελλάδα.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ… ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2, 3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ…
Αυτά είναι τα ταμεία, μέσα από τα οποία η Ελλάδα μπορεί να λάβει χρήματα. Η Ελλάδα όμως ως κράτος δεν έκανε ποτέ αίτημα, αλλά λαμβάνει όπως είπαμε,  δάνεια από τράπεζες.
Εμείς αιτηθήκαμε όμως και κάναμε και κάτι πιο σημαντικό πρώτα. Να μετρήσουμε τις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας, αν είχαμε τα χρήματα,  πώς θα μπορούσε να δομηθεί οικονομικά πλέον μια αναπτυξιακή πορεία ώστε να μην ξαναδανειστεί ποτέ πια η Ελλάδα.
Έτσι κάναμε αυτές τις μελέτες στον εκάστοτε Δήμο και στους 325 Δήμους της Ελλάδος και στους 39 της Κύπρου και φτάσαμε στο ποσό των 2, 3 τρισεκατομμυρίων ευρώ.
Οι μελέτες αυτές έχουν γίνει και αυτό αποδεικνύεται. Υπάρχει το αίτημα που δημιουργήθηκε με βάση εντολή λαού, δια μέσω των Δήμων της Ελλάδος, κι ο Δήμος είναι ένα μικρό κρατίδιο μέσα στο κράτος, όπως έχει συσταθεί στην νομοθεσία Καλλικράτη.
Βέβαια, δεν έχει δικαιώματα όπως θα έπρεπε  να έχει, αλλά εμεις τα παντρέψαμε αυτά που έπρεπε να έχει και με τις μελέτες από την μία και με την ανάλογη περιουσία που και πάλι δεσμεύει ο Αρτέμης Σώρρας από το δικό του χρηματοφυλάκιο. Αυτή η περιουσία κατατέθηκε στον ίδιο φάκελο που έγινε το αίτημα στο εξωτερικό και εγκρίθηκε! Άρα, ποια είναι η περιουσία και γιατί, αυτό θα το βρουν οι αρχές.
Εμείς έπρεπε όμως να έχουμε έναν φάκελο σωστά δομημένο για την Ελλάδα, που είναι τα ταμεία, είναι οι αποδείξεις, είναι η περιουσία, οι μελέτες και ανάλογοι κωδικοί για να ενταχθούμε σε ένα τέτοιο παγκόσμιο δεδομένο και να αιτηθούμε τα δικαιώματα μας και να ελευθερωθούν τα  χρήματα που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα υπέρ της Ελλάδος και της αναπτυξιακής προοπτικής που έχουμε στοιχειοθετήσει.
Έχουμε καταθέσει στο εξωτερικό, πέρα του Παγκόσμιου Ελεγκτή, στην Federal Reserve πήγαμε και καταθέσαμε τον φάκελο με Αριθμό Πρωτοκόλλου και με παρουσία δικηγόρου ως μάρτυρα. Όχι το ανάποδο, να πάει ο δικηγόρος και εμείς ως μάρτυρες, αλλά παραδώσαμε δια χειρός τον φάκελο με πρωτόκολλο και δίπλα επικύρωνε κι ο δικηγόρος ως μάρτυρας.
Αυτό έγινε και στην Παγκόσμια Τράπεζα. Ο ITC ήρθε μέχρι στην Ελλάδα, πέρασαμε από ελέγχους, έφυγαν πάλι και ξαναήρθαν όπως κι αυτό έγινε και με άλλους φορείς. Ο φάκελος επίσης κατατέθηκε με εξώδικο τον Ιούλιο του 2015 αν δεν κάνω λάθος, φέτος, αφού έκλεισε ο κύκλος όλων των εξωτερικών φορέων, και στην Ελληνική Δημοκρατία και στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως και στην CIA, γιατί αυτοί είναι οι φύλακες της εύνομης λειτουργίας του Ταμείου και στον Πρόεδρο Ομπάμα και στον Πρόεδρο Πούτιν.
Άρα, έχουμε φτάσει να έχουμε καταθέσει αυτόν τον φάκελο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, για να μπορέσουμε να έχουμε την περίοδο ενστάσεων και πάλι, γιατί πρέπει να δώσεις τον χρόνο για ενστάσεις, αν υπάρχει κάτι παράνομο, να ελεγχθούν οι εγγυήσεις, τα βάρη και οι προτάσεις,  αν υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση σε αυτόν τον φάκελο που κατατέθηκε από την Ελλάδα για την Ελλάδα.
Ο χρόνος θεωρείται ότι και αυτός έχει λήξει, δεν είχαμε καμία ένσταση, καμία αντίδραση από οποιονδήποτε και η Ελλάδα πάλι καλείται ως καλήν τη πίστει εκδοχέας και την επόμενη μέρα θα είμαστε διακυβέρνηση, αυτά θα υλοποιηθούν και δεν μπορεί κανένας πια να αμφισβητήσει, ούτε να σου πει ότι δεν έπρεπε να γίνει κάτι με αυτόν τον τρόπο και έπρεπε να γίνει με κάποιον άλλον.
Ο χρόνος έχει κλείσει βάσει της παγκόσμιας νομοθεσίας και δεν μπορεί κανείς να κάνει δικές του νομοθεσίες κατά το δοκούν.
Οι βασικοί πυλώνες των οικονομικών εργαλείων που έχουμε δομήσει για την ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι τα υλικά εφόδια μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην Αναπτυξιακή πολιτική, την οποία θα αναλύσουμε περιληπτικώς από εδώ και πέρα.
Είναι όλα έτοιμα, όταν εμείς την επόμενη μέρα αναλάβουμε τα ηνία της διακυβέρνησης της Ελλήνων Πολιτείας, όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα και δεν θα μπορεί κανείς να παρέμβει με οποιονδήποτε τρόπο και ποτέ.
Η ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ…
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, συνολικά, με πόσα χρήματα ξεκινάει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ας τα δούμε λίγο: Είναι τα 5,5 τρισεκατομμύρια που είναι οι 8 μετοχές, είναι τα 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ από τα Παγκόσμια Ταμεία και τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Αν χρειαζόμαστε και περισσότερα, θα έχουμε ό,τι χρειαστεί.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά τα τρία εργαλεία που έχουμε, τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, τα 600 δις και τα παγκόσμια ταμεία πόσο γρήγορα μπορούν να κατέβουν στην Ελλάδα;
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Το πιο εύκολο από όλα, που θέλει λιγότερες διαδικασίες, από την επόμενη μέρα που αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση, τα 600 δις, το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα ενός κουμπιού. Χρειάζεται 3 με 5 μέρες να κατέβουν. Για να καταλάβετε πόσο σημαντικός είναι ο κύκλος των επεμβάσεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και έχουμε κλειδώσει με όλους τους τρόπους την κάθε κίνηση και την κάθε νομική ενέργεια που μπορούσαμε να κάνουμε. Πολλοί ρωτούν τι έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα;
Η πράξη έχει περαιωθεί για εμάς, είναι όλα κλειδωμένα. Αυτό που χρειάζεται είναι η μέρα που θα είμαστε κυβέρνηση.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ….
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οπότε, μπορούμε να πούμε από τώρα Βίκυ ότι μόλις η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ο Φορέας μας, πάρει την διακυβέρνηση της Ελλάδος, θα έχει το πολύ σε μια βδομάδα θα έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης ψηφοφόρος το ποσό των 20.000 ευρώ.
Αυτό το κάνουμε για να δώσουμε μια ανάταση, να δώσουμε σε όλους τους Έλληνες αυτό που τους αξίζει και αυτό που πρέπει να έχουν ως αρχή, για να βγουν από την φτωχοποίηση που τους έχει βάλει αυτό το καθεστώς.
Αυτά τα χρήματα είναι δικά τους και όπως είπαμε, ο Αρτέμης Σώρρας τα έχει βάλει στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας. Την Κυριαρχία της Δημοκρατίας την έχουν οι πολίτες που αποτελούν το Ελληνικό Έθνος.
Έτσι λοιπόν από τώρα, υπάρχει δέσμευση ότι ο κάθε Έλληνας που βρίσκεται σε ηλικία ψήφου και τονίζω Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα πάρει 20.000 ευρώ. Αυτό είναι το πρώτο το οποίο θα υλοποιηθεί για την άμεση ανακούφιση όλων των Ελλήνων Πολιτών.
Βέβαια, θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος που θα είναι πολύ κρίσιμη για να μπορέσει η Πολιτεία να μπει στην άξονα των ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΜΑΣ. Και πρώτα από όλα, θα πρέπει να ενεργήσουμε μέσα από την Βουλή και να φτάσουμε στο συμπέρασμα που πρέπει να φτάσουμε και να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Το τι θα γίνει μέσω της Βουλής την επόμενη μέρα το τι επιτροπές θα δημιουργήσουμε για να ελέγξουμε, θα μας τα πει η Βίκυ.
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Είναι σημαντικό ότι όλοι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα πλέον και με στοιχεία που βλέπουμε καθημερινώς να βιάζεται με κάθε τρόπο η Ελληνική πραγματικότητα, ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική δημοκρατία. Αλλά για να στοιχειοθετηθούν όλα αυτά και να γίνουν βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορέσουμε να δομήσουμε την αλλαγή, θα πρέπει να αποδεικτεί και με τρόπους που κανένας να μην μπορεί να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα.
Έτσι θα δημιουργηθούν σαν βάση και σαν έναρξη, οι μηχανισμοί ελέγχου μέσω των οποίων θα μπορέσουμε να δομήσουμε την πραγματική εικόνα της Ελληνικής Δημοκρατίας και στον πολιτικό τομέα και στον οικονομικό και στον γεωστρατηγικό, έτσι ώστε να έχουμε στην αμέσως επόμενη μέρα τις μελέτες για να βασιστούμε σε αυτές και να μπορέσουμε να αλλάξουμε το καθεστώς.
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ…
Πρώτον, βάσει αυτής της μεταβατικής περιόδου δημιουργούμε τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ οι οποίες αποτελούνται από δύο διαφορετικούς δρόμους.
Ο ένας είναι το ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ το οποίο αποτελεί βασικά μέσω της Βουλής αυτό που θα υλοποιήσει όλες τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ που θα ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, όπως την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της Ελληνικής Οικονομίας και της κοινωνίας γενικότερα και να μπορέσει να χαράξει μια πολιτική και πολιτιστική και γεωστρατηγική. Επίσης θα υπάρχουν οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ οι οποίες θα μπορέσουν να δομήσουν την βάση πάνω στην οποία θα υλοποιηθούν όλα αυτά που θα έχουμε μελετήσει, αποφασίσει και θα υλοποιηθούν στην πορεία.
Επίσης, πολύ σημαντικό σώμα θα είναι η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ όπου οποιεσδήποτε ενέργειες κι αν είναι να γίνουν και έχει παρουσιαστεί ότι έχει γίνει κάποια παρανομία, θα πρέπει να έχουμε την δομή να δοθούν άμεσες λύσεις και να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις και στην συνέχεια να έχουμε το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ το οποίο θα μπορεί να ελέγχει ό,τιδήποτε καινούργιο αποφασιστεί για να υλοποιηθεί και να μην πέσουμε ξανά στην παραφροσύνη που έχουμε πέσει τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορείς να βρει πουθενά το δίκαιο και δεν μπορείς να ακουμπήσεις ποτέ στην δικαιοσύνη με επιτυχία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ…
Οι οικονομικοί έλεγχοι σε γενική μορφή, ως έναρξη, θα γίνει μια ενδελεχής έρευνα του πώς δομήθηκε αυτό το απεχθές χρέος, να δούμε ποιοι χειρίστηκαν τις αποφάσεις, ποιες αποφάσεις είχαν παρθεί, από που προήλθαν αυτά τα χρήματα, τα ομόλογα που εκδόθηκαν, έχουν πληρωθεί; Έχουν επιστραφεί; Τι έχει περαστεί στους ισολογισμούς, τι δεν έχει περαστεί στους ισολογισμούς, ποια χρήματα έχουν μπει στην χώρα και ποια χρήματα δεν έχουν μπει στην χώρα. Ο τοκισμός, ο επανατοκισμός, οι υπερημερίες σε βάθος τόσο, όσο να αποδεικτεί η αλήθεια.
Δεν το περιορίζουμε στον χρόνο που το έθεσε αυτός ο υποτυπώδης έλεγχος τον οποίο ανακοίνωσε η κυβέρνηση και το οποίο ήταν βασικά ένα αστείο, γιατί το να φτάσεις  μέχρι το 2009, η Ελλάδα ήταν ήδη χρεωμένη. Δεν χρεώθηκε τότε! Θα το κάνουμε σε βάθος τόσο, όσο να μπορέσουμε να δομήσουμε την πραγματική εικόνα.
Επιπλέον θα κοιτάξουμε και για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος από τα εσωτερικά και εξωτερικά όργανα καθώς και τον ρόλο αυτών των διαφορετικών οργανισμών οι οποίοι έρχονται ως καλοθελητές, ελεγκτές και συμβουλευτικοί οργανισμοί στην Ελλάδα κι έχουν διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να ελεγχθεί και η δική τους παρέμβαση στην Ελλάδα. Επίσης, θα ελεγχθεί η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις και όλα όσα έχουν γίνει γύρω από την πώληση, διαχείριση κτλ.
Σημαντικό επίσης είναι τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ  και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ αλλά κι όλα τα άμεσα και έμμεσα σχετιζόμενα με αυτά, όπως και τα μυστικά κονδύλια, άλλο τεράστιο κεφάλαιο που κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση του τι έχουν γίνει όλα αυτά τα χρήματα.
Επίσης σημαντικό είναι να γίνει κι ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ. Η λειτουργία, οι εγγυήσεις, τα βάρη, οι εγγυήσεις που έχουν δώσει από το δημόσιο στο τραπεζικό κατεστημένο. Συγκεκριμένα, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δοθεί στις τράπεζες 255 δισεκατομμύρια ευρώ. Άρα, το χρέος της Ελλάδος επεκτείνεται και εκτινάσσεται στα ύψη από τον τραπεζικό τομέα, αλλά και από πολλά άλλα που όμως δεν θέλω τώρα να επεκταθώ, γιατί οι έλεγχοι είναι πάρα πολλοί που θα αγγίξουν την κάθε πτυχή της ελληνικής πραγματικότητας.
Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη και πώς δημιουργήθηκε το χρέος και πώς θα μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτό. Αυτό που θα μιλήσουμε στην πορεία είναι και η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και πώς ουσιαστικά εμπλακήκαμε σε μια τόσο υψηλή και λαβυρινθιώδη φορολογία της Ελλάδος, την οποία δεν είναι εφικτό να ακολουθήσει ούτε ο επιχειρηματίας, ούτε ο πολίτης αυτόν τον μηχανισμό της φορολογίας, άρα είναι επόμενο να δημιουργούνται τεράστιες δυσανάλογες χρεώσεις κι έτσι να μην μπορεί ούτε το κράτος να ακολουθήσει, ούτε ο πολίτης. Έτσι έχουμε αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι τόσες παρανομίες και αυτές οι διατάξεις, ώστε να μην νιώθεις ότι το κράτος σε βοηθάει, αλλά ότι σε κυνηγάει και δεν είναι λειτουργικό, όπως θα έπρεπε να ήταν υπέρ μιας επιχείρησης, ή και του πολίτη.
Τώρα μπορούμε να πούμε ότι σήμερα, μια από τις πολιτικές μας θα έλεγα ότι είναι η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που τουλάχιστον την έχουμε διαγράψει σε ένα απλό επίπεδο, κατανοητό προς τον καθένα, που νομίζω ότι θα ήταν καλό να πούμε κάποια πράγματα για την ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι και με αυτό θα κλείσουμε, αλλά πριν μιλήσουμε για την Φορολογία,  ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα κληθεί η Βουλή να επεξεργαστεί, είναι η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. Γιατί μέσα από την τωρινή Τράπεζα της Ελλάδος, δεν γίνονται αυτά που θέλουμε να γίνουν.
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και είναι τεράστια ευθύνη του κράτους, της διοίκησης αυτού του λαού να μπορεί να έχει την διαχείριση του οικονομικού του πλούτού κάτω από δημόσια κι όχι ιδιωτικά χέρια, γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις ποτέ που καταλήγουν τα ιδιωτικά χέρια. Οι εταιρείες και οι εταιρείες που υπάρχουν πίσω από τις εταιρείες και οι πωλήσεις των μετοχών των εταιρειών καταλήγουν πάντα στην ολιγοκρατία και στην ολιγαρχία και είναι στα χέρια των συγκεκριμένων οικογενειών που έχουν δανείσει στην Ελλάδα από το 1821 μέχρι σήμερα και την έχουν πτωχεύσει.
Υπήρξαν οι ίδιες οικογένειες και μέχρι σήμερα είναι και σύμβουλοι και ελεγκτές και  δανειοδότες και επιχειρήσεις που υλοποιούν έργα και κάθε φορά που σηκώνουμε αυτό το «πάπλωμα», τους βρίσκουμε παντού.
Για αυτό είναι καθήκον της Πολιτείας να διασφαλίσει την οικονομική διαχείριση της χώρας σε όλα τα επίπεδα για να μπορεί να έχει όντως δημοκρατικές αποφάσεις κι όχι ελεγμένες από ιδιωτικά κεφάλαια και ανθελληνικά κέντρα εξουσίας και να είναι προς όφελος του λαού.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την φορολογική πολιτική, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η προσπάθεια εξαρχής είναι ότι οποιοσδήποτε μισθός και να υπάρχει στην Ελλάδα, ο πολίτης θα χρειάζεται μόνο το 50% για τις βασικές τους ανάγκες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουμε κι αυτό σημαίνει ότι το υπόλοιπο 50% θα είναι για κατανάλωση. Ο σκοπός μας είναι να ρίξουμε το κόστος, γιατί σήμερα, ουσιαστικά το κόστος των προϊόντων είναι από την ενέργεια και το κόστος της ενέργειας είναι καθαρά φόροι.
Όταν αγοράζουμε βενζίνη, αυτό που μας αναγκάζουν να πληρώσουμε τόσο ακριβά, είναι ο φόρος που έχει μπει από το κράτος. Όταν αυτοί οι φόροι θα πέσουν, είναι φυσιολογικό η Ενέργεια να κοστίζει πολύ λιγότερο με το πρόγραμμα που έχουμε κάνει για την Ενέργεια που είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Αυτό σημαίνει ότι τα βιομηχανικά και τα βιοτεχνικά, όπως και τα γεωργικά, όλα θα έχουν ένα μικρότερο κόστος. Ετσι λοιπόν θα λέγαμε ότι ο κάθε πολίτης από τον μισθό που παίρνει με το 50% θα μπορεί να καλύπτει τις βιοτικές του ανάγκες. Σαν παραδείγματα μπορώ να πω ότι ο φόρος στην ακίνητη περιουσία θα είναι μόνο 3% σε σχέση με το σήμερα που είναι στα 11% και φτάνει και στα 13%. Ο σκοπός που θα έχει Πολιτεία είναι ότι η μετακίνηση των Ελλήνων πολιτών πρέπει να γίνεται με ασφάλεια και με τον καλύτερο τρόπο. Κι έτσι θα δώσει κίνητρα να αγοραστούν αυτοκίνητα από τους Έλληνες ατελώς. Θα μπει μόνο ένας μικρός ΦΠΑ στην εργοστασιακή τιμή και βέβαια η Πολιτεία θα φροντίσει μέσα από την εισαγωγή  να μην γίνεται αισχροκέρδεια των εταιρειών, οι οποίες  τα εισάγουν.
Τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι ετησίως μόνο 50 ευρώ. Καμία σχέση με την σημερινή λογική η οποία ξεκινάει από τον κυβισμό του αυτοκινήτου και δεν ξέρω τώρα με τι έχει να κάνει με τις καινούργιες αλλαγές.
Οι Έλληνες θα κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελλάδα, γιατί τώρα έχει καταντήσει να είναι πιο πολύ το κόστος των διοδίων παρά της βενζίνης των αυτοκινήτων.
Πραγματικά, ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΧΕΙ.
Η Πολιτεία παράσχει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, η Πολιτεία παράσχει ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Ο Πολίτης πληρώνει και πρέπει να έχει ανταπόδοση από την Πολιτεία του για τον φόρο που της δίνει. Και θα γίνουν όλα πολύ πιο εύκολα από ό,τι είναι σήμερα.
Σήμερα υπάρχει μια Πολυνομία που ουσιαστικά προάγει την διαπλοκή και προάγει όλες τις κακόβουλες ενέργειες οι οποίες ουσιαστικά προφυλάσσονται από την νομοθεσία, εφόσον αυτή μπορεί να εξυπηρετηθεί κυρίως με χρηματισμό. Ο ισχυρότερος χρηματικά περνάει πολύ πιο εύκολα ό,τι θέλει μέσα από την σημερινή φορολογία.
Ο νόμος είναι απλός κι όταν είναι σαφής, τότε τα πράγματα αποδίδονται με δικαιοσύνη και δεν θα υπάρχει αυτό που βλέπουμε σήμερα. Σήμερα, στην Ελλάδα υπάρχουν μονοπώλια γιατί δεν υπάρχει ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ. Υπάρχουν μερικές ομάδες-κάστες που έχουν προνόμια στην Ελλάδα και δεν είναι καν Έλληνες. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να πωλούν με κέρδος το προϊόν τους, στην τιμή που κοστίζει στον Έλληνα εισαγωγέα. Είναι ομάδες οι οποίες ουσιαστικά λεηλατούν και υπάρχουν στην Ελλάδα πολλά χρόνια. Θα αποδοθεί η Δικαιοσύνη και δεν θα μπορεί κανένας να έχει μεγαλύτερο προνόμιο από αυτό που έχει ο Έλληνας πολίτης.
Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ θα σφραγιστεί και θα φανερωθεί μέσα από την Φορολογία. Πώς θα γίνει αυτό; Αυτό που θέλουμε είναι σαν υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την σημερινή γενοκτονία που υπάρχει στο Έθνος μας και να την μετατρέψουμε σε Ευγονία.
Αυτό σημαίνει ότι Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, καθώς επίσης και τα παιδιά, οι Ελλάνιοι γόνοι, είναι ιερό καθήκον μας από την αρχή της ζωής τους να έχουν την προστασία της Πολιτείας με το καλύτερο τρόπο.
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ναι και είναι πολύ σημαντικό να ακούσουμε και για το θέμα της γυναίκας. Η γυναίκα θα αντιμετωπίζεται πλεόν ως πραγματικά ίση κι ας μας έλεγαν ότι η γυναίκα ήταν ίση στην Ελληνική κοινωνία, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ ίση. Έτσι ξεκινάμε ότι και η γυναίκα μπορεί να έχει τις ίδιες απολαβές, τις ίδιες φορολογίες και την ίδια μεταχείριση μέσα στην Ελληνική Πολιτεία. Και πρέπει να προστατευτεί κι ο Ελλάνιος γόνος για να μπορέσει να αποφευχθεί η γενοκτονία που γίνεται σήμερα, ώστε το Ελληνικό Έθνος να διασφαλίσει  το μέλλον, όπως θα έπρεπε να είχαμε κάνει τόσα χρόνια.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, δεν μπορεί μια γυναίκα που λόγω μητρότητος να εγκαταλείπει το επάγγελμα της, να χάνεται μέσα σε αυτή την διαδικασία και όταν θέλει να επιστρέψει, να μην μπορεί να πάρει την θέση που έπρεπε να έχει, αν δεν υπήρχε η μητρότητα.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα διασφαλίσει την γυναίκα στην διάρκεια της μητρότητας και μισθολογικά και ασφαλιστικά και θα δώσει την δυνατότητα όταν επιστρέψει στην παραγωγική διαδικασία να πάρει την θέση της, χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος της μητρότητας. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη!
ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Επίσης να μην ξεχνάμε και την ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, γιατί και τα ασφαλιστικά ταμεία και η φορολογία κι όλα αυτά είναι συνυφασμένα με την Τρίτη Ηλικία και είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που βέβαια έχουμε κάνει μια ιδιαίτερη μνεία, αλλά δεν έχουμε τώρα το χρόνο για να το αναπτύξουμε διεξοδικά. Όπως όμως τον  κάθε Έλληνα πολίτη έτσι κι την Τρίτη Ηλικία, θα την σεβαστούμε, θα την προωθήσουμε και θα δώσουμε αυτό που τους αρμόζει, ώστε ο κάθε Έλληνας να περάσει περήφανα αυτό το στάδιο της ζωής του, να ζήσει με ασφάλεια, και με απολαβές και να μπορέσει να μεταδόσει τα εφόδια και τα ηνία στην επόμενη γενιά για να μπορέσει το είδος να συνεχίσει με ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ όπως τους έχουμε εξελίξει.
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς, γιατί όταν είμαστε μέσα στο ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ δεν έχει παρά να προάγεται η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Αυτό σημαίνει ότι και η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ κι όχι όπως σήμερα θεωρούνται βάρος γιατί φορτώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ…
Όπως για τους ανθρώπους με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, μια Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τους πολίτες και να τους δίνει την δυνατότητα μια αξιοπρεπέστατης διαβίωσης για να μην αισθάνονται μειονεκτικά.
ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΥ ΥΨΟΣ…
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Βεβαίως και σε αυτό έρχεται να ακούμπησει μετά η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ που είναι το άλλο μεγάλο κεφάλαιο που πρέπει να επεξεργαστούμε με μεγάλο σεβασμό και προσοχή. Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ η οποία είναι η Ελλάνια, που είναι πλήρης με όλα τα στοιχεία για να μπορέσουμε να έχουμε μια σωστή διαβίωση και να μην χρειάζεται καν να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο. Η Παιδεία, επίσης είναι μεγάλα κεφάλαια  που σήμερα δεν έχουμε χρόνο για να τα επεξεργαστούμε, αλλά θα τα δείτε στο Καταστατικό και στις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ότι έχει γίνει τεράστια μνεία γιατί το καθένα από αυτά είναι η ζωή μας, είναι το μέλλον μας, είναι ο πολιτισμός και η πολιτική, πολιτιστική μας κληρονομιά. Θα τα δούμε και σε άλλες εκπομπές που θα επεξεργαστούμε το κάθε τμήμα ξεχωριστά, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια σαφή εικόνα των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.
Σήμερα, προσπαθήσαμε να δώσουμε μια γενική εικόνα και στην συνέχεια μέσω του διαδικτύου θα αναπτύξουμε το κάθε τομέα, με τόση ακρίβεια, ώστε όλοι να νιώθετε άνετα και ότι έχει γίνει μελέτη τέτοια ώστε το ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΥ ΥΨΟΣ.
Β. ΘΕΩΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα έγινε μια γενικότερη θεώρηση, το γιατί αναγκάστήκαμε να ιδρύσουμε τον ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, αναφέραμε κάποια πράγματα από την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και αρχίσαμε να μιλάμε για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Στις επόμενες συζητήσεις που θα κάνουμε, θα είναι για την επόμενη μέρα.
Το θέμα είναι ότι όταν ενημερώνουμε τους ανθρώπους πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι,  να είμαστε μέσα στα πλαίσια, τα οποία έχουν δημοσιευτεί και να καταλάβουμε πώς γίνεται η όλη η διαδικασία.
Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουν οι άνθρωποι γιατί όταν ακούν την λέξη ΦΟΡΕΑΣ και μιλάμε για εκλογική διαδικασία, το μυαλό τους πάει στο κόμμα. Να καταλάβουν γιατί εμείς δεν θέλουμε να μιλάμε για κόμματα.
Γιατί εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ωραία η θεωρία της Δημοκρατίας, αλλά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Αλλά πρέπει και να καταλάβουμε πρακτικά, ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Έχει μεγάλη ουσία αυτό, γιατί σήμερα αυτό που παράγεται από το καθεστώς είναι μια συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση των Ελλήνων και πώς αυτό μπορεί να ανατραπεί αμέσως και να γυρίσει προς ό,τι καλύτερο μπορούμε να σκεφτούμε μέσα από την δική μας Πολιτεία.
Την επόμενη φορά θα αναλύσουμε περισσότερο για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ…
Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Καλούμε λοιπόν στην επόμενη εκπομπή, όλους όσους νιώθουν ότι είναι ικανοί να εκπροσωπήσουν την ελληνική βούληση και να λάβουμε μέρος στην οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία που ακολουθεί, τους καλούμε να έρθουν να ενημερωθούν, να διαβάσουν το Καταστατικό την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Προγραμματικές Δηλώσεις κι αν έχουν κάτι να μας πουν με ευχαρίστηση θα το ακούσουμε, αν ξεχάσαμε κάτι.
Έτσι κι αλλιώς ο Φορέας είναι ένα δημιουργικό καινούργιο σώμα που θα προσθετούν πράγματα που θα καλυτερέψουν το μέλλον μας.
Καλούμε όλους τους Έλληνες που έχουν την διάθεση προσφοράς προς τα κοινά να έρθουν και να μπορέσουν να δείξουν τις μεγάλες τους δυνατότητες, το πόσο θέλουν πραγματικά να ελευθερωθεί η Ελλάδα και να έρθουν δίπλα μας που τους δίνεται η δυνατότητα που τους στέρησαν τόσα χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι κομματικές ιδεολογίες κι όλα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα.
Έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το κατεστημένο και να μπορέσουμε να δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ βάσει ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ και ΝΟΜΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 
 
 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=18681

Στην Ισλανδία παρά το κρύο, οι νόμοι δεν έχουν "παγώσει" για κανέναν, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται! ...



Η Ισλανδία καταδίκασε 26 τραπεζίτες με 74 χρόνια φυλάκισης, για την οικονομική της κρίση

Με μια κίνηση που θα κάνει το κεφάλι πολλών καπιταλιστών να εκραγεί αν συνέβαινε αλλού, η Ισλανδία μόλις καταδίκασε τον 26ο τραπεζίτη στη φυλακή για το ρόλο του στην οικονομική κατάρρευση του 2008.

Με δύο ξεχωριστές αποφάσεις, του Ισλανδικού Αρείου Πάγου και του Επαρχιακού Δικαστηρίου του Ρέικιαβικ, πέντε κορυφαίοι τραπεζίτες από την  Landsbankinn και την Kaupping – τις δύο μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας – κρίθηκαν ένοχοι για την χειραγώγηση της αγοράς, την υπεξαίρεση, καθώς και την παραβίαση των υποχρεώσεων πίστης. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση για δύο έως πέντε χρόνια. Η μέγιστη ποινή για οικονομικά εγκλήματα στην Ισλανδία είναι έξι χρόνια, παρόλο που το Ανώτατο Δικαστήριοαυτή τη στιγμή άκουσε επιχειρήματα για να εξετάσει την επέκταση ποινών πέραν της μέγιστης.

Μετά το κραχ του 2008, ενώ το Κογκρέσο έδινε στις αμερικανικές τράπεζες $ 700 δις ως TARP bailout («πρόγραμμα ανακούφισης προβληματικών στοιχείων»)  η Ισλανδία αποφάσισε να πάει σε μια διαφορετική κατεύθυνση και επέτρεψε στην κυβέρνησή της με μια οικονομική εποπτική αρχή να αναλάβει τον έλεγχο των τραπεζών εξαιτίας του χάους που προέκυψε από την κατάρρευσή τους.

Το 2001, η Ισλανδία απελευθέρωσε τον  χρηματοπιστωτικό της τομέα, ακολουθώντας την πορεία του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον. Σε λιγότερο από μια δεκαετία, η Ισλανδία είχε βυθιστεί σε τόσο μεγάλο εξωτερικό χρέος  που δεν μπορούσε να αναχρηματοδοτήσει το τραπεζικό σύστημα και κατέρρευσε.

Σχεδόν οκτώ χρόνια αργότερα, η κυβέρνηση της Ισλανδίας εξακολουθεί να διώκει και να βάζει στη φυλακή τους υπεύθυνους για τη χειραγώγηση της αγοράς που ακρωτηρίασε την οικονομία της. Ακόμα και τώρα, η Ισλανδία εξακολουθεί να πληρώνει τα δάνειά στο ΔΝΤ και σε άλλες χώρες οι οποίες χρειάστηκε να δανειστεί από αυτές προκειμένου να επιβιώσει.

Όταν ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, Olafur Ragnar Grimmson ρωτήθηκε πώς η χώρα κατόρθωσε να ανακάμψει από την παγκόσμια οικονομική καταστροφή, ο ίδιος περίφημα απάντησε,

« Ημασταν αρκετά σοφοί ωστέ να μην ακολουθήσουμε τις παραδοσιακές επικρατούσες ορθοδοξίες του δυτικού οικονομικού κόσμου τα τελευταία 30 χρόνια. Εισάγαμε ελέγχους συναλλάγματος, αφήσαμε τις τράπεζες να καταρρεύσουν, θα παρίχαμε στήριξη στους φτωχούς, και δεν είχαμε εισάγαμε μέτρα λιτότητας, όπως βλέπετε στην Ευρώπη. «

Εν τω μεταξύ, στην Αμερική,ούτε ένα τραπεζικό στέλεχος δεν έχει καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα  που σχετίζονται με το κραχ του 2008.

Με τις αμερικανικές τράπεζες να συγκεντρώνουν πάνω από $ 160 δισεκατομμύρια σε ετήσια κέρδη χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις, δεν υπάρχουν τα μέτρα για να αποφευχθεί μια επόμενη οικονομική καταστροφή.



americannewsx.com
ΠΗΓΗ: http://www.logiosermis.net/2015/11/blog-post_45.html#.VkScn24kQeU

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters