Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ (26-5-2018)


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!!

Είκοσι χρόνια στη Δημόσια εκπαίδευση και κάθε πρωί, πηγαίνοντας για το σχολείο μου, ακούω τη φωνή του Κωστή Παλαμά να μου ψιθυρίζει…»σμίλεψε δάσκαλε ψυχές…»
Τεράστιο το έργο του εκπαιδευτικού… Βαριά η ευθύνη που σηκώνει στις πλάτες του… Μπαίνει στην τάξη κρατώντας μια αόρατη σμίλη και σαν τον γλύπτη, καθε μέρα σμιλεύει ψυχές… ψυχές αθώες, τρυφερές γι’αυτό και το κάθε άγγιγμα πρέπει να είναι επίσης τρυφερό και να γίνεται με πολύ προσοχή.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Christine Lagarde


ΠΡΟΣ ΤΟ SITE ΄΄ΕLLIΝΙΚΑ ΗΟΑXΕS΄΄

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ.     ΟΙ   ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ   ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΕΣ   ΡΑΤΣΕΣ    ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ   ΤΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ   ΕΔΩ   ΚΑΙ   ΚΑΠΟΙΕΣ   ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ   ΕΧΟΝΤΑΣ   ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ   ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ   ΤΟΝ   ΣΚΟΠΟ   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΠΟΛΕΜΟΥΣ,   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ   ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ   ΤΩΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ,   ΑΠΕΙΡΕΣ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ   ΠΟΥ   ΜΟΛΥΝΟΥΝ   ΤΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ   ΤΗΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ   ΑΘΩΩΝ,   ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΜΕΤΑΛΑΞΕΙΣ   ΖΩΩΝ,   ΦΥΤΩΝ,  ΧΙΛΙΑΔΕΣ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ   ΙΩΝ   ΠΟΥ   ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ   ΜΑΖΙΚΑ   ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ   ΑΡΙΘΜΟΥΣ   ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ   ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ   ΓΙΑ   ΤΙΣ  ΟΠΟΙΕΣ   ΜΑΛΙΣΤΑ   ΟΙ   ΙΔΙΟΙ   ΣΟΥ   ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ   ΚΑΙ   ΤΟ   ΑΝΤΙΔΟΤΟ   ΤΟ   ΟΠΟΙΟ   ΚΑΙ   ΑΥΤΟ   ΣΕ   ΣΚΟΤΩΝΕΙ   ΑΛΛΑ   ΜΕ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ   ΤΡΟΠΟ,   ΠΙΟ   ΑΡΓΟ . . . ΚΑΙ   ΠΟΛΛΑ   ΑΛΛΑ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ   ΣΕΝΑΡΙΑ

Copyright: Eργαλείο Λογοκρισίας

Copyright: Eργαλείο Λογοκρισίας 
Copyright vs Clopyright. «Δώστε μου, πάνω απ’ όλες τις ελευθερίες, την ελευθερία να γνωρίζω, να εκφράζω και να επιχειρηματολογώ ελεύθερα κατά συνείδηση.» Τζον Μίλτον

«Απ’ όλα τα εργαλεία του ανθρώπου, το πιο εκπληκτικό είναι, χωρίς αμφιβολία, το βιβλίο. Τα άλλα είναι προεκτάσεις του σώματός του. Το μικροσκόπιο και το τηλεσκόπιο είναι προεκτάσεις της όρασής του, το τηλέφωνο, προέκταση της φωνής του, έχουμε επίσης το αλέτρι και το ξίφος, που είναι προεκτάσεις του χεριού του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters