Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση του 45ου Προέδρου Donald J. Trump σχετικά με την TMTG (Trump Media & Technology Group)

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσα τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης εταιρείας που θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών και των αφεντικών των μεγάλων μέσων ενημέρωσης. Σήμερα θέλω να εξηγήσω περισσότερα για το τι κάνω και γιατί. Για μένα, αυτή η προσπάθεια είναι κάτι πολύ περισσότερο από πολιτική. Πρόκειται για τη διάσωση της χώρας μας.

Η Αμερική ήταν πάντα ένα έθνος έξυπνων, δυναμικών, ανεξάρτητων ανθρώπων που είναι περήφανοι που σκέφτονται για τον εαυτό τους. Θαυμάζουμε εκείνους που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους ή να πάνε κόντρα στο ρεύμα. Ωστόσο, ξαφνικά, βρισκόμαστε υπό λογοκρισία και υπαγορεύονται από μια μικρή ομάδα υποκριτών και αυτοαποκαλούμενων διαιτητών για το τι μπορούν να σκέφτονται, να λένε, να μοιράζονται και να κάνουν όλοι οι άλλοι.

Αυτή η λογοκρισία δεν είναι πουθενά πιο επικίνδυνη και θρασύτατη από ό,τι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη δημόσια πλατεία της εποχής μας. Έχουμε δει διάσημους γιατρούς να απαγορεύονται από πλατφόρμες επειδή διαφωνούν με τις "υγειονομικές αρχές" ή αμφισβητούν την πολιτική αφήγηση της στιγμής. Είδαμε επιστήμονες να μπαίνουν στη μαύρη λίστα επειδή μοιράστηκαν στοιχεία ότι η πανδημία ξεκίνησε σε κινεζικό εργαστήριο. Είδαμε ζωτικής σημασίας αναφορές για τις εξωτερικές υποθέσεις από τον Τζο και τον Χάντερ Μπάιντεν - πληροφορίες που οι ψηφοφόροι έπρεπε και άξιζαν να ακούσουν - να καταστέλλονται και να διαγράφονται αδίστακτα από το Διαδίκτυο λίγες εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές. Και όπως όλοι γνωρίζουν, είδαμε έναν εν ενεργεία πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να φιμώνεται αποτελεσματικά από μια μικρή ολιγαρχία τεχνολογικών τιτάνων και "mainstream" εταιρειών μέσων ενημέρωσης.

Η διαφθορά αυτών των πλατφορμών δεν μπορεί να αγνοηθεί. Έχουμε πέσει πολύ χαμηλά στον "ολισθηρό κατήφορο" της λογοκρισίας στη χώρα μας, και τα θέματα που όλο και περισσότερο απαγορεύεται να συζητούν οι Αμερικανοί είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα των ημερών μας.

Αυτή η άγρια επιθετική λογοκρισία και η "κουλτούρα ακύρωσης" δεν είναι μόνο αντιαμερικανική, αλλά έχει άμεσες συνέπειες στον πραγματικό κόσμο. Οι πιο προφανείς είναι οι πολυάριθμες καταστροφές που εκτυλίσσονται υπό τη σημερινή κυβέρνηση: η καταστροφική απόσυρση από το Αφγανιστάν, η καταστροφή στα νότια σύνορα, ο καλπάζων πληθωρισμός και ο εφιάλτης των σοσιαλιστικών δαπανών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Σε μια χώρα με ελευθερία του λόγου και ελεύθερη ροή πληροφοριών, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, και κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από τους ανθρώπους που λογοκρίνουν.

Ωστόσο, η σιωπή και η διαγραφή επηρεάζουν επίσης τη χώρα μας με πιο λεπτούς αλλά εξίσου καταστροφικούς τρόπους. Πόσοι Αμερικανοί δεν εμπιστεύονται πλέον ούτε μια λέξη που ακούνε από τους ηγέτες τους, τα μέσα ενημέρωσης ή τους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας, επειδή το μόνο πράγμα που γνωρίζουν με βεβαιότητα είναι ότι δεν λαμβάνουν την πλήρη ιστορία; Πόσοι απλοί πολίτες έχουν δυστυχώς αρχίσει να δυσανασχετούν με τους γείτονές τους, νιώθοντας ότι ζουν πλέον σε δύο εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες; Και πόσα εκατομμύρια Αμερικανοί αντιδρούν σιωπηλά σε τόσες ανοησίες που μας επιβάλλονται, αλλά βλέπουν το βαρύ χέρι των γόμαρων και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η φωνή τους δεν μπορεί να κάνει καμία διαφορά ή ότι το κόστος του να μιλήσουν είναι πολύ υψηλό;

Η νέα εποχή της λογοκρισίας αποτελεί καταστροφή για τη χώρα μας. Τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα τις ημέρες που οι συζητήσεις μας ήταν έντονες και ανοιχτές, και τότε μπορούσαμε να προχωρήσουμε μπροστά μαζί, ως Αμερικανοί, με τις δύο πλευρές να γνωρίζουν ότι οι φωνές τους και τα καλύτερα επιχειρήματά τους ακούγονταν.

Όσο περισσότερο εξέταζα αυτό το θέμα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα ότι για να αποκατασταθεί η ελευθερία του λόγου, θα έπρεπε να εισέλθει στην αγορά μια νέα μεγάλη πλατφόρμα, με σταθερή δέσμευση να προστατεύει την έντονη συζήτηση από όλες τις πλευρές. Αλλά δεδομένου ότι είναι δύσκολο και δαπανηρό να δημιουργηθεί μια νέα πλατφόρμα εντελώς ανεξάρτητη από την υποδομή της Μεγάλης Τεχνολογίας, θα πρέπει να πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλά χρηματοδοτημένο πολυετές εγχείρημα.

Επιπλέον, μια τέτοια πλατφόρμα θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει γρήγορα εκατομμύρια χρήστες, καλωσορίζοντας όχι μόνο Ρεπουμπλικάνους, αλλά και ανεξάρτητους και Δημοκρατικούς.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο σύνολο προκλήσεων και συνειδητοποίησα ότι μπορεί να είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Αμερική με το μεγάφωνο, τους πόρους, την εμπειρία και την επιθυμία να τα καταφέρω όλα αυτά.

Έτσι, με το ίδιο πνεύμα "μπορώ να το κάνω" που πάντα επέτρεπε στους Αμερικανούς να επιμένουν, αυτό ακριβώς κάνω.

Για να αντιμετωπίσουμε τη λογοκρισία της Μεγάλης Τεχνολογίας, δημιουργούμε μια πλατφόρμα "Μεγάλης Σκηνής": Truth Social. Καλούμε ανθρώπους από όλα τα πολιτικά υπόβαθρα και όλες τις διαφορετικές απόψεις να συμμετάσχουν για άλλη μια φορά στη μεγάλη αμερικανική συζήτηση. Αυτό θα έπρεπε να είναι η χώρα μας. Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες Μεγάλης Τεχνολογίας, δεν θα υπάρξουν σκιώδεις απαγορεύσεις, περιορισμοί, απονομιμοποιήσεις ή αλχημείες με αλγορίθμους για πολιτική χειραγώγηση. Δεν θα αντιμετωπίζουμε τους χρήστες ως πειραματόζωα για κοινωνικά πειράματα, ούτε θα χαρακτηρίζουμε τις εναλλακτικές απόψεις ως "παραπληροφόρηση". Δεν θα φιμώσουμε τους συμπολίτες μας απλά και μόνο επειδή μπορεί να κάνουν λάθος, ή ακόμα χειρότερα, επειδή πιστεύουμε ότι οι Αμερικανοί "δεν μπορούν να διαχειριστούν την αλήθεια".

Θα είναι τόσο ελεύθερη, ζωντανή και ποικιλόμορφη όσο και η ίδια η Αμερική. Και το Truth Social είναι μόνο η αρχή των σχεδίων μας. Ο Όμιλος Trump Media and Technology Group θα ξεκινήσει επίσης μια υπηρεσία streaming video-on-demand που θα ανταγωνίζεται τα όλο και πιο "ξυπνητά" και πολιτικοποιημένα προγράμματα "ψυχαγωγίας" που δημιουργούνται από τους φορείς της Μεγάλης Τεχνολογίας και των Μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η TMTG βλέπει επίσης ευκαιρίες για τη δημιουργία εναλλακτικών λύσεων "με προστασία από τη διαγραφή" σε άλλους βασικούς τομείς, από τις υπηρεσίες διαδικτύου έως την επεξεργασία πληρωμών.

Τελικά, ένας μικρός αριθμός ισχυρών ανθρώπων που σκέφτονται όλοι το ίδιο και θέλουν να φιμώσουν όποιον σκέφτεται διαφορετικά, δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανείς ότι ελέγχει σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρεία μέσων ενημέρωσης, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Αμερική. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω τον ασφυκτικό τους κλοιό στις φωνές του αμερικανικού λαού, όχι μόνο για μένα και τους υποστηρικτές μου, αλλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!









Translated with www.DeepL.com/Translator

https://t.me/TheStormQ17/13840



πηγη: https://www.facebook.com/photo




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters