Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

Οφείλουμε να τονίσουμε την σημασία της ημέρας που ξημερώνει.
Η απόφαση των αγροτών να εισέλθουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους και η αδιάλλακτη στάση της Κυβέρνησης να ανακόψει την πορεία τους προς το Σύνταγμα μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες εξελίξεις .
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι παρά την διαφωνία της Κυβέρνησης οι Αστυνομικοί ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν να γίνουν για άλλη μια φορά ο σάκος του μποξ , έχουν δε ήδη δηλώσει από την προηγούμενη εβδομάδα την αλληλεγύη τους προς τον αγώνα των αγροτών.
Αλληλέγγυοι στον αγώνα των αγροτών έχουν δηλώσει και αρκετοί επιστημονικοί φορείς (των δικηγόρων συμπεριλαμβανομένων) αφού αποδεδειγμένα το ασφαλιστικό πλήττει ομού αγρότες και επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες , καταδικάζοντάς μας σε ανεργία.………………………………………………

Η αυριανή δε ημέρα είναι επιπλέον πολύ σημαντική γιατί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των αγροτών , των οποίων οι συντονιστικές ,έχοντας μελετήσει τα περί της ύπαρξης των καταπιστευμάτων είναι αποφασισμένοι να θέσουν και το θέμα της εσχάτης προδοσίας όλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στην αυριανή τους κάθοδο και να ζητήσουν να λάβουν άμεσες απαντήσεις για τα στοιχεία που θα επιδείξουν.
Είναι σαφές ότι όσο περνούν οι ημέρες όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες στέκονται δημόσια στο πλευρό των αγροτών ,ενώ κυβέρνηση και κόμματα βυθίζονται όλο και πιό πολύ στην απομόνωση και στιγματίζονται ανεπανόρθωτα στην συνείδηση του Λαού μας.
Ερχεται πράγματι ημέρα με την ημέρα ο καιρός που όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται τον προδοτικό ρόλο σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του τόπου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ) και την επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.
Αδέλφια μου Έλληνες ,πρέπει να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των στιγμών.
Είναι σίγουρο ότι στις ημέρες μας γράφεται Ιστορία ..Είναι στο χέρι μας το Έθνος μας να ανακτήσει ξανά την φυσική του πορεία που δεν είναι άλλη από την διαδορμή του προς το Φως και την Ανέλιξη …..
Ελάτε να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στα αποστατικά , ανθελληνικά χαράγματα.
Ελάτε να ανακτήσουμε την Ελευθερία μας και την Ευδαιμονία μας , ως Έθνος και ως άνθρωποι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ουδείς μπορεί να σταθεί απέναντι στην Ένωσή μας.

Ε.ΣΥ . ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟΔΟΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!!!!!!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=20833

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters