Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

 
ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ.. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ /ΕΛΛΗΝΕΣ,



ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.

ΘΕΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ—Ε.ΣΥ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ.


http://alfeiospotamos.gr/?p=20841

Κίναρος: Η ιστορία της μοναδικής κατοίκου, που βρήκε τα συντρίμμια. "Βρήκα το πρώτο παλικάρι ήταν απανθρακωμένο». ΑΠΟ ΤΙ !! Αφού έπεσε μόνο του -λένε- και φωτιά ΔΕΝ πήρε!! ΤΙ ΔΕΝ μας λένε;


Τηλεφώνημα από το Πεντάγωνο δέχθηκε στις έξι το πρωί χθές η 70χρονη μοναδική κάτοικος και «φύλακας» της Κινάρου! «Μου είπαν ότι έπεσε ένα ελικόπτερο και έτρεξα να ψάξω στις χαράδρες. Πήγα στη δυτική πλευρά του νησιού και είδα συντρίμμια σε έναν γκρεμό. Η μυρωδιά ήταν φοβερή. Ψηλά, στη χαράδρα, βρήκα το πρώτο παλικάρι.

Ένα γεγονός, τα δεδομένα και κάποια ερωτηματικά δείχνουν ακόμα και κατάρριψη του ελικοπτέρου

elikoptero1 
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ Ε/Π ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ  ΠΑΛΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ( ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΤΟ ΣΜΥΡΝΗΣ )   ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΜΕ  ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ   ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η   ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Ε/Π ΝΑ  ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΛΟΙΟ Ή ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ)  .

ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ  ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ  ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ   ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ Ε/Π Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

 



Από την Αρβανίτισσα

Τα δεδομένα :

α)Το ελικόπτερο ΑΒ212  κατέπεσε την 02:45 ώρα.

β)03.30 το Πολεμικό Ναυτικό ζήτησε από την μοναδική κάτοικο να βγει και να ψάξει το ελικόπτερο. Η Ειρήνη Κατσοτούρχη – ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ – βρήκε το μοιραίο ελικόπτερο  σε μια χαράδρα μερικές ώρες αργότερα.

 

Αμέσως μόλις έγινα γνωστά αυτά τα δύο δεδομένα μου προξενήθηκαν αρκετά ερωτηματικά και απευθύνθηκα σε ένα γείτονα μου, συνταξιούχο πιλότο ελικοπτέρου για να μου λύσει τις απορίες…

Πως 2 ώρες μετά την απώλεια στίγματος το ΠΝ δεν ήξερε που ήταν το ελικόπτερο;

Γιατί δεν έστειλε δυνάμεις από τα γειτονικά νησιά να ψάξουν; Υπόψη ότι σε πολλά γειτονικά νησιά βρίσκονται μόνιμα άνδρες των ειδικών δυνάμεων με πλωτά μέσα  (γνωρίζω ακριβώς πόσοι και που είναι αλλά για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν θα το γράψουμε).

Γιατί 45 λεπτά μετά την απώλεια ίχνους πήραν τηλέφωνο την μοναδική κάτοικο του νησιού και όχι αμέσως;

 

Πάμε τώρα να αποτυπώσουμε τη συζήτηση με τον πιλότο και τα ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά… και το χειρότερο ακόμα πιο ύποπτα..

Στο ελικόπτερο υπάρχει ένα μπουτόν κινδύνου. Είναι το πλησιέστερο τόσο στον κυβερνήτη, όσο και στον συγκυβερνήτη. Αυτό το μπουτόν μόλις πατηθεί ενεργοποιείται ΑΥΤΟΜΑΤΑ επιπλέον σύστημα εντοπισμού θέσης και δίνει σήμα emergency στο θάλαμο επιχειρήσεων της φρεγάτας που ανήκει το ελικόπτερο.

Γιατί δεν πάτησαν το κουμπί;  Αποκλείεται να μην το πάτησαν. Μια περίπτωση υπάρχει να μην πατήθηκε. Η ανικανότητα αντίδρασης ή το ξαφνικό χτύπημα (πύραυλος λέω εγώ;). Ακόμα και σε περιδίνηση να βρέθηκε το ελικόπτερο κάποιος από τους 2 θα μπορούσε να το πατήσει. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται συνεχώς και η συγκεκριμένη αντίδραση είναι ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

Μήπως το πάτησαν και δεν λειτούργησε;  Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι

Υπάρχει άλλη περίπτωση να μην μπόρεσε το σύστημα να δώσει το σήμα; Ν Α Ι! Σε περίπτωση ηλεκτρονικού πολέμου άρα και ολοκληρωτικής απώλειες ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων.

Γιατί η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης άργησε να βρει το ελικόπτερο, αφού θεωρητικά ήξερε που χάθηκε το στίγμα;Μήπως γιατί δεν διατάχθηκε ΑΜΕΣΩΣ επιχείρηση έρευνας και διάσωσης; Μήπως γι΄αυτό ζήτησαν απο την κάτοικο να κάνει τη δουλειά του στρατού;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο καιρός; Ο Χ Ι!  Ο καιρός ήταν άριστος και το ελικόπτερο αυτό πετάει ακόμα και με διαβολόκαιρο (δίνες).

Υπάρχει περίπτωση να έπεσαν στο βουνό του νησιού, επειδή δεν το έβλεπαν;  Θεωρητικά όχι. Και αυτό γιατί όλες οι πτήσεις – ιδιαίτερα των ασκήσεων – γίνονται σε ελάχιστο ύψος το ύψος του υψηλότερου σημείου. Όταν κάνουν καθοδικές κινήσεις αυτές διενεργούνται πάντα με προβολέα ανοιχτό. Αν οι πιλότοι – που ακούω ότι ήταν έμπειροι – ακολουθούσαν τους ελάχιστους κανόνες τότε αμέσως αποκλείεται τέτοιους είδους σενάριο. Απ΄ότι μαθαίνω τα συντρίμμια βρίσκονται σε μεγάλη ακτίνα. Αυτό δείχνει δύο πράγματα. Ή ανεξέλεγκτη πτώση ή μεγάλη ταχύτητα κίνησης.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ερωτηματικά. Γιατί είναι δύσκολο να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε με ασφάλεια αν το έριξαν ή έπεσε απο τεχνικό ή ανθρώπινο λάθος.
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_395.html

Είναι να ΚΛΑΙΣ!! Συγκλονιστικό κείμενο Έλληνα πιλότου: "Για ποιους πετάω στο Αιγαίο"!

Συγκλονιστικό κείμενο Έλληνα πιλότου:
Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο.
Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού ! Δεν είμαι ημίθεος ,δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !
Έχω τους φόβους μου, έχω τις αναστολές μου , έχω τις ανασφάλειες μου !


Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω! Όλες αυτές οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου ,σφίγγουν το λαιμό και ξεραίνουν το στόμα μου !
Καημένη Πατρίδα έχεις όλους τους άχρηστους στην πλάτη σου έχεις και μένα....
Μπορεί να ήξερα πόσο επικίνδυνο και ανούσιο, ίσως και άχρηστο, για πολλούς εκεί κάτω να είναι αυτό που κάνω !
Ίσως και να έχουν δίκιο ,βλέπεις εγώ δεν κατεβάζω διακόπτες ,εγώ δεν οδηγώ λεωφορείο με 50 ψυχές ,εγώ δεν βγάζω φωτοτυπίες στα βουλευτικά έδρανα ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Γενάρη στη ζεστασιά της Βουλής!

Εγώ κάθομαι, σκέπτομαι ,μελετάω και περιμένω τον Τούρκο.Μπορεί και εγώ να μην έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει ,μπορεί να μην έχω να πληρώσω το χαράτσι στο Πατρικό του χωριού μου ,αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει .Ούτε και πρέπει !

Εγώ όμως πρέπει να αδειάσω το μυαλό μου να κλειδώσω το υποσυνείδητο ,να μην σκεφτώ ότι με περιμένουν και εμένα στο σπίτι μου ,όπως τόσους και τόσους άλλους που δεν γύρισαν Ποτέ πίσω από μια ακόμη καθημερινή αποστολή .Ίσως και κάποιοι να πουν ότι τα ήθελε και τα έπαθε !

Εγώ όμως δεν πετάω για αυτούς ,πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας , πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του ,πετάω για τον Παπά μας που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους στο ύψωμα της Παναγιάς !
Πετάω για το ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο στη φαμελιά του ,πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει απο την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας .

Για αυτούς πετάω .

Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα μας ζωντανή !
Ούτε αυτοί ,ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές ,γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου.Πετάω για τους δικούς μου ανθρώπους ,αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους ,ζούν για μιά στιγμή και όταν πεθαίνουν ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση !

Ίσως κάποιο πρωί όταν κοιτάξεις ψηλά θα με δεις γιατί .
Εκεί που Ισιώνει ο Αετός .Οι Γλάροι δεν πετάνε ! 
*Ενας απο τους πολλούς που είναι όμως τόσο λίγοι !!! 


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_219.html

Συγκρούσεις αγροτών-ΕΛΑΣ στις εισόδους της Αθήνας - Αγρότες: "Εχουμε δικαιώματα ως πολίτες - Προσέξτε γιατί θα πάρουμε τα όπλα"! (vid)

 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την στιγμή μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και αγροτών από την Πελοπόννησο, οι οποίοι επιχειρούν να εισβάλλουν στην πρωτεύουσα  με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματίες και την καταστροφή ενός περιπολικού.  
 
 
Την ίδια στιγμή δυνάμεις των αγροτών της Αττικής διέσπασαν το μπλόκο στοΜαρκόπουλο και κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας, αν και η ΕΛΑΣ τους έχει στήσει και άλλα μικρότερα μπόκα μέσα στην πόλη, οπότε αναμένονται οδομαχίες. 
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί και η λεωφόρος Αθηνών, από κάποιους αγρότες οι οποίοι κατάφεραν να διασπάσουν τα μπλόκα.  
Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν στο Χαϊδάρι, λίγο πριν από το Δαφνί και τους ενημέρωσαν ότι θα περάσουν αλλά μόνο τα λεωφορεία και όχι τα τρακτέρ. "Τι τους εμποδίζει το αγροτικό; Κάναμε πίσω για τα τρακτέρ, δεν ανέβηκε κανένα. Θα περάσουν όλα και τα αγροτικά και τα λεωφορεία" είπαν στον ΣΚΑΙ εξαγριωμένοι αγρότες. "Θα βγει ο κόσμος στο δρόμο με τα όπλα" είπε ένας άλλος!
Οι αγρότες της Πελοποννήσου αν και συμμορφώθηκαν στην απόφαση να μην ανεβάσουν τα τρακτέρ στην Αθήνα, είδαν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους σταματούν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Σύνταγμα με τα αγροτικά αυτοκίνητα.
Αυτό που ανέφεραν στις κάμερες ήταν πως ενώ δεν έφυγε ούτε ένα τρακτέρ από την Πελοπόννησο, είδαν με έκπληξη να μην τους επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα παρά μόνο με τα λεωφορεία που τους μετέφεραν.
Σε έξαλλη κατάσταση ορισμένοι από τους αγρότες φώναζαν μπροστά στις κάμερες «Κόκκινη χούντα», «Τι είμαστε;Ζιμπάμπουε;», «Εμείς δεν είμαστε Έλληνες πολίτες;δεν πληρώνουμε φόρους;», «Θα βγει ο κόσμος με τα όπλα»


- See more at: http://www.pronews.gr/

Αγρότες «συνέλαβαν» ταραξίες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Μετά τα πρωινά επεισόδια

 

Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο άντρες και πέταξαν πέτρες στο υπουργείο - Οι αγρότες τους έπιασαν και τους παρέδωσαν στους αστυνομικούς 

Θανάσης Γερασιμίδης, Φωτογραφίες: Βασίλης Γερμάνης
Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν ξένα στοιχεία να αμαυρώσουν τον αγώνα τους εμφανίζονται οι αγρότες από την Κρήτη που βρίσκονται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από το πρωί. Το μεσημέρι, ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και οι αγρότες συνέχιζαν την ήσυχη διαμαρτυρία τους, εμφανίστηκαν δύο άντρες και άρχισαν να πετούν πέτρες κατά του κτιρίου του υπουργείου, ξεκινώντας νέα ένταση. Αμέσως όμως επενέβησαν οι αγρότες που καταδίωξαν τους άγνωστους και μάλιστα κατόρθωσαν να τους πιάσουν και να τους παραδώσουν στους αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτοί δεν είναι δικοί μας».
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ένας από τους αγρότες που συνέλαβαν τους ταραξίες, ήταν και ο γνωστός πια μελισσοκόμος Στάθης Στιβακτάκης.
 








Πρώτο Θέμα
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/02/blog-post_159.html

Η νέα δολοφονία του Καποδίστρια

 
Υποτίθεται ότι έκαναν εκδήλωση με θέμα «240 Χρόνια Ι. Καποδίστριας. Ο Ελληνας Διπλωμάτης που άλλαξε τον ρου της Ευρωπαϊκής Ιστορίας», στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο , για τον εορτασμό των 240 χρόνων από τη γέννηση του Ι. Καποδίστρια. Οργανωτής ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Και η πρέσβειρα της Σλοβενίας κα Ανίτα Πίπαν,ευρισκόμενη σε διατεταγμένη αποστολή τον πυροβόλησε και πάλι. Ακούστε τι είπε!!!!

«Η οικογένεια Vittori, όταν μετακόμισαν στην Κέρκυρα, άλλαξαν τη θρησκεία τους και από Καθολικοί έγιναν Ορθόδοξοι , εξελληνίστηκαν και άλλαξαν επώνυμο».

Όλη η γεμάτη ψέματα παράγραφος.
  « Οι πρόγονοι του Καποδίστρια προέρχονται από μια οικογένεια ευγενών που ονομαζόταν Vittore, και οι ρίζες τους στο Koper χρονολογούνται από το 1329. Σύμφωνα με το οικογενειακό ιστορικό, ένας κλάδος της οικογένειας Vittore μετανάστευσε στο νησί της Κέρκυρας, το 1337, λόγω των συνεχών συγκρούσεων με μια άλλη εξέχουσα οικογένεια του Koper, τους Verzi. Το αρχείο του Koper κάηκε το 1380, αμέσως μετά την αποχώρηση του κλάδου της οικογενείας Vittore στην Κέρκυρα και έτσι δεν υπάρχουν ιστορικά αρχεία της οικογένειας. Η οικογένεια Vittori στο Koper είχε πολλά κτήματα στην ενδοχώρα, και ήταν γαιοκτήμονες δύο χωριών στην Ίστρια, και συγκεκριμένα του Αγίου Πέτρου και του Krkavče. Τα μέλη της οικογένειας προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Ενετική Δημοκρατία . Η οικογένεια Vittori, εξαφανίστηκαν το 1855. Όταν οι Vittori μετακόμισαν στην Κέρκυρα, άλλαξαν τη θρησκεία τους και από Καθολικοί έγιναν Ορθόδοξοι και έγινε εξελληνίστηκαν και άλλαξαν επώνυμο».

Και βέβαια οι ανοησίες της προπαγάνδας είναι αυτονόητες. Γιατί οι Vittore της Κέρκυρας δεν είχαν καμιά επαφή με τους Vittore του Κόπερ; Και ποιος στραβός δεν θέλει το φως του. Σε μια επαρχία της Βενετίας όπου οι Καθολικοί ειχαν προνόμια και οι ορθόδοξοι ήσαν διωκόμενοι ποιος θα διάλεγε να γίνει μειονοτικός από Καθολικός; Βλακείες με πατέντα.
Και οι αδελφοί Καποδίστρια πέρασαν στην Κέρκυρα το 1329 τη χρονια που οι Ενετοί κατέγραψαν τους Βιττόρι. Επομένως οι Καποδίστριες δεν ειχαν ποτέ το όνομα Βιττόρι που έλαβαν οσοι έμειναν πίσω και έγιναν καθολικοί. Και επειδή έγιναν καθολικοί οι άλλοι ,οι ορθόδοξοι, τους ….διέγραψαν



http://deltio11.blogspot.gr/2016/02/blog-post_75.html

Nέα Ίμια-20 χρόνια μετά. Το ελικόπτερο κατερρίφθη από τουρκικά και γερμανικά σκυλιά του ΝΑΤΟ. Να πνίξει τον αλήτη του Πενταγώνου το άδικο αίμα των ηρώων

Θα είμαστε όλοι εκεί

ImageHandler 
Συνεχίζεται για 8η συνεχόμενη μέρα η ελεύθερη πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τις μεγαλύτερες απώλειες να σημειώνονται στις μετοχές των τραπεζών.
Οι τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν πριν από λίγο καιρό και πιο πριν και ακόμα πιο πριν για να σωθούν, καταρρέουν. Ξανά.
Τί διάολο; Σε μαύρη τρύπα πέφτουν τα χρήματα; Φυσικά. Πού αλλού να έπεφταν δηλαδή;
Βέβαια, το καλό με την κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών είναι ότι θα τις ξανανακεφαλαιοποιήσουμε εμείς. Με τα λεφτά μας. Τέλειο;
Και φανταστείτε ότι μπήκαμε στο μνημόνιο για να σώσουμε γαλλικές και γερμανικές τράπεζες. Μιλάμε για μεγάλη πλάκα!
Παράλληλα, στα πρόθυρα κατάρρευσης είναι και η Deutsche Bank – και άλλες μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού – με τη μετοχή της να πέφτει μέσα σε 2 μέρες κατά 14,5%, οπότε καταλαβαίνουμε ότι τόσα χρόνια οι Γερμανοί ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους και οι γερμανικοί φούρνοι δεν έκοβαν αποδείξεις για τα pretzel.
Έξω από το ευρώ και επιστροφή στο μάρκο γρήγορα! Για να καταλάβετε λίγο τα μεγέθη, σκεφτείτε ότι η Deutsche Bank είναι εκτεθειμμένη σε παράγωγα και σε αγορές κατά τουλάχιστον 80 τρις δολάρια, δηλαδή 20 φορές το ΑΕΠ της Γερμανίας.
Εν τω μεταξύ, τo παγκόσμιο χρέος είναι 100 τρις. Γαμάτο;

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί λένε ότι η Deutsche Bank είναι πολύ μεγάλη για να σκάσει – 5 φορές μεγαλύτερη από τη Lehman Brothers.
Δε ξέρω αν έχετε δει την ταινία The Big Short. Αν δεν την έχετε δει, να τη δείτε. Μια τέτοια μπίζνα έχει γίνει κι εδώ. Παίκτες που σορτάρουν στην χρεωκοπία της τράπεζας για να πλουτίσουν. Και η Ελλάδα παίκτης είναι. Απλά πολύ μικρός. Σαν εκείνα τα πιτσιρίκια στην ταινία, μόνο που εμείς δεν έχουμε τον Brad Pitt να μας σώσει.
Ωραία, οι συστημικές τράπεζες χρεωκοπούν. Ε και; Ας τις αφήσουμε να χρεωκοπήσουν.
Γιατί οι τράπεζες πρέπει να σώζονται μονίμως με κρατικό χρήμα; Επιχειρήσεις δεν είναι κι αυτές; Αν δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, να βάλουν λουκέτο και να ρευστοποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία για να αποζημιώσουν τους καταθέτες.
Θα σας πω εγώ γιατί δεν συμβαίνει αυτό. Γιατί υπάρχουν οι αγορές που ελέγχουν το χρέος και κερδίζουν από αυτό. Ζούμε στον κόσμο των αγορών.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα κανάλια. Αντί να ακούμε μαλακίες για 4 τηλεοπτικές άδειες που το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενώσουν τους ολιγάρχες, πρέπει πολύ απλά να τους ζητηθεί να ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Κι όποιος δε μπορεί, να το κλείσει το μαγαζί.
Όποιο κανάλι δε μπορεί να λειτουργήσει με όρους αγοράς, να ρίξει μαύρο. Όχι να υπάρχουν για να παίρνουν αβέρτα τα αφεντικά τους τα θαλασσοδάνεια.
Γιατί όμως δεν θα γίνει ποτέ αυτό; Γιατί πολύ απλά οι ολιγάρχες κρατάνε τους πολιτικούς από τα αρχίδια. Με το ένα χέρι τα αρχίδια του Τσίπρα και με το άλλο του Μητσοτάκη.
Πάντως, μην περιμένουν οι τράπεζες και τα κανάλια να τους συμπαρασταθούν οι στρατιές των φτωχών και των ανέργων στον αγώνα τους για επιβίωση.
Τα όρια έχουν εξαντληθεί και το βλέπεις παντού γύρω σου.
Άνθρωποι να ξυπνούν από όνειρα με φωτιές και πυρηνικά να πέφτουν, χωρίς να τους καίγεται καρφί.
Όλο και περισσότεροι δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το επερχόμενο χάος που θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια.
Θα είμαστε όλοι εκεί.
Τρώγοντας ανέμελοι πατατάκια στο μπαλκόνι μας ή αραχτοί σε κάποια παραλία. by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Το κακό με την επικαιρότητα επί μνημονίου είναι ότι επαναλαμβάνεται με έναν απόλυτα εκνευριστικό τρόπο. Πραγματικά θαυμάζω όσους καταφέρνουν να γράφουν κάθε μέρα κάτι πρωτότυπο. Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε. Εγώ στέρεψα.)
(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Περιμένω σχόλια ότι αν κλείσουν τα κανάλια θα μείνουν χωρίς δουλειά τεχνικοί, ρεπόρτερ κτλ. Ε, και αν κλείσουν οι τράπεζες θα μείνουν άνεργοι τραπεζικοί υπάλληλοι και καθαρίστριες. Τι να κάνουμε τώρα; Ο καρκίνος πάντως πρέπει να φύγει.)
 nostimonimar

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

Οφείλουμε να τονίσουμε την σημασία της ημέρας που ξημερώνει.
Η απόφαση των αγροτών να εισέλθουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους και η αδιάλλακτη στάση της Κυβέρνησης να ανακόψει την πορεία τους προς το Σύνταγμα μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις .
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι παρά την διαφωνία της Κυβέρνησης οι Αστυνομικοί ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν να γίνουν για άλλη μια φορά ο σάκος του μποξ , έχουν δε ήδη δηλώσει από την προηγούμενη εβδομάδα την αλληλεγύη τους προς τον αγώνα των αγροτών.
Αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών έχουν δηλώσει και αρκετοί επιστημονικοί φορείς (των δικηγόρων συμπεριλαμβανομένων) αφού αποδεδειγμένα το ασφαλιστικό πλήττει ομού αγρότες και επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες , καταδικάζοντάς μας σε ανεργία.………………………………………………

Η αυριανή δε ημέρα είναι επιπλέον πολύ σημαντική γιατί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των αγροτών , των οποίων οι συντονιστικές ,έχοντας μελετήσει τα περί της ύπαρξης των καταπιστευμάτων είναι αποφασισμένοι να θέσουν και το θέμα της εσχάτης προδοσίας όλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στην αυριανή τους κάθοδο και να ζητήσουν να λάβουν άμεσες απαντήσεις για τα στοιχεία που θα επιδείξουν.
Είναι σαφές ότι όσο περνούν οι ημέρες όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες στέκονται δημόσια στο πλευρό των αγροτών ,ενώ κυβέρνηση και κόμματα βυθίζονται όλο και πιό πολύ στην απομόνωση και στιγματίζονται ανεπανόρθωτα στην συνείδηση του Λαού μας.
Ερχεται πράγματι ημέρα με την ημέρα ο καιρός που όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται τον προδοτικό ρόλο σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του τόπου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ) και την επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.
Αδέλφια μου Έλληνες ,πρέπει να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των στιγμών.
Είναι σίγουρο ότι στις ημέρες μας γράφεται Ιστορία ..Είναι στο χέρι μας το Έθνος μας να ανακτήσει ξανά την φυσική του πορεία που δεν είναι άλλη από την διαδορμή του προς το Φως και την Ανέλιξη …..
Ελάτε να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στα αποστατικά , ανθελληνικά χαράγματα.
Ελάτε να ανακτήσουμε την Ελευθερία μας και την Ευδαιμονία μας , ως Έθνος και ως άνθρωποι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς μπορεί να σταθεί απέναντι στην Ένωσή μας.

Ε.ΣΥ . ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟΔΟΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!!!!!!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=20833

Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ NEW RADIO (Bίντεο)11/2/2900

 
 
 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=20835

Ομόφωνη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά τη συνεδρίαση της 6ης -2 -2016 στην πόλη της Θεσσαλονίκης

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 6-2-2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

    Το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο. Μετά από έξι χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευσης των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους Πρόνοιας, από τις οποίες διαπνέεται η δημοκρατική έννομη τάξη μας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, ως θεσμικός φορέας, έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει όχι μόνον επί ζητημάτων, που άπτονται της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων, επισημαίνει τα ακόλουθα:
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας. Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό), που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών.
Η λογιστική αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων τομέων  της χώρας και ο προσανατολισμός μόνο στην κάλυψη δημοσιονομικών στόχων δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης.
Η οικονομική διάσωση της χώρας δεν θα επέλθει με συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών (δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία κλπ.), δεν θα επέλθει με τη θέσπιση ενός ασφαλιστικού συστήματος εισπρακτικού και μόνο χαρακτήρα, όπως αυτό που προωθείται, ούτε με την υπερφορολόγηση των πολιτών, με τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση των νέων επιστημόνων, με το μαρασμό της ελληνικής επαρχίας και του αγροτικού τομέα   και την φτωχοποίηση των πόλεων αλλά με τη σύνταξη ενός  μακροπρόθεσμου προγράμματος ανάπτυξης της χώρας, με τη καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος, που θα προσφέρει ασφάλεια σε πολίτες και επενδυτές, με τη σύνταξη ενός ανθρωποκεντρικού ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος,  με μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, που θα πληρεί τις βασικές αρχές  της ισότητας, της αναλογικότητας εισφορών-παροχών και της αλληλεγγύης των γενεών, που πρέπει να διέπουν κάθε ασφαλιστικό σύστημα
Ειδικότερα ως προς το θεσμό της Δικαιοσύνης επισημαίνει τα ακόλουθα:
Η συνταγματικά κατοχυρωμένη παροχή έννομης προστασίας περιορίζεται συνεχώς, αφενός ως προς τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών με τη θέσπιση μέτρων εισπρακτικού  χαρακτήρα (υψηλά παράβολα, ένσημα κλπ.), με συνέπεια να αμφισβητείται εάν το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα μας υπηρετεί τις γενικές αρχές του Κράτους δικαίου διασφαλίζοντας όλα τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και αφετέρου με τη μη συμμόρφωση της Πολιτείας σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.
Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.
Η συνεχιζόμενη άσκηση πολιτικής, κατά τρόπο που επιφέρει την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και έχει ως συνέπεια την εξαθλίωση, οικονομική εξόντωση και εν τέλει την αναξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου των δικηγόρων  πλήττει τον ίδιο το θεσμό της Δικαιοσύνης, δεδομένου ότι οι δικηγόροι ως συλλειτουργοί στην απονομή αυτής συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Κράτους Δικαίου και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.
Η Ελλάδα πρέπει να παύσει να αποτελεί το «οικονομικό πειραματόζωο της Ευρώπης», όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν επισημάνει μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητεί την άμεση απόσυρση διατάξεων που μειώνουν σε οποιονδήποτε βαθμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, επαυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και είναι αλληλέγγυα στους αγώνες των Δικηγορικών Συλλόγων και όλων των Κοινωνικών Ομάδων, που πλήττονται από το προσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Δικαίου.     


43r34r34r43r
 
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/02/6-2-2016.html

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΑΛΛΑΣ.

IMIA 20 XRONIA 6

Ακόμη και ένας άσχετος περί στρατιωτικών ασκήσεων,αν χρησιμοποιήσει την λογική του και συνδυάσει τα ελάχιστα που επιτρέπεται να διαρρεύσουν, μπορεί να συμπεράνει με ακρίβεια ότι το ελικόπτερο κατερρίφθη....
 
1ον. Αφού η Τουρική ΝΟΤΑΜ 
απαγόρευε την έρευνα και διάσωση στην περιοχή παρά μόνο αναφορά στα δικά της ραντάρ,άρα δεν επέτρεπε και την πτήση στην ίδια περιοχή.
Όπερ σημαίνει ότι αυτό που όλοι ξέρουν και ουδείς ομολογεί, τμήματα του Αιγαίου έχουν ήδη παραχωρηθεί και κάποια στιγμή θα πρέπει και να επισημοποιηθεί.
 
2ον. Το γεγονός της 2ωρης καθυστέρησης από την στιγμή που χάθηκε το σήμα έως την στιγμή του θερμικού στίγματος του.
 
3ον. Το νησί αναφέρεται στο google maps και με Τουρκική ονομασίαhttp://kentripotideas.blogspot.gr/2016/02/google.html 
 
4ον. Η αναφερθείσα ως απανθρακωμένη
σωρός από την αυτόπτη μάρτυρα κάτοικο του νησιού που μαρτυρά έκρηξη (πύραυλος) και 5ον Γιατί δεν εκπέμφθηκε σήμα κινδύνου ή δεν πατήθηκε το μπουτόν κινδύνου;
Προφανώς γιατί δεν υπήρχε ο χρόνος.
 
Συμπέρασμα.
Αυτή την φορά δεν υπήρχε σημαία να την πάρει ο άνεμος. Θα υπάρχει όμως ανθρώπινο λάθος (τεχνική βλάβη δεν προβλέπεται από το politically correct ως μη συνάδουσα με τα δεδομένα).
Και άλλο Ελληνικό αίμα γενναίων που επίσης ουδέποτε θα δικαιωθεί.Και μία παρατήρηση. Αυτό το ύφος της χεσμένης κότας από τους 2 ανώτερους
αξιωματικούς κάθε άλλο παρά σιγουριά ενέπνεε ότι η χώρα βρίσκεται σε σίγουρα χέρια. Αυτός ο τόπος, αυτός ο λαός, προδίδεται από όλους αυτούς που έδωσαν όρκο ότι θα τον υπερασπιστούν.

Είτε πολιτικοί, είτε δικαστές είτε ένοπλοι ,
άπαντες υπερασπίζονται μόνο τους νομιμοποιούντες κάθε βρωμιά και ανηθικότητα παρά και ενάντια στην θέληση και τα συμφέροντα του λαού


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_364.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters