Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ (Βίντεο)

Οι Φιλισταίοι αποίκησαν τα σημερινά παράλια της Παλαιστίνης σε καιρούς(2000-1900 π.0) που προηγούνται κατά πολλές εκατοντάδες της εισβολής της από τους εβραίους (1000-900 π.0).

Κατά τα φαινόμενα η χώρα τους ήταν σταθμός-ορμητήριο των Κρητών στις ναυτικές εκστρατεύσεις τους προς την Ασία και την Αφρική, εφόσον ληφθεί υπόψη ότι η Μεσόγειος ήταν ενωμένη με την Ερυθρά Θάλασσα.

Οι Φιλισταίοι έχτισαν πολλές πόλεις (Ακκαρών, Γάζα, Άζωτος, Ευρών=Χεβρών) στα παράλια αλλά και στο εσωτερικό της Φιλισταίας-Παλαιστίνης, σπουδαιότερη από τις οποίες ήταν η Ασκαλών.

Με την έλευση των εβραίων (9ος αιώνας π.0), ενός αιμοσταγούς και φανατισμένου όχλου, η επικρατούσα ειρήνη, ευπορία και πρόοδος διεκόπη.

Οι εβραίοι, με τη σύμπραξη άλλων απολίτιστων φυλών, κυρίως Χαναναίων,επιδόθηκαν στην καταστροφή του πολιτισμού των Φιλισταίων και στο κυριολεκτικό πέρασμα «από μαχαίρας» των αλλοφύλων, όπως τους αποκαλούσαν.

Δείτε το Βίντεο:
 
sahiel.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/08/blog-post_460.html

Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια


Σύμφωνα με τον Σίτσιν αυτό είναι το Σώμα Αστροναυτών (Igigi), φορούν κράνος/μάσκες αετού και φτερωτές κάπες. Αυτοί πλαισιώνουν το Δέντρο της Ζωής και κρατούν το Καρπό και το Νερό της ζωής.

Ο Ninurta κατανίκησε τον Anzu και το σώμα αστροναυτών

Ο Anu των δύο γιων του Nibiru, τον Ενλίλ (Διοικητής Επιχειρήσεων της Γης) και τον Enki (Άρχοντας της Θάλασσας και Αρχηγός των Ορυχείων) έφτιαξαν αντίπαλες γενεαλογίες στη Γη όσο οι αστροναύτες εξόρυσσαν χρυσό στη ΝΑ Αφρική.

Περίπου πριν από 400.000 χρόνια, ο Ενλίλ ίδρυσε επτά Κέντρα Αποστολών (Σιπάρ η Διαστημική Βάση, Νιππούρ το Κέντρο Αποστολής, Badtibira το μεταλλουργικό Κέντρο, Shurrupak, Ιατρικό Κέντρο).

Ο Anzu διοικούσε 300 Νιμπιριανούς στη βάση του Άρη και στην δορυφορική υπηρεσία. Οι άνδρες του, οι Igigi, εκτόξευαν το χρυσό από τη Μεσοποταμία, όπου τα πλοία του Enki το έφερναν από την Αφρική. Οι άνδρες του Anzu στον Άρη μετέφεραν το χρυσό στα διαστημόπλοια ετοιμάζοντας τον για τον Nibiru. Στον Nibiru, οι επιστήμονες έκαναν σκόνη τον χρυσό και τον έσπερναν στον αέρα.
"Σιγά-σιγά επουλωνόταν η παράβαση στους ουρανούς." (Ζ.Σίτσιν, 2002, Το χαμένο βιβλίο του Ένκι-The Lost Book of Enki, σελίδα 117)

Οι Igigi, με επικεφαλής τον Anzu, απαίτησαν από τον Ενλίλ να τους χορηγήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας, περισσότερο ελιξίριο από τον καρπό Ninmah και μια εγκατάσταση ξεκούρασης στη Γη.
Ο Anu παρήγγειλε από τον Nibiru για τον Anzu να πάει στον Ενλίλ στη Γη, όπου ο Ενλίλ θα έδειχνε στον Anzu ολόκληρη την εξορυκτική διαδικασία έτσι θα καταλάβαινε γιατί οι Igigi πρέπει να επιμείνουν.

Όταν Anzu έφτασε στο Νιππούρ, τη πρωτεύουσα του Ενλίλ, ο ίδιος βρήκε τον Ενλίλ απρόθυμο να συνεργαστεί. Η απροθυμία του Ενλίλ να δετεί τον Anzu αντανακλούσε την πρόκληση, που έθεταν οι απαιτήσεις του Igigi και κυρίως από την ηγεσία του Anzu, σχετικό με την εκτέλεση του Alalu. Ο Ενλίλ επέμενε ότι αυτός και όχι ο Anzu, έδωσε την εντολή στους αστροναύτες. Ο Ενλίλ πίστευε ότι μόνο αυτός είχε εξουσία σε ολόκληρη τη λειτουργία της Γης, ο Anzu και οι αστροναύτες θα έπρεπε να τον υπακούν, όχι να τον αμφισβητούν.

Ο Enki, ωστόσο, έπεισε τον Ενλίλ να βγει μπροστά και να εξηγήσει στον Anzu, την εξόρυξη χρυσού, τη διύλιση και το σύστημα μεταφοράς.
"Ο πατέρας μας, ο βασιλιάς Anu", είπε ο Enki, "λέει να πείσουμε τον Anzu να κρατήσει τους άνδρες του στη δουλειά".
Έτσι Ενλίλ υποδέχθηκε τον Anzu στους θαλάμους του.

Αλλά όταν ο Ενλίλ έβγαλε τα ρούχα του και καθόρισε το κλειδί για την αίθουσα ελέγχου του, ο Anzu έκλεψε το κλειδί. Ο Anzu στη συνέχεια γλίστρησε μέσα στην αίθουσα ελέγχου και έκλεψε τα κρύσταλλα υπολογιστή που έλεγχαν το κοσμοδρόμιο και τις πόλεις αστροναυτών στη Μεσοποταμία. Ανάγκασε τον πιλότο του EΑ, τον Abgal να τον πάρει στην διαστημική βάση, Shu.ru.pak. Εκεί, οι άνδρες του Anzu τον ανακήρυξαν βασιλιά της Γης και του Άρη. Έκλεισε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες στα κεντρικά γραφεία (Nibru-ki) και να μείωσε την επικοινωνία μεταξύ της Γης και Nibiru.




O Ninurta, πρωτότοκος γιος του Ενλίλ, "Πρώτος Πολεμιστής" φέρνει τον Anzu στον Ενλίλ (Ζ.Σίτσιν, 1985, Πόλεμοι Θεών και Ανθρώπων, σελίδα124 - Σχέδιο του κυλίνδρου sealVA/243, Μουσείο του Βερολίνου)
Ο Ninurta (γιος του Ενλίλ και της Ninmah) πυροβόλησε τον Anzu σε μια θεαματική εναέρια μάχη. Ο Ninurta στη συνέχεια απελευθέρωσε τον Abgal, συνέλαβε τον Anzu και ανέκτησε τα κρύσταλλα.

Οι Εφτά Δικαστές - Ea/Enki, Damkina/Ninki, Marduk/Ra, Nanna /Sin, Ενλίλ/Yawheh, Ninmah και Ninurta -διέταξαν την εκτέλεση του Anzu εκτελεστεί "με μια δολοφονική ακτίνα".




O Ninurta εκτελεί τον Anzu (Ζ.Σίτσιν, 1985, Πόλεμοι θεών και Ανθρώπων σελίδα 99)
Ο Σίτσιν, στο βιβλίο του Ο Δωδέκατος Πλανήτης -The 12th Planet (σελίδες 107-116) γράφει νωρίτερα ότι ο ρόλος του Anzu, στο The Lost Book of Enki, στην εξέγερση των Igigi (σελίδες 117 -121) ήταν στην πραγματικότητα ο ρόλος του Nannar, Νόμιμο Κληρονόμο του Ενλίλ (πρώτος γιος του Ενλίλ από τη σύζυγό του), η δυναστική πρόκληση εκ μέρους του Nannar, ετεροθαλή αδελφό του Ninurta (πρωτότοκος του Ενλίλ) για τον έλεγχο της Γης. Ίσως ο Nannar ήταν η δύναμη πίσω από τον Anzu.

Ο Nannar εξορίστηκε από την Ουρ, δεν εκτελέστηκε. Παρ 'όλα αυτά, αφού ο γιος του Ενλίλ, Ninurta νίκησε τους Igigi και εκτέλεσε τον αρχηγό τους, τον Anzu, όλες οι ηγέτες του Nibiru, συμπεριλαμβανομένου του Nannar, υποσχέθηκαν να τιμήσουν τον Ninurta ως διάδοχο του Ενλίλ στη Γη.

Πριν, ο Ninurta ήταν διάδοχος του Ενλίλ μόνο για τον Nibiru. Διάδοχος του Ενλίλ στη Γη ήταν ο Nannar, γιος του Ενλίλ με τη Sud.
(Ζ.Σίτσιν, 1985, Πόλεμοι Θεών και Ανθρώπων, σελίδες 95-102)

Ο Ninurta, τώρα έγινε ο «Πρώτος πολεμιστής» του Ενλίλ, δυνάμωσε την εξουσία του Ενλίλ πάνω από ολόκληρο το σύστημα της εξόρυξης χρυσού, την επεξεργασία και τη μεταφορά στο Nibiru.

Ο Marduk, ωστόσο, εξέφρασε τη συμπάθειά προς το παράπονο των Igigi που τους έκανε να εξεγερθούν. Δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις ανάπαυσης στη Γη, σπάνια γύριζαν πίσω στο Nibiru, λίγο ελιξήριο.


"Εντάξει, Marduk", ο Ενλίλ διέταξε, "Πήγαινε στον Άρη και να ανέλαβε τη διοίκηση των αστροναυτών. Κάνε ότι πρέπει ώστε να με υπακούσουν άνευ όρων. Πήγαινε στον Άρη, θάψε τον Anzu, βελτίωσε τις συνθήκες και στην τόνωσε το ηθικό των Igigi".

Αναρωτιέμαι αν αρχίσουν ανασκαφές κάποτε στον Άρη, βρουν τελικά το σώμα του Anzu.
Επίσης τι γνώμη μπορεί να έχουν ο Λιακόπουλος, ο Τουλάτος και οι άλλοι για αυτά που λέει ο Ζ.Σίτσιν.

Αόρατα Γεγονότα awakengr
Το διαβάσαμε από το: Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/400000.html#ixzz3B8OKiow8

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

φορολογικο νομοσχεδιο μεταφραση ΔΝΤ συντακτης
ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ

Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΕΜΕΝΗ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ.

Δείτε την ερώτηση του Νικήτα Κακλαμάνη και άλλα στοιχεία για τις αποκαλύψεις του Τρύφωνα Αλεξιάδη, η φωτό – ντοκουμέντο είναι από το αρχείο του εγγράφου όπου φαίνεται το όνομα του δημιουργού / συντάκτη.Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η χώρα οδηγείται στην καταστροφή. Μα γιατί; Δεν είδατε τις επιτυχίες του ΔΝΤ στις χώρες εμπειρίας του εν λόγω συμβούλου;

Ν. Κακλαμάνης:  «Στάλθηκε ο ΕΝΦΙΑ στα αγγλικά στο Υπ.Οικ;»

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γκίκα Χαρδούβελη κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Α’ Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης, ότι πλήθος νόμων ανάμεσα στους οποίους και ο ΕΝΦΙΑ έχουν έρθει στην Ελλάδα γραμμένοι στα αγγλικά.

Ο Ν. Κακλαμάνης ζητά από τον κ. Χαρδούβελη να ξεκαθαρίσει το θέμα κι’ αν ισχύει η καταγγελία του συνδικαλιστικού στελέχους των εφοριακών να προχωρήσει παράλληλα και στη κατάθεση των σχετικών εγγράφων.

Αναλυτικα το κείμενο της ερώτησης:

ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ:

Νικήτας Κακλαμάνης

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:

Α’ Αθηνών

ΕΡΩΤΗΣΗ και Α.Κ.Ε.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:

Υπουργό Οικονομικών, κ. Γκίκα Χαρδούβελη

ΘΕΜΑ:

«Καταγγελία εφοριακών για τον ΕΝΦΙΑ»

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣΚύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα, με όσα κατήγγειλε, ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού ΑΝΤ-1, πλήθος νόμων, που αφορούν στο υπουργείο σας,  ανάμεσα στους οποίους και ο ΕΝΦΙΑ έχουν έρθει στην Ελλάδα γραμμένοι στα αγγλικά.

Για πάσα ακρίβεια σας παραθέτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τα λεγόμενα του κ. Αλεξιάδη:

«Όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά. Μάλιστα, ορισμένοι απ’ αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα. Αυτό που θέλουμε να καταγγείλουμε ως εφοριακοί είναι, ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους στα παρασκήνια κάποιοι παρασύμβουλοι, παχυλά αμειβόμενοι, οι οποίοι είναι μόνιμοι και δεν αλλάζουν μαζί με τους υπουργούς, που αλλάζουν.

Κι’ όταν οι  αυτοί νόμοι μας οδηγούν εδώ που μας οδηγούν, μετά κάποιοι αρχίζουν να λένε «φταίνε υπηρεσιακοί παράγοντες»»

Όπως είναι κατανοητό, η παραπάνω καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή, αφού κατατίθεται από ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος και αποτυπώνει την εικόνα της κυριαρχίας στη χώρα από τη τρόικα και τα στελέχη της, δυστυχώς, στον απόλυτο βαθμό.

Πιθανόν, να αποδεικνύει επίσης, έναν βασικό λόγο, που προκλήθηκε πραγματικό χάος με τον ΕΝΦΙΑ, αφού η εφαρμογή του έγινε στηριζόμενη στις επιταγές των ξένων και όχι σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ-Αληθεύει ή όχι η καταγγελία του κ. Αλεξιάδη;-Αν ναι, πόσο πληρώθηκε για να δοθεί ο σχεδιασμός για τον ΕΝΦΙΑ από το εξωτερικό;

-Αν οι καταγγελίες ισχύουν ζητώ όπως κατατεθούν στη Βουλή των Ελλήνων όλα τα σχετικά κείμενα.

Ο Τομέας Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της «Κοινωνικής Συμφωνίας» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ
Το φορολογικό νομοσχέδιο εκτός από καθαρά εισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό είναι ένα κείμενο πρόχειρο και ασαφές που δεν απαντά στις ανάγκες  του Ελληνικού κράτους και της Ελληνικής κοινωνίας για φορολογική δικαιοσύνη και δεν προάγει την αυτοδύναμη ανάπτυξη.
Πώς να απαντά όταν όπως προκύπτει από την ανάρτηση του στο διαδίκτυο συντάκτης του είναι ο Greeten Michielse – Tax Advisor του ΔΝΤ –και όχι η πολιτική και επιχειρησιακή ηγεσία του Ελληνικού υπουργείο Οικονομικών – ο οποίος έχει συντάξει αντίστοιχα φορολογικά νομοσχέδια για χώρες όπως το Πακιστάν, η Υεμένη, η  Συρία, η Αρμενία, η Τανζανία, η Λετονία κλπ.
Σήμερα από την θέση του ως ανώτατου συμβούλου για το φορολογικό δίκαιο του ΔΝΤ συντάσσει και το δικό μας φορολογικό νόμο προετοιμάζοντάς μας για μέρες “ευημερίας”, “φορολογικής δικαιοσύνης” και “ανάπτυξης” όπως και τις παραπάνω χώρες.
Αναρωτιόμαστε πόσο διακοσμητικό ρόλο παίζει πια η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΟΙΚ; Πόσο εθνικά υπερήφανη μπορεί να είναι η κυβέρνηση όταν έχει παραδώσει τη χώρα. Γι’ αυτό όπως φαίνεται κλείνει τα αυτιά σε προτάσεις που απορρίπτουν το μύθο του μονόδρομου και προτάσσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και κοινωνικής συνοχής.
Κύριοι της δικομματικής κυβέρνησης είστε πολλαπλά εκτεθειμένοι.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/08/blog-post_840.html

Πριν τους ισλαμοφασίστες, τους ιρακινούς δολοφονούσαν οι μισθοφόροι! Κόλαφος Αμερικανος δικαστής για την Blackwater…

Σκίζει την Blackwater Αμερικανός δικαστής…
Η εταιρία που έχει αναλάβει (με άλλο όνομα βέβαια) την προστασία της ουκρανικής νομενκλατούρας των ναζιστών του Κιέβου έλαβε συντριπτικό πλήγμα από τον Αμερικανό δικαστή Anthony Asuncion όταν αυτός απεφάνθη ότι οι δολοφονημένοι Ιρακινοί πολίτες, που έπεσαν στην Πλατεία Nisour από τα πυρά τεσσάρων μισθοφόρων της Blackwater, δεν αποτελούσαν κίνδυνο!!! Ο δικαστής ανοίγει το δρόμο και στους ενόρκους για να αποδώσουν δικαιοσύνη μετά από επτά χρόνια. Οι Paul Slough, Evan Liberty, Dustin Heard και Nicholas Slatten κατηγορούνται ότι σκότωσαν 14 Ιρακινούς πολίτες στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν άνοιξαν πυρ εναντίον τους, ισχυριζόμενοι ότι εκτίμησαν ότι αυτοί αποτελούσαν κίνδυνο.

BlackwaterErikPrince 

Η αγωγή που δέχθηκε η ιδιωτική εταιρία ασφαλείας Blackwater για τον θάνατο και τραυματισμό απλών Ιρακινών πολιτών αποκάλυψε με λεπτομέρειες την απολύτως ανεξέλεγκτη λειτουργία των δυτικών μισθοφόρων στο Ιράκ και οδήγησε στην εκδίωξη της Blackwater από το Ιράκ. Άλλαξε το όνομά της σε Xe Services το 2009 και σε Academi το 2011.

Η εταιρία δημιουργήθηκε από τον Erik Prince, δέκα χρόνια πριν από τη σφαγή των Ιρακινών πολιτών. Ο Erik Prince υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και ήταν πρώην μέλος των Navy Seals. Η οικογένειά του ήταν «καραμπινάτη» στην υποστήριξη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μέχρι τη σφαγή στην Πλατεία Nisour η εταιρία του είχε λάβει περίπου $1 δις για υπηρεσίες προς την αμερικανική κυβέρνηση. Το 2006 είχε πάρει το συμβόλαιο προστασίας της Αμερικανικής Πρεσβείας.

hellasforce.com
http://greeknation.blogspot.gr/2014/08/blackwater.html

Προκήρυξη 1ος ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΔΟΓΜΑ.

 ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ 1ο ΕΛΛΑΝΙΟ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟ


10627567_10204479708420809_614037867_o


Προκήρυξη 1ος ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ»
δρομειςΣας προσκαλούμε εκ μέρους των ομάδων «ΟΔΕΥΩ» και «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ», στην διεξαγωγή του 1ου Ελλάνιου Υπερμαραθωνίου Δρόμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, ο «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ». Ο Υπερμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014, με έναρξη από τον Τύμβο του Μαραθώνα και τερματισμό την Ελευσίνα.
Σκοπός μας είναι η ειρηνική διαμαρτυρία για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έχει περιέλθει η πατρίδα μας και οι πολίτες αυτής.  Αξιώνουμε από τους Θεσμούς της Χώρας μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουν τα δέοντα. Βασιζόμενοι στο άρθρο 120 του Συντάγματος ως Ενεργοί Πολίτες είναι χρέος μας – όπως και κάθε Έλληνα – να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την τήρηση και την περιφρούρηση του.  Ζητούμε να πραγματοποιηθεί λογιστικός έλεγχος του χρέους από Επιτροπή Διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των Ανωτάτων Δικαστών του Αρείου Πάγου για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του Δημοσίου Χρέους και να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες στους Πολιτικούς και Δημοσίους παράγοντες που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.
   Ο Υπερμαραθώνιος Εφέδρων δεν θα έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Θα είναι συνολικού μήκους 65 χιλιομέτρων περίπου και θα διεξαχθεί υπό μορφή αγήματος λαμπαδηδρομίας, με σταθερό, αργό ρυθμό.   Οι δρομείς θα τρέχουν όλοι μαζί, σε διάταξη με μέτωπο δύο έως τεσσάρων ατόμων αναλόγως του αριθμού συμμετεχόντων. Για την οδική τους ασφάλεια θα προπορεύεται μία μηχανή της Τροχαίας. Θα υπάρχουν επίσης οχήματα που θα ακολουθούν το άγημα και όσοι κουράζονται θα μπορούν να επιβαίνουν σε αυτά για ξεκούραση, ώστε αργότερα εάν θελήσουν, να συνεχίζουν. Κατά μήκος της διαδρομής μπορούν να προστίθενται δρομείς, – καθώς θα περνά το άγημα, – όπως και να αποχωρούν απ’ αυτό, αυτοβούλως.
   Όλοι οι συμμετέχοντες ενήλικες και μη, θα τρέχουν με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά οφείλουν να έχουν γραπτή συγκατάθεση των γονέων τους καθώς και να τα συνοδεύουν κατά την έναρξη και λήξη της εκδήλωσης. Η Οργανωτική Επιτροπή του Υπερμαραθωνίου έχει φροντίσει να υπάρχει υδροληψία, σίτιση και παροχή Πρώτων Βοηθειών από κινητή μονάδα του Ερυθρού Σταυρού. Θα υπάρχουν 8 σταθμοί ανεφοδιασμού και κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα ακολουθούν αυτοκίνητα τροφοδοσίας από ομάδα εθελοντών. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και κατ’ επέκταση καμία επιβάρυνση στους συμμετέχοντες.
Εγγραφές, ατομικές ή ομαδικές, γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 3 – 9 – 2014, τηλεφωνικά ή μέσωemail, προς την Οργανωτική Επιτροπή, με το Ονοματεπώνυμο, την Ημερομηνία Γεννήσεως,Κινητό και Σταθερό τηλέφωνο. Για την εμφάνιση των συμμετεχόντων θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.
Όλοι μπορούμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την σωτηρία της Πατρίδας μας. Αντιτιθέμεθα λοιπόν στην γενοκτονία του έθνους μας και σε όλους αυτούς που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να διαλύσουν τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Ελλάδας. Η αγωνία μας για τον αφανισμό του Ελληνισμού που επιχειρείται τεχνηέντως τα τελευταία χρόνια από ντόπιους και ξένους ολιγάρχες, μας θέλει ενωμένους κάτω από την Ελληνική Σημαία.
Γι’ αυτό απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις Ελληνικές ψυχές, Ελληνίδες και Έλληνες και ειδικότερα στους έφεδρους των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, που αποδεδειγμένα στέκονται ιεροί φρουρείς του Ελληνισμού. 
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το χρονοδιάγραμμα του 1ου Ελλάνιου Υπερμαραθωνίου Εφέδρων έχει ως ακολούθως:
     06:30:   Αναχώρηση λεωφορείων με τους αθλητές, για την αφετηρία, τον Τύμβο Μαραθώνος, από το Πολεμικό Μουσείο, απέναντι στο Μετρό «Ευαγγελισμός».   Πριν την εκκίνηση τα σακίδια των αθλητών θα τοποθετηθούν σε φορτηγάκι για να μεταφερθούν στον τερματισμό, Ελευσίνα, διότι τα λεωφορεία θα φύγουν.
     07:30:   Εκκίνηση των αθλητών από Τύμβο Μαραθώνος.   Διασχίζουμε όλη την κλασσική διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου (λεωφ. Μαραθώνος, λεωφ. Μεσογείων, Φειδιππίδου, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου) μέχρι το Καλλιμάρμαρο.   Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την οδό Βασ. Όλγας, Αμαλίας, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αποστόλου Παύλου έως το Θησείο.
     14:00: Άφιξη του αγήματος στο Θησείο όπου θα γίνει στάση μιάμισης ώρας, για ανεφοδιασμό και ξεκούραση, βάσει του οργανογράμματος που έχει εκπονηθεί.
     15:30:   Ξεκινάμε από Θησείο μέσω των οδών Ερμού, Πειραιώς, Ιεράς Οδού έως την συμβολή της με την λεωφ. Αθηνών-Κορίνθου.
     19:00:     Άφιξη στην Ελευσίνα διά μέσου της Ιεράς οδού, πλατείας Κυκλοφορίας, οδού Μουρίκη, οδού Κανελλοπούλου, πλατείας Νέας Μαρίνας, μπροστά από το άγαλμα του Κυναίγειρου, όπου θα είναι ο τερματισμός και θα επακολουθήσει η Τελετή Λήξεως και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων. Ακολουθούν ομιλίες και μουσικά και θεατρικά δρώμενα.
     22:00: Μετά το πέρας των εκδηλώσεων τα λεωφορεία θα επιστρέψουν τους αθλητές στο Πολεμικό Μουσείο, απέναντι από το Μετρό «Ευαγγελισμός».
     Ευχαριστούμε, για την προσοχή σας.
     Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε.
     Η οργανωτική επιτροπή του 1ου ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ «ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ»:
     ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ babacun@netscape.net           6932-491814.
     ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ        ΙΩΑΝΝΗΣ   του ΠΑΝ/ΤΟΥ  kimonathinaios@gmail.com     6934-634792.
     ΚΟΥΛΗΣ             ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ koulissp@yahoo.gr   7715508 /  6972-478990.
     ΛΙΟΣΗΣ               ΑΝΔΡΕΑΣ  του ΧΡΗΣΤΟΥ  liosisandreas@hotmail.com        6984-469196.
     ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ   του ΓΕΩΡΓΙΟΥ   papantonis.ioannis@gmail.com 6946-334292.
     ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ   του ΧΡΗΣΤΟΥ  sevastiorfeas@gmail.com        6944-646850.

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Deutsche Bank. Λόγω Αγγλικού Δικαίου πλέον… όλο το Ευρωπαϊκό κύκλωμα ανήκει στους Έλληνες!

10411974_10152682163487792_7546792517414791095_n

Βασίλειος Σωτήρας‎ Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, είδα καθαρά την σχέση της Τράπεζας της Ανατολής με την Deutsche Bank και όλα τα ενδιάμεσα και παράγωγα τους στην ανατολική μεσόγειο….
Λέτε να ανήκει λόγω κλοπής και κατάχρησης των Ελληνικών περιουσιών και λόγω Αγγλικού Δικαίου πλέον … όλο το Ευρωπαικό κύκλωμα στους Έλληνες; 
Αγγλικό Δίκαιο θέλανε για να μας ξεπαστρέψουν; Και εμείς αυτό το Δίκαιο χρησιμοποιούμε για να τους κάνουμε να δούν ότι δεν είχαν ποτέ κάτι δικό τους παρά κλεμμένα Δικά Μας …

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΟΧΑΒΕ !

Aπό τον Ιan Ford
Δεκέμβριος 2013. Ξενοδοχείο The Waldorf Astoria στον αριθμό 310 της Park Avenue.
Ο Έλληνας αξιωματούχος είχε απέναντί του 3 πρόσωπα που τον κοίταζαν σαρκαστικά. Θεωρούσαν ότι του έκαναν χάρη κάθε φορά που έμπαιναν στον κόπο να παίρνουν το βλέμμα τους από τον καλοσχηματισμένο πισινό τής αφροαμερικανίδας σερβιτόρας που καθόταν διακριτικά σε απόσταση 3 μέτρων από την παρέα, έτοιμη να ανταποκριθεί με ευγένεια στις παραγγελίες τους.
Ο ένας από τους 3 – Γάλλος με αμερικανική υπηκοότητα- υπήρξε για χρόνια η σκιά τουΝτομινίκ Στρος Καν στο IMF.
Tην ώρα που έκανε νεύμα στην πρόθυμη σερβιτόρα άρχισε να μιλάει στον Ελληνα αξιωματούχο, ο οποίος είχε απευθείας πρόσβαση στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ο αξιωματούχος είχε αρχίσει ήδη να ιδρώνει. Ηξερε ότι βρισκόταν εκεί γιατί ήταν το πιο χρήσιμο σκουπίδι εκείνης της συγκυρίας.
Στον φάκελο που κουβαλούσε μαζί του από την Ελλάδα βρισκόντουσαν 20 ονόματα προσώπων κλειδιά της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Οι ζωές τους.
- Γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να αποπληρώσετε ποτέ το χρέος των 400 δις ευρώ. Αυτό το γνωρίζουμε κι εμείς. Το έχουμε πάρει απόφαση καιρό τώρα. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι έχουμε αποφασίσει να σας πάρουμε και το τελευταίο τετραγωνικό γης που έχει αξία στη χώρα σας. Αν χρειασθεί θα ξεριζώσουμε τον βράχο της Ακρόπολης και θα τον μεταφέρουμε στην έρημο Μοχάβε. Nα είσαι σίγουρος ότι δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Ως τότε θέλουμε, με ειρηνικό τρόπο, να περιέλθουν στην κατοχή μας όλα τα υποθηκευμένα στις τράπεζες περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων. Ακόμη και το τελευταίο χωράφι στο πιο απόκρημνο βουνό, ακόμη και το τελευταίο τετραγωνικό βάλτου τίγκα στο σκατό. Λοιπόν δείξε μας τώρα τι μας έφερες από την Αθήνα, για να αποφασίσουμε…
Ο Έλληνας αξιωματούχος άνοιξε δειλά τους φακέλους και άπλωσε το περιεχόμενό τους πάνω στο επιβλητικό μοναστηριακό τραπέζι της σουίτας.
Δεν ήταν παρά ονόματα στελεχών της ελληνικής δικαιοσύνης κάθε ένα από τα οποία συνοδεύονταν με πλούσιο βιογραφικό «ειδικού χειρισμού» και πάρα πολλές φωτογραφίες, οι οποίες ήταν τραβηγμένες χωρίς την έγκριση των εικονιζομένων, οι προσωπικές στιγμές των οποίων είχαν φθάσει ως την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
Ηταν η σειρά του δεύτερου ξένου της παρέας να μιλήσει, πρώην στέλεχος της διαβόητης Μ16 και τώρα στην υπηρεσία του γραφείου του προέδρου της Κομισιόν, ως«εξωτερικός συνεργάτης».
- Πες μας ποιοι από δαύτους είναι οι παιδόφιλοι, ποιοι είναι οι gays, ποιοί είναι οι αρρωστημένοι ματάκηδες, ποιοί είναι οι μαζοχιστές, ποιοί βιάζουν τα παιδιά τους. Πες μας τις πιο σκοτεινές διαστροφές τους…
Το ελληνικό κατακάθι άρχισε να κελαηδάει.
Σταμάτησε μόνο όταν είχε δώσει στεγνά και τις 20 ζωές που κουβαλούσε στις αποσκευές του.
Θέλουμε δικαστικές αποφάσεις που θα διευκολύνουν τη δουλειά μας. Εχθρός μας είναι το χάσιμο του χρόνου. Θέλουμε μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να έχει περιέλθει στα χέρια μας το 20% των περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και επιχειρήσεων που βρίσκονται υποθηκευμένα στις τράπεζες… Κι έτσι θα συνεχίσουμε…
.Κι εμείς πως θα ζήσουμε, το ελληνικό κράτος;
Τόλμησε να ψελλίσει το ελληνικό καθήκι.
- Μην ανησυχείς γι΄αυτό. Θα βάλουμε σε εφαρμογή το Σχέδιο Apollo 2. Aλλά γι΄αυτό θα σου μιλήσει ο Μάρτιν…
Ο Μάρτιν ήταν ο τρίτος ξένος της παρέας. Η θητεία του στις μυστικές υπηρεσίες τω ΗΠΑ του επέτρεψε να δημιουργήσει ένα από τα πιο ισχυρά fund με «ειδίκευση» στο ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος. Μέσα από το δικό του fund περνούσε σχεδόν το 70% του ξεπλύματος του παγκοσμίου εμπορίου ναρκωτικών. Οι υπεράκτιες εταιρείες του ήταν διάσπαρτες ανάμεσα στις νήσους Κέιμαν, Σάντα Λουτσία και φυσικά την Κύπρο. Το γραφείο του Μάρτιν είχε αναλάβει να εκπονήσει για λογαριασμό συμφερόντων που βρίσκονται στις παρυφές του ΔΝΤ το περίφημο Σχέδιο «Apollo 2″. Επρόκειτο στην ουσία για την μετατροπή της Ελλάδας σε Εγκληματική Ζώνη με την ανοχή τόσο των ΗΠΑ όσο και της Ε.Ε. Εδώ η μαφία των ναρκωτικών, του παράνομου εμπορίου όπλων, η βιομηχανία του πορνό και του σεξοτουρισμού πολυτελείας, το λαθρεμπόριο τσιγάρων, διαμαντιών, χρυσού, πάσης φύσεως παράνομη βιομηχανία θα έχει το ακαταδίωκτο.

- Μιλάμε για τεράστια ποσά που θα εισρρέουν στα ταμεία του χρεοκοπημένου κράτους σας. Μόνο η Μύκονος θα βάζει στα ταμεία του ελληνικού κράτους 1,5 δις το χρόνο εάν αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που έχει. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσει η χώρα σας είναι να την παραδώσετε στον έλεγχο της παγκόσμιας μαφίας. Άλλωστε αυτό κάνετε ήδη δειλά-δειλά. Η Ιταλική, η Κινέζικη, η Αλβανική, η Ρωσική, η Ρουμάνικη μαφία δραστηριοποιούνται ήδη στην Ελλάδα. Πρέπει να τους δώσετε περισσότερο χώρο και ελευθερία δράσης. Η Ελλάδα με τα πανέμορφα νησιά της, η Αθήνα με το παράκτιο μέτωπο, είναι ένας ζηλευτός προορισμός για τα αφεντικά της μαφίας. Η μαφία είναι εκείνη που μπορεί να διασώσει τις ελληνικές τράπεζες μεταφέροντας το χρήμα της στην Ελλάδα. Δεν πρέπει το χρήμα να αντιμετωπίζεται από σας τους Ελληνες σαν προιόν εγκλήματος. Αλλωστε μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει έντιμο και ανήθικο χρήμα. Το χρήμα από την φύση του εμπεριέχει την εξαγορά και την αλλοίωση συνειδήσεων. Λειτουργεί άλλωστε σαν επιβραδυντής κοινωνικών εκρήξεων όσο κι αν μερικές φορές έχεις την εντύπωση ότι συμβαίνει το αντίθετο. Η ανάγκη των ανθρώπων να βγάλουν προς το ζειν τούς μετατρέπει σε πειθαρχημένους πολίτες οι οποίοι αφιερώνουν στη δουλειά τους όλο και περισσότερες ώρες. Οταν δουλεύει κανείς 12-14 ώρες τη μέρα, δεν προλαβαίνει να σκεφθεί ώστε να μπορέσει να δει όλες εκείνες τις αλλαγές που συντελούνται σε βάρος του. Πάρτε παράδειγμα το παιγνίδι που διαμορφώνει χαρακτήρες μια και αφορά την πιο τρυφερή ανθρώπινη ηλικία. Τόσο τα παιδιά του Σικάγο, όσο και τα παιδιά του Πειραιά, αλλά και του Πεκίνου, όλο και πιο λίγες ώρες αφιερώνουν στις αλάνες σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Πλέον τα παιγνίδια τους είναι μέσα από το playstation. Οι επόμενες παγκόσμιες γενιές θα έχουν απίστευτες-για σήμερα- ομοιότητες. Ετσι θα απαλλαγούμε κι από σας τους σκατιάρηδες τους Έλληνες.Το πιο δύσκολο κομμάτι στην συγκεκριμένη επιχείρηση παγκοσμιοποίησης είναι οι φυλές του Ισλάμ που αποτελούν τους εχθρούς της Δύσης…Αλλά για την ώρα ας επανέλθουμε στην χώρα σας. Οι κυβερνήσεις σας δεν έχουν παρά να διευκολύνουν τις επενδύσεις της παγκόσμιας μαφίας στη χώρα σας. Οσο για την κοινή γνώμη, μια κυβέρνηση που σέβεται το εαυτό της πρέπει να βρίσκει τρόπους να την διατηρεί σε καταστολή. Ενας τρόπος είναι να επινοεί προβλήματα και στη συνέχεια να παρουσιάζει τις λύσεις της. Ο άλλος τρόπος είναι να παρουσιάζει κάθε τόσο «μεγάλα επιτεύγματα» που θα συγκινούν τους πολίτες και όταν ακόμη κι αυτά δεν αρκούν οφείλει να προκαλεί καταστροφικά γεγονότα για να τρομάζει τους πολίτες της. Ενας θανατηφόρος ιός για παράδειγμα είναι μία μέθοδος. Να ξέρεις ότι οι κυβερνήσεις πλέον διαθέτουν πολλά όπλα στην μάχη τους απέναντι στους λαούς τους. Σου τα λέμε όλα αυτά γιατί θέλουμε να πάρουμε πίσω όλα όσα μας χρωστάτε χωρίς κοινωνικές εκρήξεις και με τον πιο ανώδυνο- για μας και για σας- τρόπο. Αυτός δεν είναι άλλος από την θεσμοθέτηση της ελευθερίας κινήσεων της μαφίας. Κι εδώ καταλύτης είναι ο έλεγχος και η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. Γι αυτό είσαι εσύ σήμερα μαζί μας. Από τον έλεγχο και την χειρραγώγηση της Δικαιοσύνης θα εξαρτηθεί η απόσβεση των χρεών σας μέσω του ανώδυνου περάσματος της περιουσίας του λαού σας στα χέρια μας. Οπως λέτε κι εσείς, η Ελλάδα είναι το πιο ωραίο οικόπεδο του πλανήτη. Αυτό πλέον θα ανήκει σε όλους μας ώσπου η δεύτερη πιο σιχαμερή γενιά των Ελλήνων στην ιστορία-η πρώτη ήταν η γενιά του εμφυλίου-να βγει βιολογικά από την μέση. Τότε θα έλθουν στα πράγματα οι επόμενες γενιές των Ελλήνων που θα είναι πιο “παγκοσμιοποιημένοι” και λιγότερο ανατολίτες από τους σημερινούς. Το πρόβλημα της Ελλάδας κατά βάθος δεν είναι οικονομικό αλλά θρησκευτικό. Η Ελλάδα έχει παραδοσιακά μια θεοκρατική δημοκρατία η οποία πάει πακέτο με τους διεφθαρμένους κρατιστές πολιτικούς διαχειριστές της εξουσίας. Η χρεοκοπία σας είναι απόρροια του γεγονότος ότι είστε μάλλον ανατολίτες παρά δυτικοί. Εδώ τελειώνει η ανάλυση και προχωράμε στη δράση. Μέσα στα επόμενα 50 χρόνια όλα τα υποθηκευμένα περιουσιακά στοιχεία της χώρας θα περάσουν στο έλεγχό μας. Μέσα σ΄αυτό τον μισό αιώνα θα έχει ξεπαστρευθεί και η δεύτερη πιο διεφθαρμένη γενιά Ελλήνων. Οι επόμενες γενιές θα αισθάνονται σαν μητέρα πατρίδα τους την Ευρώπη και έτσι θα διευκολυνθεί η ζωή όλων μας. Ως τότε ετοιμασθείτε για τις οδυνηρές απώλειες που σας περιμένουν…
 
πηγή
http://alfeiospotamos.gr/?p=9160

H MEΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ
ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ!
Μέσα από τις ταινίες τους οι Εβραίοι περνάνε όποιο μήνυμα θέλουν!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΝΤΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ , ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!


Απέραντες, ατέλειωτες οι Σιωνιστικές στοχεύσεις κατά του συνόλου της ανθρωπότητας!! Πού όμως κατά τα Πρωτόκολλα της Σιών... έχουν απόλυτη εφαρμογή την σήμερον ημέρα...
Σας δώσαμε ήδη όλα τα όσα έχουν σχεδιάσει οι εγκληματίες σιωνιστές... της Ουάσιγκτων και του ΤΕΛ-ΑΒΙΒ, ενώπιον των οποίων, όπως ήδη έχουμε επισημάνει οι προδότες ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κι έπονται άλλοι...προσκυνάνε απίστευτα ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ! ΔΟΥΛΙΚΑ!
Ω, μη σας φαίνεται παράξενο... Αμφότεροι Σαμαράς και Βενιζέλος, απλά είναι ...ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΝΕΙΣ! Κεκάλυμμένοι!





 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ... Είμαστε ήδη στον τελευταίο γύρο προ της τελικής πτώσης του κόσμου που ξέρουμε και η παγκόσμια επικράτηση του Σιωνισμου...
ΛΕΝΕ:
«Μπορώ ήδη να σας αναγγείλω ότι είμαστε κοντά στο σκοπό. Με λίγο ακόμη δρόμο ο κύκλος του Συμβολικού Φιδιού (ο οποίος παριστάνει το λαός μας) θα κλείσει. Και όταν ο κύκλος αυτός κλείσει, όλα τα κράτη της Ευρώπης θα ασφυκτιούν..


Οι λαοί είναι δέσμιοι της βαριάς εργασίας περισσότερο απ'όσο τους δέσμευε η αιχμαλωσία και η δουλεία. Μπορούσε κανείς να απελευθερωθεί από την αιχμαλωσία και τη δουλεία κατά τον ένα ή άλλο τρόπο. Μπορούσε κανείς να προσαρμοστεί σ'αυτές, αλλά δεν μπορεί ν'απαλλαγεί από την αθλιότητά του. Τα δίκαια τα οποία έχουμε εγγράψει στις νομοθεσίες είναι εικονικά, για τις μάζες, και όχι πραγματικά. Όλα αυτά τα υποτιθέμενα "δίκαια του λαού" δεν βρίσκονται παρά στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Τι σημαίνει για το φτωχό εργάτη, τον κυρτωμένο από την επίμοχθη εργασία του, τον συντετριμμένο από την τύχη του, το δικαίωμα που έχει δοθεί στους εφημεριδογράφους να γράφουν κάθε είδους ανοησία και ταυτόχρονα πράγματα σοβαρά, αφού οι φτωχοί δεν έχουν κανένα όφελος απ΄τη νομοθεσία τους παρά τα άθλια ψιχία τα οποία τους ρίχνουμε από το τραπέζι μας, σε αντάλλαγμα ευνοϊκής ψήφου στα παραγγέλματα μας, στα όργανά μας, στους πράκτορές μας: Τα δημοκρατικά δικαιώματα γι'αυτούς τους κακόμοιρους είναι πικρή ειρωνεία: η ανάγκη σχεδόν καθημερινής εργασίας δεν τους επιτρέπει να τ'απολαύσουν. Απεναντίας, μάλιστα, τους αφαιρούν την εγγύηση σταθερού και ασφαλούς κέρδους, αναγκάζοντάς τους να εξαρτώνται από τις απεργίες των πατρώνων ή των συντρόφων τους..


Θα εμφανιστούμε σαν απελευθερωτές του εργάτη από αυτόν το ζυγό, όταν θα του προτείνουμε να μπει στις τάξεις των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντοτε υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού μασονισμού μας..


Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση την οποία αποκάλεσαν "Μεγάλη". Τα μυστικά της προετοιμασίας της μας είναι πολύ γνωστά. γατί η επανάσταση αυτή υπήρξε έργο δικό μας. Από τότε εξαπατούμε το λαό για να απαρνηθεί ακόμα κι εμάς, προς όφελος του βασιλιά-δεσπότη της Σιών, το οποίο προετοιμάζουμε για τον κόσμο."




ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΟΡΘΗΤΙΚΆ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΜΜΑΡΤΩΛΟ... ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ!


ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ



ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Με το κίτρινο χρώμα επισημαίνονται τα γνωστότερα ονόματα Εβραίων!

1. Η Walt Disney Pictures, πOU διευθύνεται από τον Michael Eisner που είναι Εβραίος.
2. Η Touchstone Pictures, που διευθύνεται από τον Joe Roth που είναι Εβραίος.
3. Η Miramax Pictures, που διευθύνεται από τους αδερφούς Weinstein που είναι Εβραίοι.
4. Η Viacom, που διευθύνεται από τον Murray Rothstein που είναι Εβραίος.
5. Η Paramount Pictures, που διευθύνεται από την Sherry Lansing που είναι Εβραία.
6. Η Time Warner, που διευθύνεται από τον Michael Levin που είναι Εβραίος.
7. Η DreamWorks, που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους David Geffen, Leffreg Katzenberg και τον Εβραίο σκηνοθέτη Steven Spielberg.
8. Η Universal Pictures, που ελέγχεται από τον Edgar Bronfman που είναι Εβραίος και πρόε¬δρος του παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου.
9. Η Sony Pictures, που διοικείται από τον Εβραίο Alan Levin.
10. Η Twentieth Century Fox, που ελέγχεται από τον Peter Chermin που είναι Εβραίος.
Οι παραπάνω εταιρείες παράγουν ταινίες που παγκόσμια κόβουν περίπου 90% των εισιτη¬ρίων. Περνούν δηλαδή όποιο μήνυμα θέλουν στους "πελάτες" των κινηματογράφων. Περνούν τρόπο σκέψης, τρόπο ένδυσης, τρόπο αντίδρασης σε συγκεκριμένα ερεθίσματα, τρόπο διατροφής κ.τ.λ.





ΗΘΟΠΟΙΟΙ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ:

Allen, Woody - Κωμικός - Ηθοποιός (Αληθινό όνομα: Allan Konigsberg)
Avttal, Mili • Ηθοποιός
Beck - Μουσικός
Berlin, Irving - Συνθέτης
Biafra, Jello - Τραγουδιστής
Bialik, Mayim • Ηθοποιός
Borgnine, Ernst - Ηθοποιός
Brooks, Albert - Ηθοποιός - Συνθέτης (Αληθινό όνομα: Albert Einstein)
Brooks, Mel - Ηθοποιός - Συνθέτης - Συγγραφέας
Bullock, Sandra - Ηθοποιός
Cantor, Eddie - Τραγουδιστής -Χορευτής
Cass, "Mama" (Uz Cohen) - Ηθοποιός
Cherry, Ruben - Μάνατζερ του Elvis
Chessler, Deborah - Ηθοποιός
Chomsky, Noam - Φιλόσοφος
Cohen, Leonard - Συγγραφέας τραγουδιών
Crystal, Billy - Ηθοποιός - Κωμικός
Davis, Jr., Sammy - Μαύρος τραγουδιστής- Ηθοποιός
DeCarlo, Joe - Κωμικός
DeNero, Robert - Ηθοποιός
Deutscher, Isaac - Συγγραφέας - Βιογράφος του Στάλιν
Dreyfuss, Richard - Ηθοποιός βραβευμένος με Όσκαρ
Duchovny, David - Ηθοποιός στην σειρά The X-Files
Duritz, Adam lead • Τραγουδιστής
Dylan, Bob – Μουσικός
Escher, M. C. • Καλλιτέχνης
Feuer, Aaron Neal- Καλλιτέχνης
Ford, Harrison - Ηθοποιός
Frankel, Mark - Ηθοποιός Freed,
Alan - Μουσικός
Geller, Sarah Michelle - Ηθοποιός
Geller, Rudy • Μάγος
Gershwin, George – Συνθέτης
Goldblum, Jeff - Ηθοποιός
Goldwyn, Samuel - Συνθέτης
Gordon, Tony – Μάνατζερ
Gere, Richard -Ηθοποιός
Gifford, Cathy Lee Epstein - Ομιλητής
Himmelman, Peter – Μουσικός
Hoffmann, Gaby – Καλλιτέχνης
Keital, Harvey - Ηθοποιός
Kirschner, Mia – Ηθοποιός
Knopfler, Mark - Dire Straits
Jeremy, Ron - Porn Star
Joel, Billy • Μουσικός
Jolsen, Al – Τραγουδίστρια
Klein, Calvin - Σχεδιαστής μόδας
Lee, Michelle - Ηθοποιός Louis,
Julia – Ηθοποιός
Marcell, Bibi – Τραγουδίστρια
Marley, Bob • Τραγουδιστής
Martins,Luciano Costa - Βραζιλιάνος μουσικός
Marx, Groucho – Κωμικός
Marx, Harpo – Κωμικός
Mayer, Louis B. -Founder & Director at Metro•
Goldwyn-Mayer- Meyers, Ari - Ηθοποιός
Mineili, Liza - Τραγουδίστρια – Ηθοποιός
Neuwirth, Bebe - Ulith on Cheers – Καλλιτέχνης
Newman, Paul - Ηθοποιός
Newton John, Olivia – Τραγουδίστρια
Nimoy, Leonard - Ηθοποιός (Star Trek's 'Spock')
Owens, Ronn - Παρουσιάστρια
Patinkin, Mandy – Ηθοποιός
Peck, Gregory – Ηθοποιός
Perlman, Itzhak - Βιολίστας
Portman, Natalie – Ηθοποιός
Raffi - Καλλιτέχνης Reiser,
Paul - Ηθοποιός
Reudor - Συγγραφέας - Δημιουργός κωμικών σει¬ρών
Rhodes, Bernie - Μάνατζερ των The Clash
Richards, Michael - Seinfeld – Καλλιτέχνης
Rivera, Geraldo - Παρουσιάστρια
Roth, DavM Lee - Ηθοποιός
Ryder, Winona - Ηθοποιός
Savalas, Telly – Ηθοποιός


Σιγά ρε ο Τέλη Σαβάλας, εβραίος; Ελληναράς δεν ήταν;


Sandler, Adam - Κωμικός
Schlessinger, Dr. Laura – Ψυχολόγος
Seagal, Steven - Ηθοποιός
Seinfeld, Jerry - Κωμικός
Server, Josh - Ηθοποιός
Seymour, Jane – Ηθοποιός
Shatner, William - Ηθοποιός
Shiraz - Μοντέλο
Shue, Andrew - Ηθοποιός
Silver, Josh - Μουσικός
Silverstone, Alicia - Ηθοποιός
Simon, Paul - Μουσικός
Sioux, Siouxie - Τραγουδίστρια
Singer, Isaac Bashevis - Συγγραφέας
Slash - Κιθαρίστας
Smith, Raphael - Συνθέτης
Sondheim, Stephen - Συνθέτης
Spacek, Sissy - Ηθοποιός
Spielberg, Steven – Σκηνοθέτης
Sprinkle, Annie – Καλλιτέχνης
Spungen, Nancy - Καλλιτέχνης
Steinman, Jim - Σκηνοθέτης
Stern, Howard - Βασιλιάς όλων των Μ.Μ.Ε.
Stewart, Jon - Κωμικός
Streisand, Barbara - Σκηνοθέτης – Τραγουδίστρια Παραγωγός
Ustinov, Peter - Ηθοποιός
Williams, Robin - Ηθοποιός ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ
Yetnikoff, Walter - Μάνατζερ του Michael Jackson
Zuehra Elfassia - Τραγουδίστρια
Mel Brooks - Ηθοποιός - Σκηνοθέτης - Παραγωγός
Jacob Freedman - DJ Iggy Pop, - Μουσικός
Julianna Margulies – Ηθοποιός
Lisa Kudrow - Σταρ της τηλεόρασης
Geddy Lee – Τραγουδίστρια
Lauren Bacall - Ηθοποιός .. Κι αυτή πέθανε προχθές
Jeff Chandler – Ηθοποιός
Lori Beth Denberg – Ηθοποιός
Harvey Fierstein - Ηθοποιός - Συγγραφέας
Claude Berri - Παραγωγός ταινιών
Bruce Boxleitner - Ηθοποιός
Joey Ramone - Τραγουδίστρια
Noah Wyle - Ηθοποιός
Ofra Haza - Τραγουδίστρια
Eddie Vedder - Ηθοποιός
Ellen Barkin - Ηθοποιός
Lisa Bonet - Πρώην σύζυγος του Lenny Kravitz
Danny Kaye - Τραγουδιστής και χορευτής
Dinah Shore - Τραγουδιστής
Jack Benny (Αληθινό όνομα: Benjamin Kubelsky)
Lou Reed - Μουσικός
Paul Stanley - Τραγουδιστής – Κιθαρίστας
Scott Wolf – Ηθοποιός
Dominika Peczynski - Σταρ της τηλεόρασης
Henry Winkler – Ηθοποιός
Bob Hopskins - Ηθοποιός
Fat Mike - Τραγουδιστής, Κιθαρίστας
Pat Benatar - Τραγουδίστρια
Yasmine Bleeth - Ηθοποιός
Alan Rickman - Ηθοποιός
David Oistrakh - Βιολίστας
Gene Wilder - Ηθοποιός
Debbie Friedman - Τραγουδίστρια
Gary Dell'Abate - Ηθοποιός
Brian Austin Green - Καλλιτέχνης
Elizabeth Shue - Ηθοποιός
Mordechai Richler - Συγγραφέας
Jerry Walker - Καλλιτέχνης
Shemp Howard - Ηθοποιός
Rita Hayworth (Αληθινό όνομα: Rita Cansino)
Walter Matthau - Κωμικός - Ηθοποιός
Stepfanie Kramer - Ηθοποιός
Uri Geller • Ηθοποιός
Kirk Douglas - Ηθοποιός
Jean-Pierre Barda - Ηθοποιός
Elie Weisel - Συγγραφέας
Pauly Shore - Ηθοποιός
Rodney Dangerfield - Κωμικός - Ηθοποιός (Αλη¬θινό όνομα: Jack Cohen)
Lenny Bruce - Κωμικός
Sarah Jessica Parker - Ηθοποιός
Elvis Presley - καλλιτέχνης
(Jerome) Curly Howard (Horowitz) - Μέλος των Stooges
Dinah Manoff - Ηθοποιός
Mike Diamond - Μουσικός (Beastie Boys)
Chaim Goldberg - Καλλιτέχνης
Melanie Chartoff - Ηθοποιός
Sara Silverman - Κωμικός
Sophie Marceau - Ηθοποιός
Howie Mandel - Κωμικός
Carrie Fisher - Ηθοποιός
Phil Ochs - Τραγουδιστής
Howard Ashman - Καλλιτέχνης
Debra Winger – Ηθοποιός
Clare Carey - Ηθοποιός
Kevin Kline - Ηθοποιός
Lenny Kravitz - Τραγουδίστής
Harry Houdini - Μάγος
Neil Diamond - Μουσικός - Τραγουδιστής - Ηθο¬ποιός
Dustin Hoffman - Ηθοποιός
Barry Horowitz: Παλαιστής WWF & WCW
Bill Goldberg, Παλαιστής WCW Champion
Raven: (Scott Levy), Παλαιστής WCW Champion
Dean Malenko, Παλαιστής WCW champion
Jon Lovitz - Ηθοποιός - Κωμικός
Isaac Asimov - Συγγραφέας
Susanna Hoffs - Τραγουδίστρια
DiDi Conn - Ηθοποιός
Christine Lakin - Ηθοποιός
Herman Wouk - Συγγραφέας
Gilda Radner - Κωμικός
Jason Alexander - Ηθοποιός
Joseph Gordon - Levitt - Ηθοποιός
Bette Midler - Ηθοποιός-Τραγουδίστρια
Michael Landon - Ηθοποιός
ΑΙ Jolson - Τραγουδίστρια - Ηθοποιός
Paula Prentiss - Ηθοποιός
Robert Redford - Ηθοποιός - Αυτοαποκαλείται «μισός Εβραίος»
Alan Jay Lerner - Στιχογράφος
Leslie Ann Warren - Ηθοποιός
Jonathan Silverman - Ηθοποιός - Τραγουδίστρια
Marc Chagall - Ζωγράφος
David Harari- Ηθοποιός - Τραγουδίστρια
Boris Karloff - Καλλιτέχνης
Gene Simmons - Τραγουδιστής
Jeremy Priven - Ηθοποιός
Joan Collins - Ηθοποιός
Jerry Lewis - Κωμικός - Συγγραφέας - Παραγωγός
Gilbert Gottfried - Κωμικός
Jonny Clegg – Μουσικός
Hank Azaria - Καλλιτέχνης
Gilad Gelfond και David Cygielman - Χορευτές Ραπ
Michael Jackson - Εκφωνητής στο ABC
Efrem Zimbalist, Jr. - Ηθοποιός
Larry Fine - Καλλιτέχνης
David Janssen - Ηθοποιός
Jakob Dylan - Τραγουδιστής
Don Diamont - Ηθοποιός
Irving Berlin - Μουσικοσυνθέτης
Marcel Marceau - Καλλιτέχνης
John Banner - Ηθοποιός
Aaron Lebedev - Τραγουδιστής-Ηθοποιός
Max Felix - Ηθοποιός
George Burns - Κωμικός - Ηθοποιός (Αληθινό όνομα: Nathan Birnbaum)
Randy Newman - Συνθέτης
Heddy Lamarr- Ηθοποιός
Isaac Stern - Βιολίστας
Jan Murray – Κωμικός
David Helfcott - Μουσικός
Roberta Peters - Τραγουδίστρια
Goldie Hawn - Καλλιτέχνης
Lawrence Hershon- Ηθοποιός
Allan Sherman - Τραγουδιστής - Μουσικοσυνθέτης
Jamie Gertz - Ηθοποιός
Harpo Marx - Κωμικός
Lorraine Bracco - Ηθοποιός
Brett Gurewitz – Καλλιτέχνης
Bruno Walter – Καλλιτέχνης
Giselle Fernandez - Ηθοποιός
Jenna Leigh Green - Ηθοποιός
Robert Goulet - Singer (Αληθινό όνομα: RobertApplebaum)
Naomi Shemer - Συνθέτης
Stuttering John Melendezbaum - Ηθοποιός
Jeff Goldman – Ηθοποιός
Katey Segal - Ηθοποιός - Τραγουδίστρια
Neil Gaiman – Συγγραφέας
Adam Sandler - Κωμικός/Ηθοποιός
Isaac Mizrahi - Σχεδιαστής μόδας
Brooke Langton - Ηθοποιός
Leonard Bernstein - Συνθέτης
Peter Riegert - Ηθοποιός
Gina Gershon - Ηθοποιός
Joel Grey - Ηθοποιός
Joy Division - Ηθοποιός
Ed Asner - Ηθοποιός
Dennis Prager - Εκφωνητής
Jerry Springer - Εκφωνητής
Kenny G - Μουσικός
Steve Lawrence - Τραγουδιστής
Jonathan Taylor Thomas - Αληθινό όνομα: Jo¬nathan Weiss
Zero Mostel, - Ηθοποιός - Ζωγράφος
Stephen Schwartz - Συνθέτης
Richard Dreyfus - Ηθοποιός
Jamie Luner - Ηθοποιός
Jessica Tandy - Ηθοποιός
Ari Telch, Ηθοποιός
Joe Cocker - Τραγουδίστρια
Barry Manilow - Μουσικός - Τραγουδιστής
Beverly Sills - Σταρ της όπερας (Αληθινό όνομα: Beverly Silberman)
Theodore Bikel - Ηθοποιός
Kathie Lee Gifford - Ηθοποιός
Sonia Benezra - Παρουσιαστής
Swoozie Kurtz - Ηθοποιός
The Greaseman (Doug Tracht) Εκφωνητής ραδιο¬φώνου
Shel Silverstein - Καλλιτέχνης
Sandy Becker - Καλλιτέχνης
Melissa Gilbert - Ηθοποιός
Jeff Beck - Κιθαρίστας
Louise Rainer - Ηθοποιός
Amy Irving - Ηθοποιός
Steven Weber – Ηθοποιός
Dorothy Lamour - Ηθοποιός
Michael Τ. Weiss - Ηθοποιός
David Geffen - Καλλιτέχνης
Donald Fagen - Τραγουδιστής - Συνθέτης
Nina Gordon - Μουσικός
Moe Howard - Μέλος των Three Stooges
Roseanne Barr - Κωμικός
Nelly Sachs - Ποιήτρια βραβευμένη με Νόμπελ
Stanley Kubrick- Συνθέτης
Elliot Gould - Ηθοποιός
Jeffrey Meyer - Καλλιτέχνης
Suzanne Pleshette - Καλλιτέχνης
Fran Drescher - Ηθοποιός
Julie Kavner - Ηθοποιός
Effi - Israeli Hot Head ( MTV's Road Rules)
Joan Rivers - Κωμικός - Συγγραφέας - Ηθοποιός
Scott Simon - Παρουσιαστής στο NPR's
Rhea Perlman - Ηθοποιός
Mara Wilson - Ηθοποιός
Jim Bradley - Εκπαιδευτής Σκύλων
Alan King - Βασιλιάς συνεντεύξεων στο CNN
Barry Levinson - Σκηνοθέτης
Melissa Joan Hart - Ηθοποιός
Ken Wahl - Ηθοποιός
Jerry Herman - Συνθέτης του Hello Dolly!
Larry Adler - Μουσικός
Lome Green - Σταρ
Dan Blocker - Ηθοποιός
Fred Astaire Fredrik Austerlitz - (Αληθινό όνομα)
Peter Sellers - Ηθοποιός - Κωμικός
Ron Silver - Ηθοποιός - Συνθέτης
Perry Farrel - Μουσικός
Stan Getz - Σαξοφωνίστας
Roman Polanski - Συνθέτης
Super Dave Osborne - Κωμικός - (Αληθινό
όνομα): Bob Einstein.
Tom Arnold – Ηθοποιός
Maury Chaykin – Ηθοποιός
Molly Ringwald - Μέλος των Brat Pack - Ηθοποιός
Jenna Von Oy - Ηθοποιός
Paula Abdul - Τραγουδίστρια
Phoebe Snow - Τραγουδίστρια
Lome Michaels - Παραγωγός τηλεοπτικών προ¬γραμμάτων
Michael Mills (born Milstein) - Καλλιτέχνης
David Copperfield - Μάγος
Lacey Chabert - Ηθοποιός στο Party of Five
Barry Sisters - Καλλιτέχνης
Werner Klemperer (Βασιλιάς των Hogan's Heroes, son of Otto K.)
Mel Blanc - Καλλιτέχνης
Monty Hall - Παρουσιαστής παιχνιδιών
Soupy Sales - Κωμικός
Leslie Howard - Ηθοποιός στο Gone With The Wind
Jo Amar - Τραγουδιστής - Morocco
Tony Curtis (Bernard Schwartz - Αληθινό όνομα)
Pinky Lee(Pincas Levy) - Καλλιτέχνης
Marc Bolan (Marc Feld) - UK Τραγουδιστής: Τ. Rex Frontman
Sally Jessy Raphael- Τηλεπαρουσιαστής, (Αληθινό όνομα: Lowenthal)
Maria Sokoloff - Ηθοποιός
Richard Beymer - "West Side Story - Ηθοποιός
Geena Davis - Ηθοποιός
Jonathan Larson - Συνθέτης
Ira Gershwin - Στιχογράφος
Matt Lauer - Καλλιτέχνης
Richard Avedon - Φωτογράφος
Brent Spiner - Ηθοποιός
Zeppo Marx - Κωμικός (Marx Brothers)
Matthew Broderick - Ηθοποιός
Yehudi Menuhin - Βιολίστας
Tim Burton - Συνθέτης
Brian Bloom - Ηθοποιός
Michael Bolton – Τραγουδιστής
Art Garfunkel - Μουσικός
Bruce Springsteen - Τραγουδιστής - Στιχογράφος
Beatrice Arthur - Ηθοποιός (Dorothy, Golden Girls)
Hillel Slovak - Κιθαρίστας (Red Hot Chili Peppers)
Victor Borge (Borge Rosenbaum) - Πιανίστας
Mike Wallace - Δημοσιογράφος
Joey Slotnick - Ηθοποιός - Τραγουδιστής
Joe Τ. Turri - Μουσικός συνθέτης
Harry Reems - Καλλιτέχνης
Cindy Margolis - Καλλιτέχνης
Fyvush Finkel - Ηθοποιός
Jennifer Grey - Ηθοποιός στο Baby, Dirty Dancing
Justine Bateman - Ηθοποιός
Clio Goldsmith - Ηθοποιός
Totie Fields - Κωμικός
Bernie Bernstein - Μουσικός (Punk Band, Hector)
Matityahu Glazerson - Συγγραφέας Mystical Books/Συνθέτης
Dinah Shore - Τραγουδίστρια - Τηλεπαρουσιάστρια
Marat Galperin - Αθλητής
Wolf Blitzer - CNN Journalist
Peter Lorre - Ηθοποιός
Ben Stiller - Ηθοποιός - Συνθέτης
Craig Τ. Nelson Ηθοποιός
Yaasha Heifitz - Βιολίστας
Robby Benson (Robert Segal) - Ηθοποιός - Συν¬θέτης
Giora Fiedman - Μουσικός
Richard Kaufman (Ricky The K) - Disc Jockey
Brody Stevens - Ηθοποιός
Judd Nelson - Ηθοποιός στο Suddenly Susan, The Breakfast Club
Tina Louise - Ηθοποιός
Larry David - Συγγραφέας - Παραγωγός
Keith Moon - Ηθοποιός
James Spader - Ηθοποιός
Elsa Morante, Ηθοποιός
Barbara Walters – Καλλιτέχνης
Irwin Chusid- Writer - Συγγραφέας - Παραγωγός
Donna Karan - Σχεδιαστής
Lawrence Harvey - Ηθοποιός
Judy Kuhn - Ηθοποιός (Pocahontes)
Danielle Harris - Ηθοποιός
Sara Gilbert - Ηθοποιός
Patricia Wettig - Ηθοποιός
Leah Remini - Ηθοποιός
Ricki Lake - Παρουσιαστής
Steven Spielberg - Παραγωγός - Σκηνοθέτης
Andrew Norden - Καλλιτέχνης
John Garfield - Ηθοποιός
Melanie Mayron - Καλλιτέχνης
Pinchas Zuckerman - Βιολίστας
Garson Gershon Kanin - Ηθοποιός
Cloris Leachman - Ηθοποιός
Franz Kafka - Συγγραφέας
Francesca Neville - Ηθοποιός
Arnold Schoenberg - Συνθέτης
Daniel Jonah Goldhagen - Συγγραφέας
Gary Schandling - Κωμικός
Mark Reizen - Καλλιτέχνης
Mike Ogulnick - Καλλιτέχνης
Burt Ward - Ηθοποιός (ο Robin από την ταινία Batman)
Audrey Landers - Ηθοποιός
James Concord Douglas - Καλλιτέχνης
Estelle Getty - Ηθοποιός (Sophia, Golden Girls)
Matthew Kuchta - Καλλιτέχνης
Harlan Ellison - Συγγραφέας επιστημονικής φα¬ντασίας
Morley Safer - Δημοσιογράφος
Jack Carter - Κωμικός
Bill Graham - Καλλιτέχνης
Howie Morris - Κωμικός
Audrey Hepburn - Καλλιτέχνης
Sophie Tucker Abuza - Καλλιτέχνης
Pee Wee Herman (Paul Rubens)
Paul Auster - Συγγραφέας και ποιητής
Steven P. Greenberg - Στιχογράφος (Funkytown)
Paul Michael Glazer - Ηθοποιός - Συνθέτης
Country Joe McDonald - Καλλιτέχνης
Robert Downey Jr. - Ηθοποιός
Jeffrey Archer - Ηθοποιός
Neil Simon - Καλλιτέχνης
Jonathan Mostow - Σκηνοθέτης
David Harari - Παραγωγός ταινιών
Peggy Lipton - Ηθοποιός στο σήριαλ Σύγχρονη Γεννιά
Debra Winger - Ηθοποιός
Buddy Hackett - Ηθοποιός - Κωμικός
Neil Sedaka - Τραγουδιστής
ΑΙ Cohn - Σαξοφωνίστας
George Segal - Ηθοποιός
Arlo Guthrie, Γιος της Woody Guthrie's
Richard Rogers - Συνθέτης
Carolyn Summerlin - Πιανίστας κωμικών κονσέρ¬των
Amy Brenneman - Ηθοποιός
Joe Dytko - Καλλιτέχνης
Judd Hirsh - Ηθοποιός
Stan - South Park - Κωμικός
Philip Roth - Συγγραφέας
Jerry Orbach - Καλλιτέχνης
Alan Alda - Ηθοποιός
ΑΙ Kooper - Ηθοποιός (Founder, Blood Sweat and Tears)
Rodd Keith (Αληθινό όνομα: Rod Eskelin) ποιητής - στιχουργός
Matt Fraiberg - Μέλος του Guardian Alarm
Chico Marx - Κωμικός (Marx Brothers)
Chaim Potok - Συγγραφέας
David Broza - Στιχουργός - Τραγουδιστής
Mr. Rogers - Σταρ της τηλεόρασης... που παίζει με μικρά παιδιά
Arthue-Jones – Καλλιτέχνης
Camille Pisarro - Καλλιτέχνης
Kathy Levine - Μέλος του QVC Hostess
Audrey Hepburn - Ηθοποιός
Jessica Savitch - Χρυσό κορίτσι των NBC News
Peter Mark Richman - Ηθοποιός - Συγγραφέας -Καλλιτέχνης
Adam Arkin - Ηθοποιός
Marilyn Michaels - Καλλιτέχνης
Alan Menken - Συνθέτης
George Jessel - Καλλιτέχνης
Dani Behr - Μάνατζερ
Yasha Heifetz - Βιολίστας
Lome Greene - Ηθοποιός
Pamela Anderson - Μοντέλο στο Playboy - Ηθο¬ποιός
Gustav Mahler - Συνθέτης
Phoebe Cates - (Αληθινό όνομα: Katz) - Ηθοποιός
Judy Blume - Συγγραφέας παιδικών βιβλίων
Bronco Billy Anderson- Ηθοποιός
Richard Benjamin - Ηθοποιός - Συνθέτης
Charles Branson - Ηθοποιός
Joey Bishop -Κωμικός
MCA (Adam Yauch)- Μέλος των Beastie Boys
Josef Schmidt, Rosa Raisa, Leonard Warren, Μουσικοί
Norm Crosby - Καλλιτέχνης
James Caan - Ηθοποιός στο Rollerball κτλ.
Emma Samms - Ηθοποιός στην ταινία Dynasty
Louise Wener - Frontwoman Britpop band Sleeper
Omri Katz - Ηθοποιός
Richard Lewis - Κωμικός
Adam Sandler - Μουσικός
Michael Fishman - Ηθοποιός
Barbara Amiel - Συγγραφέας
Walter Mathau - Ηθοποιός κα κωμικός
Norman Greenbaum - "Spirit in the Sky Μουσικός
Joanna Going - Ηθοποιός
Otto Klemperer - Orchestral Conductor
Randy West - Porno Star
Ralph Lauren - Καλλιτέχνης
Paul Mazursky - Σκηνοθέτης
Ed Asner - Ηθοποιός
Mark Knopfler - Μουσικός
Richard Belzer - Ηθοποιός - Κωμικός
Eddie Cantor - Τραγουδιστής - Συγγραφέας
Max Weinberg - Ντράμερ
Mike Nichols - Σκηνοθέτης (The Graduate, Catch, The Birdcage)
Patrick Bruel - Γάλλος τραγουδιστής
Yaakov Agam - Ζωγράφος
Rowan Atkinson - Κωμικός (Mr. Bean, Φωνή του Zazu στο Lion King)
Salim Hallali - Τραγουδιστής στο Morocco
Benny Goodman - King of Swing
Danny Jacobson - Συγγραφέας - Παραγωγός
Jean Jacques Goldman, Γάλλος μουσικός και τρα¬γουδιστής
Adam Duritz - τραγουδιστής των Counting Crows
Paul Cohen - Κιθαρίστας
Joan Lunden, Αληθινό όνομα: Blunden
Saul Rubinek - Ηθοποιός
Michael Wolf - Μουσικός
Marty Feldman - Ηθοποιός - Κωμικός
Dave Ehrman - Ηθοποιός
Adrian Kaplan - Ηθοποιός
Maurice Schwartz - Καλλιτέχνης
Corey Feldman - Ηθοποιός
Milton Berle - Κωμικός
Madeline Kahn - Ηθοποιός (Clue, Nixon)
Matthew Bratter - Μουσικός στο Daisy's Red Gravy Train
Donna Karan - Σχεδιαστής
Justine Frischman - Καλλιτέχνης
Sally Field - Ηθοποιός
Arthur Fiedler - Καλλιτέχνης
Laurence Tolhurst - Μέλος των Cure
Brett Sommers - (The Match Game) Καλλιτέχνης
Stanley Kubrick-Σκηνοθέτης ταινιών (clockwork orange.the Shining...)
Richard Tucker - Τενόρος
Buddy Rich – Ντράμερ
Richard Simmons- Παρουσιαστής
Aaron Copland - Μουσικός συνθέτης του Appalachin Spring
George Solti - Συνθέτης (Chicago Symphony)
Maury Yeston - Μουσικός συνθέτης των Nine,Phantom and Titanic
Gabriela Karteris - Καλλιτέχνης
Irving Layton - Ποιητής Gary Lewis - Τραγουδιστής
Rock Ernst Lubitsch - Συνθέτης του To Be Or Not to Be
Don Adams - Μάνατζερ
Oscar Levant - Πιανίστας
Arturo Jimenez - Μέλος του Columbian Real
Estate Magnate Jan Peerce (Pinchus Perlmutter) - Τενόρος
Mike Gordan - Καλλιτέχνης
Joe Elliot - Καλλιτέχνης Ken Olin Καλλιτέχνης
David Horowitz - Καλλιτέχνης
Phil Glasser - Ηθοποιός - (An American Tail)
Debbie Gibson - Τραγουδιστής
Wallace Shawn - Ηθοποιός (Princess Bride, Toy Story, Clueless)
Moshe Weinberg (Vainberg) Συνθέτης του Shostakovitch.
Simone Signoret - Ηθοποιός ("Diabolique")
Ciea Lewis - Ηθοποιός
Saul Zaentz - Παραγωγός
Rachel Rosenthal - Καλλιτέχνης
Richard Belzer - Κωμικός
Will Self - Συγγραφέας
Roger Hannin - Ηθοποιός
Fritz Lang – Συνθέτης
Dr. Laura Schlesinger - Εκφωνητής και συγγρα¬φέας
Rena Sofer - Ηθοποιός
David "Dudu" Fisher - Τραγουδιστής
Vic Tayback - Καλλιτέχνης
Daniel Day Lewis - Ηθοποιός
Graham Gouldman - Στιχογράφος
Dina Meyer - Ηθοποιός
Abe Vigoda - Μέλος του Fish From Barney Miller
Felix Mendelssohn, Συνθέτης
Marcel Proust - Συγγραφέας
Mark Volman Καλλιτέχνης
Yul Brynner - Ηθοποιός
Arye Gross - Ηθοποιός
Michael Gelman - Παραγωγός Regis και Kathie Lee
Rain Pryor - Ηθοποιός
Howard Kaylan - Καλλιτέχνης
David Cronenberg - Συνθέτης
David Birney - Ηθοποιός
Rina Mor - Messinger - Καλλιτέχνης
Randy Spelling - Ηθοποιός (Γιος του Aaron Spelling και αδερφός του Tori Spelling)
Kim Zimmer - Ηθοποιός
Carl Reiner - Κωμικός
Mike Bloomfield - Κιθαρίστας
Lee Grant - Ηθοποιός
Sam Wolff - Καλλιτέχνης
Alicia Markova - Χορεύτρια μπαλέτου
S. J. Perelman - Συγγραφέας
Yuri Rasovsky - Καλλιτέχνης
Edward G. Robinson - Ηθοποιός
Anouk Aimee - Ηθοποιός (Ά Man and a Woman')-Εμείς την ξέρουμε γι Τουρκάλα Enrico Macias - Καλλιτέχνης
Melissa Rosenberg - Καλλιτέχνης
Joely Fisher - Ηθοποιός
Mitul Patel - Ηθοποιός
Adam Yauch - Μουσικός (Beastie Boys)
Mark Bomer - Μέλος των Jewish Activist and Historian
Pincas Zuckerman - Καλλιτέχνης
Joe Belgrade - Ηθοποιός
Elliot Goldenthal - Σκηνοθέτης ταινιών - Batman και Robin κτλ.
Kent Brockman - Τηλεοπτικός αστέρας
Kenny Brockelstein - Καλλιτέχνης
Henri Bergson - Λογοτέχνης
Stan Getz - Σαξοφωνίστας
Jim Shapiro - Μουσικός
Arthur Koestler - Συγγραφέας
Kurt Weil - Συνθέτης (Three Penny Opera)
Jennifer Jason Leigh - Ηθοποιός
Mark Walberg - Καλλιτέχνης
ΑΙ Waxman - Ηθοποιός
Max Fleischer - Παραγωγός κινουμένων σχεδίων (Betty Boop, Popeye, etc.)
Julius Lester - Συγγραφέας
David Halberstam - Συγγραφέας
Kirk Douglas, Ηθοποιός
Fritz Reiner, George Szell, Καλλιτέχνης
Joe Besser - Καλλιτέχνης
Ronn Owens - Παρουσιαστές
Lorraine Newman - Καλλιτέχνης
Aaron Freeman - Εκφωνητής
Stephen Evans - Συγγραφέας - Συνθέτης - Ηθο¬ποιός
Helen Hunt - Καλλιτέχνης
Albert Cohen - Συγγραφέας
Josh Niehaus - Μουσικός
Kinky Friedman - Τραγουδιστής
Felix Mendelssohn - Συνθέτης
Todd Suchman - Καλλιτέχνης
Laurin Sydney - Παρουσιαστής CNN
Michael Kinsley - Καλλιτέχνης
Robert Merrill - Μέλος όπερας
Jeff Daniels – Ηθοποιός
Jerry Stiller - Καλλιτέχνης
Helen Shapiro - Τραγουδίστρια
Justine Frischmann - Τραγουδίστρια
David Steinberg - Κωμικός/Συνθέτης
Steven Tyler - Μέλος του Aerosmith
Jackie Mason - Καλλιτέχνης
Shecky Greene - Κωμικός
Harvey Korman - Κωμικός
June Allyson Ella Geisman - Ηθοποιός
Harrison Ford - Ηθοποιός
Alain Boubiil - Στιχογράφος
Sakari Topelius - Καλλιτέχνης
Ringo Starr - Μέλος των Beatles.
Isaac Mizrachi - Σχεδιαστής μόδας
Jack Klugman - Καλλιτέχνης
Paul McKellar - Διανοούμενος, κυνηγός Ναζί
Fanny Brice - Κωμικός
Doc Severenson - Παρουσιαστής
Jessica Lundy - Ηθοποιός (Hope and Gloria)
Alan Wilder - Μέλος των Depeche Mode
Andrew 'Dice' Clay - Κωμικός, Ηθοποιός (Αληθινό όνομα: Andrew Silverberg)
Nina Rodzynek - Μουσικός
Justin Wilson- Mais, Cher, Καλλιτέχνης
Aaron Rosand - Βιολίστας
Jennifer Doctorovich - Θεατρικός ηθοποιός
Jack Spector - Disc Jockey Joanna Gleason - Ηθοποιός
Elliot Gould - Ηθοποιός, M.A.S.H.
Jon Stewart - Καλλιτέχνης
Pittsburgh Pete - Ηθοποιός Jerry Bock - Συνθέτης
John Stossel – Καλλιτέχνης
Ross Martin- Ηθοποιός (TV's "The Wild, WildWest"). Αληθινό όνομα: Martin Rosenblatt.
Lee Konitz - Μουσικός (jazz saxophonist)
Charles Grodin - Ηθοποιός/Συγγραφέας
Dan Futterman – Ηθοποιός
Michael Ovitz - Disney
Charles Orange - Ποιητής
Ben Elton - Κωμικός και συγγραφέας.
Arthur Schnitzler - Θεατρικός συγγραφέας και γιατρός
Leslie Stahl - Καλλιτέχνης
Laura Shaft - Καλλιτέχνης
Debbie Goad – Συγγραφέας
Haim Topol – Ηθοποιός
Helena Bonham - Carter – Καλλιτέχνης
Hans Rosenthal – Καλλιτέχνης
Don Black - Στιχουργός του Sunset Boulevard
Laura Bertam, Ηθοποιός Disney Channel's "Ready or Not"
Sid Ceasar - Παρουσιαστής
Jamie Lee Curtis Καλλιτέχνης
Robert Clary - Ηθοποιός
Steven Adler - Μέλος των Guns' n' Roses
Michael Tucker - Ηθοποιός, LA Law etc.
Arlene Dahl - Ηθοποιός Linda Rondstat – Τραγουδίστρια
Suzy Mamann Greenberg – Παραγωγός
Mick Jones - Μουσικός Clash/B.A.D. Rick London
Sid Caesar – Κωμικός
Steve Guttenberg - Ηθοποιός
Jay Diamond - Εκφωνητής (WABC)
Lorenzo Lamas – Ηθοποιός
Hy Berkawitz - Ιδιοκτήτης των Rogers Dept. Store in Grand Rapids Ml
Bruno Schulz- Συγγραφέας
Adam Faith – Τραγουδιστής
Christopher Lambert - Ηθοποιός
Jackie Kallen - Μάνατζερ του James Toney Barbara
Hershey (Herzstein) - Ηθοποιός
Sasha Mitchell - Ηθοποιός (Step by Step,Kickboxer)
Sam Levinson – Καλλιτέχνης
Ann B.Davis - Ηθοποιός (Alice in The Brady Bunch)
Paula Zahn - Ανταποκριτής CBS
Ramblin' Jack Elliot - Μουσικός ,
Wendy Mallick - Ηθοποιός
Carnie Wilson - Τραγουδίστρια
Brian Wilson, Καλλιτέχνης
Arnold Stang - Ηθοποιός
Chevy Chase - Ηθοποιός
Carly Simon - Τραγουδίστρια
Jackie Mason - Κωμικός
Martin and Charlie Sheen - Καλλιτέχνης
Ken Berry- Καλλιτέχνης - Mayberry R.F.D.
Rob Reiner - Κωμικός και σκηνοθέτης ταινιών
Totie Fields - Κωμικός
Steve Levy - (ESPN - Sportscenter)
Pope John Paul II - Καλλιτέχνης
Richard Salwitz - Μουσικός
Milton Berle - Κωμικός
Chuck Barn's - Δημιουργός rauThe Dating Game
Lan Ziering - Ηθοποιός
Gene Barry - Καλλιτέχνης
Adam Rich - Καλλιτέχνης
Jane Kaczmarek - Ηθοποιός
Linda (Epstein) Eastman - Σύζυγος του Paul Macartney
Rona Barret (Bernstein) - Δημοσιογράφος
Paul Shaffer - Παρουσιαστής Red Aaron Buttons - Κωμικός
Ivan Reitman – Συνθέτης
Tori Spelling – Καλλιτέχνης
Shelley Berman - Κωμικός
Yves Montand - Τραγουδιστής - Αληθινό όνομα:
Ivo Livi, Florence Henderson - Τραγουδιστής
Lyle Waggoner-Κωμικός στο The Carol Burnett
Show Allen Funt - Παρουσιαστής του "Candid Camera"
Woody Strode – Καλλιτέχνης
Alfons Halim - Καλλιτέχνης
Jeff Chandler - Ηθοποιός
Tony Kushner - Καλλιτέχνης
Stephanie Powers - Ηθοποιός
Buzz Aldrin - Αστροναύτης
Samy Elmaghribi - Τραγουδιστής
Art Buchwald - Συγγραφέας
Jonathan Brandis - Ηθοποιός
William Goldman - Καλλιτέχνης
Walter Lippman - Εκδότης
Josef Szigeti - Βιολίστας
Rob Cohen - Σκηνοθέτης
David Helfgott - Πιανίστας
Jerry Seinfeld - Κωμικός
Haim Topol – Ηθοποιός ο περιφημος Βιολιστής στη στέγη
Dani από τους Cradle Of Filth (Η μητέρα του είναι από την Αιθιοπία, ο πατέρας του είναι Ε¬βραίος)
Andrew Mark Berman - Ηθοποιός
Max Weinberg - Μουσικός
Lawrence Harvey - Ηθοποιός
Michael Berrin - Καλλιτέχνης
Arlene Sorkin - Ηθοποιός
Gene Wilder - Ηθοποιός
David Schwimmer - Ηθοποιός
King Diamond - Τραγουδίστής
Herschel Savage - Καλλιτέχνης
Julie Kanver - Καλλιτέχνης
Jenna Jameson - Καλλιτέχνης
Shelley Winters Shirley Schrift - Ηθοποιός
Tony Randall (Αληθινό όνομα - Leonard Rosen¬berg)
Jerry Orbach- Ηθοποιός
Sylvia Sydney - Ηθοποιός
Jay Black - Ηθοποιός
Samuel Avital - Καλλιτέχνης
Dustin Diamond - Ηθοποιός
Mircea Crisan (Kraus) – Καλλιτέχνης
Paulette Goddard - Ηθοποιός
Trevor Rabin - Ηθοποιός
David Gahan - Καλλιτέχνης
Sydney Rome - Ηθοποιός
Arnold Schoenberg - Συνθέτης
Josef Von Sternberg - Ηθοποιός -Συνθέτης
Robert Clary - Ηθοποιός
Joel and Ethan Coen - Σκηνοθέτης (Raising Ari¬zona)
Jackie Vernon- Ηθοποιός
Liv Tyler - Ηθοποιός
Mitzi Gaynor - Ηθοποιός - Χορεύτρια • Τραγουδίστρια
Neriah Davis- Καλλιτέχνης
Mark Feuerstein - Ηθοποιός
Courtney Love - Ηθοποιός
Mickey Hart - Μουσικός
Bess Myerson - Ηθοποιός
Carole King - (Klein) - Στιχογράφος
Herschel Bernardi - Ηθοποιός
Moe Kauffman - Μουσικός
Michele Landsberg - Εκδότης
Tony Goldwyn - Ηθοποιός
Melissa Manchester - Τραγουδίστρια
Shlomo Mintz - Βιολίστας
Shaun Weiss - Ηθοποιός
Ross Gelman - Ηθοποιός - Κωμικός
Vladimir Horowitz - Πιανίστας
Ron Leavitt - Ηθοποιός
Jason Marsden - Ηθοποιός
Jack Gilford - Κωμικός / Ηθοποιός
Serge Koussevitzky - Ηθοποιός
Dianne Weist - Ηθοποιός
Michel Berger - Συνθέτης
Barry Sonnenfeld - Συνθέτης
Ron Rifkin • Ηθοποιός
Sheldon Harnick - Στιχογρόφος
Lee Zurik – Ηθοποιός
Mr. G - Ηθοποιός
Selma Diamond - Ηθοποιός
Polly Draper - Ηθοποιός
Dorothy Rothschild Parker - Συγγραφέας
Joshua Redman - Σαξοφωνίστας
Malcolm McLaren - Μάνατζερ των Sex Pistols
Allen Garfield (Goorwitz) - Ηθοποιός
Zohra Lamport - Ηθοποιός
Peter Wolf - Μουσικός
David Susskind - Καλλιτέχνης
Dan Greenburg - Συγγραφέας ('How to be Jewish Mother')
Sheldon Leonard - Ηθοποιός
Michael Lembeck - Ηθοποιός
Sonny Fox - Καλλιτέχνης
Stuart Pankin - Ηθοποιός
Bruno Bauer - Καλλιτέχνης
Sherwood Schwartz - Καλλιτέχνης
Renee Taylor - Ηθοποιός
Paul Muni - Ηθοποιός
Shalom Aleichem• Ηθοποιός
Emma Lazarus - Ποιητής ("Give me your tired, your poor from the Statue of Liberty)
Jonathon Lipnicki - Ηθοποιός
Alan Gratzer and Kevin Cronin - Μουσικός
Doug Feiger - Μουσικός
John Leguizamo - Ηθοποιός
Menahem Golan - Σκηνοθέτης
Phobe Levy Pember - Ηθοποιός
Gregg Woodman - Καλλιτέχνης
Jean-Luc Godard - Παραγωγός ταινιών
Rick Moranls - Ηθοποιός
Kim Greist - Ηθοποιός
Anthony Newley - Ηθοποιός - Τραγουδιστής -Συνθέτης
Kitty Carlisle - Καλλιτέχνης
Claude Rains - Ηθοποιός
David Mamet – Συνθέτης
Allen Ginsberg - Καλλιτέχνης
Artur Rubenstein - Μουσικός
Andy Kaufmann - Ηθοποιός
Dina Sfat - Ηθοποιός
William Daniels - Ηθοποιός
Jerry Ohrbach - Ηθοποιός
David Milch - Καλλιτέχνης
Bill Pullman - Ηθοποιός
Yaphet Kotto - Ηθοποιός
Adam Horowitz - Μουσικός (Beastie Boys)
Amos Elon - Δημοσιογράφος
Lisa Edelstein - Ηθοποιός
Boris Pasternak - Συγγραφεύς
Camryn Manheim - Ηθοποιός
Rick Rubin - Καλλιτέχνης
Andy Ackerman - Καλλιτέχνης
Eddie Fisher - Τραγουδιστής
Georges Bizet - Μουσικός
Clifford Odetts - Μουσικός (Golden Boy)
Michael Rappaport - Ηθοποιός
Eugene Ormandy - Καλλιτέχνης
Rob Schneider - Ηθοποιός
Roy Lichtenstein - Ζωγράφος
Artur Rubinstein - Πιανίστας
John Rubinstein - Ηθοποιός
Jessica Walter - Ηθοποιός
J.D. Salinger - Ηθοποιός
F. Murray Abraham - Ηθοποιός
Sam Jaffe - Ηθοποιός
Norman Lear - Ηθοποιός
Marvin Hamlisch • Καλλιτέχνης
Edlsaiah Wynn - Ηθοποιός
Peter Green - Μουσικός
Gummo Marx - Κωμικός (Marx Brothers)
Marianne Faithful - Τραγουδίστρια
Steven Lovy - Συνθέτης
Richard Dix - Ηθοποιός
Mickey Cohen – Καλλιτέχνης
Florenz Ziegfeid - Θεατρικός συνθέτης
Dan Lauria - Ηθοποιός
Carl Bernstein - Δημοσιογράφος
Richard Masur - Ηθοποιός
Don Rickles - Κωμικός
Joseph Papp - Ηθοποιός
Harold Prince - Καλλιτέχνης
Benjamin Mor - Μουσικός
D. Saevitz- Καλλιτέχνης
Max Aranoff - Μουσικός
Goldie Hawn - Ηθοποιός
Primo Levi - Συγγραφέας
Adam Goldberg - Ηθοποιός
Shimi Tavori- Τραγουδίστρια
Stephen R. Kuntz - Καλλιτέχνης
Karl Haas - Μουσικός
Polly Bergen - Ηθοποιός
Arthur Miller - Συγγραφέας
Beverly Sills - Μουσικός
ΑΙ Jolson - Τραγουδιστής
Daniel Stern - Ηθοποιός
Carly Simons - Τραγουδίστρια
Fredrick Loewe - Σκηνοθέτης
John Rubenstein - Ηθοποιός
Tom Bosley - Ηθοποιός
Roberta Peters - Μουσικός
John Garfield - Ηθοποιός
Mark Banks • Κωμικός
Susan Strasberg - Ηθοποιός
Betty Friedan - Συγγραφέας
Stanley Drucker - Μουσικός
Deborah Raffin - Ηθοποιός
Kevin Pollack - Ηθοποιός
Theda Bara • Ηθοποιός
Natalio Finkelstein - Βιολίστας
Norman Corwin - Καλλιτέχνης
Paul Rubin - Κωμικός
Alan Rachins - Μέλος των LA Law
Fania Fenelon - Καλλιτέχνης
Max Weinberg - Μουσικός
Lee Strassberg - Ηθοποιός
Larry Storch - Ηθοποιός
Jeannie Becker - Καλλιτέχνης
Phil Silvers - Ηθοποιός
Kenny G - Μουσικός
Daniel Ash and Kevin Haskin - Μουσικοί
Billy Wilder • Σκηνοθέτης
Josh Niehaus - Μουσικός
Yaki Margulies - Καλλιτέχνης
Pierre Monteux - Μουσικός
Mel Tides - Μουσικός
Rita Rudner • Κωμικός
Faye Kellerman - Συγγραφέας
Herb Edelman - Ηθοποιός
Chip Zien - Ηθοποιός
Leonard Bernstein - Συνθέτης
Bruce Adler - Τραγουδιστής - Χορευτής
Yascha Heifetz - Μουσικός
Abigail Van Buren - Ηθοποιός
Peter Falk - Ηθοποιός
Robert 'Mutt' Lange - Καλλιτέχνης
Martin Gore - Στυχογράφος
Stacy Earl - Τραγουδίστρια
Josh Meisels - Αθλητής
Bill Maher - Κωμικός
Maeve Kinkead - Ηθοποιός
Jule Styne - Καλλιτέχνης
Yarema Hutsaliuk - Συγγραφέας
Louie Nye (Neistat) - Ηθοποιός
David Mamet - Καλλιτέχνης
Abigail Van Buren (Dear Abby) - Καλλιτέχνης
Ralph Bakshi - Σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων
Lindsey Grouse - Ηθοποιός
Judy Cavitez- Ηθοποιός
Greg Hetson - Μουσικός
Jerome Kern – Σκηνοθέτης
Matt Greening • Καλλιτέχνης
Ben Savage - Ηθοποιός
Robert Lansing - Ηθοποιός
Claude - Michel Schonberg - Καλλιτέχνης
Sidney Lumet - Σκηνοθέτης
Denise Katrina Smith(aka Vanity) - Ηθοποιός
Mark Rothko - Καλλιτέχνης
Jane Wiedland - Ηθοποιός
ΑΙ Cooper - Μουσικός
Roxanne Hart - Ηθοποιός
Rod Serling - Ηθοποιός
Ethel Merman - Καλλιτέχνης
Herb Alpert - Μουσικός
Abe Vigoda - Ηθοποιός
Sue Mangers - Καλλιτέχνης
David Brenner - Ηθοποιός
Edward G. Robinson - Ηθοποιός
Paul Muni - Ηθοποιός
Boris Thomashevsky - Ηθοποιός
Walter Mosley Writer - Καλλιτέχνης
Dictators-'s NYC - Μουσικός
Andy Shernoff • Ηθοποιός
Ross (The Boss)
Friedman Scott(Top Ten) Kempner Richie Teeter
Ted Koppel - Καλλιτέχνης
Goldy Hawn - Ηθοποιός
Zachary Hines - Καλλιτέχνης
Adam Sandler - Κωμικός - Στιχογράφος
Erynn Hubbard - Ηθοποιός
Dr. Ruth - Καλλιτέχνης
Alexander Kipnis – Μουσικός
Emanuel List – Μουσικός
Marie Rappold – Μουσικός
Barbra Streisand - Ηθοποιός - Τραγουδίστρια
Rita Shane, Norman Mittelmann - Μουσικοί
Jerome Kern, Frank Loesser - Καλλιτέχνης
Gregor Piatigorsky - Καλλιτέχνης
Josef Szigeti, Mischa Elman, Μουσικοί
Thomas Shlamme - Σκηνοθέτης
Franz Kafka - Συγγραφέας
Joel Grey - Ηθοποιός
Georgia Brown - Ηθοποιός
Judy HoJIiday - Ηθοποιός
Nora Ephron - Σκηνοθέτης
Morris Camovsky - Ηθοποιός
Goddard Ueberson - Πρόεδρος των Columbia Records
Adolph Green- Στιχουργός
Bonnie Franklin - Ηθοποιός
Moira Shearer - Ηθοποιός
Chaim Topol - Ηθοποιός και Μουσικός
Robbie Kreieger - Μουσικός
Richard Hell - punk rocker - Καλλιτέχνης
Jonathan Silverman - Ηθοποιός
Mike Diamond - (Mike D.) Μουσικός
Adam Yauch - (MCA) Μουσικός
Adam Horowitz - {Adrock) Μουσικός
Amos Oz - Φιλόσοφος
Silvio Santos - Κωμικός
Leo Genn - Ηθοποιός
Duncan Renaldo - Ηθοποιός
Efrem Zimbalist Sr. - Μουσικός
Rlcardo Cortez - Ηθοποιός
Francesca Annis - Ηθοποιός
Douglas Fairbanks Sr. - Ηθοποιός (Αληθινό όνο¬μα: Ulman)
Stuart Whitman - Ηθοποιός
Larry Gelbart - Καλλιτέχνης
Jack Benny - Κωμικός
Alan Klein - Μάνατζερ των The Beatles and The Stones
Joel Siege! - Καλλιτέχνης
Bernard Kalb - Καλλιτέχνης
Hart Bochner - Ηθοποιός-Σκηνοθέτης
Armin Shimerman - Ηθοποιός
Jonathan Larson – Μουσικός
Matt Groaning - Ηθοποιός
Gary David Goldberg - Καλλιτέχνης
Barbara Walters - Δημοσιογράφος
Shalom Harlow - Καλλιτέχνης
Frank Hope - Ηθοποιός
Joseph Brodsky - Λογοτέχνης βραβευμένος με Νόμπελ
Natasha Lyonne - Ηθοποιός
Claire Bloom - Ηθοποιός
Sydney Pollack - Σκηνοθέτης
Katrina Neville - Μουσικός
Patricia Richardson • Ηθοποιός
Henry Jaglom - Σκηνοθέτης
Amy Heckeriing - Σκηνοθέτης
Arthur Rubinstein - Πιανίστας
Sarah Berhardt - Ηθοποιός
Jason Bateman - Ηθοποιός
Isaac Babel - Συγγραφέας
Nathanael West (Nathan Weinstein) - Συγγρα¬φέας
Shari Lewis - Καλλιτέχνης
Lisa Loeb - Τραγουδίστρια
David Schwimmer - Καλλιτέχνης
Jessica Hecht - Ηθοποιός
Bert Bachrach • Καλλιτέχνης
Aaron Abel - Τραγουδίστρια
Serge Gainsbourg - Τραγουδίστρια
Larisa Oleynik - Ηθοποιός
Gertrude Berg - Ηθοποιός
Oscar Hammerstein - Συνθέτης
Gene Siskel- Καλλιτέχνης
Arthur Hiller - Σκηνοθέτης του Love Story
David Notowitz - Καλλιτέχνης
Paul Kossoff - Μουσικός
Barbara Bach - Καλλιτέχνης
Syl Sylvain - Καλλιτέχνης
Samuel Yosef Agnon - Συγγραφέας βραβευμένος με Νόμπελ
Judy Landers - Ηθοποιός
Linda Lavin - Ηθοποιός
Ophelie Winter - Ηθοποιός
Alan Arkin - Ηθοποιός
Elmer Bernstein - Μουσικός
Daniel Benzali - Ηθοποιός (Στη σειρά: Murder One)
Jill Clayburgh- Ηθοποιός
Brett "Da Hit Man" Moses - Καλλιτέχνης
Rod Steiger - Ηθοποιός
Wendy Liebman - Κωμικός
Mel Baron - Ήρωας στο WW Estelle Harris - Ηθοποιός
Larry Floyd Matthews - Μουσικός
Norm Crosby - Κωμικός
Beck - Μουσικός
Lena Brenner - Καλλιτέχνης
Bill Dana - Κωμικός
ΑΙ Levine - Καλλιτέχνης
Manfred Mann - Μουσικός
The King Ad Rock (Adam Horovitz}- Μουσικός
(Beastie Boys) Harry
James - Καλλιτέχνης
Dave Katz - Τραγουδιστής
Tristan Tzara (Αληθινό όνομα: Sami Rosenstein) -
Ποιητής ΑΙ Lewis - Ηθοποιός
Antonio Josi da Silva - ο Judeu - Καλλιτέχνης
Harold Pinter - Ηθοποιός
Kim Iglinski – Καλλιτέχνης
Η. Leivick - Ποιητής -The Golem"
Steve Lawrence - Τραγουδιστής • (Αληθινό όνομαSidney Liebowitz)
Mitterrandestein- Ηθοποιός
Michel Boujenah – Ηθοποιός
Arthur Hiller - Σκηνοθέτης
Louise Lasser - Mary Hartman Eric Johnson – Μουσικός
Gabriel Kaplan - Καλλιτέχνης
Henny Youngman – Μουσικός
Malcolm Gets - Ηθοποιός (Richard on Caroline in the City)
Earl Pomerantz - Σκηνοθέτης
Carol Connors - Καλλιτέχνης
Alexey Sayle - Κωμικός
Jean Claude Van Damme - Καλλιτέχνης
Susan St. James - Ηθοποιός
Mick Green - Μουσικός
Greg Wise - Ηθοποιός
Max Miller - Μουσικός
Bud Flanagan - Μουσικός
Ruby Wax - Κωμικός
Gustav Mahler - Συνθέτης
Mendel Peibush - Ηθοποιός
Jack Rosenthal - Ηθοποιός H
orst Buchholst - Ηθοποιός
Maureen Lipman - Ηθοποιός
Harry Rabinowitz - Καλλιτέχνης
Alfie Bass - Ηθοποιός
Warren Mitchell - Ηθοποιός
Frankie Vaughan - Τραγουδιστής
Anthony Sher - Ηθοποιός
Bob Monkhouse - Κωμικός
Leslie Howard - Ηθοποιός
Leslie Gore - Τραγουδίστρια
Ronald Harwood - Καλλιτέχνης
Harry James – Καλλιτέχνης
Melvyn Douglas - Ηθοποιός
David Helfcott • Μουσικός
Artie Shaw - Καλλιτέχνης
Bob Hoskins - Ηθοποιός: πήρε Όσκαρ για το "Mona Lisa".
Alma Cogan - Τραγουδιστής
Taylor Dayne • Τραγουδιστής
Donald Weilerstein – Μουσικός
Norman Corwin - Κολλιτέχνης
Viola Spolins - Ηθοποιός
Paul Sills - Σκηνοθέτης
Bernie Sahlins - Συνθέτης
Wayne and Shuster - Κωμικοί
Ritz Brothers - Κωμικός
Tony Martin - Τραγουδιστής
Marty Balin - Τραγουδιστής
Gwyneth Paltrow - Ηθοποιός
Marlee Matlin - Ηθοποιός
Saul Bellow - Καλλιτέχνης
Janet Leigh - Ηθοποιός
Sarah Bernhardt - Ηθοποιός
Robbie Robertson - Τραγουδιστής
Vic Morrow - Ηθοποιός
Calvin Trillin - Συγγραφέας
Grace Lee Whitney - Ηθοποιός
Nichols and May - Ηθοποιός
Smith and Dale - Ηθοποιός
Rachel Lipman - Ηθοποιός
Rob Morrow - Ηθοποιός
Peter Bogdanovich - Σκηνοθέτης
Maury Povich - Παρουσιάστρια
Alan Rosenberg - Ηθοποιός
Claude Lelouch - Σκηνοθέτης
Bert Lahr - Ηθοποιός
Freddie Prinz - Ηθοποιός
Carl Reiner - Ηθοποιός
Laura Nyro - Τραγουδίστρια
Molly Picon - Ηθοποιός
Eugene Levy - Ηθοποιός
Fred Levine - Ψυχολόγος
Mary Livingstone - Ηθοποιός
Mel Blanc - Καλλιτέχνης
Marlee Matlin • Ηθοποιός
Helen Reddy - Τραγουδίστρια
Anne Revere - Ηθοποιός
Lilli Palmer – Ηθοποιός
John Forsythe (Αληθινό όνομα: John Freund) Ηθοποιός
Bob Saget - Ηθοποιός
Kate Capshaw - Ηθοποιός
Joan Micklin Silver - Σκηνοθέτης
Steve Goodman - Τραγουδιστής
Michael Douglas - Ηθοποιός
Ezequiel Antar - Καλλιτέχνης
Sonia Benezra - Καλλιτέχνης
Jason Hervey - Καλλιτέχνης
Victor Borge - Ηθοποιός
Susan Cabot - Ηθοποιός
Carmel Myers - Ηθοποιός
Leo Gorcey - Ηθοποιός
Billy Halop - Ηθοποιός
Ben Harris - Καλλιτέχνης
Michael Krugman - Καλλιτέχνης
Adam Wyle - Ηθοποιός
Donne Pescow – Καλλιτέχνης
Bruce Morrow (Cousin Brucie) - Disc Jockey
Jerome Robbins - Σκηνοθέτης
Albert Suissa - Τραγουδιστής
Jules Dassin - Σκηνοθέτης
Michael Stoyanov - Ηθοποιός
Murray Kaufman (Murray The K. The Fifth Beatle) -Disc Jockey, WINS
Aaron Spelling – Σκηνοθέτης
Barbara Sokol - Καλλιτέχνης
Jerzy Kosinski - Καλλιτέχνης
John Byrne (Bronowski) – Καλλιτέχνης
Tony Cowley (Kaulish) - Καλλιτέχνης
Barry Miller - Ηθοποιός
Yaphet Kotto - Ηθοποιός
Chris Isaac – Μουσικός
Bob Vila – Ηθοποιός
Harry Ellis Dickson - Καλλιτέχνης
Juan Valdez - Καλλιτέχνης
Carol Kane – Ηθοποιός
Joel Silver - Σκηνοθέτης
Mort Sahl - Ηθοποιός
Emil Gilels - Μουσικός
Jeannie Berlin - Ηθοποιός
Tony Parisi - Ηθοποιός
Seth Polzer - Καλλιτέχνης
Martin Landau - Ηθοποιός
Brad Ray - Μουσικός
Justin Miller - Καλλιτέχνης
Paul Whiteman - Μουσικός
Richard Starkey - Καλλιτέχνης
Bugsy Siegal - Ηθοποιός
The Beastie Boys - Μουσικός
Jonathon Wolfe - Μουσικός
Michael Buchmann Silver - Ηθοποιός
Israel Horowitz - Ηθοποιός
Jennifer Rubin - Ηθοποιός
Kirka Babitzin - Τραγουδίστρια
Rachel Miner - Ηθοποιός
Pat Nash - Αληθινό όνομα: Jacob Goldberg - Τρα¬γουδιστής
Mark Moses - Ηθοποιός
Marilyn Bergman - Στιχογράφος
Mel Torme - Ηθοποιός - Τραγουδιστής (The Christmas Song)
Maxim Gorgi - Συγγραφέας
Jaime Alissa Yoss - Αθλητής
Martin Mull - Ηθοποιός
Leiber και Stoller - Σκηνοθέτης
Kerry King - Jeff Hanneman - Μουσικός
Cass Elliot (Elizabeth cohen) - Μουσικός
Bob Rivers - Καλλιτέχνης
Josh Mostel - Ηθοποιός
Phyllis Newman - Ηθοποιός
Sandra Bernhard - Ηθοποιός
Carol Leiffer - Ηθοποιός
John Taylor - Μέλος των Duran Duran
James L Brooks – Καλλιτέχνης
Anton LaVey - Ιδρυτής της Εκκλησίας των Σατανιστών (Αληθινό όνομα: Howard Levey)Marilyn Manson - Καλλιτέχνης (Αληθινό όνομα: Warner)
Edward G Robinson - Ηθοποιός
Tracy Pollan - Ηθοποιός, σύζυγος του Michael J Fox
Shlomo Mintz - Μουσικός
Jonathan kellerman - Συγγραφέας
Paul Stanley and Gene Simmons - Μέλη των KISS
Mike Stern - Μουσικός
Jackie Mason - Ηθοποιός
Jonathan Taylor Thomas - Καλλιτέχνης
Adam Arkin - Ηθοποιός
Leon Askin - Ηθοποιός - Σκηνοθέτης
Paul Shaffer - Μουσικός
Piper Laurie Rosetta Jacobs - Ηθοποιός
Sidney Sheldon - Συγγραφέας
Barbara Walters - (Baba Wawa) – Δημοσιογράφος
Dyan Cannon - Ηθοποιός
George Gershwin - Σκηνοθέτης
Randy 'Macho Man' Savage - Καλλιτέχνης
Fred Savage - Ηθοποιός
Maya Plisetskaya - Καλλιτέχνης
Missy Yager - Ηθοποιός
Natanya Ross - Ηθοποιός "Secret World Of Alex
Mack-Meredith Bishop - Ηθοποιός "Secret World Of Alex
Mack" Marion Ross - Ηθοποιός -Brooklyn Bridge" και"Happy Days"
Steve Reich - Μουσικός
Alana Ubach – Ηθοποιός
Philip Glass - Σκηνοθέτης
Michael Tilson - Thomas, Μουσικός
Andre Previn - Μουσικός
Juice Newton – Μουσικός
Michelle Tractenberg - Ηθοποιός
Kari Wuhrer-Salin - Ηθοποιός
Johnny Rivers - Μουσικός
Cy Coleman - Σκηνοθέτης
Cindy Margolis - Καλλιτέχνης
Brian Feldman - Ηθοποιός
Shalom Secunda - Συνθέτης
Assaf Bernstein - Ηθοποιός
Amadeo Modigliani - Καλλιτέχνης
Delmore Schwartz - Ποιητής
Richard Kline - Ηθοποιός (Three's Company)
Eli Wallach - Ηθοποιός (The Magnificent Seven)
Danielle Fishel - Ηθοποιός
Jamie Luner - Ηθοποιός
Chris Brunecz - Κωμικός
Rick Moranis - Ηθοποιός
Harold Robbins - Καλλιτέχνης
Chaim Soutine - Ζωγράφος
Jawaad Backstaber - Ιδιοκτήτης των FMT.Cal.
Carrie Fisher - Ηθοποιός (Star Wars)
Bageleatin Backstaber - Καλλιτέχνης
Bloodsucking Richman - Καλλιτέχνης
Charlie Chaplin - Ηθοποιός
Lloyd Bochner - Ηθοποιός
Steve Page - Τραγουδιστής
ΑΙ Eisen - Καλλιτέχνης
Andy Kaufman - Ηθοποιός
Allan Greenspan – Καλλιτέχνης

ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.
ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.


Χριστιανικό όνομα

Joey Adams
Eddie Albert
Woody Allen
Lauren Bacall Jack
Benny Milton Berle
Ernest Borgnine
George Burns
Joan Blondell
Joyce Brothers
Mel Brooks
Joey Bishop
Charles Branson
Rona Barrett
Cyd Chrisse
Tony Curtis(daughter is Jamie Lee Curtis)
Joan Crawford
Dyan Cannon
Kirk Douglas (son is Michael Douglas)
Bob Dylan
Rodney Dangerfield
Douglas Fairbanks
Joel Grey

Πραγματικό Εβραϊκό όνομα

Joseph Abramowltz
Eddie Heimberger
Allen Konigsberg
Joan Perske Benny
Kubeisky Milton
Berlinger Effron
Borgnine Nathan
Bimbaum Rosebud
Blustein Joyce
Bauer Melvin
Kaminsky Joey
Gottlieb Charles
Buchinsky Rona
Burnstein
Tula Finklea
Bernie Schwartz
Lucille Le Sueur
Samile Friesen
Isadora Demsky
Robert Zimmerman
Jacob Cohen
Jr Douglas Uliman
Joel Katz
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

1. C.B.S. ελέγχεται από τον Eric Ober που είναι Εβραίος. (Αγοράστηκε από την Westing-house Electric Corp.)
2. N.B.C. ελέγχεται από τον Robert Sarnoff που είναι Εβραίος.
3. A.B.C. ελέγχεται από τον Leonard Golden-son (Εβραίος). Τα κορυφαία ειδησεογραφικά του προγράμματα έχουν Εβραίους διευθυντές παρα¬γωγής. To "World news tonight" με τον Rick Kapiam. To "Good Morning America" με τον Bob Reichbloom και το 20% με τον Victor Newfeld.4. C.N.N, δημιουργήθηκε από τον Εβραίο Ted Turner.
Ας δούμε μερικούς Εβραίους δημοσιογρά¬φους σε προγράμματα ύψιστης τηλεθέασης και ακροαματικότητας.
Mike Wallace 60 minutes
Money Safer 60 minutes
Scott Simon Weekend Edition
Wolf Blitzer CNN
Barbara Walters Εκφωνήτρια
Barry Farber Ραδιοφωνικό talk show.
Dennis Prager Ραδιοφωνικό talk show.
Ed Koch Ραδιοφωνικό talk show.
A.M. Rosenthal Παρουσιαστής
Ann Landers Σύμβουλος
Michael Kinsley Slate Walter Winchell Δημοσιογράφος προσωπικοτήτων
William Satire NY Times
Jacobo Zabludovsly To αντίστοιχο το Dan Ra¬ther στο Mexico
Larry King ABC
Bil Handel Πρωινές εκπομπές
Dr. Laura Schlesinger Έχει το 2ο σε τηλεθέαση talk show στις ΗΠΑ.

antipliroforisi.blogspot.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters