Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Αρχικά νομίζαμε ότι είναι ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα; Παγώσαμε…

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος Erick Reiss έφευγε από τον πάρτυ του αρραβώνα στο Santo Antonio da Plantina τον Φεβρουάριο του 2013, παρατήρησε ότι ο ουρανός ήταν γεμάτος με μικρά μαύρα σημαδάκια.

Ήταν άραγε πουλιά; Κάνοντας ζουμ με την κάμερά του, ανακάλυψε ότι αυτές οι τελείες στην πραγματικότητα ήταν…αράχνες!

Δένδρα με ψυχή, ιερά, προστατευόμενα…

  •  
  • ΠΗΓΗ: ΚΠΣΙΝ, Shutterstock
    Παραδόσεις για δένδρα βαρυήσκιωτα  
    Κι ας γείρει ο πόθος σου βαρύς σαν ήσκιος καρυδιάς (Σεφέρης) 
    Δέντρα καρπερά και άκαρπα, γερά και ευπαθή, όμορφα, ευωδιαστά, καλοήσκιωτα αλλά  και βρωμερά  ή βαρυσήσκιωτα, δέντρα που βλαστάνουν και θάλλουν από ξερά κλαδιά, δέντρα  αειθαλή και φυλλοβόλα, ευθυτενή και σκυφτά, αυχμηρά και βελούδινα, δάση σιωπηλά και μοναχικά, βαθειά ριζωμένα στη γη από την οποία τρέφονται και  ζουν.

Στρέβλωση παρατηρήθηκε στην ζώνη Kuiper, απο πλανητικό σώμα μάζας Γης - Άρη...

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Ένα πλανητικό αντικείμενο μάζας του μεγέθους του Άρη θα ήταν αρκετό για να παράγει τις παρατηρούμενες διαταραχές στη μακρινή ζώνη Kuiper. (Εικόνα: Heather Roper / LPL)
Ένα άγνωστο, αόρατο "πλανητικό μαζικό αντικείμενο" εικάζεται οτι κρύβεται στις εξωτερικές περιοχές - παρυφές του ηλιακού μας συστήματος, σύμφωνα με νέα έρευνα για τις τροχιές μικρών πλανητών που θα δημοσιευθούν στην Αστρονομική Εφημερίδα.

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα: ΕΜΒΟΛΙΑ - ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝΟΣΙΑ - ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΒΟΛΙΑΑλεξάνδρα Ευθυμιάδου-Γρίβα
ΕΜΒΟΛΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CDC ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (Πλήρης)
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΥΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝΟΣΙΑ
Κατατέθηκε στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στις 27-11-2017 (Αρ. Πρωτ. 5703/Γ) 

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Οι «παραδοσιακοί ρόλοι» των μαμάδων θα απαγορεύονται πλέον στις διαφημίσεις γιατί δημιουργούν «βλάβη». Οι διαφημίσεις επίτηδες υπερπροβάλλουν ομοφυλόφιλους και μη λευκούς γιατί έτσι είναι πλέον η «μοντέρνα κοινωνία»


Μαμάδες που μαγειρεύουν και καθαρίζουν θα απαγορευτούν στις διαφημίσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο από το επόμενο έτος, μετά από μια μελέτη που ανέφερε ότι οι παραδοσιακοί ρόλοι των φύλων είναι "επιβλαβείς και ξεπερασμένοι".

Η απόφαση για αυστηρότερα μέτρα ανακοινώθηκε από τις επιτροπές διαφημιστικής πρακτικής (CAP) αυτή την εβδομάδα, μετά από άρθρο που δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι, που προσδιόριζε τα «στερεότυπα φύλου» σε διαφημίσεις ότι «οδηγούν σε ανισότητα» μεταξύ ανδρών και γυναικών.
«Οπουδήποτε εμφανίζονται ή ενισχύονται, τα στερεότυπα φύλου μπορούν να οδηγήσουν σε ψυχική, σωματική και κοινωνική βλάβη που μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητες των ομάδων και των ατόμων», αναφέρει η μελέτη της Υπηρεσίας Διαφημιστικών Προτύπων (ASA).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ 21 Φεβ 2013 βίντεο

Το απόλυτο ξεκαθάρισμα από τις ελληνικές αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, της υπόθεσης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ, που κατά τον Αρτέμη Σώρρα είναι υπαρκτά και στην διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για να εξαγοραστεί...το εξωτερικό χρέος της χώρας, επιζητεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητάει να πληροφορηθεί εάν «έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι για τους ισχυρισμούς του κ. Σώρρα και τι έχει προκύψει από αυτούς».

ΠΕΘΑΝΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο ΥΠΙΛΑΡΧΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ . ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ»ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ Κ’ ΚΛΑΔΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

«Έφυγε» το απόγευμα της Παρασκευής, ξαφνικά, ο υπίλαρχος Μιχάλης Γουνελάς γνωστός ως οδηγός στο άρμα του Πολυτεχνείου με το οποίο
διατάχθηκε να ρίξει την πόρτα στις 17 Νοεμβρίου του 1973.

Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γη θα είναι… Eλλάς. Εκπληκτικό κείμενο (από Γάλλο λογοτέχνη)




Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, χημεία
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.

Το θαυματουργό φάρμακο που κρύβεται στο ντουλάπι σας! Το γιατρικό για 18 παθήσεις

Είναι σίγουρο ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί δεν θα ήθελαν οι παρακάτω πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Έχει διαπιστωθεί ότι ένα μείγμα μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες.
Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται, επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.

ΑΝΟΙΞΕ Η «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ… «ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ»!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια πολύ περίεργη συναγωγή με τεράστια όπως αναφέρεται συμβολική και εσχατολογική σημασία στην Ιερουσαλήμ, στο σύμπλεγμα σηράγγων του δυτικού Τείχους που χρειάστηκε 12 χρόνια για να χτιστεί, άνοιξε τη Δευτέρα το βράδυ 18/12 μετά την παραδοσιακή τελετή φωτισμού κεριών Hanukkah στην πλατεία Western Wall.

Τα φωτισμένα Παιδιά Indigo ή αλλιώς Παιδιά του 83

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που υποστηρίζουν πως ανάμεσά μας γεννήθηκαν κάποια ιδιαίτερα παιδιά με μερικές ξεχωριστές ικανότητες. Τι γνωρίζουμε όμως για τα παιδιά indigo; υπάρχουν στα αλήθεια;
Αρκετοί πιστεύουν πως τα παιδιά Indigo είναι το επόμενο βήμα της ανθρώπινης ανάπτυξης, και συχνά λέγεται πως τα κατέχουν ένα είδος ενέργειας που όμοιό του δεν έχει δει κανείς στην Γη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters