Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση του 45ου Προέδρου Donald J. Trump σχετικά με την TMTG (Trump Media & Technology Group)

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσα τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης εταιρείας που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών και των αφεντικών των μεγάλων μέσων ενημέρωσης. Σήμερα θέλω να εξηγήσω περισσότερα για το τι κάνω και γιατί. Για μένα, αυτή η προσπάθεια είναι κάτι πολύ περισσότερο από πολιτική. Πρόκειται για τη διάσωση της χώρας μας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters